Zichzelf in de brand stekende asielzoeker slaat deuk in de dag van menig ambtenaar

Geen categoriemei 29 2018, 20:00
Göppingen, Duitsland was vandaag het toneel voor een afgewezen asielzoeker die zichzelf in de hens stak. Zo meldt de Telegraaf.
Of het daadwerkelijk om de afwijzing ging of dat het kijken van The Fantastic Four een slechte invloed had op de man is nog niet bekend. De 35-jarige man van Iraanse komaf reageerde in ieder geval nogal vurig na de afwijzing. De getuigen spraken ook over zijn brandende passie om zichzelf op deze manier van het leven te beroven. De Göppingse ambtenaren die nog nooit voor hetere vuren als dit hadden gestaan, reageerden geschokt. Zij konden de man namelijk horen schreeuwen terwijl hij in de foyer aan het branden was.
Het lijkt er sterk op dat de man bewust uit was op dit woordloze vlammende betoog. De politie in Ulm gaf uitleg: hij liep het gebouw namelijk binnen met de afwijzing in zijn handen. Hij benaderde twee vrouwen die hij om hulp vroeg. Al vrij snel daarna pakte hij een fles uit z'n tas en gooide vloeistof over zich heen. Dit stak hij vervolgens aan en joeg menigeen de stuipen op het lijf.
De man is zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis en de afdeling van het districtskantoor waar de man vlam vatte is vroegtijdig gesloten. Het is in ieder geval nooit saai met die asielzoekers, wat een spannende tijden waarin we leven.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten