Wilders: “Israël moet Hamas gewoon aanpakken, hoe harder hoe beter”

Duidelijke taal van Geert Wilders, te zien en te horen in dit filmpje van Lissauer.com. Waar links volgens Wilders alleen maar oproept tot kalmte en het afwachten van het onderzoek wil hij gewoon steun aan Israël.

Het filmpje begint met Joël Voordewind, ChristenUnie Kamerlid, die uitleg geeft over de instructies die Hamas zou hebben gegeven aan de demonstranten in Gaza. De instructies luidden als volgt: ‘Verberg je wapens onder je kleding, we proberen met bulldozers de hekken kapot te maken om vervolgens zoveel mogelijk Israëlische burgers en soldaten te kidnappen.’

Liliane Ploumen (PvdA) geeft vervolgens hetzelfde uitgekauwde riedeltje van ‘oproepen tot de-escaleren en het onderzoek afwachten.’ Zij nam waarschijnlijk het woord omdat minister Blok nog steeds ‘onthutst’ was en zelf wat rust en kalmte nodig had.

Geert Wilders staat er een stuk harder in. Hij noemt Hamas een terroristische organisatie gesteund door terroristen in Gaza en keert zich tegen het ‘politiek-correcte riedeltje’ van links.  Joël Voordewind meent ook dat Hamas zijn eigen bevolking de dood in jaagt door dergelijke oproepen te doen en pleit voor vrede. Liliane Ploumen pleit voor een tweestatenoplossing en wil beide partijen met elkaar aan tafel hebben zitten.

Geert Wilders moet daar allemaal niks van hebben en steunt Israël volledig. Hij maakt een vergelijking waaruit blijkt dat er volgens hem niet te onderhandelen valt met mensen die als doel hebben zoveel mogelijk mensen te doden en dat in het verleden ook hebben gedaan.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

76 reacties

 1. Ernst Quispel

  Het is en het blijft een vies kereltje.

  1. springmaarachterop

   Leg eens uit W I M, waarom heeft Geert Wilders geen gelijk, is Hamas soms zo’n frisse beweging?

   En als we het over vieze kereltjes hebben scoor jij wel het hoogst als smerige antisemiet zijnde die altijd partij kiest voor dat moordende palezwijnse ongedierte, dus een beetje dimmen hè, want we weten je huis te wonen!

   1. Kees

    Loser kwispel weet niet beter, heb maar medelijden met hem.

   2. Ernst Quispel

    Nee, dat weet je niet, debiele sukkel, en dat is maar goed ook. Het lijkt me geen pretje om dikke Rob de Haan op je stoep aan te treffen.

    1. Floris

     “debiele sukkel”
     ———————-
     Trol Ernst gaat weer vol op de persoon.

     Je haalt jezelf weer erg naar beneden, Ernst.

     Oh wacht, je kon al niet meer dieper zakken.

     1. Guus Geluk

      Gezien uw gewoonte een ieder die het niet met u eens is een psychische stoornis toe te schrijven klinken uw woorden danig hol.

     2. Floris

      Niet “een ieder”, Guus. Alleen als ik er goede reden voor heb.

     3. Ernst Quispel

      Ik begrijp de verontwaardiging van Floris, hij reageert namelijk zelf altijd inhoudelijk en speelt nooit op de man.

      Het bedreigen van opponenten tot het huisadres vindt hij ook heel beschaafd.

     4. Floris

      Soms speel ik wel degelijk op de man, Quispel. Het verschil tussen jou en mij is dat ik me niet voordoe als een zedenprediker. Een zedenprediker die zich schuldig maakt aan hetzelfde als waarvan hij z’n opponenten beticht heeft z’n kruid verschoten. Is af. Door de mand gevallen. En een grote hypocriet.

     5. Ernst Quispel

      Het lijkt me voor jou inderdaad onmogelijk de zedenpreker uit te hangen, Floris.

     6. Floris

      En voor jou dus ook.

    2. springmaarachterop

     Ik trap gewoon je kankerkop aan flarden W I M daar op nr 284 waar je huis woont, schijtbak!

    3. Top

     Blablabla! Blaaskaak/pisvlek en uitkeringstrekker! T.O.

  2. Top

   Blablabla! Blaaskaak/pisvlek en uitkeringstrekker! T.O.

  3. Original NL

   Nee..Jij blijft een vies naar ventje quispel!

  4. Marija

   @quispelU gooit met uw naamkaartje.

  5. penis aqua di rosa

   Kijk jij misschien in een spiegel, ik zou anders niet weten over wie je het hebt vies kereltje (je eigen woorden terug gekaatst)

  6. meijer61200

   blablaba blaaskaak/pisvlek/uitkeringstrekker

 2. DolleDries

  Hamas zette vrouwen vooraan, en betaalde $ 100 aan elk gezin dat meedeed aan rellen bij grens – Israëlische minister van Veiligheid vergelijkt Hamas met de Nazi’s – Iraanse organisatie looft $ 100.000,- beloning uit voor opblazen VS-ambassade Jeruzalem

  Afbeelding: (2)).
  De Palestijnse terreurorganisatie Hamas wist gisteren maar 40.000 van de beoogde 100.000 mensen richting de grens tussen Gaza en Israël te dirigeren, om ze daar onder aanvoering van terroristen te dwingen tot een gewelddadige bestorming met onder andere molotov cocktails. Desondanks is Hamas tevreden dat er zo’n 59 doden en vele honderden gewonden zijn gevallen, wetende dat de halve wereld, en zeker de Westerse media, de schuld vrijwel altijd automatisch aan Israël zouden geven (6). Ondertussen verkettert de hele islamitische wereld de opening van de Amerikaanse ambassade in Jeruzalem, en zet de Joodse staat zich schrap voor de ‘Mars van Terugkeer’, en een eventuele nieuwe bestorming in het kader van ‘Naqba’ dag.

  Hamas, maar ook de Palestijnse Autoriteit, zijn in verband met de ‘Naqba’ dag, waarop de ‘catastrofe’ van de oprichting van Israël 70 jaar geleden wordt betreurd, gebaat bij zoveel mogelijk geweld in Gaza, Jeruzalem en op de Westelijke Jordaanoever. De Israëlische defensie houdt tevens rekening met een nieuwe rakettenbarrage, niet alleen vanaf de Gazastrook, maar ook uit Libanon, waar Hezbollah leider Hassan Nasrallah weer eens dreigde dat de dagen van Israël geteld zijn, Jeruzalem voor altijd van de moslims is en zal blijven, en er een ‘totale oorlog’ komt om dat te bewerkstelligen.
  Ook de Moslim Broederschap riep op tot een ‘onbeperkt gevecht’ tegen de Israëlische ‘bezetter’. (1) Al-Qaeda leider Ayman al-Zawahiri deed eveneens een duit in het zakje door op te roepen tot een nieuwe jihad tegen Amerika en Israël. (5)
  Moorddadige despoot Erdogan noemt Palestijnse doden ‘genocide’
  Woorden van vergelijkbare strekking waren te horen uit Teheran en Ankara. De Turkse islamofascistische dictator Recep Tayyip Erdogan haalde zelfs zijn ambassadeurs uit de VS en Israël terug uit protest tegen de opening van de nieuwe ambassade in Jeruzalem (3). Het Erdogan regime bedreigt Israël al jaren met een toekomstige massale militaire aanval om Jeruzalem te ‘bevrijden’, en ziet in de gewelddadigheden gisteren bij de grens met Gaza een nieuwe reden om de oorlogsretoriek verder op te voeren.
  Erdogan noemde de dood van tientallen Palestijnse relschoppers zelfs ‘genocide’, en dat terwijl hij zelf een moorddadige despoot is die al vele duizenden Koerdische burgers heeft afgeslacht – om over de ontkenning van de Armeense genocide zo’n eeuw geleden door de Ottomaanse Turken maar niet te spreken.
  Een Iraanse studentenbeweging heeft ondertussen $ 100.000,- beloning uitgeloofd voor iedereen die de nieuwe Amerikaanse ambassade opblaast (4).
  Minister van Veiligheid vergelijkt Hamas met Nazi’s
  De Israëlische minister van Openbare Veiligheid, Gilad Erdan, verklaarde dat ‘het niets zegt’ dat er tientallen Palestijnen zijn omgekomen, omdat ‘ook het aantal Nazi’s dat tijdens de wereldoorlog omkwam niet betekent dat je het Nazisme kunt verklaren of begrijpen.’
  Erdan had ongetwijfeld de aloude toegepaste tactiek van Hamas in gedachten door opzettelijk Palestijnse burgers en complete gezinnen te dwingen om vooraan het ‘front’ te gaan staan, in de hoop dat er zoveel mogelijk zouden worden geraakt door Israëlische kogels. Hamas betaalde naar verluid zelfs $ 100 dollar aan elk gezin dat voltallig aan de grens met Israël zou verschijnen.
  ‘Dit is de waarheid: Alle verantwoordelijkheid voor het bloedvergieten ligt bij de leiders van Hamas, die met een Nazi woestheid eindeloos bloed vergieten om de mensen hun eigen falen op de Gazastrook te laten vergeten,’ aldus Erdan.
  Het Witte Huis is het met hem eens, en wees er in een officiële verklaring op dat ‘Hamas doelbewust en cynisch deze reactie uitlokt. Zoals minister van Buitenlandse Zaken (Mike Pompeo) al zei heeft Israël het recht zichzelf te verdedigen.’ (2)
  ‘Mars van Terugkeer’, naar wat?
  Israël zet zich ondertussen schrap voor de ‘Mars van Terugkeer’, ook al zo’n cynische benaming, aangezien de Palestijnen het land nooit een seconde in hun bezit hebben gehad, en ze vóór 1967 als volk zelfs niet bestonden. Enige honderdduizenden van de Arabische inwoners van het tijdelijke Britse mandaat over ‘Palestina’ zijn in 1948 vrijwillig –nauwkeuriger: op sterk aandringen van de omringende moslimlanden- uit de toen maar net opgerichte Joodse staat vertrokken, in afwachting van de aangezegde vernietiging van Israël.
  Toen dat genocidale plan faliekant mislukte, zijn naar schatting ca. 100.000 Arabieren die weigerden onder Joods bestuur te leven alsnog verdreven. Dat was overigens mede een reactie op het door de wereld gemakshalve vergeten totale onteigening en uitzetting van zo’n 800.000 Joden uit diverse Arabische landen, wat werd gedaan uit wraak voor de oprichting van Israël door de VN.
  Vooralsnog is er –afgezien van een vals alarm vanochtend- van een nieuwe Palestijnse bestorming weinig te merken, al kan dat binnen korte tijd veranderen. Wel komt de VN Veiligheidsraad vandaag in spoedzitting bijeen om over de crisis te prate

 3. DolleDries

  Goede opmerking van Wilders wil je vrede dan moet je inderdaad de misdadige Hamas keihard aanpakken

  1. loes530

   Dolledries ben ik hellemaal eens met je

 4. Two Ravens Black Kettle

  Ome Geert heeft gelijk
  Joël heeft ook gelijk
  Alleen zal hij -wanneer puntje bij paaltje komt- altijd gretig bukken voor Beenloze Rutte (en dus voor die kaiserin de Krankzinnige Frau Merkel die hoogstpersoonlijk ervoor gezorgd heeft dat Europa overspoelt wordt met Jodenhaat).
  Joël zal daarover zwijgen.
  Joël ‘Open grenzen’ V. is namelijk dat kromgetrokken gluiperig mannetje dat vriendschap veinst en vervolgens de poorten opent van de belegerde stad.
  Daarna gaat ie in een donkere nis zijn zilverlingen tellen.
  In de Bijbel staat ook zo Joël type.

  Over Liliane P. hoeven we denk ik weinig woorden aan vuil te maken
  Ook zij staat -net als Joël – 110% achter het Groot Zweeds Omvolkings Experiment.
  (al moet de allerlaatste Jood uit Europa getrapt worden)

  Saillant detail
  Zowel Joël als Liliane vinden zichzelf heel erg deugen.

 5. Gerard Boerma

  De man gaat er steeds meer uitzien als de Duitse schlagerzanger Heino.

  1. Holland

   Een prima inhoudelijke reactie Gerard Boerelul.

   1. Dirk van Jurie

    Zoals we van de nicks van Ernst gewend zijn.

 6. Two Ravens Black Kettle

  Nog een saillant detail

  Hamas geeft uitkeringen aan elke moordenaar/martelaar die een Jood weet te slachte.
  Het liefst een Joods kind of baby.
  Nog beter een complete peuterzaal.

  Hamas heeft het echter financieel wat krapper
  Want ‘de verschrikkelijke’ Trump die het afmaken van Joodse kinderen afkeurt heeft de geldkraan dichtgedraaid
  Gelukkig sprong onze Palestijnse minister Sigrid Kaag (qua populariteit nu op nummero 4 volgens Maurice de Hondt) in dat gat.

  Dat noemen ‘kwaliteits’journalisten; solidariteit.

  Nogmaals de tip
  (uitstekend stuk bij Elsevier (niet achter de betaalmuur)

  https://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2018/05/westen-interne-strijd-palestijnen-612827/

 7. Holland

  “Israël moet Hamas gewoon aanpakken, hoe harder hoe beter”. Dat lijkt me nog wat te soft. Uitroeien lijkt me passender.

 8. Guus Geluk

  Dat Hamas moet worden aangepakt is evident. Nederland beschouwt Hamas als een terroristische organisatie.

  Dit staat niet ter discussie.

  1. springmaarachterop

   Is dat zo, Sigrid Kaag, de moslimsnol, deelt geld uit aan dat smerige ongedierte, dus wat lul je nu?

   1. Guus Geluk

    Springmaarachterop,

    Daar is mij niets van bekend. Wel dat zij geld heeft overgemaakt naar een Palestijnse vluchtelingenorganisatie, waarvan ik de naam even kwijt ben, en daar waren de coalitiepartijen toen niet blij mee.

    1. Floris

     Aan UNWRA.

     Dit VN-gedrocht houdt nu al 70 jaar palestijnse vluchteligen in kampen. Ook hun nakomelingen hebben de vluchtelingenstatus (wat normaal nooit het geval is).

     Enig idee waarom die mensen nog steeds in kampen zitten en niet zijn opgenomen door de arabische buurlanden, Guus?

     1. Guus Geluk

      Natuurlijk, het was UNWRA.

      Dank voor de reminder.

     2. Floris

      Je hebt de vraag niet beantwoord, Guus.

     3. Guus Geluk

      Floris,

      Dat klopt, ik veronderstelde dat het een vraag naar een u bekende weg betrof.

     4. Floris

      Die mensen worden nergens opgenomen, ook niet in de palestijnse gebieden, omdat ze fungeren als breekijzer. De eis is namelijk dat ze mogen terugkeren naar Israëlisch gebied.

      Als dat zou gebeuren, hun aantal loopt inmiddels in de miljoenen, is dat het einde van Israël als Joodse staat.

      En dat is precies waar de Arabische wereld op uit is. Al 70 jaar. En de criminele organisatie genaamd de VN werkt er aan mee.

      Overigens zijn ongeveer een gelijk aantal Joden in 1948 uit arabische landen gevlucht. Daar heeft nooit een haan naar gekraaid.

      Dubbele standaard?

     5. Guus Geluk

      Floris,

      Kern is dat de UNWRA linksom of rechtsom wel bestaat. En hoewel de beslissing niet wenselijk was – de VS had de hulp immers stopgezet en de coalitiepartijen waren niet geïnformeerd – betrof het geen bijdrage aan Hamas.

     6. Floris

      Guus, de meeste ontwikkelingshulp per hoofd van de bevolking ter wereld gaat naar de palestijnen, maar komt niet terecht bij het volk.

      Hoe denk je dat die Hamas-leiders zo rijk zijn geworden?

      Zelfs Artsen zonder Grenzen is hier verbolgen over maar de politiek houdt de pijplijn gewoon open:

      https://likud.nl/2014/01/artsen-zonder-grenzen-palestijnen-krijgen-te-veel-hulp/

     7. Guus Geluk

      Floris,

      Dat is geen bijzonderheid: veel ontwikkelingshulp komt niet terecht waar het bedoelt is. Zie Afrika.

 9. Two Ravens Black Kettle

  Ook een excellent stuk bij de Telegraaf van Leon

  Incluis heerlijk en o zo waar slot:

  “U heeft nergens gelezen dat enkele weken geleden Hamasleider Yahya Sinwar het doel van de ’demonstraties’ als volgt omschreef: ’We zullen de grens afbreken en hun harten uit hun lichamen scheuren’.
  Is dit duidelijk, nuttige idioten van de mediale en politieke elites?”

  Maar vrees niet
  De MSM, de Staatsradio voorop zal dit niet brengen
  Die hebben al twee dagen een off day omdat er nog geen Joden zijn vermoord.

 10. Steve Van der Vekens

  Wilders ziet er gelukkig uit.
  Ik sta achter deze niet verzuurde en gelukkige man.
  De nieuwe Elvis Presley!

 11. Kees

  Heel heel langzaam gaan bij velen de ogen open, veel te laat, maar beter laat dan nooit. En weer heeft Geert gelijk.

 12. Veteraan

  Ik heb veel respect voor de Israëliërs die hun land verdedigen.
  Ben er geweest als militair en burger, zowel in Israël als omliggende landen en het blijft een zooitje en de Arabieren grijpen elke kans aan om agressie in te zetten.
  Ook tijdens de vredesoperaties van Unifil in de jaren 80 moesten we alleen de moslims in de gaten houden want daar kwam het gevaar vandaan, Israël verdedigt alleen maar.
  De NL soldaten gingen er onbevooroordeeld naar toe maar dit veranderde snel als je er tussen zat en de tomeloze agressie waren we al na een paar maanden zat.
  Het zit in de aard van het beestje en dat zie je hier in NL ook bij het tuig onder Marokkanen en ander ongewenst volk b.v.
  Hamas probeert de hele wereld zover te krijgen dat men zich nog meer tegen Israël keert. Gelukkig zie ik een ommekeer en hoop dat dit door zet.

  Jammer dat Israël zoveel terroristen heeft vrijgelaten als zoveelste blijk van goede wil, die fout zullen ze hopelijk niet meer maken.
  En als daar de grote oorlog uitbreekt zal ik er zijn om de vrijheid te verdedigen want het westen moet niet de illusie hebben dat het ophoud als de Joden dood zijn, er zijn nog veel meer ongelovigen en als die op zijn moorden ze elkaar uit.
  Geen woorden meer maar daden en elke dode terrorist is een feestje waard.

  En bye the way, er zijn geen Palestijnse burgers betrokken bij de gevechten, het zijn allemaal militanten en terroristen, de “normale Palestijn” zit thuis en word bedreigt en vermoord door Hamas of een andere groep omdat ze geen zin hebben in oorlog.
  En alle leiders en leden van Hamas [en meer van die honden] hebben een luxe leven, alleen daarom al willen ze het “verzet” in stand houden.
  Dus ik zeg goed bezig Israël, baretje af.

  1. Blue monday

   Waar heb jij gezeten? Nep veteraan!

   In Libanon hadden we voornamelijk last van het Israëlische leger…
   Arrogant, provocerend en ons sukkellegertje kon er niks tegen doen.

   Jouw verhaal wijkt af van alle verhalen die ik van veteranen hoor….concluderend dat je er dus nooit bent geweest als militair.

   1. Veteraan

    Blue Monday

    Je noemt mij nep veteraan ?
    Als je het niet eens bent met mijn stelling kan je dat gewoon zeggen zonder te beweren dat ik er niet ben geweest, dat is iets uitlokken en agressief.
    Laf om dit zo te beweren op deze site en lekker veilig, liever heb ik dat je dat in mijn gezicht komt zeggen.
    Zoals ik al zei, geen woorden maar daden.
    Als je ergens durft af te spreken graag een plek en moment in Utrecht, dan gaan we dit even rechtzetten. Ik ga niet reizen voor jou en als je een man bent hoor ik het van je.

    Nu inhoudelijk
    Het Israëlische leger kwam niet in Libanon en bleef bij de grenzen, daarom zaten wij er juist als bufferzone dus hoe kon jij er last van hebben ?
    Waar heb jij gezeten, ben jij er wel geweest of heb je alleen maar verhalen gehoord van Veteranen of verzin je dat ook.
    Klinkt erg vaag maar dat lees ik hier op deze site helaas wel meer.
    Ik vermoed dat jij een antisemiet bent zoals er meer zijn op deze site en dat je alles probeert aan te grijpen om Israël zwart te maken.
    Ik ken geen Veteranen die daar geen hekel hebben gekregen aan al die oorlogszuchtige groepen die allemaal een stukje macht probeerden te krijgen.
    En dat waren allemaal groepen Arabieren en moslims op de christelijke militie na die ook constant aangevallen werden door de andere groepen.
    En dan heb ik het niet over de gewone bewoners die wij met onze bufferzone probeerden te beschermen, de normale Libanezen dus.
    En daarvan waren er veel ook zo gek als een deur en altijd bereid om anders denkende te verraden en aan te vallen.

    1. Floris

     @ Veteraan.

     Inderdaad zeer onbeschoft en agressief van Blue Monday.

     Ik geloof jou wél.

    2. Blue monday

     Volgens mij wel. En flikker op met het spelen van de anti-semitische kaart, je hebt geen idee.

     Zelf was ik als jong sergeantje bij de 44 pantser infanterie en ging ik in 1981 naar de grens van Libanon.

     Veel vervelen, veel provocaties van alle strijdende partijen, maar van de Israëliërs (daar waren we voor!)had ik op meer respect gerekend.

     In 1983, jij enorme lul is onze zone gewoon overlopen en bezet door het Israëlische leger…(ja, dat is Libanon)
     Ik was toen gelukkig net weg, veel maten van me hebben het juist
     Problemen gekregen door die periode.

     Of je bent nep, of je zat niet bij de 44….en heb je het niet van dichtbij meegemaakt.

     Beetje pronken met de veren van een ander…

     1. swetsnek

      Een grote bek was jou al nooit vreemd ,wees nu een vent en ga naar Utrecht toetsenbord held,maak een afspraak met veteraan ik hoor graag hoe het is afgelopen
      Jij bent echt te duur voor de zuurstof op deze aardkloot

 13. Syntha

  “Hij maakt een vergelijking waaruit blijkt dat er volgens hem niet te onderhandelen valt met mensen die als doel hebben zoveel mogelijk mensen te doden en dat in het verleden ook hebben gedaan.”

  En daar heeft Wilders helemaal gelijk in.

 14. Ritter

  De door Hamas geïnitieerde grote Palestijnse protestdemonstraties waren niet vreedzaam maar gewelddadig.

  O.a. het bekogelen met stenen, Molotovcocktails en vuur van scherpschutters op de IDF.

  Er waren pogingen van Palestijnen om het grenshek te vernielen en Israël binnen te dringen. Elf van de eerste Palestijnse slachtoffers werden door Israël als terroristen geïdentificeerd, waaronder enkelen van Hamas.
  ————

  IDF releases details of how it prevented a Hamas border crossing from Gaza
  https://www.jpost.com/Arab-Israeli-Conflict/IDF-releases-details-of-how-it-prevented-a-Hamas-border-crossing-from-Gaza-556484

  1. Ernst Quispel

   Ritter vindt het kennelijk heel normaal dat je met scherp schiet op stenengooiende jongeren die dreigen een hek te vernielen.

   1. Ritter

    Ernst Quispel

    “stenengooiende jongeren”?

    U bedoelt Hamas terroristen die het hek probeerde te vernielen om zo Israël binnen te komen en dan daar te gaan moorden in de Israëlische dorpen.
    ————–

    Hamas bedreigt Joden nabij de Gazastrook

    “Hamas heeft een video uitgebracht waarin het dreigt de inwoners van Joodse plaatsen in de buurt van de Gazastrook te vermoorden en adviseert hen, hun huizen te verlaten voordat het te laat is.”

    http://www.israeltoday.nl/NewsItem/tabid/381/nid/33993/language/nl-NL/Default.aspx

   2. van Urk

    Daar geven die stenengooiende jongeren niet om dat zij beschoten worden. Ze geven er ook niet om, om met een baby op de arm en met een wapen op de andere arm richting Israelische soldaten te gaan rennen. https//www.franklinterhorst.nl/Hamas%20doodscultuur%20in%20Gaza.htm

   3. Steve Van der Vekens

    Als je zo 1 steen op je smoel krijgt ben je morsdood.

 15. Ritter

  Hoe kan je onderhandelen met een organisatie als Hamas die haar eigen burgers als menselijk schild gebruikt en oproept tot de vernietiging van Israël.
  ————–

  Video – Achter het rookgordijn: Hamas tumult & chaos in Gaza
  https://brabosh.com/2018/05/14/pqpct-i9x/

  1. van Urk

   Daarom moet Hamas van de aardbodem geveegd worden. Hamas zet zelf het vredesproces op het spel.

   1. Floris

    Er is nooit een vredesproces geweest, niet van de kant van de mohammedanen.

    1. van Urk

     Floris@ Eigenlijk wel ja. Met de goede bedoelingen op hoop van vrede d.m.v. het ontruimen van Gaza in 2005 door Israel bleek een grote vergissing te zijn. Gaza is niet veranderd in een vriendelijk buurland maar in een terroristisch bolwerk vol Jodenhaat. Maar vooral die streek blijven financieren he Ernst! https://www.franklinterhorst.nl/Ontruiming%20Gaza%202005%20een%20grote%20vergissing.htm

  2. Ernst Quispel

   Ritter vindt het heel erg onsportief van Hamas dat ze zich verschuilt onder het volk. Laten ze dapper met hun geweertjes en raketjes in het open veld de oorlog aangaan met de tanks, de artillerie en de bommenwerpers van de militaire grootmacht Israel.

   🙁

   1. Ritter

    Ernst Quispel

    De grootste vijand van de Palestijnen is niet Israël maar de Palestijnse leiding.

    Zolang Hamas haar eigen burgers als menselijk schild gebruikt en het geld in oorlog tegen Israël steekt zal er niet veel veranderen voor de Palestijnen.

    Hamas had ook het geld kunnen gebruiken voor de opbouw van Gaza nadat Israël in 2005 Gaza had verlaten.

    Maar Hamas koost voor zelfmoordaanslagen, raketaanvallen en tunnels.

    Terwijl de Hamas leiding haar eigen mensen de dood instuurt leeft de Hamas leiding in luxe.
    ——-
    Villa’s met fitnesscentra: zo rijk zijn de Hamas-leiders
    https://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/news/2014/08/villas-met-fitnesscentra-zo-rijk-zijn-de-hamas-leiders-1581458W/

   2. van Urk

    Ernst Quispel@ Dat is inderdaad sportiever ja dan kinderen als schild te gebruiken op het slagveld met de hoop om zelf niet gedood te worden. In de geschiedenis hebben meer volkeren met weinig middelen tegen grootmachten opgenomen met superwapens. Dat kunnen de troepen van Hamas ook best wel. “W,ere paid to adapt, to improvise” zoals Clint Eastwood het mooi verwoorde in de film Heartbreak Ridge

 16. Gerlos

  Geert het mag wel ietsjes minder met de doden en gewonde, maar inderdaad de Palestijnse zijn geen lieverdjes en eigenlijk ook een dom volk die in weze nog weinig hebben gepresteerd met hun land. Armoe en nog eens armoe.

 17. Gosselaar333

  Alle joden na Israël. Hoeven we ze niet de hele wereld over te jagen . Dat is Hamas ernst. Nobele vrijheidsstrijders die hun eigen bevolking als schild gebruiken. Als je overal met gestrekt been erin gaat hier om maar een reactie los te krijgen van mensen benoem dan ook allebei de kanten. Niet alleen de vuile oorlog van Israël zoals ik je al een paar keer heb horen zeggen. Benoem het hele plaatje.

 18. Ni28

  Terroristische groeperingen moeten altijd hard aangepakt worden het zijn geen vrijheidsstrijders.

 19. Two Ravens Black Kettle

  Fantastisch stuk van Brendan O’Neill on Spike
  (een van de (minder dan een)handjevol linkse sites waarmee ik het 95% eens.
  Sterker nog
  Maak van dat (minder dan een) handjevol maar gewoon 1.
  Want bij deze site staat 1 ding voorop: Vrijheid van Meningsuiting.
  Iedereen mag aan het woord komen.
  En daarin zijn ze volstrekt uniek in the UK.
  Brendan O’Neill is ook regelmatig terug te vinden op yourube

  Zeer sterke column over Israël en de misselijkmakende rol van de Westerse elite in de demonisering van dat kloek landje

  http://www.spiked-online.com/newsite/article/the-siege-of-israel/21398#.Wvu9N4iFNPY

 20. Blue monday

  Israël was een land dat geen fout kon doen, een oase in de woestijn van dictaturen en onderdrukking.

  Het land heeft inmiddels alle goodwill verloren en voet Een politiek van de korte termijn….idd korte termijn dat het goed doet bij types als Wilders.

  Inmiddels hebben ze nog maar 1 bondgenoot in de vorm van de USA, die zelf mede verantwoordelijk is voor bijna alle zooi die nu in het midden oosten plaats vindt.

  Maar Trump zit er nog maar 2,5 jaar, daarna zal de agenda van de USA weer dramatisch ten nadele van Israël veranderen en hebben ze niemand meer op
  Op te leunen.

  Arm Israël, domme mensen….dat gaat helemaal verkeerd.

  1. Veteraan

   Blue Monday

   Je noemt mij nep veteraan ?
   Als je het niet eens bent met mijn stelling kan je dat gewoon zeggen zonder te beweren dat ik er niet ben geweest, dat is iets uitlokken en agressief.
   Laf om dit zo te beweren op deze site en lekker veilig, liever heb ik dat je dat in mijn gezicht komt zeggen.
   Zoals ik al zei, geen woorden maar daden.
   Als je ergens durft af te spreken graag een plek en moment in Utrecht, dan gaan we dit even rechtzetten. Ik ga niet reizen voor jou en als je een man bent hoor ik het van je.

   Nu inhoudelijk
   Het Israëlische leger kwam niet in Libanon en bleef bij de grenzen, daarom zaten wij er juist als bufferzone dus hoe kon jij er last van hebben ?
   Waar heb jij gezeten, ben jij er wel geweest of heb je alleen maar verhalen gehoord van Veteranen of verzin je dat ook.
   Klinkt erg vaag maar dat lees ik hier op deze site helaas wel meer.
   Ik vermoed dat jij een antisemiet bent zoals er meer zijn op deze site en dat je alles probeert aan te grijpen om Israël zwart te maken.
   Ik ken geen Veteranen die daar geen hekel hebben gekregen aan al die oorlogszuchtige groepen die allemaal een stukje macht probeerden te krijgen.
   En dat waren allemaal groepen Arabieren en moslims op de christelijke militie na die ook constant aangevallen werden door de andere groepen.
   En dan heb ik het niet over de gewone bewoners die wij met onze bufferzone probeerden te beschermen, de normale Libanezen dus.
   En daarvan waren er veel ook zo gek als een deur en altijd bereid om anders denkende te verraden en aan te vallen.

 21. Hentheman

  Inderdaad loeihard aanpakken!
  Ik was in mijn jonge jaren als militair een prima geweerschutter, zou het wel naar mijn zin hebben gehad in het IDF….

 22. Dirk van Jurie

  Citaat: Anil Kumar

  Israël deinst niet terug voor provocaties, luchtaanvallen of haatzaaieritis. Met ’s lands beste scherpschutters aan de grens bewaakt het ’s werelds enige toevluchtsoord voor Joden.

  De realiteit is anders; gewelddadiger. Gaza staat in brand en de wereld – op Trump na – wijst naar Israël. Die Joodse staat (alsof het een automerk is) moet even als bewaker van alle aardse moraliteit realiseren dat zij een nieuwe Holocaust uitvoeren, klinkt het rancuneus. Een onterecht verwijt. Immers, omgeven door niemand anders dan vijanden, probeert Israël juist een nieuwe Holocaust te voorkomen.

 23. Frits Jansen

  Het arme Iran heeft nog een paar kernbommen in de aanbieding die ze zelf niet meer mogen gebruiken.

  Maar mag een Nederlands politicus zich wel bemoeien met het beleid van een buitenlandse natie? Lijkt me twijfelachtig, zeker als het om militair beleid gaat.

