VIDEO Verrassend: Rutger Castricum blijkt helemaal geen rare racist te zijn, maar een leuke kerel

Je moet je afvragen of het een verkapte charmeoffensief is, maar gisteren kwam Rutger Castricum heel goed uit de verf. Normaliter zie je hem als een volwassen kwajongen, maar nu kwam die heel serieus over. Het was een interview aan tafel bij Jinek, niet echt het thuisfront voor Castricum, maar nu kwam die heel positief over. Het ging over Marokkanen en de vooroordelen  over Marokkanen.

In het fragment vertelt Castricum over zijn ervaringen met Marokkanen tijdens het filmen en over gesprekken die hij had met Marokkanen. Hij geeft duidelijk aan dat hij nooit echt problemen heeft gehad met ze en dat de vooroordelen niet kloppen. Grappig om Castricum op deze manier een keer te zien, al wisten we natuurlijk allemaal wel dat het een gewone man is. Geen racist, maar een volwassen vent met kwajongensstreken.

Enfin, kijkt u zelf maar, bij de 44 minuten!

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

22 reacties

 1. Ernst Quispel

  Kennelijk zagen ze hem bij DDS ook als een racist en trad voortschrijdend inzicht op.

  1. lugar

   Hup Marokko!

   🙂

  2. Roughwood

   Kraam geen onzin uit Quisling. Volgens azijnzuur en terpetijn zeikend NL is toch iedere blanke man, o sorry herstel, witte man volgens jullie policor nieuwe NL taalgebruik, een racist, want toch white privilege of zoiets??

   1. lugar

    @Roughwood: Ik adviseer je niet op trollen te reageren. Ik snap de verleiding maar je ziet het resultaat.

    1. Meester Kong

     Hup Marokko!

     🙂

     1. lugar

      🙂

  3. Rechtsaf

   Wat denk men zelf als Rutger bij al die Marokkanen zichzelf uiterst rationeel en feitelijk zou opstellen over Marokkanen en Turken dan slaan ze zijn kop eraf hoor.
   De Turken en Marokkanen zijn net als de Duitsers in de jaren 30 en 40 het eigen volk eerst en dan klagen dat men tegengas krijgt, hè

 2. denk eens na

  onze rutger zit aardig zijn zakken te vullen ,hij heeft kennelijk een zak zilverringen mmee gekregen van het opperhoofd van de npo

  1. Meester Kong

   Powned krijgt een budget waar Rutger en nog twee anderen hun zakken mee vullen.
   Ze zouden het helemaal anders doen 🙂
   Klopt, Weessie is de best betaalde omroep baas 🙂 🙂 🙂
   6,3 % van het budget

 3. nienke

  Leuke moeder die zegt het niet erg te vinden dat haar zoon homo is maar hij mag z’n vriend niet bij hem thuis laten komen, lijkt me niet erg prettig voor haar zoon.
  Dat omzeilen van de waarheid ook nu zie je het bij Rutger islam en homo’s kan echt niet dit is een vaststaand feit.
  Ook dat hun land nog steeds op de 1ste plaats staat terwijl ze hier al jaren wonen en zich nog steeds achtergesteld voelen.
  Volgens hun ligt het aan ons maar volgens mij ligt het aan hun maar wat is er nu makkelijker voor hun om steeds dit zelfde argument te hanteren dan hoef je ook geen moeite te doen je thuis te voelen in dit land.
  Bij Jinek moet je ook niet proberen de waarheid uit te spreken over de islam Jinek is net zo’n moslim knuffelaar als dat hele linkse tuig.

  1. Meester Kong

   @Nienke
   Links tuig
   Alles over één kam scheren is wel zo gemakkelijk…

   1. lugar

    @Dombo: Ga eens in op wat Nienke schrijft over de islam, als je durft.

    1. Meester Kong

     Islam, christendom en aanverwanten zijn verderfelijke religies.
     Moest verboden worden gelijk autodrop..

     1. lugar

      @Kong: Een verbod op islam dus, nou dan zijn we het daar in elk geval over eens. Nu alleen nog eens worden over het feit dat islam geen religie is maar een totalitaire veroveringsideologie met een religieuze afdeling.

    2. Rechtsaf

     @lugar Kong is een islamlover pur sang die alles over 1 kam scheert en de vraag ontwijkt..

   2. Seneca

    @kongetje
    wie kaatst moet de bal verwachten.

 4. Steiner

  Rutger verliest blijkbaar niet alleen zijn haren maar ook zijn verstand.

 5. Ben Zine

  Rutger wordt bij Jinek opeens roomscher dan de Paus, om de aandacht af te leiden van het feit dat hij en Weesie schaamteloze zakkenvullers zijn met door de belastingbetaler opgehoeste NPO-subsidiemiljoenen. Slimme tactiek, want iedereen trapt erin.

  1. sjun

   Rutger moet natuurlijk aan vervolgopdrachten denken nu de wittebroodsweken van PowNed er wel op zitten en prestatie voor pegels verlangen wordt. Hoe gaat dat in medialand als onderdeel van de linkse kerk beter dan door bijzonder politiekcorrect uit de hoek te komen

 6. P.Sisterons

  Hij heeft eieren voor zijn geld gekozen.

 7. Frits Jansen

  Ik ben niet bereid deze voorheen feitenmijdende treiter”journalist” meteen zijn wangedrag te vergeven. Rutger is een te pijnlijk voorbeeld van “marktwerking in de media”. Hij treiterde toen dat lucratief was maar nu GeenStijl de mensen echt de keel uit begint te hangen moet hij de bakens verzetten want er moet wel brood op de plank komen bij de familie Castricum.

  Nu moet nog het moment komen dat DDS z’n hatelijkheid laat varen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.