Referendum Donorwet kan gewoon! Eerste Kamer gaat niet blokkeren

Geen categoriemei 15 2018, 15:00
Hoppakee! Gaat stemmen! De Eerste Kamer gaat niet dwarsliggen en snapt hoe belangrijk democratie is. Het referendum over de Donorwet kan gewoon doorgaan en wordt niet geblokkeerd!
Ron Fresen, politiek verslaggever voor de NOS maakte zojuist op Twitter het volgende bekend:
[embed]https://twitter.com/ronfresen/status/996358399855091713[/embed]
Hier kun je je handtekening zetten om het referendum te steunen. Wees een democraat en slinger dit artikeltje alle social media over want dit is waarschijnlijk een van de laatste referenda die we mee gaan maken. Het belang van dit onderwerp zal niemand zijn ontgaan: Vind je dat de overheid over je organen mag beslissen of beslis je dat liever zelf? Wacht niet te lang en stem, stem, stem!
Of je D66 nou een middelvinger wil geven, alleen een referendum belangrijk vind of je het gewoon totaal niet eens bent met hoe deze wet er in eerste instantie doorheen is geramd, now is your chance.
Vóór 14 juni zijn er 300.000 handtekeningen nodig voor een referendum. Op moment van schrijven zijn er al 72805 binnengehaald. Prima te doen dus maar liever ruim eroverheen dan nipt het minimum. Gooi dit artikel in al je apps, geef je oma een snelcursus interwebz en ga op de koffie bij die vriend die je ooit nog zou spreken! Doe je dit niet en halen we de 300.000 niet, dan treedt de wet in 2020 in werking en heb je je kans om je erover uit te laten praktisch laten gaan. Doen dus!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten