Nederland op zijn smalst: betweters gaan los op Martijn Krabbé omdat zoon Bickel bier drinkt bij RTL Late Night

“Drinkt bier op tv en is pas 17 lekkere opvoeding die gozer.”

Nederland is bijna totaal ontkerkelijkt. De grootste stroming onder mensen lijkt te zijn ‘ik denk dat er iets is, maar wat, geen idee.’ Qua moraliteit is Nederland ook al bepaald niet ouderwets. Sterker nog, alles wat ook maar enigszins doet denken aan oude, traditionele, christelijke waarden wordt automatisch weggezet als ‘middeleeuws.’

Gek genoeg betekent dit niet dat we als cultuur onze quasi-moreel superieure, betweterige houding hebben afgezworen. Case in point:

Bickel Krabbé, de zoon van Martijn Krabbé, kwam gisteravond kort onder vuur te liggen nadat hij in RTL Late Night te zien was terwijl hij bier dronk. Bickel zou volgens kijkers 17 jaar zijn en dus illegaal alcohol drinken.

Enkele voorbeelden van zeiksnorren die zichzelf veel te serieus nemen:

https://twitter.com/zuurtje3/status/984899688313905152

Oké, laat mij hier heel duidelijk over zijn: 99% van ons dronken bier voor we 18 jaar oud waren. We dronken als tieners — en op bepaalde dagen flink veel ook. Die schijnheiligheid van de betweters kan me gestolen worden. Tieners drinken. Ze gaan uit. Ze vieren feest. Oh, en ze blowen ook.

Ja, echt.

Dat hoort nou bij de jeugd; bij het jong zijn, en zeker bij puberen.

Maar ja, dit is Nederland, en dus denkt iedereen dat ze a) een ander de wet moeten voorschrijven en b) dat ze beter weten hoe een kind opgevoed moet worden dan de ouders. Bemoeials.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

22 reacties

 1. Westerling

  Stelletje idioten weten zelf niet hoe zij hun koters moeten opvoeden. Ik zou zeggen, bemoei je met je eigen kippen, dan heb je punten zat.

  1. hans-e-pans

   Misschien was het wel alcoholvrije limonade die men dan verkoopt als 0% alcohol bier verkoopt. Stelletje sneuneuzen om altijd maar te reageren op alles dat op de nepwereldbuis gebeurd.

 2. denk eens na

  Niet meer naast een vrouw lopen ,niet meer roken , binnen kort niet meer mogen drinken, het begint een beetje op de islamitische staat te lijken alleen nog een burka voor alle vrouwen en we wanen ons in het midden oosten

  1. Ernst Quispel

   Hier worden records gebroken: de tweede reactie gaat al weer over de moslims.

   🙂

   1. denk eens na

    Ach het schoot me te binnen

 3. A3aan

  Ach, als die islamisering van Nederland dáár is mag je helemaal niets meer dus tot die tijd, geniet van je voor de middag.

 4. Luwadder R1

  Denk eens na : volledig mee eens, het geweten van de links politiek correcte grachtengordel, de DWWD en Pauw/Jinek kijkers beginnen zich weer te roeren. Wat je al zei, cowboy en indiaantje spelen mag niet meer, zwarte piet mag niet meer, Belgen moppen mag niet meer, Paasvuur mag niet meer, knal vuurwerk mag niet meer, tabak 16 jaar en ouder, alcohol 18 jaar en ouder en nou maakt de grachtengordel zich weer druk omdat een jongen van 17 jaar bier drinkt, en als diezelfde grachtengordel denkt dat hij buiten de camera’s geen bier drinkt, nou dan moet ik hun teleurstellen want dat is een illusie en ja Nederland begint inderdaad op een islamitische staat te lijken. Een geluk dat ik er ver vanaf woont van die linkse grachtengordel met hun O!!!! zo geroemde heilige linkse idealen. BRAAK!!!!!! BRAAK!!!!!!

 5. Frits Jansen

  Je ziet het op TV niet zo door kunst en vliegwerk van de cameraman, maar Martijn Krabbé is heel klein van stuk. En bier drinken stopt de groei dus zijn zoon blijft een dwerg. Zielig!

 6. Original NL

  Typisch de nl moraalridders, niets beter te doen dan anderen de maat nemen.

 7. Babaji538

  Wat sommige verstaan onder transparantie, transformatie,
  inspiratie of visie, zie ik, als de ontlasting terugwerpen
  vanuit de luier.
  Mijn moeder zei, dat wanneer ik geen zin had,
  maar zin moest maken.
  Helaas, die zingeving zal niet voor elk mens
  als brandend Licht werken.
  Petra Hermans

 8. Peter Loosduinen

  Historicus kraakt Wilhelmina: een godsgeschenk voor de Gestapo
  De goede reputatie die koningin Wilhelmina geniet is volledig onverdiend, stelt historicus Gerard Aalders. Sterker nog, hij schrijft in zijn nieuwe boek Wilhelmina, werkelijkheid en fictie dat door haar domheid en die van haar ministers vermoedelijk honderden verzetslieden om het leven kwamen.

 9. Pindas

  Zat op mijn 16e al elk weekend in een gezellige bar aan een vieux cola{slecht drankje bij teveel}maar dronk nooit TE!
  Ben nu 84 en neem nog steeds een lekkere borrel die ik ruim kan betalen.
  Wie zijn die BETWETERS waar Nederland van BARST====

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.