Asiel-Algerijn betrapt op diefstal steekt man neer

Here we go again! Een 16-jarige Algerijn die verblijft in het AZC in Ter Apel, werd betrapt op een vermoedelijke diefstal. Een groepje mensen dreef hem in het nauw en hij trok een mes! Zo meldt de Telegraaf.

Zo gaat dat dus tegenwoordig, gewoon een man ‘een flinke jaap’ in z’n arm kerven als hij zich met je zaken bemoeit! De jongen bleek al een tijdje opvallend gedrag te vertonen en was volgens omstanders aan het kijken of hij ergens in kon breken. De jongen zat een tijdje later te rommelen in een bestelwagen tot de eigenaar van het busje hem betrapte. Omstanders blokkeerden zijn vluchtroutes en ja, een asielzoeker in het nauw maakt rare sprongen!

Één man raakte gewond aan zijn arm. Hij is verder buiten levensgevaar maar “Over zijn precieze toestand kunnen we geen mededelingen doen”, aldus de politiewoordvoerster. Een vrouw hoorde geschreeuw en trof de man aan samen met een omstander die de arm van de man aan het inbinden was met een riem. Snel gehandeld, heel goed!

Eerst leek onze Asiel-Algerijn na zijn verschrikkelijke daad te zijn ontsnapt maar niets is minder waar. Intelligent als deze jongen is, rende hij direct terug naar het AZC. De politie stelt natuurlijk een onderzoek in en gaat de verdachte verhoren. Hieruit zal, zo hoopt de politie, ook blijken of de man al eerdere misdaden op zijn kerfstok heeft. Geert Wilders’ mening is duidelijk en tweet:


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
   

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

31 reacties

 1. dannyvermeulen69

  taakstrafje enkel bandje lekker schoffelen prulletjes rapen met prikker heb je gelijk een wapen voor geval je een passerende persoon even wil lek steken voor een paar tientjes of telefoon ! of gewoon maar de advocaat betaald door de belasting bloeder die het wel weer zielig vind voor de arme gelukszoeker .dus zo snel mogelijk vrijstellen van enig crimineel wangedrag en letsel aanbrengen aan personen,

 2. Vit

  Asielzoeker en waarvoor dan wel, Algerije is toch een veilig land?

 3. DolleDries

  Ex-Rothschild NWO bankier Macron laat zijn masker vallen. Gewelddadige misdaden, terreuraanvallen en epidemische niveaus van aanrandingen door migranten in Europa zijn volgens Macron “niet gekoppeld” aan massa-immigratie. Volgens Macron komt dat omdat wij als Europeanen ”discrimineren”.
  In een toespraak tot de Amerikaanse studenten van de George Washington University vorige week erkende de Franse president ook dat “90 procent” van de Afrikaanse migranten die in Europa aankomen economische migranten zijn en geen vluchtelingen.
  Macron werd gevraagd om het onderwerp aan te pakken nadat een student vertelde dat massale immigratie “uit het Midden-Oosten en Afrika naar Europa … door de jaren heen“, geleid heeft tot hoge percentages van geweld, misdaad en terreuraanslagen op het continent.
  de student vroeg aan Macron wat de Franse regering doet om de nationale veiligheid en de culturele identiteit van Frankrijk en Europa te waarborgen. Gezien de toename van seksuele mishandeling en verkrachting van vrouwen door migranten ”tot het punt dat veel vrouwen te bang zijn om het huis te verlaten”, en de toename van het antisemitisme ”tot het punt dat in veel steden Joodse burgers wordt geadviseerd geen religieuze kleding te dragen uit angst om aangevallen te worden”
  “Ik ben absoluut niet naïef. In onze samenlevingen hebben we behoefte aan meer veiligheid, meer nationale veiligheid, vooral voor vrouwen,” zei Macron voordat hij zei: “Ik geloof niet dat deze verschijnselen verband houden met migratie. ”
  “Waarom? Omdat het niet nieuw is en helaas hebben we dit probleem al decennialang tientallen jaren in mijn land gehad “, legde hij uit, terwijl hij studenten vertelde dat “precies dezelfde debatten plaatsvonden” in Frankrijk over de nationale veiligheid tijdens de presidentiële verkiezingscampagne van 2002 in het land.

  “Antisemitisme … We hadden de [Mohammed] Merah-aanval en terroristische aanslag … meer dan zes jaar geleden nu“, vervolgde Macron, verwijzend naar de schutter die eerst drie Franse militairen en daarna drie Joodse schoolkinderen en een rabbijn vermoordde bij een aanslag op een joodse school in 2012. “Het is dus niet nieuw. En het moet niet gecorreleerd worden met immigratie”, benadrukte Macron.
  Volgens Macron is Europa dus de schuldige van de problemen, rellen, en geweld in Franse voorsteden gedomineerd door migranten uit de derde wereld. Volgens het Franse staatshoofd, is de oorzaak “heel vaak vanwege het gebrek aan kansen en omdat we hebben gefaald bij het integreren “.
  Macron is totaal onbekwaam als staatshoofd en dat is met dit bewezen.
  Bron Stopdebankiers.com

  1. Meester Kong

   Heb je weer diarree ?

  2. Steve Van der Vekens

   Wat een mongool die Macron. Staat aan het roer van de Titanic en geniet van het uitzicht op de ijsschotsen.

  3. toetssteen

   @Dries
   +10

 4. Vit

  Ik zal nooit vergeten dat zo’n kansenparel mij een kankerouwe vond terwijl ik flappen stond te flappen en hij geld wilde, de lul kwam gewapend met een mes iets te dichtbij, in mijn achteruitkijkspiegel zag ik hem nog net opkrabbelen, heerlijk was dat.

  1. Ernst Quispel

   Wat ben je toch een krasse bejaarde!

   🙂

  2. Meester Kong

   Vit is een fantast.

  3. Guus Geluk

   Vit,

   Mijn complimenten.

   Zo pakken we het tuig aan.

   1. Vit

    Soms treffen ze de verkeerde, liefst wat vaker.

    1. Guus Geluk

     Zelfverdediging is toegestaan. Volgens mij mag men zelfs enkele slaag uitdelen om de inbreker het huis uit te donderen. Dat zal bij het pinautomaat niet anders zijn.

     1. toetssteen

      https://www.digibron.nl/search/detail/012dc912dc93ef738413f8af/vrijspraak-en-boete-in-ah-zaak
      Ach, beetje overvallen moet toch kunnen……. Volgens onze rechtsspraak.

 5. JanKlaasen

  “Hij wilde een Europeaan aan stukken snijden.” Dat is dus de interpretatie van onze Wout. Snee in de arm. Over haatzaaien gesproken.

  1. Vit

   Ja een kleinigheid hou je altijd.

  2. Rechtsaf

   @Jantje jij vindt natuurlijk dat er nog veel meer migranten naar ons land moeten komen het liefst die de islam aanhangen, hè

 6. denk eens na

  Links is mede verantwoordelijk voor deze acties van dat asiel tuig, als je een dolle hond gaat aaien moet je niet vreemd kijken als je gebeten wordt.

  1. Meester Kong

   Laten we links overal de schuld van geven… 🙂

   1. Vit

    Door rechts zijn ze in ieder geval niet uitgenodigd.

    1. denk eens na

     Meesterlijk plan aap!

     1. Vit

      King Kong is duidelijk zo uit een boom komen zakken.

 7. Gosselaar333

  Hoe weet jij of hij hem in niet in stukken wou snijden. ?? Was je er bij?

  1. Meester Kong

   @Gosse was er niet bij hoor maar volgens mij probeerde hij ook een onthoofding.

 8. Gosselaar333

  Klopt Kong heb ik ook iets van gehoord. Met een Saraceens zwaard.

 9. Westerling

  Niet reageren op die linkse idioten, ze hebben rot DNA.

 10. sjun

  Sinds wanneer is Algerije een land waar het leven dermate ondraaglijk is dan asielverzoeken helemaal in Nederland een goede kans hebben?

  De hoogste tijd om EU-omvolkingsbeleid en EU-geldzucht met een NExit te gaan beantwoorden om de soevereiniteit over de Nederlandse toelating hersteld te krijgen en Brusselse quota met daarbij meekomende cumulerende rekeningen te kunnen weglachen.

 11. Two Ravens Black Kettle

  Gaarne deze messentrekker huisvesten bij een jong D’66 gezin.

 12. JanKlaasen

  Meisjes op de vuist in Brugse binnenstad, één slaat agent werkonbekwaam

 13. Gerlos

  Per omgaande retour naar zijn veilige thuisland Algerije, heeft hier niets meer te zoeken.

 14. Two Ravens Black Kettle

  Gewoon een wet maken dat elke nieuwe asielzoeker uit centraal azië of N-Afrika standaard bij een Kartel stemmer wordt gehuisvest.

  Ook gaarne een wet die alle TBS’rs bij rechters plaatst en teruggekeerde jihadisten bij Judith Sargentini.

 15. Rechtsaf

  Een enkeltje is niet moeilijk te boeken hoor bij een prijsvechter op Schiphol, wat natuurlijk tegenzit is de regelgeving die Nederland echt in de weg zit.
  Landen die structureel nee zeggen tegen terugkerende islamitische randdebielen (in de volksmond “verwarde mensen” benoemd)

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.