Schokkend: privacy-verheerlijkend D66 blijkt Big Brother eersteklas te zijn

Verrassend? Neen. Ongelooflijk hypocriet? Jazeker.

Je verwacht het niet, maar D66 blijkt dus dé Big Brotherpartij van Nederland te zijn. Of, zoals GeenStijl uitlegt op basis van een nieuwe uitzending van Kassa:

De partij schraapt lekker de privé van mensen door op de feestboeks en target vervolgens hun favoriete groepen: naffers en nichten. Want progressieve fetish, enzo…

Zoals zelf BNNVARA al zegt: het is enorm lollig dat Kees V. zeurt over privacy in de TK terwijl ze zelf te werk gaan als de grootste peeping toms van het politieke circus.

Naffers staat voor Noord-Afrikanen. Voor mensen roepen dat dit een racistische GeenStijlterm is: nee, de term is bedacht door de Amsterdamse politie. Daarmee verwees (en verwijst) de politie niet alleen naar Marokkanen, maar ook naar andere Noord-Afrikanen zoals Algerijnen.

Hoe dan ook, het zegt natuurlijk alles over D66 dat de partij voortdurend kritiek levert op ‘bedrijven’ die ‘informatie over mensen verzamelen,’ maar dat de nepdemocraten ondertussen niet alleen hetzelfde doen, maar die info ook nog eens gebruiken om specifieke bevolkingsgroepen te targeten. En in de Tweede Kamer maar roepen dat Facebooks privacyschendingen serieus genomen moeten worden.

Uhu.

D66 is werkelijk een walgelijke partij. Hoe eerder ze die handel opdoeken, hoe beter.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

12 reacties

 1. EU kok

  Zo dat is het 2e artikel waarbij het o zo betrouwbare geenstijl als informatiebron geraadpleegd wordt.
  Nog even en depostoffline wordt als bron gebruikt.
  Gaat echt de goede kant op.

  1. Holland

   Je kunt zeggen wat je wilt, maar EU Cock krijgt het trollen toch echt enigszins onder de knie. Nog even en hij mag aansluiten bij de Grote Trollen.

  2. Stanly2000

   Eu kokkie,

   De bron is Kassa van BNNVara, dus moet voor jou volledig betrouwbaar zijn. GeenStijl legt het alleen maar even uit anders snappen sommige mensen (als Kokkie) het misschien niet. Lezen kost wat meer moeite als frietjes bakken.

 2. Ni28

  Hypocrisie is het sleutelwoord van onze politieke arena.

  1. Frits Jansen

   Het is inherent aan democratische politiek, en kan alleen gestopt worden in een dictatuur. Een frisse, blanke, rechtse dictatuur. Lieden als Wilders en Baudet hebben het volk niet nodig om te bepalen wat gezond rassenbeleid is. Democratie geeft ook het plebs een stem en dreigt dus gezond beleid te frustreren.

   1. Seneca

    @fritz jansen
    nu komt de aap uit de mouw. u pretendeert een ‘democraat’ te zijn terwijl u een doodgewone linkse klootzak – zogenaamd met een titel – bent die niet gelooft in de macht van en voor het volk.

    1. Mart

     Dus Fritsel is een dictatuur voorstander…zo van wie niet met ons is moet dood.Nou Frits, de mossels staan te trappelen om jullie te overheersen,dus meld je aan.

 3. Bloem

  D66 was ooit de club, bestaande uit elitaire studentjes van goede komaf, die steden tegen wat we nu het partijkartel noemen, voor meer en directe democratie

  1. Frits Jansen

   ik spreek u niet tegen, maar stel wel vast dat D66 nog steeds een liberale partij is terwijl de VVD al lang rechtsaf is geslagen.
   Tot vreugde van DDS?
   Eerst maar eens kijken of liberalisme wel rechts genoeg is.

   1. Seneca

    Vvd rechtsaf? laat je nakijken!

 4. Frits Jansen

  Duidelijke misstanden die aan de dag komen helpen de wereld te verbeteren.
  Stel je voor dat alles goed leek te gaan. Dat zou mij een reuze ongemakkelijk gevoel geven.

 5. Babaji538

  Ik had wijselijk besloten, om binnen twee dagen
  30 Nederlandse connecties via LinkedIn mijn waardering te schenken.
  Petra Hermans

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.