Britse autoriteiten identificeren verdachten novitsjok-vergiftiging Sergey Skripal. Trump zal het niet geloven, maar het zijn Russen

Het zal Donald Trump ongetwijfeld hogelijk verbazen, maar de verdachten in de zaak Skripal zijn… Russisch.

Goed nieuws voor Sergej Skripal en zijn dochter Yulia: de Britse autoriteiten zijn er eindelijk in geslaagd om de daders te identificeren van de zenuwgasaanval op de ex-spion en zijn dochter. Behalve Donald Trump zal het verder niemand verbazen dat het om… Russen gaat.

“Onderzoekers denken dat ze de vermeende daders achter de novitsjok-aanval hebben geïdentificeerd,” aldus een ingewijde. “Ze gebruikten beelden van bewakingscamera’s en vergeleken die informatie met gegevens over mensen die rond dat moment het land binnenkwamen. Ze weten zeker dat het gaat om Russen.”

In bepaalde rechtse kringen is het tegenwoordig populair om net te doen alsof de Russen onze beste vrienden zijn en nooit iets onoirbaars zouden doen, maar dat is natuurlijk je reinste onzin. De geheime diensten van dat land hebben een lange geschiedenis van foul play. Toen Boris Jeltsin president was werd dat iets minder, maar sinds Poetins aantreden zijn de diensten bezig als vanouds. Niet zo gek natuurlijk aangezien Poetin zelf een oud-KGB’er is… die erom bekend staat dat hij een enorme hekel heeft aan spionnen die zich tegen Rusland keren en in het geheim voor buitenlandse overheden gaan werken. Dat soort types ziet hij als het ergst mogelijke soort verraders.

Laten we niet vergeten dat, vanuit Poetins perspectief, hij wel degelijk reden heeft om wraak te nemen op Skripal. De man heeft hoogstwaarschijnlijk de covers van maar liefst 300 Russische geheimagenten opgeblazen. Hij heeft zijn land dus enorm veel schade toegebracht. Misschien dat hem dit een ‘held’ maakt in de ogen van de Britten, voor hij immers werkte, maar wat Russen betreft is hij natuurlijk niets meer of minder dan een rat. En dan ook nog één die het ergst mogelijke lot verdient.

Normaal gesproken zou Rusland de poging tot moord op Skripal (en zijn dochter) dan ook niet al te nadrukkelijk ontkennen. De reden dat Moskou dat nu wel doet is natuurlijk vanwege de wijze waarop de aanval gepleegd werd, met behulp van novitsjok. Het is not done in inlichtingenkringen om dergelijke middelen te gebruiken. En terecht natuurlijk, want de kans is veel te groot dat je normale burgers per ongeluk ook vergiftigd, was inderdaad gebeurd is.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

65 reacties

 1. Guus Geluk

  Onvergeeflijk: een schending van de Britse soevereiniteit, onze natuurlijke bondgenoot. Burgers die gewond zijn geraakt door het laten rondslingeren van gif. En uitgevoerd door de Russen, zoals dat ook bij Litvinenko het geval was.

  Wellicht wil pro-Russisch populistisch rechts nu het ongelijk toegeven, aangezien zij voortdurend beweerde dat het een false flag betrof.

  Goed artikel weer vandaag overigens.

  1. fockingworst

   Het trollenlegertje staat weer in de startblokken… Alhoewel leger.. 1 met vele nicks.
   Bij dit artikel hoort ook weer… Erst de bewijzen en dan pas oordelen.
   Michael zijn de bewijzen vrijgegeven? .. Want je bron heeft ze niet gegeven of je publiceert t niet

   1. Guus Geluk

    Fockingworst,

    Aan wie is uw commentaar gericht?

    1. fockingworst

     Algemeen tegen een ieder die dit leest en ja het gaat over u en uw nicks.. Zo voorspelbaar op welk artikel je reageert en welke niet.. Het maakt ook niet uit welke nick je gebruikt na 7 a 8 jr herken ik je toch wel..en niet alleen ik.. Van simon brouwenstein tot guusje de woordkeuze de zinsopbouw.. U bent volledig uitgespeeld op dit blog.. Iedereen herkent u

     1. Guus Geluk

      Fockingworst,

      Ik ben pak ‘m beet slechts twee jaartjes actief op internetfora. U verwart me met een ander persoon.

     2. Holland

      Focking: Guus Gelul vertoont dezelfde eigenschappen als Quispel – het zijn beide pathologische leugenaars. Guus is al veel langer dan twee jaar actief op DDS, voorheen o.a. als Gusstaafff.

     3. Guus Geluk

      Holland,

      Nee, ik ben niet goed in liegen. Derhalve bezondig ik me er zelden aan.

      De Russische elite is daarentegen een professional in het liegen.

     4. lugar

      @Holland & Focking: Guuslim is uiteraard een leugenaar, dat kan ook niet anders want als je Ernstlim en zijn vele multinicks steunt dan ben je per definitie een leugenaar.

     5. Dubbele Komma

      Je hebt gelijk worst.

      1 knettergekke drammer met vele valse nicks en elke dag heel weinig bezigheden behalve hier op dds regelrechte onzin uitkramen.

      Hij is een betaalde EU trol.

      En als hij er niet voor betaald word heeft hij een serieuze psychische afwijking.

     6. Guus Geluk

      DFTT.

 2. Ernst Quispel

  Uiteraard zijn het Russen en de moordaanslag is beraamd door de schurkenstaat van Putin.
  Geen verstandig mens twijfelde daar aan.

  Ik voorspel dat ook deze keer Trump niet de moed zal hebben deze moordaanslag te veroordelen, anders wordt zijn baas in Moskou boos.

  1. Beukman

   Inderdaad; zoals de Americanen opeens ook bang zijn om Putin boos te maken door de daders achter de MH17-aanslag te veroordelen, iets wat voorgaande jaren (rond het tijdstip van de jaarlijkse herdenking wel gebeurde):

   De Amerikaanse regering heeft deze week een verklaring van haar eigen ambtenaren tegengehouden waarin Rusland wordt veroordeeld voor het neerschieten van vlucht MH17, vier jaar geleden.
   Het blad Foreign Policy kwam de conceptverklaring tegen. Die zou dinsdag heel even op de homepage van de Amerikaanse ambassade in Moskou hebben gestaan, maar is snel teruggetrokken. Dat zou zijn gebeurd op last van minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo, die volgens bronnen van FP de toon van de verklaring ‘niet goedkeurde’.

   https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/vs-hielden-eigen-verklaring-tegen-die-rusland-veroordeelt-voor-neerhalen-mh17~b601aee5e/

   1. Ernst Quispel

    Er zit inderdaad systeem in en het optreden van Trump kan niet anders verklaard worden dan uit belastend materiaal dat de Russen over hem hebben. De man wordt door Putin gegijzeld.

    1. lugar

     Halbe heeft Putin ontmoet en samen met hem gesproken of de geraniums van de moeder van Rutte.

    2. Beukman

     Ook wordt nu meer bekend over de Russische spionne Maria Butina, die trachtte door te dringen in de wapenorganisatie NRA, niet toevallig de club die $20 miljoen propte in de kas van Trump:

     Maria Butina viewed trading s*x for favors as a ‘necessary aspect of her activities’ in the US

     Butina gained access to an “extensive network” of influential Americans

     Kortom weer inspiratie voor veel nieuwe stukkies op DDS.

    3. Meinoud Marinus

     @Ernst Quispel,

     Je schreef:
     “…Er zit inderdaad systeem in en het optreden van Trump kan niet anders verklaard worden dan uit belastend materiaal dat de Russen over hem hebben. De man wordt door Putin gegijzeld…”

     Al klinkt dit alles als een slechte aflevering van een Nickelodeon cartoon-serie, ben ik bang dat je inderdaad gelijk hebt.

 3. Meinoud Marinus

  Nou, M vd Galien.
  Dit is al je tweede artikel van vandaag van jou waar ik me in kan vinden.

  De Russen dienen te worden gezien als zéér onbetrouwbaar. Al vanaf 1917 zijn zij aan het liegen en bedriegen.
  Echter, men kan de Russen wel als bondgenoot blijven zien, wel wordt dragen van fluwelen handschoentjes aanbevolen. Assad heeft echt wel een goede bondgenoot aan Poetin, die dapper blijven/bleven strijden tegen (((rebellen))) uit andere landen. Maar wat gebeurt er daarna?

 4. fusilier

  Dus Poetin staat op die bewakingscamera?

  1. Holland

   🙂

  2. Ernst Quispel

   Nee, de mensen die in zijn opdracht handelden.

 5. DolleDries

  Weer zo vaag bericht iets uit bronnen ook deze verdwijnt weer in een wolk. Buiten dat als jij je eigen landgenoten verraad dan zou evt. deze straf gerechtvaardigd zijn zo werkte dat in de Jams Bond films.
  Je ziet dat landverraders zo als Guus en Ernst dei hun land net zo makkelijk verkopen aan een kwaadaardige religie dit heel erg vinden.
  Maar ze moeten iets in GB want de laatste vergiftiging gooit wel een smet op de heel zaak. Dus deze berichtgeving voorlopig maar zetten onder fake nieuws zeker om dat de datum net zo al in de USA weer wel erg juist toevallig is gekozen.

  1. Guus Geluk

   DolleDries,

   U zwetst maar wat en u weet het.

   1. DolleDries

    Nog meer te melden Guus.

    1. Guus Geluk

     DolleDries,

     Waarom zet u uw pro-Russische gevoel niet opzij en trekt u eens een conclusie op basis van de bekende feiten en aanwijzingen?

     1. DolleDries

      Waarom zet jij je anti Russisch gevoel net op zij en kom in het realisme.

     2. Guus Geluk

      DolleDries,

      Realisme vraagt u?

      – Er is een naar Groot-Brittannië overgelopen spion aangevallen met naar Rusland herleidbaar Novitsjok.
      – Net als eerder bij Alexander Litvinenko, die het niet meer kon navertellen.
      – Bij beide aanslagen zijn Russen verdacht.

      Zet de pro-Russische bril af en trek uw conclusie.

     3. fockingworst

      Welke feiten guus?

     4. fockingworst

      Novitsjok is vrijverkrijgbaar als je de weg weet of het recept.. En ja het is in rusland ontwikkeld. Welk spoor naar rusland of putin..?

     5. Meinoud Marinus

      Fockingworst.

      Doe niet zo naïef man.
      Je wilt het voor jezelf ontkennen, maar je weet donders goed dat de Russen hier achter zitten..

     6. Dubbele Komma

      Welke aanwijzingen Guus gelul?

 6. Rechtsaf

  Rusland is niet het gevaar, de islam dat is het Europese gevaar

  1. Dubbele Komma

   Goed gezien,rechtsaf.

   Meinoud en al zijn nep accountjes zijn doodsbang voor de islam,maar blijven de islam maar promoten.

   Misschien dat ze vergeleken bij dat volk WEL een hoger iq hebben…

   😀

 7. Ben Zine

  Het is net alsof links uit is op een conflict met Rusland. Wat er met Skripal en zijn dochter is gebeurd valt uiteraard op geen enkele manier goed te praten, maar het is ronduit naïef om te veronderstellen dat bijv. Amerikaanse of Britse inlichtendiensten zich niet zouden bezondigen aan dergelijke activiteiten. De CIA en MI5, dat zijn ook bepaald geen brave schatjes. Alles wijst op een hetze tegen Rusland, en dat is niet alleen uiterst dom, maar ook ronduit gevaarlijk. Het zou beter zijn om Rusland te beschouwen als bondgenoot in de strijd tegen terrorisme en als handelspartner waar je goede zaken mee kunt doen. Maar kennelijk is links oorlogszuchtig. Oorlog met Rusland, hoe dom kun je zijn…

  1. DolleDries

   Heel dom tot ze de verbrande lijkjes van hun kinderen en kleinkinderen bij elkaar kunnen rapen tenminste als ze zelf niet geroosterd zijn.
   En de oproerkraaiers ach die zijn al weg en zitten veilig de achtergeblevene een hart onder de riem te steken.

  2. cornholio

   Rusland heeft nog nooit een oorlog uitgelokt. Sterker nog, ze hebben alle wereldoorlogen beëindigd met als gevolg de meeste slachtoffers. De rus wordt juist gemotiveerd door alle onzin uit het Westen en dat maakt een leger onverslaanbaar. Maak de beer niet wakker!

   Volgende week misschien een bekentenis van één van die opgepakte russen in de VS?
   Uiteraard tegen vergoeding en immuniteit.
   Waar blijven toch alle bewijzen?

   1. Ernst Quispel

    Cornholio zweert zijn eeuwige trouw aan Putin.

    1. cornholio

     Beste Quispel.
     Dat doe ik niet en dat blijkt ook uit mijn reactie.
     Iemand is pas crimineel als hij veroordeeld is.
     Als we de geschiedenis niet kennen, kunnen we ook niet de toekomst voorspellen. Ik vrees dat de russen zijn voorbereid op oorlog. Wij moeten dat voorkomen. Helaas geen schijn van kans!

     Mooi dat we hier ons verhaal kunnen doen.
     Jammer dat er veel wordt gescholden.

     1. lugar

      @Cornholio: “Ik vrees dat de russen zijn voorbereid op oorlog.”

      Napoleon heeft het geprobeerd, Hitler heeft het geprobeerd, en nu wil Jucker het ook proberen? Hij past in elk geval wel in het rijtje.

     2. cornholio

      Lugar
      Ik weet het.
      Een mopje….
      In WWII zijn 6 miljoen joden en 2 bananen vermoord.
      “Hoezo, 2 bananen”?
      Precies! Wie maakt zich druk om de Joden!
      En wij maar vertrouwen op Juncker?
      Welkom in het westen!

 8. DolleDries

  Mijn god wat een lul bericht.

  Onderzoekers denken dat ze de vermeende daders achter de novitsjok-aanval hebben geïdentificeerd”, zei de ingewijde tegen persbureau Press Association. „Ze gebruikten beelden van bewakingscamera’s en vergeleken die informatie met gegevens over mensen die rond dat moment het land binnenkwamen. Ze weten zeker dat het gaat om Russen.”

  1. DolleDries

   Eerst was het bericht dat de dochter het in Moskou in de koffer had meekregen in gestopt door de Russen.
   Worden nu twee daklozen mensen die nu vergiftigd zijn opgeofferd om een verhaal in elkaar te draaien

 9. Ni28

  Waarom behalve Donald Trump?

 10. Ni28

  Rusland is wel een gevaar die handig gebruik maakt van de vernietigende invloed van de islam in Europa. Door deze zetten wij de Russen op de achtergrond maar het is samen een gevaar. Rusland zit niet voor niets in Iran en Syrië.

  1. DolleDries

   Amerika zit er toch ook.

  2. DolleDries

   Amerika heeft 900 militairen basissen in andere landen .Rusland negen

   1. Dubbele Komma

    Juist dries! Jij informeert jezelf gelukkig.

    Dat domme gebalk van die hersenlozen is zwaar vermoeiend.

    INFORMEER jezelf voordat je in een discussie wil meedoen.

 11. Ritter

  De criticasters van Trump hebben nog liever een oorlog dan ze Trump succes gunnen.

  Trump werd tijdens de verkiezingen ervan beschuldigt overal oorlogen te beginnen.

  Maar wat blijkt?

  Trump zoekt dialoog en overleg…………..en met succes.

  Met NK word gepraat en de regio is daar blij mee.

  Met Putin word weer gepraat en een communicatie lijn is geopend.

  Trump bereikt het ene succes na het andere……….maar waardering zal hij van de Trump haters niet krijgen.
  ————
  Trump en Poetin bereiken akkoord over veilige grenzen voor Israël met Syrië op de Golan

  “Als we de commentaren in de westerse pers moeten geloven, heeft de ontmoeting tussen de Amerikaanse president Donald Trump en de Russische president Vladimir Putin in Moskou helemaal niks opgeleverd (voor Europa).

  De reguliere media in de landen van de Europese Unie, die per definitie anti-Israël zijn, zullen uiteraard geen jota schrijven over wat goed voor Israël is, maar in Moskou werd door de twee grote tenoren van de wereld wel degelijk gepraat over Israël’s veiligheid én een akkoord werd bereikt!

  De Russische president Vladimir Poetin zei op maandag dat hij en de Amerikaanse president Donald Trump overeenstemming hebben bereikt over het veiligstellen van de grens van Israël met Syrië, in overeenstemming met de terugtrekking van de strijdkrachten uit 1974 na de Yom Kippur-oorlog.”

  https://brabosh.com/2018/07/17/pqpct-jgm/

  1. Beukman

   Ritter beweert:
   “Trump zoekt dialoog en overleg…………..en met succes.”

   Trump zoekt helemaal geen dialoog. Trump praat niet met en luistert niet naar de EU, en zegt zonder dialoog eenzijdig mondiale verdragen op. Trump steekt May een mes in de rug door te zeggen dat hij liever Johnson als premier wil. Zijn dialoog met haar bestaat eruit dat hij zijn wil dicteert.

   En oja, Putin. De hele wereld heeft kunnen zien dat Trump als een schooljongen stond te schutteren, oog in oog met mijnheer Putin niet dufde te zeggen dat de Russen zich hadden bemoeid met de verkiezingen van ’16, om eenmaal weer terug in eigen land zich te verschuilen achter een taalfout.

   Als dat wordt verstaan onder dialoog, kan Trump beter een baan gaan zoeken als verkoper van tweedehands auto’s.

   1. Ritter

    Beukman

    U kunt natuurlijk de feiten ontkennen………….maar die spreken voor zich.

    Met NK word nu gepraat sinds vele jaren en de regio is er blij mee.

    President Zuid-Korea: Trump verdient Nobelprijs voor de Vrede
    https://www.rtlnieuws.nl/buitenland/president-zuid-korea-trump-verdient-nobelprijs-voor-de-vrede

    Met Rusland word nu gepraat. Onder Obama bereikte de relatie met Rusland een dieptepunt en liepen de spanningen op.

    Trump heeft met Putin over verschillende issues gepraat; van ontwapening ; het Midden Oosten; enzovoorts.

    Het frappant te zien hoe oorlogszuchtig de media zijn geworden. Die willen kennelijk een oorlog met Rusland omdat ze Trump geen enkel succes gunnen.

    1. Beukman

     @Ritter
     Moon heeft vóór de besprekingen zijn uitspraak gedaan, uiteraard om Trump stroop om de mond te smeren.
     Na het gesprek tussen Trump en Kim heeft hij zijn uitspraak niet herhaald, driemaal raden waarom niet.

     Trump is door Putin vernederd in Helsinki. Dat zit de gemiddelde Americaan niet lekker. Trump is een zakenman. Zakenmannen hebben niet zoveel op met moraliteit. Soms kan dat een voordeel zijn als een zakenman politicus wordt, maar het kan ook een nadeel zijn.

   2. Dubbele Komma

    Trump zou naar de EU moeten luisteren?

    Oh ja joh?

    WHAHAHA

    Juncker met dubbele tong?

    Je word met de minuut gekker….

    😀

 12. Ritter

  “Ook de summit van Trump en Poetin in Helsinki liet nog eens duidelijk zien dat alle idealistische argumenten op zijn en dat de hysterie regeert.

  Geen woord over de inhoud.

  Niets over het goede nieuws dat Poetin de waarschuwingen van Israël en de VS over de situatie in Syrië serieus neemt. Dat er opnieuw gesproken gaat worden over het terugdringen van kernwapens. Dat Rusland mee wil werken aan de denuclearisatie van Noord-Korea.

  Alle aandacht ging enkel uit naar het onzinnige collusie verhaal van de Democraten dat zou moeten verklaren waarom zij hebben verloren. Een voortslepend drama zonder een snipper bewijs.”

  https://opiniez.com/2018/07/18/donald-bezoekt-deugland-eu/uri4u/

 13. Ritter

  Blok bevestigt de feiten en wat veel mensen denken en zien.

  Zelfs Merkel is het met Blok eens!!

  Merkel: multiculturele samenleving mislukt
  https://nos.nl/artikel/191835-merkel-multiculturele-samenleving-mislukt.html

  1. Ritter

   Sorry, op verkeerde pagina gepost.

 14. DolleDries

  Ja en toevallig vind een dakloos stel een parfum flesje met die rotzooi er in.
  Dit zo doorzichtig dat het bijna als het niet zo droevig is om te lachen.

 15. Ni28

  Quispel bewijst met zijn commentaar dat hij niet in staat is om eigen mening te ontwikkelen maar dat hij braaf in gelid loopt met de linkse meute. Hij zou een voortreffelijke communist kunnen zijn maar dat beseft hij nog niet in zijn persoonlijk naïviteit. Mag niet eens beseffen want hij is gegijzeld door zijn linkse opdrachtgevers. Een gevangene van de linkse autocraten. Slap, zoals zovelen in deze tijd.

