Forum voor Democratie: 'Tijd voor Nederland om immigratiemodel a la Australië in te voeren'

Geen categoriejul 22 2018, 17:00
Thierry Baudet en Theo Hiddema grijpen Stef Bloks uitspraken aan om maar weer eens te pleiten voor een strenger immigratiebeleid.
Hoewel echte liberalen nogal wat aan te merken hebben op de rassentheorieën van minister Stef Blok (VVD), ziet Forum voor Democratie zijn uitspraken vooral als de ideale gelegenheid om te pleiten voor een strenger immigratiebeleid. Daarbij kijkt de partij eerst en vooral naar de maatstaven en eisen die gebruikt worden in Australië:
https://twitter.com/fvdemocratie/status/1020985979551780864
Aan de ene kant heeft FVD natuurlijk honderd procent gelijk. Als Blok en zijn VVD dit serieus menen is het volstrekt belachelijk dat ze niet in actie komen. Blok zei immers heel duidelijk dat multiculturele samenlevingen automatisch resulteren in een genocide op de autochtone bevolking. Als meneer dat werkelijk gelooft is het een grove schande dat hij niet in actie komt. Laat hij zomaar een genocide gebeuren?! Wat een eerloze zwakkeling!
Aan de andere kant is het ook wel weer dieptriest dat Baudet en Hiddema geen principiële problemen lijken te hebben met Bloks uitspraken. Verrassend is dat niet, maar triest? Ja, dat wel. Baudet heeft in het verleden al eens vergelijkbare uitspraken gedaan. Hoewel ik die altijd graag met de mantel der liefde wilde bedekken is het opvallend dat hij Bloks uitspraken nu uitdrukkelijk niet veroordeelt en zich er niet van distantieert.
Maar ja, dat mogen wij natuurlijk niet hardop zeggen, want de nieuwe, rechtse politieke correctheid houdt in dat we net doen alsof racistische vooroordelen helemaal niet bestaan.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten