3 kansenparels van nog geen 20 beroven 71-jarige vrouw en duwen haar van rollator

Jos @ FPS-Groningen / Flickr.
Foto: Jos @ FPS-Groningen / Flickr.

Gezellig.

Bij metrostation Marconiplein in Rotterdam is een 71-jarige vrouw van haar rollator geduwd door niet één, niet twee, maar drie jongens. Dat is al erg genoeg, maar het verhaal wordt nog erger. Daarna beroofde het drietal haar namelijk.

Het AD legt uit wat er precies gebeurd is:

De drie jongens doken op terwijl de 71-jarige vrouw op donderdagochtend rond tien uur op de lift van metrostation Marconiplein stond te wachten. De overvallers gaven haar een duw en gooiden vervolgens ook haar rollator om. Terwijl ze op de grond lag, gingen ze er met haar handtas vandoor. Het slachtoffer liep hierbij verwondingen aan haar knieën op.

Natuurlijk is de politie op zoek naar deze berovers. Het signalement:


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

66 reacties

 1.   

  Maar om een of andere reden werd via voorbedrukte aangifteformulieren door moraalclaimende fatsoenspopulisten een en circus geëntameerd dat moest leiden tot juridische vervolging tegen de volksvertegenwoordigende politicus die er zeer duidelijk over is dit probleem te willen benoemen, adresseren en bestrijden…

  1.   

   Als dit soort tuig nu eens op hun verjaardag het loodje leggen ,dan zijn we er met 1 jaar van af.
   Wat zou de samenleving er een stuk beter op worden.

  2.   

   thumb up

 2.   

  Ach, ach, dat doen ze toch niet?
  Nu: illegaal beroven oudere dame.
  Later: legaal uitkeringen tot hun dood en daarbij extreme kosten vanwege hun criminaliteit: berovingen, linkse advocaten, reclassering en de hele rambam!
  Maar het blijven, volgens de totaal linkse verdwaasden, “Pareltjes!”

 3.   

  Gelukkig maken roomblanke autochtonen zich nimmer schuldig aan criminele handelingen.

  1.   

   He ,
   Quispel,
   Kan je voor de verandering: een dag je vrouw verwennen? ( Als je die hebt)
   Zijn we minimaal een dag van je af!
   Of een door jou geprezen Moslim mag je ook verwennen !

   1.   

    DFTT.

    1.   

     Blablabla! Blaaskaak/megapisvlek en uitkeringstrekker.

   2.   

    @Baron, met dit soort imbeciele en totaal niet terzake doende vergelijkingen probeert deze halal psychopaat de door allochtone kansenparels gepleegde misdrijven goed te praten. De wartaal die ‘Ernst’ en zijn alter ego’s voortdurend bezigen zijn klaarblijkelijk het gevolg van een gebrekkige ontwikkeling in hun verstandelijke vermogens.

   3.   

    ‘geprezen Moslim’

    :)

   4.   

    Citaat:
    ……Quispel,
    Kan je voor de verandering: een dag je vrouw verwennen?…..
    Ter info baron…
    Quispel heeft geen vrouw maar is zelf een oud wijf.

    1.   

     Je bent slecht geïnformeerd. Hij doet het met zijn oude duitse herder. Wat een treurig leven heeft die gast eigenlijk! Net als die gestoorden GG en FJ. De heeeeele dag achter hun toetsenbordjes! Treurig toch zo je dagen te slijten met allerhande extreem linkse prietpraat??

     1.   

      Triestig ja.
      En de ellende maar proberen verbergen achter smileys.

  2.   

   Adresseren van de cases leert meer over misdaadverhouding, over kosten en baten van influx en over culturele eigenaardigheden die zeker niet altijd een verrijking blijken te zijn. Uiteindelijk leidt het tot de vraag of het evangelie van de diversiteit wel zo uitstekend is voor de lokale bevolking die daarvan de oplopende rekeningen krijgt doorgeschoven. Gezien asiel- en migratie-industrie een verdienmodel voor vooral linksgeoriënteerde politici en daarbij Angehauchter betekent, wordt maar zo duidelijk dat ingezet fatsoenspopulisme beoogt dit verdienmodel ten koste van de meer oorspronkelijke bevolking in stand te houden en meer en meer aan het licht komende misstanden te overschreeuwen.

   1.   

    Wat kan onze sjun toch deftig schrijven!

    Als je niet beter weet zou je bijna denken met een heuse academicus van doen te hebben.

    :)

    1.   

     Zulke mensen kunnen het niet laten om je wijzer te laten vertrekken dan je aankwam. https://www.youtube.com/watch?v=SH0w7dUBfnE

  3.   

   Blablabla blaaskaak en pisvlek

   1.   

    De inhoudelijke kwaliteit van de bijdragen van de de oud rechtenstudent Top blijft indruk maken.

    ;)

    1.   

     ‘Top’

     ;)

  4.   

   SKÓFT!
   Dus jij vergoelijkt met jouw bijdrage de smeerlapperij van die getinten?
   Omdat eventueel blanken dat ook zouden doen?
   SKÓFT!

   1.   

    Ja, als hier uitsluitend aandacht wordt besteed aan criminaliteit van allochtonen is er sprake van een andere agenda dan zorgen over de criminaliteit.

    1.   

     Blablabla! Blaaskaak/pisvlek en uitkeringstrekker.

     1.   

      “Blablabla! Blaaskaak/pisvlek en uitkeringstrekker.”

      :)

    2.   

     Is moeders alweer terug of moet ze jou leuterje niet meer hahahaah .
     Tja een kindervriend alleen blijft wel gevaarlijk voor de buurt

    3.   

     Ga eens op google zoeken naar verdachten met een keppeltje, pas weer een reactie geven als je er één gevonden hebt.

    4.   

     Het moet toch zo langzamerhand ook bij Quispel wel bekend zijn dat zijn moslim/kansparel vriendjes voor het overgrote deel verantwoordelijk zijn voor dit soort criminaliteit.
     Het vaak buitensporige geweld tijdens overvallen tegen weerloze oudjes laat de enorme haat t.o.v. ons westerlingen zien.
     Kijk maar weer eens naar opsporing verzocht voordat je hier je stinkende behoefte doet.

     1.   

      Daar reageert quispel liever niet op, hij beperkt zich tot zuigende onelinertje en zijn pisvlekvriendje Guus doet daar stevig aan mee. Boezemvrienden zijn het van exact hetzelfde soort.

  5.   

   Hatzee, weer een zuigende onliner. Kansloos door de mand Ernst W i m

  6.   

   Blablabla! Blaaskaak/pisvlek en uitkeringstrekker.

  7.   

   Hopelijk zijn de volgende keer een van jouw twee dichters (Hanna, Luba) het slachtoffer.

   Deze daderknuffelende trol verdient het om getrapt en geslagen te worden. Voelt hij ook eens sat slachtoffers te doorstaan hebben.

   Voor de rechtvaardigen die hier meelezen:
   Je kan hem opzoeken aan de Laan van Poot 284 in Den Haag (Vogelwijk). Je kan hem opbellen middels 06-54284446 of 070-3253864.
   Trappen en slaan zijn geoorloofd. Met NSB’ers moet je afrekenen.

   1.   

    Ik denk dat Guus nu wel een reactie gaat geven, wat denk jij Step?

    1.   

     Ik zou graag een keer met die Guus man tegen man, vuist tegen vuist, willen boksen. Dan slaat hij twee keer. De eerste keer is mis. En de tweede keer is achterover.

     1.   

      Step one, eerder actief als glazenbol, maar door de reactie wellicht van de site gedonderd wegens dreigingen met geweld, dreigt weer met geweld en Pitloos gooit opzettelijk olie op het vuur.

     2.   

      Niet snel maar hij kwam wel, geinig toch Step?

    2.   

     Het leuterlikkertje van D’Oppertrol Ernst Kwispel gaat zijn meester leuterlikkend vol op het orgel van vrijheid voor Idlamitische dramdwingen en agressie. De vrijheid van meningsuiting daarentegen moet ban hem de mond worden gesnoerd. Hier pleit Guusje = leuterlikkertje bij de redactie voor het verwijderen van een heel artikel.
     http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/01/de-politieke-bubbels-van-rechts-en-links-het-wordt-alleen-maar-erger-in-2018/

  8.   

   Weer ff duidelijk partij kiesen ERSTiggestoorde…schrijf ik dit foutloos wakko?

  9.   

   Wat iedereen je al een poosje probeert duidelijk te maken kwispel, is dat ieder land zo zijn eigen problemen heeft, maar waarom zou je de problemen importeren? Dus heel plat gezegd: immigratie zorgt voor extra problemen bovenop je eigen problemen. Bekijk de statisieken even en je ziet dat onze islamitische vredestichters van het mannelijke ras, nogal oververtegenwoordigd zijn in óns criminele milieu. Liever bij hun thuis dan hier. Maar als je feiten benoemd ben je al rechts , een nazi of fascist. Het zal wel kwispel, het is tegenwoordig een geuzennaam omdat die verstarrende hypocriete linksen iedereen even vertellen hoe het werkt vanuit hun moreel superieure meninkjes. Iedereen lacht om jullie…

  10.   

   Ik wil u negeren, maar u bereikt uw doel ik word kwaad op u en uw opmerkingen die alleen dat tot doel hebben. Iedere keer weer is dat het enige dat voor u telt.
   U bent onopgevoed, weet niet meer wat recht of krom is en schrijft/praat kennelijk naar uw verstand met de inhoud van een kip zonder kop.

 4.   

  Het enig wat deze smerigheid wat kan verzachten is dat deze vrouw in een welkom koortje heeft gezeten.

 5.   

  Hoe erg moet het gaan worden voor invaliden en bejaarden die durven naar buiten te gaan voor een paar boodschappen? Het is beter voor deze mensen dat zij samen met iemand boodschappen doen, maar nooit alleen in grote steden. Blijkbaar, kan dit niet meer. Gewone Nederlanders zullen dit soort wrede aanvallen tegen zwakke mensen niet uitvoeren…maar sommige buitenlanders hebben geen enkel geweten. In ieder geval, als je alleen bent, neem geen cash mee voor je boodschappen. Zorg dag je je pinpas bij heeft, en dat je weet uit je hoofd wat je pin nummer is, of je dit doorgeeft aan iemand die samen met je gaat voor boodschappen.

 6.   

  Ik heb eens uitgezocht wie er achter die vreselijke Quispel zit. Welnu, de naam Ernst Quispel is opgebouwd uit drie anagramdelen, te weten SERPENT, SUL en IQ:
  Serpent wijst erop dat hij beschikt over enige zelfkennis. Sul duidt erop dat hij wel heel stoer doet, maar in feite een mietje is. IQ is een afkorting van intelligentiequotient en dat is waar hij heel erg naar verlangd.

  1.   

   Verlangt schrijf je met een t, Ries. Verder zal het met je IQ wel goed zitten.

   :)

   1.   

    Je bent lekker op dreef ouwe zuigert!

    – elkje(vvd-wil-bijstandstrekkers-aanpakken-aan-het-werk-of-leren-anders-geen-uitkering)
    – worst i.p.v. wordt (europese-unie-vraagt-trump-om-vrijwaring-van-tariefsverhogingen-op-staal-en-aluminium)
    – De discussie die hier gevoerd worden (video-ook-binnen-allochtone-groepen-in-de-samenleving-woedt-een-discussie-over-het-multiculturalisme)
    – terk (jesse-klaver-vindt-samenwerking-met-islamistische-koekwausen-van-nida-helemaal-top-een-goed-idee)
    – beseffen zich (marxistisch-groenlinks-komt-met-wet-om-ing-graaiers-aan-te-pakken)
    – onzer i.p.v. onze (sid-lukkassen-door-de-emotionele-migratiediscussie-worden-er-geen-rationele-besluiten-genomen)
    – te triest voor worden (het-echte-nieuws-uit-amsterdam-is-de-totale-teloorgang-van-d66)
    – op ter strijken. (gefaalde-sp-leider-emile-roemer-krijgt-van-partijkartel-burgermeesterschap-heerlen-cadeau)
    – als welke (filmpje-pechtold-vindt-pechtold-een-onverantwoordelijke-kloothommel)
    – trancedente (gewoon-in-nederland-echtpaar-dat-ex-moslims-over-het-christendom-leert-dagelijks-met-de-dood-bedreigd)
    – terzake (gewoon-in-nederland-echtpaar-dat-ex-moslims-over-het-christendom-leert-dagelijks-met-de-dood-bedreigd)
    – alledrie (gewoon-in-nederland-echtpaar-dat-ex-moslims-over-het-christendom-leert-dagelijks-met-de-dood-bedreigd)
    – christen-democratie (gewoon-in-nederland-echtpaar-dat-ex-moslims-over-het-christendom-leert-dagelijks-met-de-dood-bedreigd)
    – grafisch i.p.v. gratis (filmpje-sympathieke-actie-wilders-richt-stichting-op-om-arme-mensen-te-helpen-met-ziektekosten-van-huisdieren)
    – Vrijheidheid (de-pvv-is-weer-helemaal-zichzelf-zendt-video-met-keiharde-islamkritiek-van-drie-minuten-uit-op-publieke-omroep)
    – popging (slotpeiling-sleepwetreferendum-53-gaat-morgen-voor-de-wet-stemmen/)
    – Lagten (belachelijk-leefbaar-rotterdam-is-tegen-ondernemerschap-allochtonen-er-moet-een-stop-komen-op-niet-westerse-winkels)

   2.   

    Kinder neukertje is weer lekker bezig hahahaha

   3.   

    Blablabla! Blaaskaak/pisvlek en uitkeringstrekker.

 7.   

  Gelukkig meldt die serpent wel dat het om een criminele handeling gaat. Goed so Sul!

 8.   

  Maar wat doet zo een 71 jarige dan ook op straat , het zou verboden moeten worden , zeker met geld in haar tas.

 9.   

  Ze zal wel raar hebben gekeken naar deze kansenparels, dit past niet in hun cultuur.
  Ik bestrijd dit, deze jongens hebben niks verkeerds gedaan, tis dat ouwe wijf wat aanleiding heeft gegeven en nu krijgen deze lieve jongens de schuld. Nou ik ben echt woest op dat ouwe wijffie.

 10.   

  Ach, Rutte en Pechtold willen toch al af van de bejaarden en deze jongens hebben het begrepen en willen een handje helpen.

 11.   

  De gekleurde jongens zijn weliswaar in overtreding maar het is niet erg want autochtonen het ook zouden kunnen doen. Logica is steeds meer een vage uitdrukking aan het worden.

  1.   

   Beste Ni28,

   Problematisch is dat populistisch rechts nieuws met betrekking tot allochtonen steevast overbelicht. Had Baudet het artikel getweet als er sprake was van autochtone daders? Dat geloof ik niet.

   1.   

    Vriendje van Blablabla! Blaaskaak/pisvlek en uitkeringstrekker.

    1.   

     Bureau Pitloos en Co weer in actie.

     1.   

      Als je met een pisvlek omgaat word je vanzelf een pisvlek
      –Graatsma–

      Blablabla! Blaaskaak/pisvlek en uitkeringstrekker.

     2.   

      Laat je pit-obsessie los knul, je kunt het. Hihihihi.

      ;)

     3.   

      Trieste sukkel.

   2.   

    Problematisch is dat simplistisch links nieuws met betrekking tot allochtonen steevast onderbelicht. Had Baudet het artikel getweet als er sprake was van autochtone daders? Waarom zou hij?

 12.   

  Wilders zou er wel raad mee weten. Een enkeltje Marokko.

 13.   

  Elke kansenparel die een scheet laat staat uitgebreid bij de DDS maar als er zoals gisteren weer een blanke 17 jarige Amerikaan 10 kinderen op school doodschiet en er nog eens 10 ernstig verwond dan lees ik daar niets van bij de DDS. En dan noemen ze zich een nieuwssite met journalisten. Ongelooflijk.

  1.   

   “Ongelooflijk”

   :)

  2.   

   Dit was ook een false flag oftewel nep nieuws

  3.   

   Dit was Amerika, wij leven met al veel te veel problemen door import criminelen in Nederland, ff opletten dropveter.

 14.   

  Aandoenlijke reacties. Hoe praat ik het goed is de motto.

  1.   

   Beste Ni28,

   Ik zie eerder een teneur van irritatie over eenzijdige berichtgeving van de DDS, exact hetgeen men op de redactie de gevestigde media verwijt te doen.

   We zullen ermee moeten leven dat elke medium het nieuws eenzijdig belicht, zowel de gevestigde als alternatieve.

   1.   

    Voor wat betreft eenzijdige gemankeerde berichtgeving beklijft dit beeld van wat er in Amsterdam onder Job Cohen rondreed het beste: https://i.imgur.com/6dEi5QU.png

 15.   

  Afschieten zulke parels

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!