Zichzelf in de brand stekende asielzoeker slaat deuk in de dag van menig ambtenaar

Göppingen, Duitsland was vandaag het toneel voor een afgewezen asielzoeker die zichzelf in de hens stak. Zo meldt de Telegraaf.

Of het daadwerkelijk om de afwijzing ging of dat het kijken van The Fantastic Four een slechte invloed had op de man is nog niet bekend. De 35-jarige man van Iraanse komaf reageerde in ieder geval nogal vurig na de afwijzing. De getuigen spraken ook over zijn brandende passie om zichzelf op deze manier van het leven te beroven. De Göppingse ambtenaren die nog nooit voor hetere vuren als dit hadden gestaan, reageerden geschokt. Zij konden de man namelijk horen schreeuwen terwijl hij in de foyer aan het branden was.

Het lijkt er sterk op dat de man bewust uit was op dit woordloze vlammende betoog. De politie in Ulm gaf uitleg: hij liep het gebouw namelijk binnen met de afwijzing in zijn handen. Hij benaderde twee vrouwen die hij om hulp vroeg. Al vrij snel daarna pakte hij een fles uit z’n tas en gooide vloeistof over zich heen. Dit stak hij vervolgens aan en joeg menigeen de stuipen op het lijf.

De man is zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis en de afdeling van het districtskantoor waar de man vlam vatte is vroegtijdig gesloten. Het is in ieder geval nooit saai met die asielzoekers, wat een spannende tijden waarin we leven.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

67 reacties

 1. Ernst Quispel

  Wat een tragisch bericht.

  1. Holland

   Voor jou als islamlover, wel ja. Anderen halen hun schouders erover op. Of moeten smalend lachen om zoveel domme chantage die tot niks leidt.

   1. Guus Geluk

    Wie smalend lacht om dit bericht moet zich laten nakijken.

    1. Ernst Quispel

     Inderdaad.

     Triest.

    2. Holland

     Kijk, de trollen roeren zich. Ik heb jullie gemist bij de draad over die gek die vandaag 3 Belgen doodschoot in Luik. Daarover heb ik jullie niet gehoord. Dat vonden jullie niet tragisch genoeg zeker.

     Alleen Quispel had een smalende opmerking. Maar empathie of medeleven, ho maar.

     Opmerkelijk, toch?

     1. Guus Geluk

      Ook de aanslag was een verschrikkelijke gebeurtenis.

      En ook om de aanslag lachen we niet.

     2. Ernst Quispel

      Dat was inderdaad ook een tragisch incident, Holland.

     3. Floris

      “Maar empathie of medeleven, ho maar.”
      —————————————————
      O, nu zijn de deug-trollen er ineens als de kippen bij.

      Ik heb van de antisemiet Quisling ook nooit empathie gezien voor de Joden die overal in West-Europa te lijden hebben van moslims.

     4. Ernst Quispel

      “Ik heb van de antisemiet Quisling ook nooit empathie gezien voor de Joden die overal in West-Europa te lijden hebben van moslims.”

      Ik heb me altijd zeer afwijzend uitgesproken over het opkomend antisemitisme. Dit is laster.

      Kan Floris overigens een uitspraak van mij citeren waaruit antisemitisme blijkt?
      Of is hij op zoek naar de volgende zeperd?

     5. Holland

      Guus was bij genoemde draad geheel afwezig, maar reageerde op dat tijdstip wel op andere items: selectief medeleven dus, waarbij zijn ‘tragiek’ uitgaat naar de chanterende immigrant in deze draad, maar de drie roomblanke Belgen niet tellen.

      Ook Quispel reageert, nu hij er op aangesproken wordt, schijnheilig met een niet-gemeend prevelementje. Vanmiddag kon hij alleen een smalende opmerking plaatsen bij de drie dode Belgen.

      Hoe komt het toch dat de vieze trollen wel sympathie voelen voor een idiote Iranier, maar geen zak geven om drie vermoorde zuiderburen?

     6. Guus Geluk

      “…wel sympathie voelen voor een idiote Iranier, maar geen zak geven om drie vermoorde zuiderburen?

      Dit is bezijden de waarheid: de aanslag in Luik was eveneens een afschuwelijke gebeurtenis. Ik heb er niet smalend om gelachen.

      Ook deze tragedie werkte niet op mijn lachspieren.

     7. Floris

      “Kan Floris overigens een uitspraak van mij citeren waaruit antisemitisme blijkt?
      Of is hij op zoek naar de volgende zeperd?”
      ————————————————————————–
      Zeperds zijn meer jouw ding, loser.

      In deze draad is gevoeglijk onderbouwd, vanaf bericht 28, dat je niet zuiver op de graat(sma) bent wat betreft antisemitisme:

      http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/05/antisemitisme-in-actie-cidi-krijgt-fanmail-van-man-die-belooft-alle-joden-weg-te-vagen-nog-erger-dan-hitler/

     8. Ernst Quispel

      In de draad waar Floris naar linkte wordt de volgende uitspraak van mijn als antisemitisch aangemerkt: Israel is een imperialistische staat die landroof pleegt en het Palestijnse volk onderdrukt.

      Ik reageerde op deze belachelijke aantijging als volgt:
      In deze uitspraak wordt de politiek van de staat Israel scherp veroordeeld. Met antisemitisme heeft dat niets te maken. Ik acht de Joden en de Joodse cultuur hoog maar die onovertroffen traditie vrijwaart ze niet voor kritiek.

      Ik heb ook grote bewondering van de Griekse cultuur en filosofie maar dat kan toch niet betekenen dat je geen kritiek mag hebben op het beleid van de Griekse regering, laat staan de smerige misdaden van de van het Kolonelsregime indertijd?

      Uiteraard kwam Floris daar inhoudelijk niet meer op terug. Het betrof zijn zoveelste zeperd.

     9. Holland

      Je was afwezig in die draad Guus! En nu probeer je je er uit te lullen. Wel janken om een Iranier, maar niet thuis geven om drie vermoorde Belgen. Je bent een minderwaardig mens.

     10. Floris

      Ik kwam daar inhoudelijk wel degelijk op terug:

      “Die uitspraak is ongenuanceerd en ook feitelijk onjuist. De enige onderdrukkers van de Palestijnen zijn hun eigen leiders.

      Er is ook geen sprake van imperialisme. Israël heeft nooit aanvalsoorlogen gevoerd, slechts defensieve oorlogen tegen Arabische agressie.

      Wie een uitspraak als deze doet is duidelijk bevooroordeeld. Dat wijst op onderliggend antisemitisme.”

      En toen bleef Quispel stil.

      De aartsleugenaar heeft weer een zeperd te pakken. Ik krijg bijna medelijden met deze loser.

     11. Ernst Quispel

      “Die uitspraak is ongenuanceerd en ook feitelijk onjuist.”

      Zelfs als deze uitspraak feitelijk onjuist zou zijn heeft die betrekking op een politieke kwestie. Nergens wordt gesproken over inherente kwaliteiten of het ontbreken ervan van Joden als volk of etnische groep.

      Heb je eigenlijk enig idee wat antisemitisme inhoudt?

     12. Guus Geluk

      Holland,

      Het mensenleven van een Belg telt voor mij evenveel als het mensenleven van een Iraniër. Het verschil is dat de aanslag niet wordt afgedaan als een gebeurtenis waar men smalend om kan lachen en de tragedie van de zwaargewonde Iraniër wel.

     13. Holland

      Je glibbert weg Guus. De kwestie is dat je in het GEHEEL NIET gereageerd hebt op die drie vermoorde Belgen.

      Maar wel hier je ‘diepe medeleven’ komt uiten voor een malle Iranier.

      Ergo: je medeleven en empathie is voorbehouden aan illegale immigranten en moslims en geldt niet voor roomblanke Belgen.
      En dat is je aan te rekenen.

     14. Floris

      Zucht. Zodra kritiek op Israël de grenzen van de nuance overschrijdt en tegelijkertijd kritiek op de Palestijnen uitblijft dan is er sprake van een bias. Daar is maar één verklaring voor: antisemitisme.

      Jij voldoet aan dat profiel, je gratuite praatjes over de joodse cultuur ten spijt.

      Je kritiek op de bijbel (zou qua tekst gewelddadiger zijn dan de koran) betreft het OT, hetgeen joods is, dus daar blijkt ook al geen waardering van de onovertroffen joodse cultuur (jouw woorden) uit. Je bent een leugenachtige draaikont.

     15. Guus Geluk

      Holland,

      Het spreekt toch vanzelf dat elke aanslag een afschuwelijke gebeurtenis is? Zojuist schreef ik al dat het leven van een Europeaan voor mij evenveel waarde heeft als dat van een Iraniër.

     16. Holland

      Je bent een laffe en bange zak Guus. Vanmiddag liet je het afweten, nu vind je het ‘vanzelfsprekend dat elke aanslag een afschuwelijke gebeurtenis is’. Er is niks vanzelfsprekend, alles moet benoemd worden. En daar ben jij de godganse dag op dit forum mee bezig. Maar vreemd genoeg bij het aanslag-item waarbij drie Belgen vermoord werden – geen woord van Guus!

     17. Ernst Quispel

      Floris, mijn kritiek op de Israëlische politiek jegens het Palestijnse volk heb ik altijd inhoudelijk onderbouwd en sluit aan bij talloze resoluties van de VN. Men kan over die politiek uiteraard twisten maar ik zag van jou daarover nauwelijks een inhoudelijke poging.

      Mijn kritiek op het christendom betreft de kritiek op godsdiensten in het algemeen. De Thora behoort in mijn persoonlijke beoordeling tot het grootste wat in de geschiedenis op spiritueel terrein heeft voortgebracht. Christus, een Jood, beschouw ik als een van de grootste spirituele leraren die de wereldgeschiedenis ooit heeft voortgebracht.

      Jouw bespottelijke bewering dat ik een antisemiet zou zijn is niet meer dan domme laster waarmee je slechts jezelf onsterfelijk belachelijk maakt.

     18. Guus Geluk

      Holland,

      Tja, wat moet ik zeggen: voor mij telt elk mensenleven even zwaar. Het verschil is dat de verbranding van de Iraniër hier met een smalend lachje wordt afgedaan en daar doe ik niet aan mee.

     19. Holland

      Guus, net zoals je er vanmiddag totaal niet aan meedeed om te reageren op drie vermoordde Belgen. Maar nu wel jankt om een chanterende Iranier. Nogmaals, het is duidelijk waar je sympathie ligt, hypocriete gereformeerde zakkenwasser.

     20. Ernst Quispel

      Holland, ik heb in de betreffende draad geen enkele bijdrage van jou aangetroffen waaruit medeleven met de vermoorde Belgen blijkt.
      Moet ik daaruit afleiden dat je je geen enkele empathie voelt met deze tragische slachtoffers?

     21. Beukman

      Holland meent:

      Je glibbert weg Guus. De kwestie is dat je in het GEHEEL NIET gereageerd hebt op die drie vermoorde Belgen.
      Maar wel hier je ‘diepe medeleven’ komt uiten voor een malle Iranier.

      Lees ik hier een wedstrijdje Wie is de Grootste Goedmens tussen Guus en Holland?

     22. Bloem

      Beste Holland en Floris ga toch niet met die minderwaardige antisemiet in discussie. Duidelijk wordt hier wel dat de heer Geluk zijn antisemitische vriend door dik en dun blijft steunen. Ze opereren als een roedel en zijn er niet op uit om een redelijk debat te voeren of waarheidsgetrouwe argumenten te gebruiken. Een antisemiet is de laagste soort op deze wereld, gun hem het podium niet. Benoem zijn misdaad en veroordeel hem en schakel hem in iedere discussie uit.

     23. Ernst Quispel

      Ja, Beukman, Holland introduceerde vandaag een nieuwe ethische norm: bij berichten over aanslagen moeten inhoudelijke opmerkingen altijd worden vooraf gegaan door een verklaring van medeleven met de slachtoffers.

      Hij doet dat zelf weliswaar niet maar Guus, jij en ik worden geacht ons aan die morele standaard te houden.

     24. Beukman

      Ernst schrijft:

      Holland introduceerde vandaag een nieuwe ethische norm: bij berichten over aanslagen moeten inhoudelijke opmerkingen altijd worden vooraf gegaan door een verklaring van medeleven met de slachtoffers.

      Dan zal Holland wel blij zijn om te horen dat ik geen moer geef om slachtoffers van die aanslag. Ik ken ze niet, ik weet niet hoe ze eruit zien en hoe ze heten. Net zoals een paar miljoen andere mensen die vandaag zijn gestorven.

      Ik geef dus toe dat ik een stuk lager op de morele ladder sta dan mijn vriend Holland. Fijn voor hem, ik gun het hem!

     25. Guus Geluk

      Ja, Holland, uit uw commentaar bleek ook geen medeleven? Dus -.

    3. Diederik van Walsum

     Guus Geluk,

     Heb ik pas laten doen en er is niets gevonden dat die smalende lach van mij op b.v. een verwarde man lijkt.

     En oh, wat een prachtprogramma toch hé dat Opsporing Verzocht waar ik nu naar zit te kijken. Wel vind ik jammer dat dit programma een Marokkaanse dan wel een allochtoon luchtje achterlaat.

     1. Guus Geluk

      Diederik van Walsum,

      Een tweede bezoek aan de arts is raadzaam.

      Wat Opsporing Verzocht hiermee te maken heeft blijft duister.

 2. DolleDries

  Zo klap komt natuurlijk hard aan als je met alle eega wordt ontvangen door koortjes, linkse partijen en de open armen van Merkel.
  Mocht deze man niet overleven dan zijn dat de schuldigen aan dit drama.

 3. Gerlos

  Wir schaffen das, dus niet frau Merkel.

 4. Equilibrium

  Ik vond het bericht wel mooi geschreven.
  Hij is zelf hier heen gekomen op valse gronden, het heeft zelf vlam gevat.

  Kost belastingbetaler weer een vermogen.

 5. Noppes

  Jammer dat het buiten al zo warm is bij vorst buiten had zijn daad nog enigzins nut voor koukleumende aszielige , hopelijk krijgt zijn daad net zo snel opvolgers als zijn bomgordel vriendjes

 6. Noppes

  Verzopen verbrand boeeeeie , 1 minder minder !!!!

  1. Ernst Quispel

   Noppes meent dat anderen dom en naïef zijn.

   🙂

   1. Holland

    Ook Quispel interesseert het geen zak dat er vandaag drie Belgen vermoord zijn. Hij vindt het wel verschrikkelijk dat een illegale Iranier de boel chanteert door zich in de fik te steken.

    1. Ernst Quispel

     Ik vind het wel degelijk verschrikkelijk, Holland, zoals ik het ook diep tragisch vind dat een wanhopige asielzoeker zichzelf in de brand steekt.

     Je kunt wel met stropoppen blijven strooien maar als je ze niet onderbouwt maak je slechts jezelf belachelijk.

     1. Holland

      Waarom heb je dan niet je medeleven uitgesproken in de draad vanmiddag die daar over ging? Verder dan een smalende opmerking kwam je niet.

      Wat je nu allemaal etaleert aan ‘empathie’ is alleen voor de bühne.

     2. van Urk

      Ernst@ “Deze roomblanke moslim Belg was ongetwijfeld een gelovige moslim” was uw enige condoleance aan het verschrikkelijke gebeuren in Belgie. Bij iedere bericht over antisemitisme of aanslag reageert u alleen maar op de reacties van anderen zonder zelf uw ongenoegen over het gebeuren te belichten.

    2. Rechtsaf

     @Holland dat klopt, al zal Ernst wat anders beweren natuurlijk, Ernst is en blijft een islamprostituee die de islam verdedigd, aanmoedigt en vooral bagatelliseert natuurlijk getuige zijn reacties.

     “Ernst kan en wil geen enkel citaat leveren waarin hij ontkracht een zéér, zéér, zéér warme pleitbezorgers van de islam te zijn en vindt het echt verschrikkelijk dat hier in Nederland niet meer islam is.”

 7. Noppes

  Achterlijke idioten welke zich zo om het leven brengen hebben hier geen plaats te verdienen de wijze waarop ze zichzelf ombrengen zegt genoeg over hun handelswijze wanneer je ze toelaat , radicaal dus, en eq en gg jullie zijn achterlijk dom en naief

 8. Noppes

  Wanneer zijn bloed verdampt is in dit hellevuur zal het weer als schoon water terugkeren en de aarde verzorgen , dus ben je tegen opwarming steek een islamiet in de fik

 9. meanstreak2099

  sorry dat ik dit zeg maar ergens hoop ik dat deze man het niet red, door zijn actie heeft hij vele mensen getraumatiseerd.
  en nee, dit is geen terroristische aanslag

  1. van Urk

   Die heb je er ook tussen zitten. Mensen die op radicale wijze protesteren of aan martelaarschap doen. Het is schokkend voor deze Duitse westerse ambtenaren maar het zit ook in de cultuur waar zelfverbranding vaker voorkomt dan hier.

 10. Noppes

  Dit is soort acties komen in toch in alle lagen van de bevolking voor was gewoon een tokkie of niet ernst, kwispel jij je maar in alle richtingen van ontkenning en omarm , dombo neem ze in huis gek die je bent

 11. Ni28

  Iemand op het forum zei al eerder dat totale veiligheid saai is. Hij verkeert nu zeker in de staat van opwinding. Die saaie Hollanders, daar kan je niets mee.

 12. Ni28

  Er zijn mensen die zich voor meer in brand hebben gestoken en toch niets hebben bereikt.

 13. Ni28

  Holland, Floris denken jullie redelijkheid bij de trollen te vinden? Zonde van de tijd. Maar jullie zijn natuurlijk vrij in om met hun in ” discussie ” te gaan.

  1. Floris

   @ Ni28: Nee, redelijkheid is bij hen ver te zoeken, al zullen ze dat zelf weerspreken. Het niveau van onredelijkheid verschilt wel per trol. De meest onredelijke is Quisling omdat die niet in staat is, vanwege z’n narcistische persoonlijkheidsstoornis, om z’n ongelijk toe te geven.

   Ik spreek uit ervaring als ik zeg dat als deze trollen hier zouden verdwijnen de boel onmiddellijk stil zal vallen. Holland zei dat vandaag ook al. Ik heb op die manier al heel wat fora kapot zien gaan.

   Negeren gaat niet helpen. Niet bij deze trollen.

   Dus wat je ziet is dat steeds meer oudgedienden het hier voor gezien houden. Linksom of rechtsom is DDS gedoemd. Er zijn in feite nog maar weinig reaguurders over. Het is dat er eigenlijk geen alternatieven zijn (de forumwereld is zo dood als een pier) anders was het al over en sluiten geweest.

   En als er wél een alternatief zou zijn dan komen de trollen daar ook naartoe. Dan herhaalt het “spel” zich weer.

   Ze kunnen dat doen omdat normale en rechtse blogs hen tolereren. Op linkse blogs zoals Joop kunnen rechtse reaguurders dat wel vergeten. Die worden er onmiddellijk afgetrapt.

   1. Ernst Quispel

    “De meest onredelijke is Quisling omdat die niet in staat is, vanwege z’n narcistische persoonlijkheidsstoornis, om z’n ongelijk toe te geven.”

    Mooi geval van projectie.

    Floris is aan het eind van zijn Latijn.

    1. Rechtsaf

     @Ernst zoals Floris al zegt, sterker nog, je bevestigd gelijk zijn gelijk over jou…

    2. Floris

     Quisling de omkeerder weer aan het werk.

     Meer dan dat heeft hij niet in z’n mars. Niveau schoolplein.

   2. toetssteen

    @Floris
    Zo heeft eenzelfde stel trollen A7 naar zijn barbiesjes geholpen. Was een stel sockpoppen, maar de redactie begreep dat helaas te laat.

  2. Rechtsaf

   Ni28 men dient deze trollen gewoon rechtstreeks bij naam te noemen, ik noem ze islamprostituees, warme pleitbezorgers van de islam etc etc..

   1. Peter Selie

    De enige compulsieve dwangstoornis is, dat jullie keer op keer heel emotioneel de reeds bekende Trollen aandacht geven.

    1. Steve Van der Vekens

     Dat was al van in het begin zo…

  3. Guus Geluk

   Beste Ni28,

   De discussis houden dit forum levendig. Zonder discussies wordt het oersaai en kan de redactie de tent wel sluiten.

   Ik begrijp dat u graag in uw bubbel blijft zitten. Dat is uw goed recht.

 14. denk eens na

  Zouden alle asielzoekers en pro moslim DDS ers moeten doen , kom op ernst waar is je solidairiteit? Steek je zelf in brand!

 15. Peter Selie

  Beter zou geweest zijn dat deze asielparasiet het loodje had gelegd met zijn vurige dram actie, scheelt enorm in de medische kosten, want elke €uro is er toch een.

 16. Steve Van der Vekens

  De linkse politici zullen nu wel plooien.
  En die islam-moslim-immigranten doen dat allemaal volgens het grote duidelijke plan.
  Beetje op het sentiment van de groene laffe kikkers werken.
  Ze zijn zo achterlijk wegens breinrot dat ze medelijden zullen voelen en meerderen zullen binnen laten.
  Misschien nog een linkse mars…

  Kijk he debiele linkse mensen, als ze hier in de eerste plaats niet waren, dan hoefde je geen medelijden te hebben. Verhuis naar Afghanistan, daar zijn zulke onmenselijke dingen dagelijkse kost, kan je daar wat marsen gaan houden.
  En niet verschieten als ze je kop afzagen he!

  Linkse vuile stinkende laffe tamme kwallenkoppen!
  Die linksen tekenen uit lafhartigheid ons doodvonnis.
  Dat zijn de lafaards der mensheid, met een ‘slijmende’ aanpak om zelf ooit niet op het kapblok te verschijnen, daar verraden ze ons graag voor.

  1. Steve Van der Vekens

   De Judassen der hedendaagse mensheid.

 17. Bes Tolen

  Duitsland moet een vredesverdrag krijgen om een normaal zelfstandig land te worden. Heel Europa lijdt er onder zolang Duitsland naar international recht een vazalstaat is van bezettende mogendheden, die de laatste jaren de grip op de gang van zaken in Duitsland hebben versterkt waardoor het land aftakelt. Merkel en de CDU zijn de gevolgen van de ”deep state”, het samenstel van agressieve krachten, dat in de bezettende mogendheden een (te) belangrijke rol speelt.

 18. meijer61200

  Deze meneer had toch wel roetfilters in zijn broekzak? Anders krijgen zijn nabestaanden de rekening van Groen Slinks.

 19. Mars020

  Liever, dat hij zichzelf in de fik steekt, dan anderen lastigvallen. Voor de reaguurders, die het zogenaamd zielig vinden… hij heeft het zelf gedaan!…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.