Ongelooflijk! Oud-lijfwacht Osama Bin Laden en zijn gezin leven gratis en voor niets op kosten van de Duitse belastingbetaler

Geen categorieapr 24 2018, 19:00
Oh ja, en meneer kan niet worden uitgeleverd aan zijn geboorteland Tunesië.
Het is te bizar voor woorden, maar Sami A. blijkt al jaren te leven op de kosten van de Duitse belastingbetaler. Dat is ronduit schokkend omdat hij de voormalige bodyguard is van... Osama Bin Laden.

Een voormalige lijfwacht van al-Qaeda-baas Osama bin Laden leeft al jaren op kosten van de staat in Duitsland en kan niet worden uitgeleverd aan zijn geboorteland Tunesië. Uit antwoord op vragen van de partij AfD blijkt dat de 42-jarige Sami A. ruim 1150 euro per maand krijgt voor zijn gezin van zes personen dat ook over Duitse paspoorten beschikt.

Meneer, mevrouw en kinderen A. wonen al jaren in Bochum (of in de buurt van die stad). En nu komt het: meneer krijgt dat een toelage alsof hij een asielzoeker is. Wel moet hij zich elke dag bij de autoriteiten.
Jaja. Wat een straf he?
De Duitsers hebben hem geprobeerd uit te zetten, maar de rechter laat dat niet toe. Volgens de rechtbank is het namelijk mogelijk dat hij 'inhumaan' behandeld wordt in Tunesië. En dus mag hij niet uitgezet worden. Knet-ter-gek en eens te meer bewijs dat Europese landen hun eigen wet én verdragen razendsnel moeten wijzigen om de strijd tegen terrorisme te faciliteren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten