Totaal doorgeslagen eurofiel Frans Timmermans wil “meer solidariteit” na verkiezingsuitslag Italië

Het antwoord is wat eurofielen betreft altijd meer, meer, meer EU.

Het is nauwelijks te bevatten, maar wat onze eigen Eurocommissaris Frans Timmermans betreft bewijst de Italiaanse verkiezingsuitslag eerst en vooral dat het tijd is voor meer, meer, meer Europa. Nee, dat is geen grap:

Vicevoorzitter van de Europese Commissie Frans Timmermans reageerde vanochtend op de Franse radiozender Europe 1. Gevraagd naar zijn reactie op de politieke aardverschuiving in Italië, als een van de oprichters van de Europese Unie een van de landen die het meest aan het Europese project hechten, antwoordt Timmermans dat hij vastbesloten is om nog harder te werken voor een verenigd en solidair Europa. ‘De inzet is hoog,’ zegt Timmermans, ‘het gaat over de toekomst van onze kinderen.’

Ook zegt hij:

“De Italianen zijn teleurgesteld in de politiek, teleurgesteld in de resultaten van de Italiaanse politiek, en ook teleurgesteld in Europa. Er is veel werk te verrichten.”

Dat is allemaal zorgwekkend genoeg, maar daarna maakt hij het zo mogelijk nóg erger. Op kritische opmerkingen over de migratiecrisis reageert hij namelijk door te stellen dat de EU “wel degelijk geholpen” heeft (wat een leugen is), en:

“We moeten met de lidstaten een manier vinden om de buitengrenzen te beschermen en solidair zijn binnen de Europese Unie.”

“Solidair”? Dat klinkt heel eng. Nou, dat is het ook:

“Dat willen we veranderen, we willen solidariteit organiseren. Nu willen we andere lidstaten gaan overtuigen. Dat kan misschien met behulp van de Italiaanse verkiezingsresultaten.”

Deze man begint onderhand een echte EU-waanzinnige te worden. Hij was al erg, maar wordt met de dag gekker. Dat zie je zelfs terug in zijn nieuwe look. Brr.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

44 reacties

 1. denk eens na

  Ik ben bang dat de cocaïne rijkelijk door de neuzen stroomt daar in de eu

 2. Guus Geluk

  Het Nederlandse kabinet lijkt inmiddels ook eieren voor haar geld te kiezen.

  https://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2018/03/593146-593146/

  1. Fortiori

   Het gaat hier trouwens alleen over economische en financiële zaken, niet over migratie bijvoorbeeld. Dat is dan weer een tegenvaller ??

 3. Ni28

  Solidariteit dat is Europa islamiseren, niet goed geleide landen spekken met geld van landen die goed draaien. Wat een fijne toekomst voor de kinderen die hiermee opgezadeld worden. Want solidariteit betekent voor de eurofielen alleen maar de kassa. De corrupte boel in Brussel die elkaar onderhoudt van de belastinggeld van de burger die steeds meer moet inleveren omdat zij steeds meer graaien. Brussel die censuur wilt voor de vrije woord invoeren en mensen gaan afluisteren. Nee, heer Timmermans u biedt onze kinderen een dictatoriale politiestaat.

 4. toetssteen

  Een altijd groter rijk? Neen, dank u.

 5. Ernst Quispel

  Het feit dat de immigratiestroom de afgelopen tijd onder controle is gebracht is inderdaad te danken aan de EU. Dat hadden we als aparte nationale staten niet bereikt.

  1. toetssteen

   Ow ja? Ik meen dat het die zo verguisde hekwerken waren die ook nog werken. Foei toch.

   1. Ernst Quispel

    Nee, die hebben vluchtelingenstromen slechts verplaatst.

    1. toetssteen

     Mjah?wel te rustem.

     1. Ernst Quispel

      “wel te rustem”

      Proost, Toetssteen.

  2. corfo

   @ KwispeL.
   Laat je maar eens grondig onderzoeken Kwispel.
   D’r is kennelijk nogal wat mis in dat domme hoofd van jou !
   Bron : je eigen reaguursels.

   1. Dubbele Komma

    Reageer toch niet op die betaalde staatstrol,corfo.

    Zonde van de tijd. Laat hem doodgaan.

  3. sjun

   Onder controle gebracht? Je hebt zeker gemist waarom diverse natiestaten een geheel nieuw politiek spectrum ontwikkelen en waarom de BrExit plaatsvond als voorloper van minder Brussel.

  4. Mariposa78

   Onzin je weet niet waar je het over hebt.

 6. Steve Van der Vekens

  Wat die Timmermans wil is toch niet aan de orde?
  De Italianen hebben zo gestemd, deal with it.
  Die gek gaat de Europeanen toch niet verplichten nog toleranter te zijn? Dat gaat hier niet goed komen, maar misschien is een explosie van geweld nodig om ons Vaderland terug op te eisen.
  En linkse medemensen, verhuis eens naar Syrië, daar kan je de kleine salafisten zoveel borstvoeding geven als je wil.

  1. toetssteen

   @steve
   Dat kunnen ze niet.

   1. corfo

    @ Steve Van der Vekens.
    “Zonnekoning” Timmerfranske is totaal gek geworden.
    De uitslag van de Italiaanse verkiezingen is zoals die is en daar heeft deze volgevreten clown maar mee te dealen, of niet.
    Die EU-figuurtjes beginnen steeds meer dictatoriale trekjes te vertonen en dat moeten we maar z.s.m. de kop indrukken. Wat denkt zo’n vetkwab als Timmerfranske nu toch wel ?
    Wát een arrogante kwallenbak. Hoe kan een moeder ooit van zo’n kind gehouden hebben.

    1. Ernst Quispel

     “Die EU-figuurtjes beginnen steeds meer dictatoriale trekjes te vertonen en dat moeten we maar z.s.m. de kop indrukken.”

     Daartoe krijg je de kans bij de volgende verkiezingen voor het Europees Parlement, 23 mei volgend jaar.

     Laat ze een poepie ruiken, kerel!

     1. corfo

      @ Kwispel.
      Als je die gasten een poepie wilt laten ruiken, stuur ze dan één van jouw bevuilde luiers ! Als in reactie de woorden “poep, pies e.d.” voorkomen is ’t 100% zeker afkomstig van jou, vieze man !!

     2. van Urk

      Quispel@ Dan weet u ook wat er met de uitslag gebeurt als de wens van Corfo eindelijk uit komt. Een negatieve uitslag kennen ze niet in Brussel. Het moet en zal pro-EU zijn. Geen wonder dat pro-EU partijen ook tegen referenda zijn met angst voor scenario,s als de Brexit. Dus logisch dat Corfo vindt, dat dit soort figuren dictatoriale trekjes beginnen te krijgen.

    2. Steve Van der Vekens

     Helemaal mee eens beste Corfo.
     Lijkt wel de voorbode van meer links gekronkel.

   2. Steve Van der Vekens

    Links heeft dikke borsten met haar op de tepels.
    Die kunnen best borstvoeding geven.

    1. Ernst Quispel

     Spelen de hormonen weer zo op, Steve?

     1. Steve Van der Vekens

      Ach, eens lachen.
      Zeg Ernst, en ondanks je politieke overtuigingen laat je me weleens lachen. Dat mag ook gezegd worden.

     2. Steve Van der Vekens

      Maar word je het zelf niet beu om altijd tegen de bierkaai te moeten op vechten?

     3. Steve Van der Vekens

      Je kan net zo goed water in een lekke emmer naar de zee dragen.

  2. Dubbele Komma

   Heerlijk ,Ik las dat 80% van de Italianen onder de 45 van Europa afwil,Er is dus hoop. En deze mensen gaan nog jaren stemmen!

   Ik zeg nexit! Kappen met europa! Forza italia!

