Oeps! ‘Russische agent’ Trump kondigt keiharde sancties af tegen Rusland

Zo staan de mainstream media weer in hun hemd.

Vanaf dag één dat Donald Trump president werd krijgen we te horen van de mainstream media dat hij een Russische agent is. Een fan van Vladimir Poetin. Die ook nog eens “kompromat” over hem heeft. Dat is gevoelige informatie waarmee hij zijn Amerikaanse collega kan chanteren. Ofzo.

Nou dat lijkt allemaal toch een beetje mee te vallen. Niet alleen is Trump in actie  gekomen tegen Rusland-bondgenoot Assad, maar zijn ambassadeur bij de Verenigde Naties, Nikki Haley, laat weten dat er binnenkort ook nog eens nieuwe, harde sancties komen tegen het Kremlin.De sancties in kwestie worden vandaag bekend gemaakt door minister van Financiën Steven Mnuchin.

Voor zover bekend zijn de sancties eerst en vooral gericht tegen Russische bedrijven die producten maken die in verband worden gebracht met Assad… of zelfs het gebruik van chemische wapens.

Zo blijkt Trump dus strenger en harder te zijn ten opzichte van Poetin dan zijn voorganger, Barack Obama. Hij doet dat weliswaar niet zo zeer in woorden, maar vooral in daden. Aangezien alleen die tellen zou je denken dat de msm hier heel tevreden mee zijn en nu massaal excuses aanbieden voor hun leugens over Trumps banden met Rusland.

Nou ja, of niet natuurlijk. Want de MSM doen nu eerst en vooral alsof hun neus bloedt. Triest, maar zo rollen zij nu eenmaal.

Geen wonder dat de overgrote meerderheid van de nieuwsconsumenten geen vertrouwen meer heeft in het mediakartel.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

23 reacties

 1. Guus Geluk

  Jammer voor president Poetin dat zijn plannetjes om de Verenigde Staten en Europa middels inmenging in verkiezingen en desinformatie te ondergraven, of louter de eenheid daarvan, keihard zijn mislukt. De man zal zich vast de haren uit het hoofd trekken.

  Overigens zijn er al eerder sancties aangekondigd, doch vandaag wordt er hier pas over bericht.

  1. Holland

   Pathologische leugenaar Guus weet dat de FBI geen bewijs heeft gevonden voor Russische inmenging in de verkiezingen in Amerika, maar hij blijft toch zijn smerige leugens herhalen in de hoop dat het -juist door die herhaling- op een gegeven moment geloofd wordt.

   Guus = nepnieuws.

   1. Guus Geluk

    Holland,

    Je lijkt niet goed op de hoogte van de materie, maar dat geloof ik graag als je, zoals het een echte Trumpanzee betaamt, overheidsonderzoeken afwijst en weigert serieuze bronnen te raadplegen.

    Met zulke mensen valt niet te debatteren. Immers, wat je ook zegt, het is allemaal een “linkse heksenjacht”.

    Men zal deze leugen blijven herhalen tot men een kilo weegt.

 2. nogmaals

  Guus geluk lijkt weer eens alwetend inzake Russische inmenging in westerse verkiezingen.
  Zou hij soms 24/7 het Kremlin bespioneren? Of zijn het, zoals wel vaker bij hem, geen feiten maar meningen die hij hier neerplempt?
  Meningen die hij heeft tengevolge van hersenspoeling door ons mediakartel.

  1. Guus Geluk

   Nogmaals,

   Een lijntje met het Kremlin is niet nodig. Ik kan u het boek “Collusion” door Luke Harding (NL vertaling verkrijgbaar) van harte aanbevelen of het overwegend objectief geschreven artikel op Wikipedia.

   https://en.wikipedia.org/wiki/Russian_interference_in_the_2016_United_States_elections

   1. Holland

    Hahaha, Wikipedia en objectief!? Guus, malle jongen toch.

    1. DolleDries

     Hele malle jongen.

     1. Guus Geluk

      Holland,

      Heb je het artikel gelezen of roep je maar iets?

     2. Ernst Quispel

      Grappig, Wikipedia wordt hier voortdurend ter onderbouwing aangevoerd, behalve wanneer het niet zo goed uitkomt.

 3. Ernst Quispel

  Ik geloof niet dat iemand ooit heeft beweerd dat Trump een Russische agent is, wel dat hij mogelijk gevoelig is voor Russisch chantage.

  1. Ni28

   Niet terug kruipen na alle vuil die je hebt al hier gespoten.

 4. rexm

  Russische agent’ Trump.

  Hij is een gevaarlijk ongeleid projectiel dat enigzins in toom moet worden gehouden.
  Sancties kan hij zoveel uitkramen ,maar daar heeft hij zijn eigen bevolking alleen maar mee en zeer zeker geen Rusland.
  Hoeveel kost het Europa met de sancties tegen Rusland, daar hoort men niets over.
  De zijden route zal straks stoppen in de balkan landen en het wordt eenrichtingsverkeer.
  Jammer jongens zal Rusland zeggen, de trein voor jullie is weg.

 5. Frits Jansen

  Intussen onderhoudt Trump de persoonlijke vriendschap. Hij heeft Poetin het adres gegeven waar hij zijn toupetjes betrekt, want de arme Poetin is niet gezegend met veel haar.

  1. Ni28

   Dit is wel een doorslaggevende nieuws. De wereld zal vanaf nu anders worden.

 6. Ni28

  De anti Trump campagne krijgt steeds meer deuken. De laatste wapen, het boek van Comey doet het ook slecht. Kennelijk weet men dat Comey onbetrouwbaar is en bezig met zijn persoonlijke haat campagne tegen de man die hem ontslagen heeft. Maar de strijd tegen Trump zal vast tot het einde doorgaan want een stap terug zou tweede verlies betekenen voor zijn tegenstanders.

 7. DolleDries

  Echt hoor wij de USA en de rest van de meelopers zijn het beste jongetje van de klas .We zijn nog nooit een oorlogje begonnen echt we zijn heel braaf. Nee dan het ettertje van de Russen die doen niet wat wij zeggen terwijl we toch de baas horen te zijn. Die gaan we eens lekker pesten we zullen krijgen dat niet meelopende jongetje.
  Het is kleuterschool niveau.

 8. DolleDries

  oeveel van de door de VS, het VK en Frankrijk afgevuurde raketten nu hun doelen in Syrië getroffen hebben, of voordien zijn afgeschoten, wij weten het niet. Net zo min als de chloorgas aanvallen en of de reden om de raketten af te schieten nu wel hebben plaats gevonden of in scene zijn gezet.Was het de geallieerden er om te doen eens in het echt hun vuurkracht in de praktijk te brengen ? Iedereen die ooit aan wat we toen een kleine oorlog noemden mee heeft gedaan, weet dat er altijd een verschil blijft tusse “een spel “en een “echie “. Wilde Trump de Russen laten zien dat de VS nog steeds de baas zijn, de Russen en daarmee de Syriërs werden keurig op tijd gewaarschuwd waar de raketten neer zouden komen, ging het er om een zet te doen op het internationale ‘wat is van wie “schaakbord ” en werd het tijd de pionnen weer eens een zetje te geven ? Vragen en nog eens vragen.
  En hoe zat het met het opruimen van rond de 800 ton gifgas, die onder leiding van de VN en een zekere mevrouw Sigrid Kaag zouden zijn opgeruimd. Waren dat alle voorraden ? Wij wagen het te betwijfelen.
  Een zaak is echter wel duidelijk, een chloorgas aanval blijft ten allen tijde mogelijk. Chloor is van essentieel belang voor het in stand houden van elke drinkwatervoorziening , zeker in het Midden Oosten en daarom werd chloor ook met opzet buiten de lijst van chemische middelen gehouden die Syrië in 2014 in moest leveren.

  Een chloorgas aanval lanceren ? Een koud kunstje, want zelfs op het internet kunt u YouTube filmpjes zien, hoe u chloorgas kunt produceren. Trouwens wat te denken van een Britse mevrouw die in een wat al te ijverige schoonmaakbui o.a. Detol mixte met nog wat andere schoonmaak- middelen, Zij werd in haar eigen keuken onpasselijk, haar zoon belde het alarmnummer 999 , en in het ziekenhuis werden symptomen geconstateerd die gelijk waren aan die van de ( mogelijke) slachtoffers in het Syrische Douma.
  Wist u overigens dat de Duitsers de eersten waren die chloorgas als oorlogswapen inzetten tijdens de 1e wereldoorlog. De Duitse Jood Fritz Haber ontwikkelde het gas voor o.a. oorlogsdoeleinden en dat leverde hem de Nobelprijs Scheikunde op. Hij zorgde voor de installatie van chloorgas cylinders in de Duitse loopgraven en ondanks het feit dat met name de Britten ook in de loopgraven doken, hielp dit niets, daar het gas zwaarder is dan lucht. De Duitsers “schoten” bij het Belgische Ieper op 22 april 2015 het gas richting de vijandelijke loopgraven en circa 5.000 geallieerden stierven aan de gevolgen, naast nog eens 10.000 gewonden Toen Haber op 1 mei 2015 naar Duitsland terugkeerde pleegde zijn vrouw Clara zelfmoord vanwege de begane “misdaad “van haar man. Na de oorlog ontwikkelde Haber verder baserend op chloorgas ook nog het dodelijke Zyklon A en B, beter bekend als het gas dat de Duitsers in de jaren 1939 – 1945 gebruikten in hun gaskamers. Overigens werden er in de 2e wereldoorlog geen chloorgas gebruikt, daar beiede zijden wisten hoe gemakkelijk het eventueel ook door de vijand was in te zetten, een soort balans act.
  Hoe het ook verder gaat, het zal u duidelijk zijn, dat de laatste woorden over Syrië nog niet zijn gesproken, de laatste oorlogshandelingen evenmin en dat chloorgas als wapen een van de meest gemakkelijk te vervaardigen “wapens ” is.
  Bron Geennieuws

 9. DolleDries

  Weer een stukje vals opnaaien

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1921055/vuile-trucjes-campagne-russen-vrees-voor-volledige-cyberaanval

  Ondertussen staat de VK totaal voor lul met valse bejegening richting Rusland over de z.g. gif aanval op een dubbel spion.

  1. Guus Geluk

   Ondertussen wordt steeds duidelijker dat de Russische elites het welvarende en rijke Europa en Amerika pijn willen doen.

   1. DolleDries

    Vertel Guus hoe dan.

    1. Guus Geluk

     DolleDries,

     Zie de telegraaf.

 10. Rosasolis

  Velen weten dat voor maanden lang voordat hij president van Amerika werd, Trump contact had met Poetin, en er zijn meerdere fotos gemaakt om dit te bewijzen. En ook toen hij pres. werd, voor een aantal maanden ging het goed tussen Trump, Poetin, en de Russen. Maar daarna werd het van goed tot kwaad binnen een paar maanden…Geen praatjes meer tussen Trump en Poetin, en geen verder overleg met de wederzijdse regeringsleden. De vraag is: wat ging fout? Heel erg fout tussen de relaties tussen
  Amerika en Rusland? En ook hoe zit het nu met de relaties tussen Amerika en N.Korea?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.