Hilarische muppet staatsomroep is boos op rechtse critici van dronken Juncker: "Het is niet goed of het deugt niet!"

Geen categoriejul 14 2018, 19:00
Arjan Noorlander laat in één tweet zien waarom rechts, eurokritisch Nederland helemaal niets met de NOS heeft.
Arjan Noorlander -- wie kent hem niet -- is correspondent voor Nieuwsuur én de NOS. Met andere woorden, meneer werkt voor de staatsomroep.
Normaal gesproken vind ik het niet zo interessant om dat soort types te volgen op Twitter, maar Arjan is wel degelijk een prima Twitteraar. Niet omdat hij vaak wijze woorden deelt, of zelfs maar interessant nieuws brengt, maar omdat hij zo'n geweldige representant is van het journalistieke establishment. Ook wel het mediakartel genoemd (door mij. Ha!).
Case in point: meneer is woedend op rechtse eurocritici. Die hebben namelijk het lef om kritiek te leveren op Jean-Claude Juncker, de dronken idioot die hoegenaamd de machtigste man van de EU is.
https://twitter.com/noorlanderarjan/status/1017783578145456128
Natuurlijk begrijpt hij er weer niets van. Rechtse eurocritici vinden het niet jammer dat Juncker niet "machtiger" is, ze vinden het beschamend dat deze volidioot dronken een NAVO-top bijwoont. We willen een minder machtige, minder grote EU... maar als de EU er is willen we wel dat haar vertegenwoordigers zich enigszins normaal gedragen, zeker bij dit soort toppen. We hoeven niet te schande te worden gemaakt door een aftandse dronkenlap.
Zoals Arnold Karskens terecht tweet:
https://twitter.com/arnoldkarskens/status/1018058858055467009
En nee, ze hoeven niet aan te komen met flauwekulverhalen als "hij heeft last van zenuwpijn." Juncker staat sinds jaar en dag bekend als een alcoholist pur sang. Je moet wel héél goedgelovig zijn om de uitleg nu te accepteren dat meneer tijdens deze top toevallig een keer niet dronken was. Houd toch op.
https://twitter.com/ANanninga/status/1018142248180043777
Maar goed, blijkbaar is het te veel gevraagd voor NOS-correspondenten om daar eerlijk en open over te zijn. Want tja, dat Grote Europese Project moet ten koste van alles doorgaan he? Als lid van het mediakartel kun je het je niet veroorloven dat het imago van de EU ook maar iets van schade oploopt. En dus zet je gewoon de tegenaanval in en kom je met belachelijke redeneringen op de proppen om eurocritici het zwijgen op te leggen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten