snapshot5

Jalta's Ewout Klei en Telegraafs' Wierd Duk hebben e-ruzie over Klei's 06-nummer

Geen categoriejul 15 2018, 18:00
Wie een beetje actief is op Twitter komt beide heren geheid een keer tegen omdat ze elkaar, dan wel via hun achterban, steeds in de haren vliegen. Dit keer omdat Duk Klei's 06-nummer had geretweet.
Klei vat zijn versie vol met excuusjes mooi samen in dit artikel. Hij legt hier uit waarom hij z'n 06-nummer de wereld in slingerde en dat het echt niet anders kon. Duk, die wel van een geintje houdt, retweet Klei zodat ook zijn achterban kan zien hoe dom Klei's actie was.
Duk werd vervolgens door menigeen voor van alles en nog wat uitgemaakt omdat hij het nummer had geretweet. Het is blijkbaar iedereen, inclusief Klei zelf, ontgaan dat Klei ZELF zijn nummer via Twitter deelde. Dat dit consequenties kon hebben is de man blijkbaar totaal ontgaan. Geen privé informatie delen is zo'n beetje regel 1 van het internet.
Er werd ook direct duidelijk waarom dat de eerste regel is, omdat Bart Nijman van Geenstijl er een grapje achteraan Tweette door op te roepen niet allemaal dure ringtones voor Klei te bestellen. Dit schoot Klei in het verkeerde keelgat.
Hij schaart zich nu achter een hele groep mensen die ooit via internet zijn getrolled en zegt: "’06-gate’, zoals deze ophef nu al genoemd wordt, zorgde er toch voor dat ik mijzelf achter de oren heb gekrabd. Niet alleen dat ik sneller mijn privé-gegevens moet verwijderen op Twitter, maar ook hoe vervelend trollen en trollenkoningen kunnen zijn. Vandaar mijn solidariteit met Dirk-Jan van Baar , Peter Breedveld, Kinge Siljee, Asha ten Broeke, Sybren Kooistra, Sylvana Simons, Leo Lucassen, Sarah Sluimer, Loes Reijmer en al die anderen. En iedereen die ik ooit een beetje heb gepest, heel erg sorry daarvoor."
Laten we niet overdrijven Klei, je hebt een paar hijgers aan de telefoon gehad vanwege je eigen domme schuld, welkom in 2018.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten