Arabieren slaan Joodse jongen in Berlijn in elkaar omdat hij naar Israëlische muziek luisterde: “Stad is van ons!”

Een stel Arabische vechtmachines heeft een Joodse jongen in de Duitse hoofdstad aan gort geslagen, omdat de jongen op zijn telefoon naar muziek uit Israël aan het luisteren was. Ze vonden immers dat  “de stad van ons is”. Juist ja.

Het gaat er feestelijk aan toe, in de stad waar Mutti Merkel kantoor houdt. Dat heeft een Joodse jongen proefondervindelijk mogen meemaken, doordat hij onlangs klappen kreeg van Arabische jongeren. Wat de joodse gozer daar in Berlijn verkeerd deed? Hij luisterde naar Hebreeuwse muziek op zijn telefoon, en dat was tegen het verkeerde been van de boze Arabieren. Zij eisten dat hij zich zou schikken aan hun ijzeren wil.

De stad was immers “van hen”, zo vonden zij zelf. En om die boodschap wat kracht bij te zetten besloten ze ook nog een serie flinke tikken uit te delen:

“Arab assailants attacked a German Jewish teenager who was listening to Israeli music on his mobile phone on Saturday at the Zoologischer Garten train station in western Berlin.

The attackers cursed the teen, identified only as a 17-year-old Berlin native called Jonathan, and threatened to kill him. When his non-Jewish friends came to his defense, they were hit by the attackers, and one sustained cuts to his face and hand from a broken bottle that required hospitalization.”

Terwijl het slachtoffer, Jonathan, zich uit de voeten maakte kreeg hij nog dreigementen nageschreeuwd (“als jij je nog één keer hier laat zien, dan vermoord ik je”). Toen de politie arriveerde, namen de Arabische lafbekken de benen. Maar erger nog dan dat: ze weigerden aanvankelijk om het verhaal van Jonathan serieus te nemen.

Gaat lekker dus, daar in Duitsland!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

47 reacties

 1. Original NL

  Die stoute neo-nazi’s toch…..verkleden zich gewoon als arabieren..

  1. van Urk

   Original NL@ Dat zijn nazaten van nazi,s die vertegenwoordigd waren in de Noord Afrika campagne.

  2. B. Pascal

   Ik hoop dat we (inderdaad) begrijpen dat het duidelijker en duidelijker wordt waarom Links zich meer verbonden voelt met de Islam dan met Israël! Haat pure jood en christenhaat!

   Rond het jaar 1200 heeft de Oosterse kerk hulp gezocht bij het Westen! De komende tijden zal het anders blijken! Rusland heeft al aangegeven Europa niet over te geven aan de Islam!

  3. Ernst Quispel

   Het dodelijke geweld komt in Duitsland inderdaad overwegend van de neo-nazi’s.

   1. Step one

    Die nieuwe Nazi’s, dat zijn toch de Moslims?

    1. Rechtsaf

     @SO de nieuwe nazi’s zijn gasten zoals Ernst die het graag verdedigen, graag naar anderen wijzen, en het vooral willen doen geloven dat de islam een waardevolle toevoeging is in onze en omringende maatschappijen…

  4. Rechtsaf

   @Original.nl het nieuwe nazisme..

   https://israelcnn.com/video/news/275996459

 2. Ni28

  Arabieren slaan Joodse jongen in Berlijn maar Orban wordt uitgekafferd door Buma want het is in Hongarije niet pluis voor de Joden. Zou Buma weten dat Berlijn in Duitsland ligt?

  1. van Urk

   Als je alle incidenten tegen Joden optelt ligt de score in Duitsland en Frankrijk vele malen hoger dan in Hongarije. Zolang wij maar van politici als Buma moeten geloven dat het inderdaad niet pluis is in Hongarije zegeviert het antisemitisme grotendeels in het westen van Europa.

   1. palko

    @Van Urk, als je je als partij totaal van je achterban wil vervreemden moet het CDA doorgaan met het bekritiseren van Viktor Orbán en zijn op christelijke normen en waarden gebaseerde Fidesz-partij. Juist dankzij Orbán is er een dam opgeworpen aan de ongebreidelde instroom van nepvluchtelingen met veelal een moslim achtergrond uit Afrika en Azië. Sybrand Buma zou juist de loftrompet moeten afsteken over het optreden van Viktor Orbán.

  2. DolleDries

   Dit moet je zien in Buma ze ogen en zijn christen aanhang als godsdienst vrijheid.

 3. lugar

  Waren vast verward?

  1. van Urk

   lugar@ Wie? De polizei? 😉

   1. lugar

    Nein, die Araber.

 4. Duke

  De kernvraag is, hebben ze Berlijn uitgegraven zodat Berlijn nu in een kuil ligt (naar Duits gebruik is de stad dan van hen)?

  1. van Urk

   “De stad is van ons” Een voorbeeld van islamitische enclavisering. Zo werden Britse autochtone burgers uit het stadje Luton stelselmatig door moslims weggepest met de woorden dat zij terug moeten naar hun eigen land. En zo zijn er in Frankrijk islamitische wijken waar het voor Franse vrouwen gewoon verboden is om die te betreden. Een kenmerk van een sterke radicale stroming.

 5. NoDoubt

  Alle allah akbar mensen zijn verward. ze lijden aan islamofobie.

 6. DolleDries

  Dit gaat groepsverwarring heten.

 7. Ritter

  Veel steden in Noord/West Europa zijn voor een groot deel al in Arabische handen.

  In Nederland hebben we onze “Macro maffia” en ook Duitsland en Frankrijk hebben dat probleem.
  ————
  Berlijnse onderwereld volledig in handen van extreem gewelddadige Arabische clans

  “De Berlijnse onderwereld is volledig in handen van Arabische clans, families die in de jaren zeventig vorige eeuw van Libanon naar Duitsland zijn geëmigreerd. De Arabische clans kenmerken zich door extreem geweld en gewelddadige acties, liefst midden op de dag in het drukke stadscentrum. Dit blijkt uit een rapport dat in handen is van Die Welt.

  Opvallend is dat de clans de laatste tijd steeds meer proberen te rekruteren onder vluchtelingen bij asielzoekerscentra. Vooral jonge, gezonde en sterke mannen worden gezocht zodat die fysiek zware misdaad als inbraken en het beroven of bestrijden van andere bendes kunnen opknappen.”

  https://www.welt.de/politik/deutschland/article154174175/Berlins-Unterwelt-ist-verloren-an-die-arabischen-Clans.html?zanpid=11459_1528144180_9254e0b9d2811e2ceb26f219a6289fed

  1. Ritter

   Düsseldorf worstelt met grote groep Noord-Afrikaanse criminelen
   https://nos.nl/artikel/2080739-dusseldorf-worstelt-met-grote-groep-noord-afrikaanse-criminelen.html

 8. Ernst Quispel

  De bron lijkt me weinig objectief.

  1. lugar

   @Gerard Quispel: Logisch, dat is de reden waarom jij niet ingaat op de inhoud, dat is je aloude debatstijl.

   1. denk eens na

    ernst zijn vader heeft nog wel ergens een uniform liggen , niet weten de dat ernst zijn vader eigenlijk zijn broer is en zijn zus zijn moeder , ik hoop dat het kwartje nu valt , ernst is inteelt net zo als de rest van zijn moslim gappies

    1. Ernst Quispel

     Denk eens na, denk eens na.

  2. Seneca

   @eq
   he lulletje lampekatoen, dit is spekkie voor je bekkie! je anti joodse gevoelens worden wederom door een stelletje moslims weer bevestigd. waar blijf je nu met je kritiek op Hongarije waar het volgens je grote voorbeeld, de gristelijke schoft Buma, voor joden en homo’s zo gevaarlijk is. overigens hoor ik onze gristelijke broeder guusje ook niet meer. wat laten jullie in je kaart kijken.

  3. Stanly2000

   Ernst domme jongen toch!

 9. Adriaan

  Niks nieuws onder de zon. Borgerhout, een voorstad van Antwerpen/België, heet al jaren Borgerokko. Er wonen alleen nog maar Marokkanen. Ik heb een 8-jarig ratje op TV horen zeggen: heel Antwerpen wordt van ons. Berlijn is al van de Arabieren. We gaan de goede kant op.

  1. Ritter

   Adriaan

   De meeste leerlingen in het basisonderwijs van Antwerpen zijn al moslims. Die vormen al de meerderheid.

   Andere steden zullen snel hierin volgen.
   —————

   Voor het eerst meer dan de helft moslims in Antwerpse scholen
   https://www.gva.be/cnt/dmf20160302_02161849/voor-het-eerst-meer-dan-de-helft-moslims-in-antwerpse-scholen

 10. denk eens na

  Eigen schuld moet je ook maar niet als jood naar muziek luisteren. het is een beetje het zelfde als je als vrouw een rok draagt en zegt dat je verkracht word , dat moet toch niet kunnen , zo als merkel heeft gezegt altijd op een arm lengte afstand blijven

 11. Nasrani

  Tja, dat onkruid hebben we hier zelf heen gehaald.

 12. J.C.

  Nog een korte periode, dan is de elite, die deze “arme arme vluchtelingen” zo gastvrij (van onze centen) hebben ontvangen, zelf de pineut. Zet de chips en het bier maar klaar.

 13. nienke

  Moslims willen de hele wereld veroveren en zo te zien en te horen gaat het hun ook lukken, Europa is zo goed als verloren.

 14. DolleDries

  Een beveiligster van het asielcentrum Ter Apel is gestoken tijdens een opstootje onder bewoners. Het incident gebeurde vorige week woensdag, zegt Jacqueline Engbers, COA-woordvoerster.
  Volgens Engers is de beveiligster niet ernstig gewond geraakt. De organisatie maakte het incident niet bekend, omdat onduidelijk is wie verantwoordelijk is voor het steken. Volgens Engbers is ook niet duidelijk of het bewust is gedaan. Een tipgever meldde de zaak aan deze krant.
  De aanleiding voor het opstootje blijft onduidelijk, aldus de woordvoerster. Het COA heeft aangifte gedaan bij de politie.

 15. Bloem

  Hoe lang moet het nog duren voor de ogen open gaan en er hard opgetreden wordt.
  Na alles wat er in Europa in ’40 – ’45 gebeurt is had ik gehoopt dat antisemitisme niet meer geaccepteerd zou worden in de westerse wereld.

  1. Step one

   Pas wanneer we gaan afrekenen met die linkse landverraders en wij hen rekenschap gaan laten afleggen voor hun kopgelden opstrijken door middel van hun collaboratie. Van mij mogen de guillotines terug.

 16. Stanly2000

  Guus, Beukman, Fritsje, Kong, Kokkie en vooral Ernst, bedankt voor de prachtige bijdrage .

 17. Step one

  Nog erger dan die achterlijke Islamitische woestijnprimaten zijn die linkse landverraders (ook als trollen (soms met meerdere Nicks (tegelijk)) hier op dit informatieve blog actief). Het wordt tijd dat wij ons hard gaan maken voor een Bevrijdingsdag en bijltjesdag. Ze verdienen gewoon de guillotine.

  1. Step one

   En hoog op het verlanglijstje van de rechtvaardigen staat D’Oppertrol W_im H_utten, Laan van Poot 284, Den Haag, tel. 070-3253854/06-54284446

   1. Bloem

    Die vindt het allemaal prima, want de bron is immers onbetrouwbaar. Er is in zijn ogen altijd wel een excuus om antisemitisch geweld goed te keuren of te bagatelliseren

   2. Bloem

    Ben overigens benieuwd hoe lang het duurt alvorens uw informatie verwijderd wordt?

 18. Step one

  Graag een Nrurenberg 2.0 voor al die linkse collaborateurs met die woestijn-Nazi’s de Moslims!

 19. sjun

  Vandaag is het Berlijn, morgen bij ongewijzigd beleid Amsterdam. In Boedapest, Warschau en Praag wordt met het oog daarop vast ander beleid gevoerd.

 20. lugar

  Palestijnen laten vliegers met gloeiende kolen en brandende vodden op bij de grens van de Gazastrook. De brandende vlieger, gedrenkt in diesel en olie, is een nieuw wapen dat vanuit Gaza wordt ingezet om Israël te bestrijden. Inmiddels is bijna 1000 hectare landbouwgrond en bos afgebrand.

  Israël gaat hard optreden tegen Hamascommandanten en Palestijnen die vanuit Gaza brand proberen te stichten aan de andere kant van de grens, laat het ANP weten. De minister van Veiligheid Gilad Erdan reageerde onmiddellijk met een tegenmaatregel. Scherpschutters mogen op hun beurt het vuur openen als ze vijandige vliegeraars in het vizier krijgen, met de opdracht te doden.

 21. Hentheman

  Tijd voor nieuwe Kruistochten, het islamitische inteelt volk dient te worden uitgeroeid!

 22. Steve Van der Vekens

  En Arabieren voeren islamitische propaganda via hun autoradio door zeer luid islamitische liederen door de speakers te laten gallen.
  Zij verdienen daarom ook slaag.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.