 16. Ni28

  Met de Novitsjok affaire zijn wij terug in het koude oorlog beland. Spionage over en weer weliswaar in een modernere jasje. De giftige paraplu en de giftige punt in de schoen zijn vervangen door nog dodelijkere maar moeilijker op te sporen middelen. Er komen vast weer spannende spionage films die intussen al verdwenen zijn. Het de val van de Muur in Berlijn kostte velen hun bestaan. Het was voor velen een lonende spanning tussen oost en west. Nu is het gelukkig terug en wie weet laat ook Joop van de Ende zich verleiden tot een giftige musical.

  1. Guus Geluk

   Inderdaad: laten we het beestje gewoon bij de naam noemen, de koude oorlog steekt weer in alle hevigheid op.

   Wie heult met de Russen is derhalve een nuttige idioot of een landverrader: de vijfde colonne.

 17. DolleDries

  Ik ben even de KGB.We moeten die dubbelspion uit de weg ruimen. Mooi plan maar doen we dat met het zenuwgas dan wijzen ze direct naar ons dus we moet een geen Rus vinden die dit opknapt en met geld is iedereen te koop.

  Nee we doen het opzichtig met dit zenuwgas en sturen een Rus.

  1. Guus Geluk

   DolleDries,

   De KGB bestaat niet meer. Net als de BVD opgedoekt.

 18. Koos sssss

  Marinus van der Lubbe.

  Hij is er altijd al geweest en hij zal er altijd zijn ook. Steeds onder een andere naam.

  Maar goed, probeer dat eens aan het verstand van een DDS redacteur te brengen.

 19. Rosasolis

  Natuurlijk waren het de Russen die voor de vergif zorgde voor de dubbele spion en zijn dochter. Zij waren zwaar fout…Maar wie wil als de dubbele-spion door het leven gaan?
  Zo iemand heeft geen echte karakter is niet te vertrouwen. De Russen waren duidelijk ongerust over hun landgenoot die ook voor de UK ( en waarschijnlijk sommige andere landen) werkten. Een dubbele-spion is een land verrader, die van 2 walletjes wil eten!
  Trump heeft helemaal niets bereikt met Poetin, tijdens hun zeer gesloten gesprek.
  Over het bemoeien van de Russen gedurende de Amerikaanse verkiezing is nu zeer duidelijk. Toen was Trump bevriend met Poetin…Daarom was het recente besprek heel gesloten. En nu omdat hij terug naar Amerika kwam met lege handen, en ook geen waarheid over de Russische bemoeien van het verkiezing, heeft Trump nu grote problemen met de Amerikaanse regeringsleden, van beide partijen en in zowel de congres en in de senaat. Is Alles wat hij nu doet te verklaren, zonder enig bewijs, dat zijn vroegere vriend Poetin, schuldig is van bemoeien met de Amerikaanse verkiezing van meer dan 2 jaar geleden! Als hij dit heeft eerder vermoeid, waarom is Trump niet veel eerder naar Poetin gekomen? En waarom was hun gesprek zo geheim gehouden?
  En nu moet de laffe, grootbek “humble pie” gaan eten, en realiseren dat de meeste leden van zijn eigen partij, de Republicans, hem niet meer vertrouwen en willen hem weg stemmen, door een impeachment. Zij zullen hierbij steun van de democraten
  zeker krijgen. Een zeer bekende Republican met een jarenlange dienst voor dit oude conservative partij is de bekende gouverneur Newt Gingrich, die nu heel kwaad op Trump is. Net als vele anderen wil hij dat Trump weg wordt weg gestemd door een missie van waantrouw, (impeachment). Of dat Trump zelf gaat aftreden.
  Voor zijn kampanje voor pres. was Trump nooit lid van de Republican party.

 20. Floris

  Het zit de trollen niet mee: “Nieuws Russische novitsjok-verdachten onzin”.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2324403/nieuws-russische-novitsjok-verdachten-onzin

 21. h_keur

  Michael,
  Je wordt er niet slimmer op, door niet bevestigde berichten als feit neer te zette.
  De britse regering heeft officieel afstand genomen van dit nepnieuws.
  Echt nieuws is niet altijd wat we graag willen horen. Helaas schaar je jezelf toch aardig onder de NPO categorie met vooral veel vooringenomenheid.
  Ik neem afscheid van dit forum. Het voegt weinig toe aan de nieuwsvoorziening met werkelijk waanzinnige scheldpartijen door een aantal respondenten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.