  1. Original NL

   Je mening uiten heeft niets met bemoeien te maken.!

 24. Rosasolis

  Er zijn overal moslim terroristen die Israel bedriegen. Behalve Hamas is er ook Hezbollah.
  Maar behalve Israel bedriegen ze andere landen, zoals de Sinai, Egypte, en Libanon.
  En dan komt er altijd oorlog, en de gewone mensen worden altijd de dupe, zoals altijd.
  Een aantal jaren geleden hebben de Israeliers de prachtige wijngaarden van de Christelijke boeren in zuid-Libanon volledig kapot gebombardeerd. Jammer, heel erg jammer, want het waren werkelijk heel zachte, vol-rijp heerlijke wijnen.
  Hoe lang moet een land doorgaan met eigen overbevolking, en dat van immigranten van 1 religie uit zoveel verschillende landen? Ik ben een Christin met ook enkele Joodse wortels, zodat ik geloof noch steeds in het Bijbels boodschap van Jeshua (Jesus), Geloof, Hoop, en Liefde (liefdagidheid) voor iedereen…waarvan LIEFDE de
  allergrootste is van de drie. Dat vertelde Rabbi Jeshua op de Olijvenberg eeuwen geleden, op een bijeenkomst van zijn volgelingen, de dag voordat hij werd gearresteerd en verraden door een paar hoge, corrupte kerels van zijn eigen volk.
  Maar wanneer zal de simpele, lieve boodschap van de oude barmhartig rabbi Jeshua doordringen tot Israel: de mensheid moet elkaar accepteren en niet wallen bouwen,
  om “ongewensden” terug te houden…van hun geboorte land. Moet Israel nu de
  2de “Zuid-Afrika” van vroeger worden? Hebben de bewoners van de vroegere Palestina niet genoeg geleiden? Ja, we weten het noch steeds: zij waren geen “Palestijnen” … deze mensen heten alleen “Arabieren”, en het macht niets uit als zij Christelijk of “Arabisch” zijn. In de vreemde land Israel zijn alleen joodse immigranten echt welkom uit welke land dan ook. In dit land zijn de Christenen 2de rangs burgers. Die eeuwen-oude Christelijk gemeentes mogen wel een ZEER beperkte zitting hebben in de Israelisch parlement, maar zij mogen geen officieel minister worden. De Christenen mogen ook niet eens een huis kopen in dit land waar zij geboren zijn. Maar Joden immigranten uit welke land dan ook mogen nog steeds zomaar in dit niet langer nieuwe land Israel immigreren …zodat er nog veel meer niet-Joods mensen, verder worden verdrijven van hun geboorte land. Israel is nu onze huidige Zuid-Afrika van de 90er jaren van de 20ste eeuw! Wie wil in dit corrupte, fanatieke land wonen? Volgens de
  schrijven van de oude testament, was er vroeger een land die Caanen heette. En volgens de Bijbel, heeft de Israeliers dit land over genomen. En dit land als hun eigen gaan beschouwen. Dus de Bijbel schrijft dat de Israeliers de land van Caanen hebben aangevallen en overgenomen… Maar de mensen van Caanen waren er eeuwen aanwezig, voordat zij door de Israeliers werden verdreven. Waarom moeten wij dit geschiedenis dat in de Oude Testament staat helemaal vergeten, omdat het zo oud is? En omdat de take-over van de primitieve Israeliten over de oer-oude Caanen nu zo actueel is? kortom: Israel is beslist niet de oer-oude land dat door God werd gesticht!
  Eerst waren er anderen die al eeuwen daarvoor aanwezig waren… Voordat zij die Caanen aanvielen en kapot hebben gemaakt om Jeruzalem en andere delen te vestigen… Dus vaarwel Caanen, omdat er een nieuwe overname was gebuurt, en een nieuwe volk die met hun religie het ging over nemen.
  De beste dat je kunt doen is lid worden van de CDA. Wij begrepen de problemen, en zoeken oplossingen.

 25. Verlazques

  Tja, ze moeten Wilders ook maar eens harder aanpakken. Ontkent ook steevast de rechten van andere mensen en gezindten.

  1. Two Ravens Black Kettle

   Wat stelt U voor
   Hij is al voor de (politieke/Inquisitie) rechter gesleept maar volgens U moet ie nog harder aangepakt worden.
   Dus
   Wat stelt U voor ?

 26. Groen Rechts

  Jammer dat de reaguurders op dit blog vooral elkaar afmaken, daarin verschillen ze weinig van de Arabieren.
  Uiteindelijk zullen alle volken ter wereld zich (onder VN vlag) tegen Israel keren, wat volgens Openbaring zal uitlopen op de Armageddon. En het hele linkse politiek correcte gespuis zal dan het onderspit moeten delven.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.