Harde taal vanuit Iran tegen Trump: ‘Oorlog met Iran is moeder alle oorlogen’

Amerikaanse president Donald Trump is niet de enige die loeihard uit de hoek kan komen. Iraanse president Hassan Rouhani kan er ook wat van! “Amerika moet weten dat oorlog met Iran de moeder van alle oorlogen is.” Via HLN.be.

Tijdens een bijeenkomst met Iraanse diplomaten legde president Rouhani even haarfijn uit wat Trump te wachten staat als hij trammelant zoekt met Iran. “Meneer Trump, speel niet met de staart van de leeuw, dat kan alleen maar tot spijt leiden”, zei Rouhani.

Reden voor deze uitspraken is natuurlijk de nucleaire deal en hoe Trump hier tegenaan kijkt. Trump wilde uit de deal, die uit 2015 komt, stappen. ‘It has been the worst deal in the history of the United States’ zei hij er nog over. De deal zou er namelijk voor zorgen dat alle partijen behalve Iran werden benadeeld. Iran zou heimelijk de verrijking van uranium voortzetten terwijl de rest Iran in feite zou ‘betalen’ om hiermee te stoppen.

Nu is er weer sprake van Amerikaanse sancties tegen Iran die eerder werden opgeschort maar nu weer hun herintrede dreigen te maken. Iran staat hier natuurlijk niet om te springen en dus slaan zij nu steeds vaker dit soort taal uit.

Of het ook daadwerkelijk het geval is dat de islamitische Republiek bezig is met nucleaire wapens ontwikkelen lijkt nu nog twijfelachtig te zijn. Gezien hun oorlogstaal tegenover Israël lijkt het een aannemelijke strategie te zijn.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

41 reacties

 1. DolleDries

  Strijdt tegen hen tot de afgodendienst niet meer bestaat en de religie geheel aan Allah behoort.” Koran [2:193 en 8:39]

  “Ik zal terreur zaaien in het hart van de ongelovigen. Slaat hun het hoofd af, verminkt hen in alle ledematen.” Koran [8:12]

  1. meijer61200

   “En verkracht de kinderen van de ongelovige honden die de 9 jarige leeftijd hebben bereikt:Koran [ 4:122, 5:77 en 3:44]”

 2. Nasrani

  Moeder aller oorlogen. Waar heb ik dat eerder gehoord? En hoe liep dat af? LOL.

  1. Top

   Binnen twee decennia zal de transitie naar emissie-loze niet-fossiele energievormen in haar volledigheid zijn doorgezet. Binnen dertig jaar rijdt er geen enkele auto, nog vrachtwagen meer op benzine of diesel. De voorheem immer steenrijke olielanden in het midden-oosten, zoals Iran in dit stuk, zullen dan hoe dan ook compleet failliet gaan, en daarmee al hun macht op het wereldtoneel gaan verliezen. Moderne, niet-conservatieve oliestaten zoals Dubai, hebben dit allang gezien, en transformeren hun maatschappij in noodtempo, middels zich op hele andere inkomstenbronnen te richten, en er in te investeren, zoals toerisme. De tijd is dus hoe dan ook aan de kant van Trump. De wereld veranderd. Alle oliestaten zullen zichzelf compleet moeten hervormen, of ten onder gaan. Want natuurwetten van evolutie bepalen; Wie zich niet kan aanpassen aan de veranderingen van de tijd, zal uitsterven…

 3. Heinz

  Dreigen, dreigen en aannemen. Zo krijg je de kolommen gevuld.

  1. nogmaals

   @heinz
   Wat bedoel je hiermee?

  2. hans-e-pans

   ‘Moeder alle oorlogen.’ Wat hebben deze soort radikale moslims toch altijd een heerlijk en verbloemend soort taalgebruik. Je verwacht toch dat iemand die zijn moeder erbijhaalt het over een bloederige oorlog heeft.

 4. Ritter

  Israëliërs vertellen over leven aan de grens met Gaza onder de terreur van Hamas
  https://brabosh.com/2018/07/22/pqpct-jkv-2/

 5. Ben Zine

  Trump is geen “warmonger” en zal nooit een oorlog beginnen tegen Iran. Alleen al vanwege het simpele feit dat Iran bondgenoot is van Rusland. Hij zal proberen door middel van slimme onderhandelingen om Iran af te helpen van zijn nucleaire ambities in ruil voor economische voordelen, net zoals hij dat doet met Noord-Korea. En onderhandelen, dat is “The Donald” wel toevertrouwd.

 6. Ni28

  Dat Trump het tegen Iran opneemt is weer een bewijs dat Poetin hem niet in zijn zak heeft zoals Trump haters graag beweren. Hij riskeert hiermee zelfs een conflict met Rusland. Eindelijk pakt iemand Iran aan zijn staart.

 7. lugar

  Mohammedanen en hun moeder…

  1. Diederik van Walsum

   lugar,

   Iets met inteelt:-)

 8. Ries

  Rouhani is een angsthaas. Deze eigenschap is heel gewoon bij lieden die het satansgeloof aanhangen. Met een grote groep satanisten individuen afslachten, is hun verachtelijke gewoonte. Lafbekken, dat zijn het. En nu Trump bang maken? Deze president zal wel oppassen om een oorlog te beginnen Hij laat de internationale handel het werk doen. ‘De moeder van alle oorlogen’? Ook al zo’n moslimkreet. We hadden al eens iemand die deze zin ook gebruikte. Nadat hij in een putje was gevonden (van heldendom was niets meer te merken…), liep het verder niet goed met hem af.

 9. Diederik van Walsum

  Die Hassan moet vooral zo doorgaan tegen Trump.

 10. Ni28

  Moeder aller oorlogen, dat is de bekende terroristische taal van bendes die vanuit Iran goed worden onderhouden.

 11. Paaldanseres

  Wat mij betreft, mag the US een extra blik Navy Seals en/of Special Forces opentrekken en die laffe hoge rokjes haatbaarden, één voor één de nek om draaien. Daarna weer in Apache helicoptertje en terug. Zo gauw als der weer zo’n irritante haatbaard opstaat… herhalen.

 12. meijer61200

  Trump zou wel gek zijn als hij Iran aanvalt! De boycot mis zijn effect niet. En we hebben Israël natuurlijk dat veruit superieur is aan dat zandbak volk, en niet met zich laat dollen. Zeker niet door het huidige bewind. Het volk in Iran snakt ook naar vrijheid zoals we die (nog) in het Westen hebben. Geen enkel volk laat zich knechten door terreur van de fascistische islam, de kankerverwekkende ideologie van de pedo profeet.

 13. sjun

  Er is nog maar weinig nodig voor een tweede revolutie in Iran en Rouhani weet dat.

 14. NoDoubt

  Dat roepen en doen ze al 1400 jaar ‘religie’ van de vrede

 15. Florissa

  Die soepjurk is op een zijspoor beland na de confrontation met Putin en Trump ,het is zo’n zelfde debiel die riep dat ze alles in de hand hadden in Irak ,terwijl de Amerikaanse tanks al in de achtertuin reden van Saddam Hussein,de bevolking van Iran is dit tuig ook meer dan zat ,ze veroorzaken en financieren overal oorlogen en zelf steken zij de moord .

 16. Rosasolis

  Alle landen die nucleaire wapens hebben gaan ze niet opgeven, omdat Trump wil hun of een deal aanbieden, of sancties uitvoeren. Trump is niet DE leider van planeet aarde en zal dat nooit worden.
  Zijn gesprek met Kim heeft tot helemaal niets geleid. Noord-Korea gaat hun nukes niet ontmantelen. Dat werd kort na het bezoek verklaard. Er wordt voorlopig geen verdere
  “testen” gedaan in de regio, omdat N.Korea verklaarde dat hun informatie “voltooid” is.
  Maar de nukes blijven. Behalve N. Korea en Iran, zijn er andere landen die nukes hebben behalve Amerika, Noord-Korea en Iran: bijv. Pakistan, India, Rusland en Israel.
  Geen van deze landen zullen hun nucleaire wapens opgeven, omdat Trump dat wil.
  Hij probeert Amerika de rijkste land ter wereld te maken, zodat HIJ de leider is van onze planeet. Maar dat gaan niet werken.

  1. Nasrani

   Wt een taal.

  2. meijer61200

   Rosalosis: “Trump is niet DE leider van planeet aarde en zal dat nooit worden.”. Hahaha, ik hoor jullie schrille wijvenstemmetjes nog piepen; Trump wordt geen president, en zal dat nooit worden!!! Lachen hoor met je holle retoriek.

   1. Rosasolis

    @meijer61200,. Sorry, maar ik heb geen “schrille wijvenstem”. Ik heb vroeger aan
    veel concerten deelgenomen als solo ALT vocalist. Ik heb nooit gezegd dat Trump geen president zou worden! Hoe komt u met dit leugen?! Ik maak wel geen geheim
    van dat ik, net zoals vele miljoenen anderen dit man zeer onstabiel vindt.
    Binnenkort wanneer het van kwaad tot erger wordt in de wereld, wegens dit monster, zult u niet meer lachen…Bent u een vrouwenhater?

  3. henkC

   Trump heeft het in tegenstelling tot veel voorgangers, tot een gesprek gebracht.
   Vraag me dan ook oprecht af hoe jij denkt vrede te bewerkstelligen..
   Hetgeen deze man heeft gedaan is de 1e stap op weg naar vrede.
   Vreemde ideologie om deze stap af te wijzen.

   Liever oorlog dan een door Trump bereikte vrede?
   Lang leve de “betermensch”?

 17. denk eens na

  Het wordt tijd dat Israel een paar grote paddenstoelen boven iran loslaat , dan kunnen ze weer 25 jaar terug in de tijd gezet worden

 18. wheelboy

  Hahah
  Hieraan alleen al kun je zien dat die moslims ong 70 jaar achter lopen (soms nog veeeel meer) .Hadden we vroeger niet houd jij ze dom dan houd ik ze arm? De pastoor maakte onderhand uit wat je moest gaan stemmen .Mijn opa heeft me dat ooit verteld .Dat de pastoor zondags voor de verkiezingen riep dat ze hier kvp moesten stemmen .Maar mijn Opa stemde SDAP . Was een rooie hond en weet ik veel .Hij vertelde me ik was de enige die een nieuwe auto had de rest moest nog te voet .Suiker kwamen ze bij ons lenen en mijn kinderen hadden hele en nieuwe kleren aan . Opa had 4 kinderen de rest zat boven de 6 . Zo is het met die moslims heden ten dagen nog steeds .De imam jut ze op en houd ze dom en arm . En dat laatste doet ze samen met onze regering die houd ons arm .

 19. A3aan

  O, een oorlog met Iran is de Moeder van alle Oorlogen, is dat zo? Dat hoeft niet hoor, een welgemikte MOAB lijkt méér dan voldoende om die jurken wakker, met beide beentjes op de grond, te krijgen.

 20. Pescador

  De moeders willen helemaal geen oorlog, in die iranier kan beter wat rustiger doen .

 21. nienke

  Grote bek maar owee als Amerika komt met wat bommenwerpers, dan klagen ze steen en been en dan zijn ze oh zo zielig.
  Pechtold vindt dat wij vriendjes moeten blijven met dit geboefte en is dan ook niet blij met de boycot van Trump.
  Wij hebben een grote bek tegenover landen die mensen martelen, dictators, maar we zijn wel echte vriendjes met dit soort landen.
  Kijk maar hoe we nu weer kruipen voor Turkije terwijl deze dictator de meest afschuwelijke uitlatingen over ons heeft gedaan.
  Dan ineens zijn de mensenrechten niet meer belangrijk.
  Geld, geld, geld, daar gaat het om, mensenrechten?? vergeet het maar, smerige hypocrieten.

  1. Heinz

   Mevr. Nienke, u denkt te veel in termen van Top gun (1986) met uw bommenwerpers. Zo ver zal het niet komen. Gaat u daar maar vanuit. En met Turkije lijkt de hitte van de brand eraf te zijn, er worden weer ambassadeurs uitgewisseld.

  2. meijer61200

   Nienke; Amerika mag geen bommenwerpers inzetten van Groen Links, want die hebben geen roetfilter. De half Marokkaan Yasser Feras (u weet wel; die uit de sloppenwijken van Roosendaal) heeft Trump al dringend gewaarschuwd. Anders stuurt hij Antifa naar het Witte Huis, en zijn de rapen gaar….

 22. Gerlos

  President Trump staat nu te beven op zijn benen na de uitspraken van een waanzinnige moslim gek.

 23. henkC

  Moeder aller oorlogen….
  Laten we hopen dat “Vader” niet thuis is..

 24. Frits Jansen

  Wil Trump in zijn vreselijke “spontaniteit” het laatste min of meer stabiele land in het Midden Oosten ook nog ontwrichten? Voelt ook hij zich gedwongen de machtige Joodse lobby te volgen? Want Joden haten Iran, vice versa.

  1. lugar

   “Want Joden haten Iran, vice versa.”

   O ja joh? Ik ben benieuwd naar jouw bronnen. Ik ken Israël als een land en de joden als een volk dat vrede wil, ze hebben er zelfs een woord voor: Shalom!

   1. Top

    Nou maak je mij pissig lugar! Je gaat toch geen antwoord geven op dit soort reacties? Dit is trollen bij uitstek. Deze schoft moet je meer beantwoorden, omdat het een ranzig stuk nageboorte is, wat door twee venerische vuilniszakken op de wereld is geschopt.
    Ga er beven staan, want er zit onder je schoen meer intelligentie, dan in deze vuilnisbak zijn gehele familie. Daarnaast is het een menselijke TEEK en die moet je pletten!

    1. lugar

     @Top: Daar heb je een punt. Bovendien poneert deze islambecielkloon alleen monologen.

     1. Top

      Ben niet echt boos op je! 😉

  2. sjun

   Ach, hebben de Joden het weer eens gedaan Frits?

 25. Steve Van der Vekens

  We zullen terug “Merry Christamas” zeggen.
  https://youtu.be/X-IQOXHGjd4

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.