Eva Jinek interviewde oud-#metoo-president Bill Clinton

Geen categoriejul 28 2018, 9:00
Potverdorie zeg, heeft dat geslijm van Jinek richting Hillary Clinton toch wat opgeleverd! Bill wil ook wel even met haar op tv om te vertellen dat hij aids de wereld uit gaat helpen...
Nu Hillary is afgedropen en terug gekropen naar de krochten vanwaar ze kwam en Bill te oud is om nog meer Monica Lewinsky's aan zijn veroveringen toe te voegen, besloot Bill om het merk 'Clinton' maar op een andere wijze relevant te houden: aidsbestrijding!
Hoe hij dit precies denkt te gaan doen wordt uitgelegd aan de hand van Eva die weer de meest uitgekauwde vragen stelt en de afspraken over waar ze het niet over mag hebben tot de letter volgt. Komt neer op dat Bill zijn Clinton Foundation gebruikt om een beetje met geld te strooien en vervolgens te doen alsof hij een nieuwe parttime messias/filantroop is.
De stichting maakt zich hard voor, zo zeggen ze, 'de bestrijding van hiv/aids en malaria, klimaatverandering en het bevorderen van vrouwenrechten'. Tsja, nu je vrouw geen presidente meer wordt kun je het net zo goed elders spenderen, want het teruggeven aan die Sjeiks is ook weer zoiets...
Dat Eva Jinek zich voor deze flapdrol leent en nog het lef heeft om te pretenderen dat dit een goed interview was is toch te zot voor woorden? Haar Hillary-interview was al 'Hillaryious' en dit interview was ook ronduit 'Billachelijk'. De Postcodeloterij wordt nog even genoemd maar al snel gaat het hier en daar over een steek richting Trump want we kijken toch Jinek! Rusland is weer de schuldige voor Trump's overwinning en Trump verontschuldigde zich aan de telefoon voor alle gemene dingen die hij tijdens de campagne zei. Geloof je het zelf Bill?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten