Wooza! Wilders spreekt 20.000 Britten toe in Londen: ‘Laat Tommy Robinson vrij!’

Het moge duidelijk zijn: Londen is in rep en roer. Zelfs mensen die het vaak niet eens zijn met Tommy Robinson vinden dat hij onmiddellijk vrijgelaten moet worden.

Geert Wilders heeft vandaag zijn grootste Europese toespraak ooit gegeven – in ieder geval voor een live publiek. De PVV-leider kwam vandaag namelijk naar Londen om daar een demonstratie toe te spreken over de gevangenisstraf van Tommy Robinson. Nou als je dacht dat daar maar een paar honderd mensen op af zouden komen kom je bedrogen uit. Al met al waren er vandaag maar liefst 20.000 Britten op de been.

Twintigduizend!

Robinson kreeg een celstraf opgelegd van 13 maanden omdat hij de euvele moed had om tijd en aandacht te besteden aan het grootste misdaadschandaal van de afgelopen jaren in Groot-Brittannië: het grootschalige misbruik van Britse tienermeisjes door bendes — en dan ook nog eens bendes die voor het overgrote deel uit ‘Aziatische’ (lees: Pakistaanse) jongemannen bestaan. In het Engeland van tegenwoordig mag je de Amerikaanse president systematisch voor rotte vis uitmaken, maar waag het eens om 29 Britse-Pakistanen te ontmaskeren. Als je dat doet word je meteen gevangen gezet.

Belachelijk, natuurlijk, en volkomen terecht dat Wilders en 20.000 Britten daar vandaag tegen demonstreerden.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

83 reacties

 1. Ritter

  Door de komst van de islam naar Europa zijn veel verworvenheden in gevaar gekomen.

  Zoals o.a. de vrijheid van meningsuiting. Dat is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend want kritiek op de islam is taboe. (vaak met medewerking van de gevestigde media die personen die kritiek hebben op de islam afschildert als “extreem rechts” en/of “islamofoob”)

  Kortom, de islamisering van Noord/West Europa gaat sluipend door.

  ——-
  Geleidelijke islamisering zet verworvenheden wetenschap onder druk
  https://opiniez.com/2018/06/08/islamisering-zet-seculiere-samenleving-onder-druk/cadelange/

  1. B. Pascal

   We mogen blij zijn dat er een Geert Wilders leeft en bestaat en dat hij een Nederlanders is. De Nederlanders zijn niet te verontschuldigen door zijn woorden! Vooral later niet, ze zijn gewaarschuwd! Ik ben het niet eens met al zijn standpunten! Maar ik ben God dankbaar dat Geert geboren is en spreekt en het geluid laat horen wat decennia is weggestopt door stigmatisering.

 2. Guus Geluk

  https://nos.nl/artikel/2235666-tommy-robinson-al-twee-weken-stil-zijn-aanhangers-des-te-luider.html

  “De vrijheid van meningsuiting komt met de verantwoordelijkheid om dat binnen de grenzen van de wet te doen”, zei rechter Geoffrey Marson tegen Robinson. “Ik geloof niet dat u beseft wat de consequenties van uw daden hadden kunnen zijn.”

  Marson maakte duidelijk dat de filmbeelden ervoor kunnen zorgen dat de zaak tegen de verdachten in de verkrachtingszaak op losse schroeven komt te staan. “Als dat gebeurt moet de zaak opnieuw, iets wat honderdduizenden ponden zou kosten. Mensen moeten begrijpen dat wanneer ze rechtbankregels overschrijden, er serieuze consequenties zijn.”

  1. Koos sssss

   Dat NOS artikeltje is nogal gekleurd en probeert het afschaffen van de vrijheid van meningsuiting in GB te verbloemen. Er wordt door Geoffry Marson nogal wat houtje-touwtje gebrabbeld. Want die pias verwijt TR dat hij buiten de grenzen van de wet is gegaan, zonder dit te onderbouwen. In plaats daarvan suggereert clown-Marson dat het veel geld kan kosten.

   Deze hansworst gaat daarbij voorbij aan het gigantische leed, dat het Britse OM op haar geweten heeft, door dit misbruik decennialang onder de pet te houden.

   1. Guus Geluk

    Lennon schond de voorwaarden van zijn invrijheidsstelling. De politie greep hem in de kraag toen hij stond te filmen waar dat niet mocht, aangezien de wetgeving met betrekking tot verslaggeving in Groot-Brittannië zeer streng is.

    Verder valt er niets over deze casus te zeggen.

    1. Holland

     Rigide clown. Kleine burgermans. Lulletje Rozenwater. Spuit Elf. Onbeduidende hansworst. Harlekijn. Belachelijke droppert.

     Als het maar door een overheid wordt uitgevaardigd, dan vindt Guus Gelul het altijd goed. Ook als het obvious oneerlijk en onrechtvaardig is. Ruggegraatloze verrader.

     1. EU kok

      Rigide clown.
      Kleine burgermans.
      Lulletje Rozenwater.
      Spuit Elf.
      Onbeduidende hansworst.
      Harlekijn.
      Belachelijke droppert.
      Ruggegraatloze verrader.
      .
      Je hoort wel eens verhalen over Nederlanders in het buitenland die zich asociaal en onbeschoft gedragen.
      Ik snap nu wat daarmee bedoelt wordt.
      Je schaamt je toch kapot voor dit soort ex-Nederlanders.

     2. lugar

      🙂

     3. lugar

      3 maart 1989: 5.000 moslims demonstreren in Den Haag tegen Rushdie en verbranden een document. Dat was 10 jaar voor de opkomst van Fortuyn en 15 jaar voor die van Wilders. De ontsporing was toen al begonnen en onze politici waren laf. Dus stop met geleuter over “islamofobie”.

     4. Guus Geluk

      Ik ben gewoon realistisch.

     5. Holland

      Kokkemans, je schrijft “Ik snap nu wat daarmee bedoelt wordt”. Dan is ‘wordt’ het hulpwerkwoord en ‘bedoelt’ het voltooid deelwoord, waaruit volgt dat dit met een D geschreven wordt. Dus BEDOELD onnozele.

     6. EU kok

      @Holland.
      Bedankt voor de les Nederlands.
      Inhoudelijk zwijgt u en ben ik zo vrij het Nederlandse gezegde te gebruiken : wie zwijgt stemt toe. Dank daarvoor

     7. Guus Geluk

      Ja, Kok, Holland ziet de hypothese van een opgesloten vrijheidsstrijder in elkaar donderen.

      Nu moet het nog tot opjutter Geert doordringen.

     8. Hetzalwelweer

      @Guus Gelul, besnedelander, rukbunkerkneusje…..alles op links is goed roeptoetraar

    2. Ut Zuuje

     @Guusje
     Waarom werd deze man dan niet in de kraag gevat ?
     Hij stond op dezelfde plek als Tommy nog veel openlijker te filmen?!?
     http://youtu.be/1WId9CrZI_w

    3. lanex

     Je bent een goede “law abiding citizen”, zeker altijd aan de goede kant gestaan van de regels en wetten, ook als ze absoluut niet deugen?

  2. sjun

   Durf je het aan om ook eens een niet-voorgeschreven mening op je in te laten werken Guus? https://www.youtube.com/watch?v=BNsSVSANPe0

   1. Guus Geluk

    Ik laat me door niemand de wil voorschrijven.

 3. Ritter

  Londen: massieve menigten verzamelen zich om Geert Wilders te horen die eist de vrijlating van Tommy Robinson
  —————-

  London: Massive Crowds Gather to Hear Geert Wilders Demand Tommy Robinson’s Release
  http://www.breitbart.com/london/2018/06/09/london-massive-crowds-gather-to-hear-geert-wilders-demand-tommy-robinsons-release/

  1. Swarthoogt

   Massieve menigten. Waren ze van steen gemaakt, de menigten?

 4. Two Ravens Black Kettle

  Wat een hero !

  Geert heeft mij de komende verkiezingen aan hem gebonden.
  De enige in Europa (samen met een AFD-politicus) die ’t voor Tommy Robinson opnam en daarmee wellicht zijn leven heeft gered. Want de verrotte Staat heeft Tommy al één keer proberen om te brengen.

  Grote klasse !!

 5. Ni28

  De wet heeft soms een aanpassing nodig en dat is kennelijk hier aan de orde.

 6. Ben Zine

  Rechter Geoffrey Marson heeft zijn hand overspeeld met zijn ultra snelle berechting van Robinson. De gehele Engelse working class zal hiertegen in verzet komen en het verzet zal langzaam maar zeker toenemen in heftigheid en zich als een olievlek verspreiden. Een volksopstand zou de uiterste consequentie kunnen zijn. Hoe dan ook, Robinson gaat vrijkomen anders krijgen de Engelse policor autoriteiten een probleem.

 7. nienke

  Dapper van Wilders om dit te ondernemen.

 8. Ni28

  De NPO is volgens mevrouw Ollongren de maatstaf voor een goed en eerlijke omroep. Geen woord over de grote Londense manifestatie met Wilders als spreker. Eerlijke nieuws? Nee, nepnieuws! Dat is de waarheid.

  1. Original NL

   Ja..doodzwijgen van populisten (links voor nationalisten) is koren op de molen van de npo.
   Don’t rock the boat!!!

 9. Hank

  Alleen Wilders hoor je hier over, die nb in Engeland zijn best doet om Robinson
  te helpen. Dit zou Geert toch echt hoger in de peilingen helpen.
  Zoveel kinderen die misbruikt zijn en dan toch de moedige Robinson
  in de gevangenis zetten want stel je voor dat de moslimpjes boos worden,
  wat een wereld….

 10. Hank

  Guus ongeluk, treiter maar lekker hoor, tis Robinson zijn eigen schuld toch?
  Had hij maar niet moeten klagen over die zielige moslim kinder verkrachters …

  1. Hetzalwelweer

   Guusje en al zijn alterego’s zijn besnedelanders die overal tegen zijn waar een normaal denkend mens voor is. Hij zit de hele dag alleen in zijn rukbunker om aandacht te vragen.

   1. meijer61200

    Het zal wel weer; Zo, Guus heeft weer een paar stuivers verdient met zijn trollen. Net als de misgeboorte EQ, Sletvana en de immer hitsige Frits J. Kom op mensen, regageren op dit ultieme uitschot! Kunnen ze vanmiddag aan mama vragen of ze een ijsje mogen kopen.

    1. Ernst Quispel

     Meijer gelooft dat Frits, Guus, Beukman en ik worden betaald voor onze bijdragen.

     Door wie blijft onduidelijk, waarom blijft een geheim en bewijs blijft achterwege.

     Een domme paranoïde jongen dus.

     1. lugar

      “domme paranoïde jongen”

      🙂

 11. DolleDries

  FEIT:Volgens de Islam,behoort de hele aarde aan Allah en aan zijn gelovigen, de moslims(„De heerschappij is alleen voor Allah”/Koran:12:40).In de wereldbeschouwing van de Islam bestaat de wereld uit twee delen: Dar al-Islam en Dar al-Harb. De Dar al-Islam, het ‘huis van de islam’ is het deel van de wereld waar het gezag van de islam geldt, de Dar al-Harb, het ‘huis van de oorlog’ is het deel van de wereld wat nog aan de Islam onderworpen moet worden. Europa behoort tot de Dar al-Harb en moet worden onderworpen/veroverd.Twee maal trachtte de Islam Europa te veroveren.Momenteel wordt Europa opnieuw bedreigd door de Islam…
  FEIT:De moslimleiders erkennen OPENLIJK dat het hun strategie is om miljoenen moslims binnen te brengen in westerse landen, en zodra hun aantallen groot genoeg zijn de macht over te nemen en iedereen tot slaven te maken.In het jaar 1974 nam niemand de Algerijnse president Boumedienne al te serieus, toen hij voor de Algemene Vergadering van de VN zei: ”Op zekere dag zullen miljoenen mensen het zuidelijk halfrond van de planeet verlaten om te vertrekken naar het noorden. Maar niet als vrienden. Want ze vertrekken om te veroveren en ze zullen het veroveren door hun aantal kinderen. Wij zullen zegevieren door het vruchtbare lichaam van onze vrouwen.” Einde van het citaat.En weet u wat Muammar al-Gaddafi, de voormalige dictator van Libië jaren geleden zei?„Allah zal de islam doen overwinnen in Europa; zonder zwaarden, zonder kanonnen, zonder strijd.De miljoenen moslims in Europa zullen het continent binnen enkele tientallen jaren islamitisch maken.”…Op het islamcongres in Amsterdam wordt gezegt, niet door één, maar door meerdere sprekers: ‘Wij zijn hier om te blijven en de overwinning te behalen voor de Islam!’…Tot de Tweede Wereldoorlog waren er nauwelijks moslims en moskeeën in West-Europa te vinden.Vandaag zijn het er al meer dan 30 miljoen moslims en duizenden moskeeën!…

  1. sjun

   Iets meer informatie over wat de religie van de vrede inhoudt en welke vruchten het in de wereld voortbrengt. https://tinyurl.com/y9swosbf

   Daarmee kun je tenminste zelf te kunnen beoordelen of het een verrijking dansel een knechting voor inwoners van een samenleving betreft. Lach iedereen uit die het stickertje islamfobie hanteert om volkomen terechte kritiek op de leer van islam en haar onaanraakbare zelfverklaarde profeet te smoren.

   1. lugar

    @Sjun: “Lach iedereen uit die het stickertje islamfobie hanteert om volkomen terechte kritiek op de leer van islam en haar onaanraakbare zelfverklaarde profeet te smoren.”

    Ik herhaal ‘m hier maar weer eens, subliem!

    😉

 12. rosmalen53

  Waar zijn GEDVERDERRY en advocaatje leef je nog eigenlijk .
  Oh ja die hebben het te druk met de verdere islamisering van Nederland waar ze zo voor zijn
  Best sneu voor al die overlopers die vande PVV naar forum voor Debielen zijn gegaan.

  1. lugar

   @Kotsmalen53: Om kots te malen moet je wel stukjes spugen.

   1. rosmalen53

    Wat een visie Luga

   2. rosmalen53

    Op je ‘kleine’ pikkie getrapt Luga

    1. lugar

     🙂

     1. RobertMarsman

      Hij heeft wel een beetje gelijk natuurlijk. Baudet is meer met zichzelf bezig als met andere zaken.Over Tommy Robinson heb ik Baudet geen seconde gehoord. Wilders was er al vanaf dag 1 mee bezig. Wilders had een prima motie ingediend om de regering te verzoeken om werk te maken van de-islamisering. Het Forum stemt tegen, waarmee men dus zegt dat ze niet willen dat de regering werk maakt van de-islamisering.

      Opvallend wel voor een partij die bv in Amsterdam zelfs campagne heeft gevoerd met de term de-islamisering maar als de PVV zo’n motie indient stemmen ze tegen.

      En gisteren was dat ook weer. Terwijl Wilders zijn nek uitsteekt en opkomt voor het vrije woord zit hij in Frankrijk een of ander flut interview te geven over zichzelf.

      Wilders doet iets Baudet praat er alleen maar over. Wilders is echt Baudet is gemaakt.

      https://twitter.com/La_Moonnn/status/1005521113114382336

  2. NoDoubt

   Ik denk dat het ruimer moet zien. Het is beter voor Geert dat er een partij bij is die in ieder geval in dezelfde richting denkt. Het zou zomaar in de toekomst belangrijk kunnen zijn. Geert heeft wel al meer dan 10 jaar zijn vrijheid opgeofferd om te strijden voor het behoud van Nederland na Pim, Theo en anderen die hun nek al hebben uitgestoken.

 13. DutchOutlaw

  Geert Wilders is inderdaad als held ontvangen in Engeland,en dat zou in Nederland óók zo moeten zijn. Voor mij is Geert Wilders een held behalve natuurlijk voor onze linkse vrienden. Want het enigste wat onze linkse vriendjes kunnen is hun kop in het zand steken en vervolgens Geert Wilders uitmaken voor een Neonazi,Facist,Hiltler,racist enz,enz…. Maar je kunt je kop natuurlijk in het zand blijven steken,want dan hoef je de problemen niet te zien,en Wilders uitschelden is natuurlijk erg makkelijk via de Sociale media. Dit soort gedrag duidt op een erg laag IQ van dit soort linkse figuren die ik ook regelmatig met onzin reacties op dit DDS-forum voorbij zie komen.
  Sorry linkse rakkers dat ik jullie op je IQ aanval maar het is niet anders.
  Want als je toch nog enigszins wat grijze hersencellen overhebt gebruik die dan ook eens! Denk even na (doet geen pijn) en stel je voor: Hoe zou jij het nou vinden als je in dezelfde situatie zou zitten als Geert Wilders? Dus elke dag slapen op een andere locatie,24 uur per dag bewaking,nooit meer zelf over straat kunnen lopen,altijd op je hoeden moet zijn omdat zo’n Moslim je graag de kogel of een mes in je rug wilt geven.
  Ik weet je antwoord al en dat is: “Nou,dat zou ik toch niet willen!”
  Maar dit is voor Geert Wilders elke dag de realiteit en dat vinden onze linkse vrienden in Den Haag blijkbaar heel gewoon en daar hoor je ons kabinet niet over BEHALVE als Sylvana Simons natuurlijk weer eens bedreigd wordt omdat ze Zwarte Piet weer eens het leven zuur maakt. Waar links het al niet druk mee heeft,zucht! Kortom lekker belangrijk. Maar dat de Islam steeds meer binnendringt in onze samenleving daar ligt links natuurlijk niet wakker van. Want ondanks alle rapporten die bevestigen dat Nederland steeds verder Islamiseert blijft links lekker ontkennen. En de Islamisering gebeurt ook elders in Europa en de problemen (en die zijn er genoeg linkse rakkers) stapelen zich steeds verder op. Ik zal er een paar noemen en ik zal er ook wel een aantal vergeten zijn,daar gaan we: elke dag komen er “vluchtelingen” naar Europa,haatpredikers die vrij rondlopen,steeds meer Moskeeën,”vluchtelingen” die AZC op steleten zetten,”vluchtelingen” op roverstocht,”vluchtelingen”die vrouwen verkrachten,”vluchtelingen”die moorden plegen (recent nog in Duitsland een meisje van 11 jaar),”vluchtelingen” die in de uitkering komen en nooit aan het werk zullen komen,Moslims in Europa die de in Europa aanwezig zijnde Joden terroriseren en vermoorden,Moslims die een pesthekel hebben aan homo’s,Moslims die een pesthekel hebben aan onze Westerse levensstijl (behalve onze sociale voorzieningen daar houden ze nou weer wel van),IS-aanhangers die in Europa actief zijn,terugkerende Syrië-gangers,no-go areas,krakende illegalen,Wilders wordt bedreigd,Theo van Gogh vermoord,Pim Fortuyn vermoord,een incompetente regering,slappe burgemeesters,”verwarde mannen” met zwaaiende messen die Allah Akbur roepen,Marokkaanse jeugd die hele steden/dorpen terroriseren.
  Nee hoor linkse rakkers er is inderdaad helemaal niks aan de hand,ik stel me denk een beetje aan ben vast ook een “beetje verward”.
  Maar als ik dan weer lees dat Nederlandse leerlingen op schoolreisje moeten (i.v.m. het verplichte vak ‘burgerparticipatie’) naar Nederlandse Moskeeën en daar bidles krijgen zie: https://www.telegraaf.nl/nieuws/2149026/onvrede-over-moskee-schoolreis
  (wel even account aanmaken) dan vraag ik me af wie is er nou krankzinnig?
  Wilders krijgt ook nu weer gelijk Nederland wordt door toedoen van onze krankzinnige regering inderdaad een bananenrepubliek. De PVV is de enigste partij die Nederland nog kan redden,want van VVD,Pvda,CU,SGP,D66,Groen Links,DENK daar kunnen we weinig van verwachten. Nederland slaap zacht,de regering waakt over u! (ik denk dat ik maar wakker blijf) WILDERS FOR PRESIDENT!!!!!

  1. Hetzalwelweer

   http://w2eu.info/netherlands.en/articles/netherlands-living.en.html

   Ga je hier maar is inlezen en dan weet je waarom alles zo loopt zoals het nu gaat, sites als deze worden door NGO’s betaald en mogen gewoon doorgaan met het spreiden van fake news.

  2. Heinz

   Het lijkt mij een goed idee om de éénmans parteitjes die ons land rijk is maar aan het roer te zetten met gedoogsteun van het “kartel” En Wilders ? Laten wij hem als DDS forum tot keizer kronen. Er gaat een heel andere wind waaien.

   1. Hetzalwelweer

    Het Kartel en ook Wilders kunnen dit niet veranderen. Politiek wordt bepaalt door diegene die betaald.

    https://www.ftm.nl/artikelen/shell-rsm-onderzoek-dividendbelasting?share=1&utm_source=Follow%20the%20Money&utm_campaign=cb6fb2e66c-EMAIL_nIET_LEDEN&utm_medium=email&utm_term=0_4571d2c3f6-cb6fb2e66c-241069265

    Zij betalen dus bepalen. Shell, Unilever en al die andere grootmachten bepalen de politiek in NL en ook in de EU.

    1. Heinz

     Dit keurt @Holland vast niet goed @Hzww ! bepaald en betaalt moet het zijn. Ik ga er vanuit dat er een vergissing gemaakt is geworden. 😉

     1. Hetzalwelweer

      Als ik kut met dt schrijf snap je het ook wel, iets met azijn en zeiker

     2. lugar

      @Hetzalwelweer: Of vlikker op.

      😉

   2. Holland

    ‘parteitjes’. Grappig Heinz.

    1. Hetzalwelweer

     @Holland, besnedelander, rukbunkerkneusje…..alles op links is goed roeptoetraar

 14. EllyD18

  Wilders is een kanjer.
  Pechtold is bij Wilders vergeleken een krullenjongetje. Hij zou zich moeten schamen voor zijn gedrag naar Wilders toe, maar weet niet eens wat schamen is.

  1. Heinz

   Dat zou hij wel moeten doen Elly. Want Wilders heeft meer haar, dus het recht op de naam krullenjongen.

 15. Beukman

  Ik lees hier altijd over zero tolerance voor wetsovertreders.
  Yaxley, overigens een kleiner crimineel, IS zo’n wetsovertreder. Hij had een voorwaardelijk en niet voor niets: in GB, een land met jury-rechtspraak, is het om volstrekt begrijpelijke redenen streng verboden om tijdens een rechtzaak over een zaak te berichten.

  Yaxley wist het maar besloot voor eigen gewin, aandachtsh*er dat hij is, de advocaten van de verdachten in de kaart te spelen. Je gaat je bijna afvragen aan welke kant hij staat: aan de kant van de daders óf aan de kant van de slachtoffers.

  Ik zal het maar verklappen. Hij staat aan zijn eigen kant. Aan de kant vanwaar hij selfies maakt met een hem toejuichende menigte op de achtergrond:

  https://i.guim.co.uk/img/media/909c7a16968e220d529dba93cff1bdc3ef601c06/292_131_4124_2474/master/4124.jpg?w=620&q=55&auto=format&usm=12&fit=max&s=3b75d8ab4e32fbf3c2d6b4b71151736a

  Zero tolerance is zero tolerance. Als ze Yaxley nu vrijlaten, wie is dan de volgende?

  1. Holland

   Jail Beukman! Free Tommy Robinson!

   1. Beukman

    Mijn goede vriend @Holland is zo te horen een vijand van het vrije woord én van zero tolerance in de rechtspraak.

    1. Seneca

     @beuk
     Oppervlakkig gezien, betekent je uitspraak dat Holland een vijand van het vrije woord zou zijn, dat beuk een voorstander van het vrije woord zou zijn. de reacties van het individu beuk op dit forum en diverse andere fora, tekenen een geheel ander persoon m/v/geslachtsneutraal. het tekent een persoon m/v/etc. die verzuurd is door de vvmu en een grote aversie heeft tegen hen die voor het vrije woord zijn en tegen zijn favoriete ideologieën: islam en socialisme met al haar facetten zoals staats, nationaal en zgn. democratisch. je denkt zeker met idioten te maken die nauwelijks tot geen herinneringsvermogen hebben.

     1. Beukman

      Je hebt het weer scherp gezien, @Seneca! In je zeer lange leven moet je een wel onuitputtelijke hoeveelheid mensenkennis hebben opgebouwd.
      Hulde, en enorm bedankt voor de spiegel die je mij hebt voorgehouden onbarmhartig maar feilloos maar hé, zachte heelmeesters maken stinkende wonden!

     2. lugar

      @Beuk: Vergeet Breivik niet.

      🙂

 16. Fortiori

  Wie vonden dat GB dank zij Brexit aan niemand meer verantwoording verschuldigd waren. Eigen boontjes mochten doppen ? Nog even doorgaande, volledige vrijheid van handelen, rechtspraak enz. zonder Brusselse richtlijnen. Baas in eigen huis was het toch?

  1. Frits Jansen

   En dan komt er een gebleekte nep-Hollander voorbij die doet of de Brexit niet bestaat. Het is een goede gewoonte om he niet te bemoeien met de binnenlandse aangelegenheden van een ander land.

   Ik hoorde dat Wilders een fotograaf van Trump heeft ingeschakeld die weet hoe je een zielig kluitje demonstranten op de foto op een enorme menigte kunt doen lijken.

 17. Ernst Quispel

  Robinson is een extreemrechtse islamofoob en het is volstrekt logisch dat Wilders naar Londen afreisde om deze man te steunen.

  1. Heinz

   Nederland stuurde een Turkse politica voor familiezaken terug… Wilders heeft geluk aan zijn achterste hangen. Engeland nog steeds een Schengen land, hij zou zonder dat feit misschien niet eens kunnen afreizen. En hier maar de EU verketteren en op grenscontroles aandringen. Wat een aanfluiting.

   1. lugar

    🙂

   2. Swarthoogt

    Het VK is geen Schengenland

    1. Frits Jansen

     Na de Brexit komt er over en weer een visumplicht, met verplichte uitnodiging, maar Russisch voorbeeld. In het Kanaal wordt een nieuw ijzeren gordijn gehangen.

  2. meijer61200

   En weer twee stuivers in de pocket Kwispel!

  3. meijer61200

   En weer 2 stuivers in je zak Kwispel, door de clicks. Je zult toch je productie van je kots moeten verhogen wil je komende week vreten kunnen kopen.

   1. Ernst Quispel

    Domme jongen.

  4. lugar

   “extreemrechtse islamofoob”

   🙂

  5. Willem Alexander

   Aldus een extreemlinkse islamofiel….

 18. Nasrani

  En bijbelse wijsheid: een profeet is in eigen land niet geliefd. Dat blijkt maar weer. Het linkse gepeupel ( en de naam christenen) roepen ach en wee over Wilders, maar of hij gelijk heeft!

  1. Guus Geluk

   Wilders is geen profeet, maar een notoire volksmenner.

 19. Two Ravens Black Kettle

  De BBC deed alsof het nooit gebeurd was

  Wel spendeerde ze veel aandacht aan een potentiële vrouwenmars over een aantal weken.

  De MSM is medeplichtig.
  Doofpotten
  In Europa konden honderduizenden meisjes kapot verkracht worden
  En de rotttende MSM begroef het met lijkenzakken in de doofpot.

  Niet voor niets is de Media de meest gehate instituut van Nederland.

 20. Pescador

  Goe gedaan Geert

  1. meijer61200

   Kudo’s voor Geert! Onze toekomstige minister president, die de puinhopen op mag ruimen van het linkse geteisem.

   1. EU kok

    Kudo`s voor meijer61200 voor deze onvergetelijke opmerking.

    1. lugar

     @Cock: Neem aan dat jij als eerste linksaf gaat als rechts wint? En ben je er al uit?

 21. falschirmjager

  Wilders is de enige man die er is voor ons. Werkt keihard voor ons.Laat zich niet ondersneeuwen door Islam, opend de ogen van miljoenen Nederlandse ,die alleen maar goed moeten juist stemmen

 22. Swarthoogt

  De auteur van dit stuk vergeet een paar gingen.

  * Robinson kreeg geen celstraf maar een eerdere voorwaardelijke veroordeling werd ten uitvoer gelegd.
  * Robinson heeft schuld erkend
  * Over het onderhavige proces tegen de Britse Paki’s mag de pers voorlopig niet berichten om te voorkomen dat de jury in twee deel van het proces niet wordt beinvloed. Het risico bestaat anders dan de verkrachters gewoon vrij worden gesproken, en dat is misschien niet wat Tommy en Ome Geert willen.
  Kortom, het artikel van Mike is lui, ongeinformeerd en demagogisch broddelwerk.

 23. Willem Alexander

  Michael toch? Ook al wat angst? Zeg het toch. Benoem het kwaad. Het zijn moslim mannen die blanke -en sikh meisjes (niet moslim) doelbewust uitkiezen voor hun verkrachtingen, folteringen en zelfs vermoorden. Een “normale” gang van zaken, gezegend door Mohammed, en een bewezen instrument om de kaffirs te onderwerpen.
  Moslims, Moslims en Moslims….. PC politie, justitie, politiek en hulpverlening inbegrepen.
  Je aarzelt toch ook niet om christenen en kerk te benoemen als men daar over te schreef gaat. Oh ja, deze zijn niet levensbedreigend. Klein verschil.

  FREE TOMMY ROBINSON

 24. Frits Jansen

  Als Hitler zelf langs zou komen zou ik ook gaan kijken, al deel ik ’s mans denkbeelden allerminst.
  Ramptoerisme heet dat.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.