Mercedes domineert in Barcelona, maar Max Verstappen is TERUG VAN WEGGEWEEST met fantastische podiumplek

Het was een zware opdracht, maar het is Max Verstappen gelukt om op het podium te komen.

Toen de Grand Prix van Barcelona op het punt van beginnen stond maakte Max Verstappen duidelijk dat hij mee wilde doen voor het podium. Dat zou, wisten we, een zware opdracht worden omdat a) Mercedes significant sneller was, b) datzelfde voor Ferrari gold en c) hij dit jaar al bijzonder veel pech had gehad.

Toch lukte het Max om een fantastisch resultaat neer te zetten. Hij startte vanaf P5, maar steeg twee plekken tijdens de race. In de laatste twintig ronden (of daaromtrent) van de race slaagde hij er zelfs in om zijn positie te verdedigen ten opzichte van Sebastian Vettel, die daardoor niet voor de vijfde keer op rij op het podium eindigde in Barcelona.

Een geweldig resultaat voor Verstappen. Hij kan tevreden terugkijken op deze Grand Prix.

Natuurlijk is het wel zo dat Mercedes de race wéér domineerde. De andere teams konden geen vuist maken tegen het geweld van de Duitse renstal. Ferrari niet… en Red Bull dus ook niet (met hun nog altijd minder dan indrukwekkende Renault-motor).


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. denk eens na

    Max Maximaal , Top!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.