Eva Jinek interviewde oud-#metoo-president Bill Clinton

Potverdorie zeg, heeft dat geslijm van Jinek richting Hillary Clinton toch wat opgeleverd! Bill wil ook wel even met haar op tv om te vertellen dat hij aids de wereld uit gaat helpen…

Nu Hillary is afgedropen en terug gekropen naar de krochten vanwaar ze kwam en Bill te oud is om nog meer Monica Lewinsky’s aan zijn veroveringen toe te voegen, besloot Bill om het merk ‘Clinton’ maar op een andere wijze relevant te houden: aidsbestrijding!

Hoe hij dit precies denkt te gaan doen wordt uitgelegd aan de hand van Eva die weer de meest uitgekauwde vragen stelt en de afspraken over waar ze het niet over mag hebben tot de letter volgt. Komt neer op dat Bill zijn Clinton Foundation gebruikt om een beetje met geld te strooien en vervolgens te doen alsof hij een nieuwe parttime messias/filantroop is.

De stichting maakt zich hard voor, zo zeggen ze, ‘de bestrijding van hiv/aids en malaria, klimaatverandering en het bevorderen van vrouwenrechten’. Tsja, nu je vrouw geen presidente meer wordt kun je het net zo goed elders spenderen, want het teruggeven aan die Sjeiks is ook weer zoiets…

Dat Eva Jinek zich voor deze flapdrol leent en nog het lef heeft om te pretenderen dat dit een goed interview was is toch te zot voor woorden? Haar Hillary-interview was al ‘Hillaryious’ en dit interview was ook ronduit ‘Billachelijk’. De Postcodeloterij wordt nog even genoemd maar al snel gaat het hier en daar over een steek richting Trump want we kijken toch Jinek! Rusland is weer de schuldige voor Trump’s overwinning en Trump verontschuldigde zich aan de telefoon voor alle gemene dingen die hij tijdens de campagne zei. Geloof je het zelf Bill?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

41 reacties

 1. Capo

  Eva, de ideale interviewer, want Trumphater.

 2. cmsuijkerbuijk

  Ze is trouwens per direct gestopt vanwege haar zwangerschap.
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/eva-jinek-stopt-per-direct-om-zwangerschap/ar-BBL9yL6?li=AAazPsO&ocid=spartanntp
  Als ze nou ook niet meer terugkomt, dan gaan we de goede kant op!:)

  1. DolleDries

   Zou ze weeën hebben gekregen van Bill.

 3. EU kok

  Nu Hillary is afgedropen en terug gekropen naar de krochten vanwaar ze kwam
  .
  Objectiviteit kent geen tijd.

 4. nogmaals

  @wout
  Hillaryious en villa gelijk

  ++++++++++

  1. nogmaals

   Villa gelijk = billachelijk

 5. Chauvinist

  Vrouwenmisbruiker Bill Clinton spreekt met deugmens Eva Jinek… best opvallend, het waren immers de Clintons die deze vrouwen daarna monddood wilden maken en hen het leven zuur hebben gemaakt (machtsmisbruik). Dat deugen van Jinek, die toch zo voor vrouwenrechten is (???), valt dus best mee… of juist tegen. Overigens had Bill Clinton het in zijn speech op het AIDS-congres nog even over de Postcode Loterij die met enorm veel geld de Clinton Foundation spekt. Weliswaar bedoeld voor Goede Doelen maar door vrouwlief Hillary zijn vele miljoenen uit de Clinton Foundation gebruikt voor haar presidentscampagne. De Clintons, het waren, zijn en blijven criminelen…

 6. Steiner

  Toevallig een klein stukje gezien en precies weer zo’n fragment dat je ondanks dat je dit soort leugenachtige “journalistiek” ondertussen wel gewend bent toch weer met verbazing zit te kijken.
  Om Trump af te zeiken vertelt die Clinton dat de ophef van Trump over de massale immigratie vanuit Mexico totale onzin is en dat er sinds 2010 helemaal geen immigranten zijn binnen gekomen terwijl er tussen 2009 en 2015 door president Barack Obama 2,5 miljoen migranten gedeporteerd zijn,meer dan enig ander president ooit.
  Enig weerwoord van Jinek????natuurlijk niet.

 7. Mar

  Wout, Bill Clinton zet zich al vanaf begin jaren ’90 in voor de bestrijding van aids. Al voor dat hij president werd. De Clinton Foundation HIV/ AIDS Initiative is opgericht in 2002.

  1. DolleDries

   Clinton beveelt aanvallen met kruisraketten op Afghanistan en op een fabriek in Soedan waarvan hij dacht dat er chemische wapens gemaakt werden. Het bleek een medicijnfabriek te zijn.

 8. Ni28

  Jinek kruipt letterlijk in de Clinton hol. Eerder verraste zij vriend en vijand door haar liefde voor Hillary te openbaren en bezegelen met een lievelingsfotootje en nu is de seniele Clinton aan de beurt. Liever over Trump praten dan over sigaren en niet over het verdienmodel van de Clinton foundation die zoveel goede dingen doet maar vooral grove geld bij elkaar harkt. Clinton moet gedacht hebben, wat Al Gore met klimaat kan kan ik ook en met andere dingen. Yes, we can! Jinek zou beter doen om wat kritischer te zijn op haar “vriendjes”. Wat zij nu doet zou ze in haar vroegere communistische Tsjechoslowakije net zo goed gedaan hebben alleen met andere cast. Meepraten met de establishment en op tijd meedraaien.

  1. EU kok

   quote:Liever over Trump praten dan over sigaren en niet over het verdienmodel van de Clinton foundation die zoveel goede dingen doet maar vooral grove geld bij elkaar harkt.
   .
   Laten we het eens hebben over het verdienmodel en belastingaangiftes van Trump.
   Oh, sorry, verboden onderwerpen.

   1. DolleDries

    Ja maar eerst over de Clintons.

    1. Capo

     Zag je het DD, snel een dwarsstraatje proberen… 😉

 9. Ritter

  Terwijl de gevestigde media nog steeds niet over het verlies van Hillary heen is………….bereikt Trump sterke economische resultaten.

  Maar je zult de media hier niet over horen.

  —————–
  US economy grows at 4.1% in second quarter, highest since 2014
  https://www.breitbart.com/news/us-economy-grows-at-4-1-in-second-quarter-highest-since-2014/

  1. Capo

   “Maar je zult de media hier niet over horen.”

   Logisch, vanaf dag één heerst de hetze tegen Trump.

   1. Ni28

    De hetze moet het verlies compenseren dus wordt van alles verzonnen om de echte reden van het verlies te verbergen.

    1. Troelstra

     En die echte reden was droomde Hlllary zelf.

 10. Ni28

  Er is verschil of je je geld verdient met onroerend goed of met goede doel kwesties of het klimaat. Hoe kan men van goede doelen rijk worden? Dat raakt meer de ethiek dan onroerend goed, lijkt mij.

 11. Nasrani

  Eva. Ze haat president Trump vanwege zijn uitspraken. Bill kan echter bij haar een potje breken ondanks de ernstige delicten die hij daadwerkelijk heeft gepleegd. Ziehier de hypocrise van links. Wat mag de wereld zich gelukkig prijzen dat Hillary bij de verkiezingen heeft verloren. Anders zaten we opgescheept met deze twee linkse en corrupte clowns. De kiezers hebben gesproken op een wijze wijze. MAGA.

   1. Troelstra

    En van die melt down is links nog steeds niet bekomen. En de gifbeker gast voor links nog verder leeg, want Donald Trump blijft president tot 2025!

  1. NoDoubt

   bill clinton murders
   https://www.youtube.com/watch?v=ed1H-j4Wv0g

   the Eva Jinek look alike vanaf 3:30 nu weet u waarom
   https://www.youtube.com/watch?v=u7NqDVOQjYw

  2. Troelstra

   Bill Clinton vergeet – net als de interviewster – dat zijn vrouw Syrië en Libië heeft veranderd in hell holes en daarmee ruim baan heeft gegeven aan radicale Islamieten die nu zowel Europa als het Midden-Oosten onveilig maken. Vooral niet kritisch zijn hoor, Eva…

 12. nienke

  Wat geweldig dat Trump gewonnen heeft en niet Clinton.
  Het is nog steeds een doorn in het oog van links en zij zullen alles doen om Trump van het toneel te laten verdwijnen, de gemeenste leugens trucjes, schuwen ze niet.
  Dag in dag uit Trump beschimpen is ook een van hun hobby’s.
  Jinek heeft hier heel veel plezier in met haar linkse kornuiten, elke avond 10 minuten Trump tot de grond toe afbranden, hoe gezellig!!!!!!

 13. Anna

  Haar eenzijdigheid kan niemand overtreffen.Gek op multicultureel Nederland, massa immigratie en de corrupte Clintons. Ze zal haar kindje zeker en vast naar een zwarte school doen zoals de nieuwe burgemeester van Amsterdam. Maar die koos al heel snel, wel erg snel voor een blanke school. Ze vond het te “zwart” en teveel “hoofddoeken”. Het kan verkeren met die linkse lui als het hen zelf aangaat.

 14. Bes Tolen

  Uit het geval Jinek kun je vast stellen hoe stevig er internationaal wordt gewerkt om de multicult invloed uit de VS ook in Nederland aan de serviele macht te houden. Ook, want het wordt overal geprobeerd en niet alleen hier met succes.
  Clinton, die een al te vrolijke erfelijke aandoening heeft wat seksualiteit betreft, doet het goed bij linkse vrouwen. Politiek dus een pré voor iemand met ambities. Principes worden dan overboord gezet. Of juist niet. Want ze zijn erg willekeurig. Willekeur, die zich ook zo laat gelden in het tolereren van de uitwassen van grote kwalijke zieliggehouden groepen.
  Ondertussen rest een onbeantwoorde vraag: wat heeft Clinton voor zijn optreden ontvangen? Ach, Amsterdam, nee Nederland aan Amsterdam, is jaarlijks een astronomisch bedrag extra kwijt aan haar internationale feestgangers wonend in Amsterdam. Vanwege HIV.
  De meerderheid aan HIV patiënten in Nederland wordt geïmporteerd. Daar zou echt een eind aan moeten komen.

 15. Bes Tolen

  Er zijn heel wat aantijgingen, die Trump moest ondergaan, nader tot intensief gecontroleerd dan wel bekeken en van oneerlijkheden is niet gebleken. Dus is mijn conclusie duidelijk, dat allerlei onfrisse lieden bezig zijn om zijn naam door het slijk te halen. Dat daar in Nederland gezien de rotte mentaliteit van velen een markt voor is, is duidelijk zat. Als er werkelijk nu iets was gevonden dan had ik nu niet gereageerd. Zelf ben ik een paar verhalen na gelopen en daar bleek me niet van oneerlijkheden. Als ervaren onderzoeker. Eén betrof een zogenaamd faillissement. Het bleek geen faillissement. Een ander bepaalde gang van zaken in Nederland. De mensen, die het aan ging, waren juist goed te spreken.
  Er is nog een hele strijd te voeren tegen uw medestanders, Eu kok. Maar ik maak mij geen illusies.

 16. Rosasolis

  Ik kijk steeds minder naar al die talk shows. Ze zijn vaak zeer slaapwekkend.
  Maar ik waardeer het feit dat vrouwen niet meer tolereren dat mannen hen willen misbruiken. De #Me Too actie brengt steeds meer zaken van aanranding aan het licht. Het allernieuwste is van de nieuwe dirigent van het Kon. Concertgebouw Orkest:
  Daniele Gatti. De klachten zijn van 2 bekende concert zangeressen, die door
  Gatti zijn aangerand in hun kleedkamer.
  Wij weten hoe dat gaat. Niets is mooier dan de menselijke stem, die prachtig zingt boven een orkest, vooral een vrouw in een mooie concert jurk. Maar ik heb het helaas ook meegemaakt. Je zit rustig in je kleedkamer een uur voordat het concert begint, of tijdens de pauze. Je bent bezig met je makeup, of in-zingen, of je partituur te lezen, met een grote pot thee als enige gezelschap. Plotseling gaat de kleedkamer deur open, en je denkt dat het de kleedster is, om je te vragen als je jurk helemaal in orde is…maar het is niet de kleedster! Het is de dirigent hemzelf! Terwijl hij de duur dicht doet verteld hij dat je heel mooi ben en een grote talent heeft, en nog meer van dit domme gedoe. En terwijl je heel geschrokt reageert, denk je niet meer aan je bijdrage als soliste aan dit concert. Je verteld hem dat als hij niet onmiddellijk verdwijnt, dat je gaat de politie waarschuwen. Omdat je als als vocaliste de moeilijkste keuze als musicus heeft wist je al lang van tevoren, dat het nooit makkelijk zal gaan met het meest kwetsbare van alle instrumenten…de menselijke stem. Dus na dit grove, ruige introductie tot wat je had gehoopt een geweldige concert zou zijn, kom je heel erg bescheiden naar de podium met een hoop verdriet, waardoor je je best geeft voor het volle concerthal, en maar hopen dat je verdriet niet merkbaar is. Zo gaat dat mensen,
  achter de podium, in de kleedkamers! Trouw heeft veel aandacht aan deze zeer actuele probleem vandaag besteed. Er zijn behalve Gatti nu 2 dirigenten Kl. zakken, aangeklaagd wegens aanrandingen van vrouwen met prachtige stemmen in hun kleedkamers in concerthallen: James Levine, en Charles Dutoit. Deze 2 domme dirigenten hebben vergeten dat als een vrouw een mooie stem heeft dat dit geschenk
  heel erg bijzonder is, en staat boven alle gemaakte instrumenten. Geen van hun instrumenten in orkesten zou ooit de mooie stemmen van vocalisten ooit kunnen vervangen. Omdat wij solo- vocalisten houden van al onze collegas, willen wij meer steun krijgen tegen die vreselijk gang van zakken met bekende dirigenten.
  Ik vraag me af hoe het nu verder gaat met D. Gatti. Waarschijnlijk blijft hij zijn contract het Concertgebouw houden. Maar tenminste worden alle toekomstige getalenteerde vrouwelijke vocaal solisten gewaarschuwd om nooit zomaar je kleedkamer open te doen. Misschien is het goed als je nooit alleen blijft in je kleedkamer. Je heb je man, of een vriendin of de kleedster, en niemand anders nodig.
  Maar dit advies wil ik geven aan alle toekomstige solo vocalisten: zorg dat je nooit alleen in je kleedkamer blijft. Als je een echte concert vocaliste wil zijn, heb vertrouw
  op je leraren die ook hun best doen om onze heel oude vocalisten kennis door te zetten. Als je jong ben en iets van oudere vocalisten wil leren: luister dan aan de allermooiste aria ooit geschreven door G.F. Handel: Lascia Chia Pianga. Niemand in de 18de eeuw in het muziek is ooit zover gekomen te schrijven over vrijheid, behalve Handel en Haydn. Deze twee grote componisten schreven hoe het verder moest met onze beschaving, en ook Isaac Newton was toen een grote vriend Joseph Haydn.
  Moeten wij dit alle kennis van hooggeschoolde wetenschappers en muzikanten van de 18 de eeuw zomaar verwerpen?

 17. Two Ravens Black Kettle

  Onversneden Staatspropaganda van de moreel failliete Hillary Fanboy en ideologisch gestuurde Trump hater Jinek. Een haatdragende doofpottende beroepsleugenaar die op kosten van de staat vetgemest wordt.

  Wanneer wordt de Staatsmedia ontmanteld !!!

 18. Peter Loosduinen

  De Clintons zijn rijke miljonairs, die doen alsof ze betrokken zijn met de minderbedeelden.
  Hypocriete zakkenvullers !

 19. ruudjeenjose

  Een slinkse landverraadster

 20. dinaro

  🙂

 21. dinaro

  Wat voor een sukkel moet je zijn ‘om hierin te trappen’
  Ja, dat zei dat wijf echt.

 22. dinaro

  🙂
  🙂

 23. dinaro

  niks bedankt,
  Die clintowns die verdienen niet meer
  als de dood.
  Wil er wel aan mee werken.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.