 7. DolleDries

  Franse president wil op rooftocht door Europa: Duitsland en Nederland belangrijkste doelen – Door George Soros gesponsorde 5-Sterrenbeweging op koers om Italië in Verenigde Staten van Europa op te laten gaan

  Afbeelding: Enrinipo / Wikimedia Commons / CCASA 3.0.
  Nu in Italië de populistische partijen 5-Sterrenbeweging en Lega de verkiezingen hebben gewonnen, maar geen enkel blok een absolute meerderheid heeft gehaald, is de verwachting dat er een coalitieregering zal komen die vooral veel dure compromissen zal sluiten, waardoor de toch al torenhoge schulden van het bankroete en corrupte Italië nog sneller zullen oplopen. Daarom zal Italië in ruil voor heel veel geld gewoon akkoord gaan met verdere Europese integratie. In buurland Frankrijk begint president Emanuel Macron heuse Napoleon aspiraties te vertonen, en hoopt hij de eurozone zover te krijgen akkoord te gaan met een –feitelijk door hem geleide- politieke unie, een Verenigde Staten van Europa, waarin de veel te hoge Franse uitgaven en schulden blijvend zullen moeten worden gefinancierd door Duitsland en Nederland.

  Veel analisten zien in de winst van de zogenaamd ‘eurosceptische’ partijen in Italië een groot probleem voor Brussel, maar dat zien wij anders. Deze partijen zijn namelijk alleen eurosceptisch omdat Italië zucht en kreunt onder de ‘Duitse’ begrotingsregels van Brussel. Wij denken daarom dat de ‘anti’ houding in Rome feitelijk enkel een vorm van chantage is om meer ruimte en vooral veel, heel veel meer geld van de EU los te peuteren. In ruil daarvoor zal ook een nieuwe regering gewoon akkoord gaan met nog meer Europese integratie.
  Winnende M5S gesponsord door George Soros
  Een duidelijk teken aan de wand is dat de partij die de verkiezingen won, de 5-Sterrenbeweging (M5S), mede gesponsord wordt door niemand minder dan de beruchte extreemlinkse globalist George Soros, die de mogelijke toekomstige minister van Economische Zaken, Lorenzo Floramonti, in M5S wist te plaatsen. (3)
  Floramonti schrijft voor Open Democracy, een tak van Soros’ Open Society, dat openlijk streeft naar het volledig opheffen van alle grenzen in Europa, een EU-regering in Brussel, onbeperkte massa immigratie van tientallen miljoenen moslims, en de totale islamisering van ons werelddeel.
  Italië bankroet, gaat daarom akkoord met Verenigde Staten van Europa
  Het bankroete Italië heeft feitelijk geen andere keus, omdat de negatieve Target-2 saldo’s van de Centrale Bank zijn opgelopen naar bijna € 450 miljard, en het land een duizelingwekkende staatsschuld van circa € 2,5 biljoen heeft (4). Omdat Italië de derde economie van Europa is en daarom als ‘too big to fail’ wordt beschouwd, is een Griekenland-achtige ‘redding’ onmogelijk en onbetaalbaar. De enige optie om het land nog een poosje overeind te houden is het te doen opgaan in de door Brussel en Soros gewenste Verenigde Staten van Europa, die vooral door Duitsland, Nederland, Oostenrijk en Finland moet worden gefinancierd.
  Nieuwe ‘Napoleon’ Macron aast op Duitse en Nederlandse miljarden
  Dan is er nog iemand die zijn wens voor de oprichting van de VSE niet onder stoelen of banken steekt: de Franse president Emanuel Macron. Dat de EU officieel niet door de leider van één lidstaat mag worden geregeerd weerhoudt hem er niet van er keizerlijke aspiraties op na te houden. Door te beginnen met een ‘gemeenschappelijke financiële eurozone’ –met een gezamenlijke begroting en vooral gezamenlijke staatsschulden- hoopt Macron de feitelijke ongekroonde koning te worden van het verenigde Europa waar Napoleon al van droomde. (2)
  Net als in Italië zijn financiën dus het voornaamste motief. Macron heeft een ambitieus programma opgezet om de Franse economie weer uit het slop te trekken, maar daar is enorm veel geld voor nodig. Macron hoopt zijn dure plannen te verwezenlijken door het uitgeven van gemeenschappelijke eurozone obligaties, waardoor vooral de Duitse en Nederlandse belastingbetalers permanent zullen opdraaien voor de nog altijd veel te hoge Franse uitgaven en schulden.
  Federaal Europa komt eraan
  Een federaal Europa stuit nog op veel weerstand, maar in Brussel, Parijs en ook Rome is de verwachting dat het er toch een keer van zal komen. Het alternatief kan namelijk wel eens de totale ineenstorting van de eurozone en mogelijk zelfs de hele EU zijn, omdat deze dan onder het gewicht van de Italiaanse, Franse en ook Spaanse staatsschulden zal bezwijken.
  Kortom: de EU is allang een schulden- en transferunie geworden. Wat nog ontbreekt is een –mogelijk kunstmatig in gang gezette- nieuwe crisis om de gemiddelde Europeaan ervan te overtuigen dat zijn welvaart alleen gegarandeerd blijft als definitief alle nationale macht en middelen worden overdragen aan het totalitaire Brusselse Politbureau, de Europese Commissie, en daarmee hun lot in de handen van Parijs, Berlijn en Rome te leggen.

