Thierry Baudet gaat vol samenzweringstheorie met retweet: 'Waarom zien we geen videootje van vermeende gasaanval?'

Thierry Baudet gaat vol samenzweringstheorie met retweet: 'Waarom zien we geen videootje van vermeende gasaanval?'

Allemachtig zeg.

Het is hartstikke leuk dat Thierry Baudet out of the box denkt, maar moet de FVD-leider nou werkelijk zo ver afglijden dat hij samenzweringstheorieën publiekelijk verspreidt? Zie hier een tweet van Joost Niemoller -- samenzweringstheoreticus pur sang -- over de gifgasaanval van Assad op zijn eigen volk. Jawel, die tweet werd geretweet door Baudet. Zonder kanttekening erbij, wat impliceert dat hij er net zo over denkt:

Screen Shot 2018-04-15 at 20.15.08

Dit is dus gewoon zielig. Dat een paar gekkies dit soort dingen roepen op Twitter, soit. Maar de leider van een politieke partij in Nederland? En dan ook nog eens een partij die volgens de peilingen momenteel de tweede of derde partij van het land is?

Man. Man. Man.

Kan iemand in de nabijheid van Baudet hem even vertellen dat hij moet ophouden met deze waanzin? Dat je niet automatisch anti-Rusland bent zoals het establishment, soit. Maar dit is gekkigheid.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties