Kuzu vergelijkt Israël met Nazi's, Joden zouden 'Lebensraum' willen creëren

Geen categoriemei 16 2018, 21:00
Het CIDI plaatste zojuist de onderstaande tweet waarin te zien is hoe Kuzu van DENK een paar véél te lijpe uitspraken doet omtrent het optreden van Israël in Gaza.
[embed]https://twitter.com/CIDI_nieuws/status/996742307792719873[/embed]
Nu wil het CIDI nog wel eens om iedere poep of scheet 'antisemitisme' schreeuwen of flinke discussies voeren omtrent Israël maar dit keer zitten ze right on the money. Kuzu vergelijkt de staat Israël met Nazi-Duitsland en bagatelliseert daarmee het nazi-regime en alles wat zij hebben aangericht. Israël is ook geen lieverdje en daar gaat natuurlijk ook zat mis. Daar valt prima kritiek op te leveren maar niet met dit soort vergelijkingen als Kuzu in de Kamer deed. Het CIDI roept alle Kamerleden op om afstand te doen van Kuzu's vergelijking maar dat valt nog maar te bezien.
Eerlijk is eerlijk, we laten dan ook wat van de andere kant zien! DENK heeft natuurlijk ook getweet. Zo zijn ze dan ook wel weer. Zij laten echter een ander argument zien waarin zij de situatie in Gaza met de bezettingsjaren van Nederland vergelijken. Ze hopen daarmee op meer empathie vanuit de minister president voor de situatie in Gaza. Al met al lijkt het vooral te gaan om 'shock value' voor DENK en gebruiken zij de situatie in Gaza voor dit doel.
[embed]https://twitter.com/DenkNL/status/996751282651230208[/embed]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten