‘Islam-bruggenbouwer’ Tariq de Verschrikkelijke krijgt nóg een verkrachtingsaanklacht aan z’n djellaba

De problemen stapelen zich op voor de keihard van zijn voetstuk gesukkelde voormalige islamprofessor Tariq Ramadan. De man zit in een Franse gevangenis in afwachting van zijn proces voor de verkrachting van verschillende Franse vrouwen. Nu komt daar ook een formele aanklacht uit Zwitserland bij.

Tariq Ramadan gold ooit als dé toonaangevende Europese moslim. Welbespraakt en hoogopgeleid, een beetje verwesterd maar niet té… het schoolvoorbeeld van hoe veel linkse lieden de integratie van moslims in Europa zouden zien voltooien. Zijn duistere kanten werden pas na veel ophef erkend; zo moest Ramadan in 2008 vertrekken als “bruggenbouwer” in Rotterdam, omdat hij een Iraanse regeringstalkshow ging presenteren. En de Universiteit van Oxford heeft de man vorig jaar ontslagen als hoogleraar Islamitische Studies, vanwege meerdere aanklachten van seksueel misbruik.

Die aanklachten leidden vorig jaar tot zijn arrestatie in Frankrijk, die dit jaar meermaals verlengd is. Er zijn inmiddels al drie Franse vrouwen die openlijk hun zegje hebben gedaan over de vieze praktijken van Ramadan. Vandaag meldt zich ook een Zwitserse vrouw. Zij zegt door Ramadan – is dat niet ironisch? Zijn naam verwijst naar de islamitische onthoudingsperiode – in 2008 te zijn meegevoerd naar de hotelkamer van de zogeheten islamgeleerde, en daar urenlang te zijn vastgehouden en verkracht:

“Opnieuw heeft een vrouw aangifte gedaan van seksueel misbruik tegen islamoloog Tariq Ramadan. Hij werkte in 2008 als adviseur voor de gemeente Rotterdam en als gasthoogleraar aan de Erasmus Universiteit.

De nieuwe aangifte tegen Ramadan komt van een vrouw uit Zwitserland. De voormalig adviseur zou haar in 2008 hebben verkracht in zijn hotelkamer en urenlang hebben vastgehouden.”

Het lijkt er dus op dat het spel uit is voor de man die de afgelopen tien jaar op verkrachtingstournee door Europa heeft vertrokken. Daarbij overdag de ‘schone deugden’ van de islam in collegezalen en conferentiehallenverkondigen, maar ’s avonds het criminele beest uithangen.

Als Ramadan schuldigt wordt bevonden aan verkrachting, gaat hij voor nog jaren de cel in. Enige aanstelling als hoogleraar of islambruggenbouwer kan hij daarna natuurlijk wel vergeten. En terecht!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

18 reacties

 1. gummybears

  De man is geen professor, niets hoogopgeleid en dan nog, een “professor” van een “studie”, waarbij men “kennis” moet putten uit 1 boek en dat boek is nog een zeer slecht geschreven sprookjesboek en grotendeels gekopieerd uit de bijbel, ook zo’n sprookjesboek.

  1. Top

   En daarom, zal ik nooit van mijn leven, enig respect hebben, voor de psychisch gestoorde voorgangers van welk geloof dan ook. Want die zijn het ergste!

 2. Babaji538

  In een sneltreinvaart wordt, blijkbaar en schijnbaar
  het Holocaust Museum ineens plotsklaps vernieuwd (echt waar,
  je verwacht het niet) met koperdiefstal ter plekke!
  Petra Hermans

  1. Pedrito

   Dit gekwaak is onnavolgbaar

 3. sjun

  Tariq R. volgde het voorbeeld van zijn profeet. Me kon dus weten welk vlees met hem in de kuip zat. Alleen kocht Mohammed geen studie filosofie met als proefschrift Friedrich Nietzsche. Enfin Tariq krijgt eindelijk de tijd om er eens en studie van te maken zodat hij begrijpt waar de aan hem gestelde vragen over gaan die hij steevast met behulp van de gespreksleiding bleef ontlopen.

  1. Ernst Quispel

   Sjun leest elke avond voor het slapen gaan een stukje in de Koran en weet dus precies waar in de Koran staat dat de Profeet het verkrachten van vrouwen en kinderen voorschrijft.

   Ik weet zeker dat hij de betreffende soera’s zo kan aanwijzen.

   🙂

 4. nietzonderverzet

  Als het waar is; doodtrappen die flikker!

 5. Pedrito

  Gewoon onverdoofd herbesnijden zo dat er niet meer in de weg hangt of staat.

 6. meanstreak2099

  ik ben bang dat ze hem in amsterdam onterecht nog een baan aan de universiteit zouden geven

  1. sjun

   Dat gebeurde alleen maar bij de Erasmus en bij de gemeente Rotterdam op voorspraak van toenmalig GroenLinks wethouder Rik Grashoff.

 7. NoDoubt

  Ta(ri)kiyya. Degenen die zich al meer hebben verdiept in deze ideologie, is het geen verrassing meer. Volger van een massamoordenaar,pedofiel, necrofiel slavendrijver.

 8. Gerlos

  Allah heeft dit goedgekeurd

 9. Vit

  Mo deed het zelf ook (kleuter neuken) dus is het toegestaan, als de meest perfecte moet hij na gevolgd worden.

 10. Baron von Munchhausen

  En nog steeds dubbele nationaliteit?
  Kan dus Hfd.Commissaris Politie worden in Republiek Amsterdam.

 11. Two Ravens Black Kettle

  Gefinancierd door groen Links R’dam
  Stenigen van meisjes
  Meneer weigerde dat af te keuren
  En Groen Links dacht; dat is een goeie peer, dat is een bruggenbouwe.
  Maar ja
  Groen Links is dan ook ene partij die op 100 miljoen Russische lijken hun partij hebben opgebouwd.
  Volgens mij noemen ze dat progressief en solidariteit in die kringen.

 12. Anders55

  van links kan/mag blijkbaar alles?
  zolang je maar politiek correct bent?
  af en toe zie je waar heen dit voert?
  denk ook niet dat dit het enige of eerste voorval is?

 13. Troelstra

  Hoe herken je een infiltrant, een taqiya Moslim zoals Kader Abdullah of Tariq Ramadan?

  1. Connecties met Islamitische groepen die pro-Jihad of pro-Sharia.
  2. Probeert kritiek op Islam als oorzaak van geweld te bestempelen en daarmee kritiek op Islam af te zwakken.
  3. Probeert bronnen van aantrekkingskracht van het Jihadisme levend te houden; bv kritiek op omgang politie met Moslimcriminelen.
  4. Het gebruik van allerlei taqiya begrippen:
  De grote en de kleine Jihad
  5.De taqiyya Moslim ondervind weinig weerstand vanuit de radicale Islamitische hoek.
  6.Probeert kritiek op Islam gelijk te stellen aan Moslim extremisme.
  7. Steekt enorm veel tijd in het uitleggen van Islamitische etiquette, poezie e.d. en probeert daarmee de geweldadige kant van Islam te bagataliseren.
  8. Spreekt anders in een taal van de ongelovige dan in het Arabisch.
  9. Richt zich voornamelijk op infidels, en probeert deze groep het belang in te zien van een positieve interpretatie van Islam van hun zijde.

  1. Troelstra

   10. Infiltreert zoveel mogelijk bij de linkse politieke partijen en wordt door hen naar voren geschoven en op handen gedragen. (Kader Snorremans is effektief een zeer goed voorbeeld – ik neem aan dat hij goed verdiend heeft toen zijn koran werd uitgedeeld aan de politiekorpsen?)

   11. Verdwijnen dan ook op tamelijk korte tijd, vermits ze – net als Tarik Ramadan – na korte of langere periode gewoon door de mand vallen. het kwaad is dan al geschied en de brainwashing van de massa wordt nooit terug rechtgezet.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.