We Are Here – niet weg te krijgen uit Amstelveen

Was leuk geweest maar het mocht niet baten…We Are Here kan nog even in Amstelveen blijven zitten. De gemeente start de trage procedure om ze eruit te knikkeren. Aldus het Parool.

Locoburgemeester Herbert Raat deed nog zo’n z’n best om de vervelende krakertjes van We Are Here uit z’n gemeente te trappen maar helaas! Zijn idee om ze, op basis van verstoring van de openbare orde, op te laten pakken bleek niet voldoende. Er is nu sprake van huisrecht omdat kraken dit vestigt, waardoor er nu een juridische procedure nodig is om ze eruit te schoppen.

De eigenaar van het pand waar de zielepietjes van We Are Here zich nu hebben genesteld heeft gelukkig al aangifte gedaan. Zij krijgen nu een brief waarin staat dat ze binnen acht weken moeten vertrekken. Zodra zij de brief hebben ontvangen hebben zij een week de tijd om de procedure aan te vechten bij een rechter, die uiteindelijk bepaalt hoe lang zij er nog in mogen blijven. De laatste keer dat deze procedure werd gevolgd mochten zij uiteindelijk zo’n tien weken in de woningen verblijven!

Alle eigenaren van leegstaande panden in Amstelveen zijn gewaarschuwd. Het is beter voor ze om de gebouwen ter beschikking te stellen aan mensen, bijvoorbeeld studenten, dan dit soort mafklappers tien weken je bezit te laten verloederen! Wat een absurditeit zeg, gelukkig gaat Grapperhaus de richtlijnen tegen het licht houden dus komt het allemaal weer goed…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

27 reacties

 1. Floris

  De wetgeving schiet in dezen schromelijk tekort.

  En hoe komt dat?

  Door links en de zogenaamd rechtse oude politiek die al sinds de jaren 70 niet opgewassen is gebleken tegen de linkse krachten in het politieke en ambtelijke speelveld.

  1. Ernst Quispel

   Floris vergat nog te vermelden dat het cultuurmarxisme de oorzaak is van dit onheil.

   🙂

   1. Floris

    Bedankt voor je aanvulling Ernst, maar ik moet je even corrigeren:

    Het is de generatie van 68 welke de lange mars door de instituties (zoals door de cultuurmarxisten bepleit) heeft gerealiseerd.

    Dat die generatie zich sterk heeft laten inspireren door het cultuurmarxisme is een historisch feit.

    1. lugar

     “Het is de generatie van 68 welke de lange mars door de instituties (zoals door de cultuurmarxisten bepleit) heeft gerealiseerd.”

     Allemaal terug te lezen (o.a. blz. 68) in het gratis boek van Martin Bosma (De schijn-elite van de valsemunters)

     https://legacy.gscdn.nl/archives/images/deschijnelitevandevalsemunters.pdf

     1. Floris

      @ Lugar: dat lezen de trollen uiteraard niet, want Bosma is van de PVV.

      En ZELFS als in hun lijfblad NRC een artikel verschijnt dat ingaat op het cultuurmarxisme, blijven ze ontkennen.

      Het is en blijft een merkwaardig verschijnsel, de kromme werking van het brein van de gelovigen van de linkse kerk.

    2. Ernst Quispel

     .. zoals wetenschappelijk onderbouwd door Sid Lukassen en Martin Bosma.

     🙂

     1. Floris

      Dat zijn 2 mensen waar jij niet aan kan tippen, maar zelfs jouw eigen policor Wikipedia stelt dat het cultuurmarxisme de generatie van 68 heeft geïnspireerd.

      Zou je dit achterhoedegevecht niet beter staken, Ernst?

      Je gewoonte om onverdedigbare standpunten in te nemen en in je eigengemaakte vlekken te blijven wrijven kost je energie die je beter aan iets anders kan besteden.

     2. Ernst Quispel

      “Je gewoonte om onverdedigbare standpunten in te nemen en in je eigengemaakte vlekken te blijven wrijven”

      Hilarisch. Zelfs de formulering illustreert de projectie.

     3. Floris

      Ik nam jouw geëigende formulering over, Ernst.

      Om je een koekje van eigen deeg te geven, want JIJ bent degene die alles omdraait en projecteert.

     4. sjun

      Zeer interessant Quispel: https://tinyurl.com/ycxsxrsk

 2. Anders55

  Bij ons was het zo: wil je niet horen, dan moet je het maar voelen??
  maar hier zou het eens goed zijn dat iets of iemand eens op zou gaan staan en ” ballen”?? zou tonen? want deze groep mensen heeft overal lak aan; en diegenen die het voor het zeggen hebben willen niet worden gehoord, zij worden door deze groep mensen schandelijk tekijk gezet oftewel faliekant in het gezicht uit gelachen!!
  een grote schande voor zowel het gemeentelijke, het regionale en het landelijke bestuur!!!

 3. DolleDries

  Ik vraag me af waarom de vlammenwerper is uit gevonden

  1. Ernst Quispel

   DolleDries bedoelt dat we deze mensen met een vlammenwerper moeten bestoken.

   Vergis je niet, dit soort barbaren leven onder ons.

  2. DolleDries

   Ik vraag me af waarom de vlammenwerper is uitgevonden en Ernst beweert dat ik beweer dat je deze criminelen hiermee moet bestoken.

   1. Ernst Quispel

    Gelukkig maar, DolleDries. Vlammenwerpers moet je niet voor mensen gebruiken, vind je ook niet?

    1. DolleDries

     Waar gebruiken ze hem dan voor.

  3. Ni28

   Ik zag ooit in een soort SF-film dat de trollen mee werden bestreden.

 4. hitje89

  Volgens mij storen zich heel wat Nederlanders aan deze manier van (niks) doen. Het vertrouwen in recht en rechtspraak is totaal verdwenen, mensen die zich aan de wet houden hebben het nakijken. Fatsoen is ver te zoeken in deze.

 5. shidaian

  waar hebben we nog weten voor en ik dacht dat een nood wet ook direct in kan gaan want het zijn nu inmiddels criminelen. Wat een idioot land hebben we hier en ze weten heel goed de weg. We worden compleet voor schut gezet en uitgelachen. Als dat niet verandert dan zuigt dat alleen maar aan. Waar is Ollongren nu…..zo stil

  1. Floris

   “en ze weten heel goed de weg.”
   ——————————————-
   Daar zorgen hun extreemlinkse vrienden wel voor, gesteund door advocaten van kwade zaken.

 6. NoDoubt

  Uit de wetgeving blijkt dat ze hier in NL illegaal zijn. Dus terug naar eigen land. Dat gaat het niet worden. Dus is die hele procedure een wassen neus. De mensen die vinden dat ze hier moeten blijven hebben weinig met onze rechtstaat op. Dus dan moeten we dit aan de voorkant aanpakken. Grenzen dicht. Je kunt de hardwerkende burger niet voortdurend voor de kosten en de ontwrichting laten opdraaien. En omdat ze illegaal zijn horen ze in de gevangenis. Ze kunnen kiezen, 28 jaar in de gevangenis of terugkeren naar hun eigen land. Gewoon mee beginnen dan bedenken ze zich wel twee keer om vanuit Syrie of Afrika (die miljarden steun hebben ontvangen) alle landen doorkruisen om hier aan te komen. Die miljarden beter aan Groningen besteed.

 7. Bes Tolen

  Al langer geleden ontmoetten twee oudere journalisten elkaar. De één werkte bij Trouw en de andere bij NRC H. De één, die bij NRC werkte, beweerde tegenover de ander dat bij zijn krant NRC meer communisten waren komen werken dan bij welke andere krant ook. Maar die bij Trouw beweerde dat bij zijn krant de meeste communisten waren komen te werken. De twee oudere journalisten hadden het over het grote aantal journalisten afkomstig van De Waarheid, die over de diverse grote dagbladen werden verdeeld. Blijkbaar toen het slecht ging met de communistische krant. Ik denk dat hier de verandering van karakter van die dagbladen vandaan komt en dat die verandering al jaren voor de definitieve ondergang van De Waarheid is ingezet.

  1. Ni28

   De waarheid achterhaalt zich altijd alleen kan het lang duren.

   1. Ni28

    Het lijkt sterk op het post-communisme in de voormalige Oostblok landen.

 8. Ni28

  We are here and we are not going away. Forget it.
  Aldus de eenmaal binnengekomen asielzoekers. Zij lachen de overheid uit en zeker als die zo verdeeld reageren. De staat versus de gemeente. Wetteloosheid zegeviert!

 9. sjun

  Sneu voor Amstelveen maar het is bepaald geen gemeente met een sportschool en beveiligerscultuur. Jongens van de straat zijn er domweg minder aanwezig waardoor er een meer prijzige oplossing -waarvan de oplopende rekeningen vooral onderin de samenleving gevoeld zullen worden- in de rede ligt. Voordeel hiervan is wel dat steeds meer mensen gaan zien wat er gebeurt als je uitgeprocedeerden een vinger geeft. Zo komt solidariteitsovervraging elke dag dat dit circus duurt in beeld bij het electoraat.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.