  1. Steve Van der Vekens

   Thx Dries.

 8. sjun

  Frans heeft volkomen gelijk dat de EU ons van het vrij besteedbare inkomen, de leefruimte, de oikos en de pensioenvoorziening afhelpt. Nog meer EU lijkt me echter geenszins het devies. Stuur de bedilzuchtige onaanspreekbare en onverkiesbare bestuurslaag naar huis, ontbindt de ambtenarenlegioenen te Brussel, verstevig de landsgrenzen, laat veel selectiever en tijdelijker ander volk toe en laat elke natie gewoon weer de eigen broek ophouden. Dat komt het weer goed met Europa.

  1. Ernst Quispel

   Sjun verwoordt monter het extremistische minderheidsstandpunt.

   Moet kunnen.

   1. Mariposa78

    Onze Wim verwoordt continue zijn meest extremistische minderheidsstandpunt.

    I.d.d. het moet niet kunnen dat je iemand imiteert die nog wel serieus genomen word.

    P.S. heb je al wat gedaan aan de minnaar van je vrouw? Je oudste dochter heeft ze aan elkaar voorgesteld.

    1. swetsnek

     hahahahahahahha die neger vermaakt zich prima met zijn wijfie

 9. Tinneke

  Timmermans, onze internationaal georiënteerde luchtfietser. Deze manipulator is een ophitser, erg gevaarlijk voor de stabiliteit. Hij en z’n vriendjes zitten aan de knoppen om Europa te vernietigen en te doen vervallen in een moslimland……. ontkent de waarde van ONZE cultuur.. Je strooit miljoenen niet-westerse migranten over ons werelddeel uit, Fransje de gladjanus!

  1. Dubbele Komma

   Het bijzonder intellectuele stemgedrag van de Italianen geeft hoop voor de toekomst!

   En frenske moet gewoon met Merkel voor het tribunaal!

 10. Ni28

  Timmermans was toch met zijn baard voorbereid op islamitische Europa?

 11. Gerlos

  Gekke EU Timmermans wij willen inderdaad meer Solidariteit om veel minder ik zeg minder EU, u schijnt niet te willen luisteren naar een zeer grote bewoners van Europa, zie diversen verkiezingen, die alleen MINDER JINDER MINDER EU willen.

 12. Rechtsaf

  De EU moet lekker oprotten net als ons Europees pluche verwarmer Timmermans..

 13. Bon-vivant

  “Deze man begint onderhand een echte EU-waanzinnige te worden. Hij was al erg, maar wordt met de dag gekker. Dat zie je zelfs terug in zijn nieuwe look. Brr.”
  Michael van der Galien rekent mensen ook af op hun uiterlijk. Brr.

 14. Babaji538

  Ons Aller Vrolijker Frans kijkt niet alleen scheel,
  uit zijn linkeroog.

  Petra Hermans

 15. Kees

  Waarom geen recentere foto? Om zijn steeds erger wordende vadsigheid te verbergen heeft hij zich een baardje aangemeten.

 16. EllyD18

  Als ik die foto van Frans eens bekijk dan wordt hij er niet magerder op, nog even en de breedte is net zo groot als de lengte.
  En solidariteit wordt alleen geeist van de Noord-Europeanen, dus Frans gewoon even wakker worden.

 17. PMG

  2083+-+A+European+Declaration+of+Independence

  Zoek bovenstaande verhaal van massamoordenaar / superslimbo Breivik maar eens op op internet en lees waarom hij het deed. Na het gelezen te hebben kun je nooit meer zeggen dat je het niet wist.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.