Wilders haalt hard uit naar partijkartel en mediakartel vanwege idiote oproep Abou Hafs om spoor- en snelwegen te blokkeren

Gek dat nu niemand aangifte doet he?

Als Geert Wilders iets zegt heeft hij onmiddellijk een aangifte aan zijn broek. Daar kun je het mee eens of oneens zijn, maar feit is dat er meteen opgetreden wordt tegen hem. Er wordt geroepen dat hij discrimineert en mensen tegen elkaar opzet.

Maar dan zegt haatimam Abou Hafs tegen moslims dat ze zich moeten opstellen “in de frontlinie” en dat ze spoor- en snelwegen moeten blokkeren, en je hoort niets dan the sound of silence. Let wel, deze ‘prediker’ wil het land onveilig maken en in chaos storten.

Geen wonder dus dat Wilders het nogal merkwaardig vindt dat Abou Hafs door niemand aangepakt wordt:

“Heeft Rutte al gereageerd?” vraagt Wilders cynisch op Twitter. “Al iemand aangifte gedaan? Op NOS-journaal geweest?” Het antwoord is natuurlijk drie keer hetzelfde: neen.

En ja, dat is best een beetje gek. Als Wilders vervolgd wordt voor elke harde uitspraak die hij doet, waarom geldt dat dan niet voor Abou Hafs en zijn soortgenoten?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

36 reacties

 1. Meester Kong

  Mag of kan Geert zelf geen aangifte doen?

  1. wheelboy

   Dat mag hij als burger altijd .Maar het geeft wel zijn gelijk aan . Dit is al jaren zo als een imam bv roept dat homo’s op zn kop van de euromast moeten worden gegooid word de man niet veroordeeld en doet de politiek er niets aan .

   En als dit verhaal klopt wat hierboven staat geeft dit Wilders zijn gelijk aan . Wel klagen als hij iets roept wat de andere politici niet aanstaat .Maar niet optreden als een persoon oproept tot chaos en wanorde

  2. Siemien

   Wat vind Kong er nou zelf van?

   1. Meester Kong

    Als een geestelijke (gehandicapte) een oproep doet dat wettelijk niet is toegestaan dan krijgt hij terecht een aanklacht aan zijn broek.

    1. hans-e-pans

     Aan zijn wijde harembroek met laag kruis.

    2. toetssteen

     Werk aan uw Nederlands Kong.

    3. sjun

     Heeft Hafs al een aangifte aan zijn Djelleba dan?

  3. Supernoodle

   Wilders doet al tientallen aangiftes elke maand van doodsbedreigingen.
   Daar hoor je natuurlijk ook niks van.

   En natuurlijk heeft Wilders het grootste recht om aangifte te doen.
   Nu buit hij dat slim uit, en laat hij de hypocrisie haarfijn zien.

  4. Pjotter

   Ja Kong dat mag Geert, maar Geert vraagt zich af waar blijven die correct denkenden die aangifte tegen mij deden nu, een imam die zijn volgelingen oproept tot ontregeling van de NL samenleving, haat zaaien en alles wat daaruit voortvloeit, wel even anders dan Geert zijn zonde he.

 2. Meester Kong

  Screenshot Geert- Kamerverkiezing 2017.
  HeP duidelijk weer iets gemist 🙂 🙂

  1. Ritter

   Meester Kong

   Het gelijk van Geert Wilders.
   ————-

   Een factcheck van de PVV islam-video

   De 17 stellingen inhoudelijk onderzocht

   De islam is meer dan een godsdienst, de islam is ook een politieke ideologie. Die ideologie is totalitair van aard en beoogt de gehele levenssfeer van mensen te regelen op elk terrein. In tegenstelling tot andere godsdiensten wordt er onder moslims geen kritiek toegestaan op de inhoud van de leer en die blijft daarom onversneden. De leer is vastgelegd in de Koran, Hadith en andere geschriften. We checken aan de hand van de islamitische geschriften of de zeventien stellingen over de islam waar zijn of niet.

   1. Discriminatie

   De islam kent in essentie vier soorten burgers: 1) moslims, 2) de mensen van het boek 3) polytheïsten en 4) de ongelovigen. De tweede categorie bevat onder andere christenen en joden. De derde categorie bestaat uit aanhangers van meergoden-stelsels zoals de hindoes. Niet-moslims die in een islamitische staat leven worden aangeduid als dhimmi’s. Zij vormen een schatplichtige onderklasse in de islamitische wereld. De regels van het dhimmischap zijn onderdeel van de sharia en onder meer vastgelegd in het Pact van Umar. Tot aan de val van het Ottomaanse rijk werden deze regels strikt nageleefd. Met de opkomst van het islamisme, jihadisme en de radicale islam worden deze regels op verschillende plekken in de islamitische wereld opnieuw toegepast. Volgens de sharia gaan moslims voor op niet-moslims en moslimmannen voor op moslimvrouwen.

   Beoordeling: WAAR

   2. Geweld

   Het leven van de profeet Mohammed wordt opgedeeld in twee delen. Enerzijds is er de Mekka-periode, die veelal wordt aangeduid als de vreedzame periode. Dit is de tijd waarin de profeet nog niet de kracht had om zijn wil door te drukken. Na zijn vlucht naar Medina, komt daar verandering in. Hij wint aan volgelingen en weet als een bekwaam veldheer slagen te winnen. Dit onderscheid is relevant, omdat in de Koran verzen uit de twee verschillende perioden voorkomen. De ene helft relatief vredelievend, de andere oorlogszuchtig. Het relevante deel is het tweede deel en dat heeft te maken met de regels van de islam. Bij verzen die elkaar tegenspreken bepaalt Naskh, oftewel abrogratie, dat het laatst geschreven geldig is. Dit zijn altijd de verzen uit de latere, gewelddadiger periode. De Koran bevat veel gewelddadige referenties. Al 1.400 jaar lang verbreidt de islamitische leer de toepassing van geweld.

   Beoordeling: WAAR

   https://opiniez.com/2018/03/18/een-factcheck-van-de-pvv-islam-video/

   1. Steve Van der Vekens

    Dankuwel Ritter.

  2. Stanly2000

   @MK Mij ontgaat de humor.

 3. Ni28

  Oproep tot burgerlijke ongehoorzaamheid door een moslim is waarschijnlijk toegestaan in Nederland en wordt niet gezien als hatelijk. Daar moet je blank voor zijn dan bent je pas zeker van dat je voor de rechter gesleept wordt want dat ligt anders. Deze imam is verward of heeft hoge suiker.

  1. Mart

   Nee ze hebben de gore moed niet om dat imannetje aan te pakken.De dag X is nabij,en dan kan je beter ”goede conduiten” hebben.

 4. DolleDries

  En deze ook nog even

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1805649/piloot-die-volgens-rusland-mh17-neerschoot-dood-gevonden

  Mag duidelijk zijn dat deze man het neerschieten van 300 onschuldige mensen niet heeft kunnen verdragen

 5. EU kok

  Waarom hebben sommige politici, websites en reageerders toch zo veel problemen met de vrijheid van meningsuiting van andersdenkenden?
  Waarom vragen of een ander al gereageerd heeft, doe zelf eens iets.
  Aangifte, censuur, IPblokkade enz.
  Ga eens in discussie ipv dit zinloze gedoe.

  1. Meester Kong

   Tja en soms ook nog vragen of bepaalde redacteuren ff kunnen opdonderen.

  2. DolleDries

   Ja ik snap Kong ook niet dat hij daar steeds problemen mee heeft.

 6. Anna

  OP NOS journaal komt om 6 en 8 uur journaal een PvdA Somalische vrouw met klachten omdat ze is uitgescholden. In Antwerpen worden twee jonge Nederlandse vrouwen verkracht en gedrogeerd door 5 Afrikanen. Bij NOS geen woord of beeld. Is de NOS gebeld door de PvdA om die Somalische vrouw met klachten voor de verkiezingen uit te zenden? NOS liet gisteren voor de eerste keer beknopt zien wat er gaande is in Afrin. Ziekenhuis gebombardeerd en de Koerden worden in Afrin al weken lang gebombardeerd door Turkije . Turkije heeft de stad overgenomen. Ach, allemaal niet zo belangrijk voor de top van de NOS. Een bericht wat een haatimam allemaal uitkraamt? Echt niet. Daar zijn ze bij de linkse NOS niet heldhaftig genoeg voor.Eerder laf.

  1. DolleDries

   https://www.geenstijl.nl/5141213/iedereen-hapt-op-hoaxlims/#comments

   In Emmen was gelogen verkiezingsstunt van de PVDA

 7. DolleDries

  De Britse premier May blijft het wereldnieuws domineren, en in haar pogingen net zo daadkrachtig over te komen als haar voorgangster Margaret Thatcher geeft ze – in bedekte termen, welsiwaar – Moskou te kennen dat haar land er niet voor terugdeinst militair in te grijpen. Collectieve gekte op weg naar een nieuwe Wereldoorlog.
  In een artikel op de nieuwssite van de VRT lezen we dat de NAVO-ijzervreter en Washington-marionet Jens Stoltenberg van mening is dat het Noord-atlantische (?) aanvalsverbond beslist geen nieuwe Koude oorlog wil. Overigens uit hij beschuldigingen richting Rusland die evengoed van toepassing kunnen zijn op de westerse landen:
  De NAVO-baas beklemtoonde echter ook geen nieuwe Koude Oorlog en geen nieuwe wapenwedloop te willen. “Dat is te duur, te gevaarlijk en in niemands belang”, aldus Stoltenberg.
  Voor één keer moeten we hem gelijk geven. Het Westen wil geen Koude Oorlog, maar eigenlijk een echte oorlog. Eentje die ook hun andere, grotere problemen op kan lossen.
  Met de wetenschap dat binnenkort de hele wereldeconomie en financiële wereld instort, en dat een oorlog de enige manier is om het eigen falen weg te poetsen onder het mom van een aanval van een agressieve vijand, denkt het Westen indruk te maken om Moskou te laten zien waar de militaire kracht daadwerkelijk berust. Een grove denkfout, omdat op militair vlak de Russen de EU èn de VS veruit de baas ziijn.
  Dat krijg je als je tientallen jaren bezuinigt op defensie-uitgaven, waardoor landen een leger hebben dat in het geheel niets meer voorstelt, of waar nog met materieel gewerkt wordt (als dat er is) dat lang niet zo geavanceerd is als de Russen hebben.
  Het heeft er méér dan alle schijn van dat de westerse elite denkt dat een nieuwe oorlog hèt middel is om alle problemen tegelijk op te lossen. Het feit dat het populaire gifgasnummer opnieuw wordt opgediend, is meer dan fantasieloos.

  De in eigen land verguisde Theresa May denkt de status van Margaret Thatcher te kunnen evenaren met haar krijgshaftige taal (zij heeft de aanval op een ander front geopend met de zaak Sergei Skripal en wil kennelijk de activiteiten van de oorlogsmisdadiger Tony Blair voortzetten). Dommer zijn ze er niet in het Verenigd Koninkrijk, maar los van dat: de alliantie van de (zelf)gerechtvaardigden – de Westerse geallieerden – wordt nu gesterkt door de hysterische opstelling van de Britse regering. Na het gifgas-gebruik-in-Syrië verhaal komt nu het Russisch-zenuwgas-verhaal, wat nòg onwaarschijnlijker is.
  Wat nog ontbreekt is het paspoort van Poetin onder de bank in het park in Salisbury.
  De vorming van een Europees leger moet dan wel worden versneld! De verklaring van de staatshoofden en regeringsleiders van Frankrijk, Duitsland, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk gooit namelijk olie op het vuur.
  We hebben in de loop der jaren veel rare regeringsverklaringen gezien, maar deze idiote overheidsverklaring slaat alles! We zijn benieuwd wie er nu uiteindelijk verantwoordelijk is voor deze shit!
  “Het is een aanval op de soevereiniteit van het Verenigd Koninkrijk” – kan het nog dramatischer? En dan heb je ook nog de NAVO-marionet Stoltenberg die hypocriet uitroept: “We willen geen nieuwe Koude Oorlog”.
  Wat een puinhoop wordt er door het Westen van gemaakt! En dan die verdomde hypocrisie van politici en beleidsmakers. Denkt men nu werkelijk dat de superioriteit van de eigen wapentechnologie voldoende is om Rusland te vernietigen? En gelooft men niet dat China haar buurland zal bijstaan in de strijd tegen het Westen? Want als Rusland “valt” is China als volgende aan de beurt.

  Het is zaak de gebeurtenissen in het recente verleden in gedachten houden: Rusland is nu volledig omringd. De VS heeft in Duitsland kernwapens geplaats die zó klein gebouwd zijn dat ze “doorgaan” voor conventionele bommen, NAVO-bommenwerpers met nucleaire wapens patrouilleren dichtbij de grens met Rusland. Duitse tanks staan klaar om op te trekken naar Moskou in het kader van deze “maatregelen”.
  Ter vergelijking: als Rusland dit allemaal zou flikken in Canada, Hawaï en Mexico dan zou de Derde Wereldoorlog inmiddels allang voorbij zijn. Stel je voor dat de Russische president net zo agressief is en zich moreel superieur voelt als het Westen – een zegen voor de wereld dat dat (nog) niet het geval is.
  Maar gelukkig hebben we in de EU niet zo’n zuiplap aan de macht als de vroegere president Jeltsin (oeps!), en gaan we erg fascistisch “democratisch” om met de Europese normen en waarden, een EU waar het beginsel nog gehanteerd wordt dat je pas schuldig bent als het bewezen is. Zoals nu, dus…… * zucht*.
  Het Westen begaat schaamteloos en openlijk de ene na de andere oorlogsmisdaad (schendingen van het internationaal recht zijn nu eenmaal vaak oorlogsmisdaden). Wat te denken van de VS, die Ghadaffi heeft vermoord, of het uithongeren van de bevolking in Jemen. En democratische waarden in de EU, waar Spaanse politici vanwege het verkondigen van hun mening (aangaande onafhankelijkheid) nog steeds in de gevangenis zitten, en Brussel de andere kant op kijkt? Of Erdogan die de Koerden uitmoordt, terwijl Brussel daarover haar mond houdt?
  Nu wordt er dus met de beschuldigende vinger (zonder enige bewijs) gewezen naar een staatshoofd, met de zaak Skripal. En wat die overheidsverklaring betreft: verander het woordje “Novitsjok” door “Sarin”, en men kan Duitsland als uitvinder van dat gas verantwoordelijk maken voor de aanval op de dubbelspion. En voeren we deze logica door dan hoeft Trump straks zijn bommenwerpers niet naar Moskou te sturen, maar richting Berlijn.

  Elke dag weer lezen we nieuwe “onthullende” feiten over Skripal in de kranten. Vanochtend in De Telegraaf:
  De dochter van oud-spion Sergej Skripal heeft het middel waarmee zij en haar vader zijn vergiftigd, mogelijk nietsvermoedend meegenomen uit Moskou. De inlichtingendiensten denken dat het middel in de bagage van de vrouw is gestopt, zeggen bronnen tegen de Britse krant The Telegraph.
  De voormalige dubbelspion en zijn dochter Joelia werden deze maand bewusteloos aangetroffen op een bankje in het Britse Salisbury. De autoriteiten concludeerden dat de slachtoffers zijn vergiftigd met zenuwgas, maar het is nog onduidelijk hoe het middel is toegediend.
  Anonieme bronnen zeggen tegen de krant ervan overtuigd te zijn dat het middel in de bagage van dochter Joelia zat. Uit onderzoek moet blijken of het middel was aangebracht in cosmetica, kleding of een cadeau. Dat kan vervolgens zijn opengemaakt in het huis van Sergej Skripal.
  Eén bron opperde dat mogelijk is ingebroken in de woning van dochter Joelia in de Russische hoofdstad om het zenuwgas in haar bagage te plaatsen. De Russische autoriteiten ontkennen betrokken te zijn bij de aanslag.
  We hebben hierboven even wat termen onderstreept: “mogelijk”, “denken”, “anonieme bronnen”, “ervan overtuigd zijn”, “opperde”.
  Inderdaad: de bewijzen zijn “keihard”, en zo gaat het dagelijks door.
  We denken dat de meeste mensen die “berichtgeving” geloven – in ieder geval worden de geesten al rijp gemaakt voor een militaire confrontatie met Rusland. En wij…. wij moeten het doen met kamerleden die er alleen maar zitten voor hun partij- en eigenbelang. We zeggen met opzet kamerleden, want volksvertegenwoordigers zijn het allang niet meer. In Nederland worden immers al tientallen jaren verkiezingen gehouden met kandidaten, die de burgers keer op keer van achteren pakken. Een politiek die krioelt van corruptie en minachting. En waar je “vroeger” nog enige intellectuele bagage moest hebben om die baan van volksvertegenwoordiger te kunnen bemachtigen, zien we nu dat bij wijze van spreken schoolverlaters de belangen van het volk moeten verdedigen.
  Kunnen we de politiek niet beginnen op te schudden door in de Grondwet te verankeren dat aspirant-kamerleden (èn de huidige) een IQ-test moeten afleggen?

  Bron stopdebankiers.nl

 8. George van de linden

  De Partij van de Arbeid in Amsterdam wil straten vernoemen naar ‘Amsterdamse migranten´, die een bijdrage aan de stad hebben geleverd!

  Het plan kreeg gelijk steun van Wilders z’n PVV, die alvast met een eigen voorstel kwam:

  Marokkanenweg, Turkenweg, Moskeeënweg, Imamweg, Boerkaweg, Schaapweg, Ramadanweg, Suikerfeestweg, Halalweg,…

 9. Nasrani

  Persoonlijk vond ik het een goede oproep. Hoe meer moslims op spoorwegen gaan staan hoe beter. Ik zou bij deze de oproep willen ondersteunen.

  1. Guus Geluk

   Waarom?

   1. van Urk

    Nasrani bedoeld waarschijnlijk dat de wielen wel getest zijn op gladde bladeren maar nog niet op verwarde mensen.

   2. Nasrani

    Een goed verstaander……..

    1. Steve Van der Vekens

     En dan kunnen ze hun gerestaureerde ruitenwissers eens testen.

    2. Guus Geluk

     Een goedbedoeld advies: laat niet toe dat je jezelf meevoert in de intolerantie en ophitsing van deze meneer. Je staat hierboven.

 10. H.Vaes

  Het is een kwestie van geduld….voordat het overgrote slapende gedeelte van ons landje ontwaakt.

 11. Gerlos

  Helaas lopen er meer van deze idiote haatimams rond in ONS LAND, begrijp niet dat daar nooit een aanklacht tegen ingediend is en dat deze malloten hier nog vrij rond lopen. Zodra er bij de moslims een scheet dwarszit in het racisme en wordt er een aanklacht ingediend. Walg van dit soort figuren.

 12. EllyD18

  Rutte had toen net even zijn kop in het zand.

  1. Vraagtekentje

   Net even????

 13. Frits Jansen

  Had u ooit gehoord van Abu Hafs? In wezen heeft hij hetzelfde probleem als Wilders: hoe slaag je erin om jezelf te blijven overtreffen in pittige haatdragende uitspraken, die uiteindelijk slechts het doel hebben om aandacht te trekken.

  Net als Abu Hafs wordt Wilders steeds meer genegeerd. Boos worden op hun uitspraken geeft ze de erkenning waar ze naar snakken – maar die ze niet (meer) krijgen. Nog even en Wilders is net zo’n marginale figuur geworden als die haatimam.

  Lang heb ik mij afgevraagd hoe Wilders te stoppen zou zijn, maar ik geloof dat het antwoord is: doordat hij gaat vervelen. Zelfs de laagschedelige PVV-stemmer begint te begrijpen dat Wilders wel veel roept maar niets doet.

  Helaas vinden rechtse radicalen die over de datum raken (of vermoord worden: Fortuyn) altijd een opvolger: Bolkestein-Fortuyn-Verdonk-Wilders-Baudet.

  Maar er is één lichtpuntje: alleen Wilders had zijn partij, pardon, beweging strak georganiseerd. Dictatoriaal, want van democratie krijg je maar gedoe, zoals vooral de LPF heel pijnlijk bewees. Baudet is democratischer dan Wilders, en dat wordt zijn ondergang. Ik denk overigens dat deze hyperambitieuze knul snel genoeg zal krijgen van de politiek, en dan Ayaan H.A. achterna gaat als goedbetaalde schrijver.

 14. Frits Jansen

  De autoriteiten hebben al lang vastgesteld dat die halve gare haatimam ongevaarlijk is. Veel geschreeuw en weinig wol. En nu is Wilders heftig teleurgesteld dat het niet tot een vette rel komt, zeker nu het hem steeds slechter lukt de aandacht te trekken.

  Waar er aangifte voor moet worden gedaan is mij een raadsel. Generaliserende hatelijkheden tegen grote groepen Nederlanders mogen niet, maar hier gaat het om concreet gedrag van één concrete man.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.