Jalta’s Ewout Klei en Telegraafs’ Wierd Duk hebben e-ruzie over Klei’s 06-nummer

Wie een beetje actief is op Twitter komt beide heren geheid een keer tegen omdat ze elkaar, dan wel via hun achterban, steeds in de haren vliegen. Dit keer omdat Duk Klei’s 06-nummer had geretweet.

Klei vat zijn versie vol met excuusjes mooi samen in dit artikel. Hij legt hier uit waarom hij z’n 06-nummer de wereld in slingerde en dat het echt niet anders kon. Duk, die wel van een geintje houdt, retweet Klei zodat ook zijn achterban kan zien hoe dom Klei’s actie was.

Duk werd vervolgens door menigeen voor van alles en nog wat uitgemaakt omdat hij het nummer had geretweet. Het is blijkbaar iedereen, inclusief Klei zelf, ontgaan dat Klei ZELF zijn nummer via Twitter deelde. Dat dit consequenties kon hebben is de man blijkbaar totaal ontgaan. Geen privé informatie delen is zo’n beetje regel 1 van het internet.

Er werd ook direct duidelijk waarom dat de eerste regel is, omdat Bart Nijman van Geenstijl er een grapje achteraan Tweette door op te roepen niet allemaal dure ringtones voor Klei te bestellen. Dit schoot Klei in het verkeerde keelgat.

Hij schaart zich nu achter een hele groep mensen die ooit via internet zijn getrolled en zegt: “’06-gate’, zoals deze ophef nu al genoemd wordt, zorgde er toch voor dat ik mijzelf achter de oren heb gekrabd. Niet alleen dat ik sneller mijn privé-gegevens moet verwijderen op Twitter, maar ook hoe vervelend trollen en trollenkoningen kunnen zijn. Vandaar mijn solidariteit  met Dirk-Jan van Baar , Peter Breedveld, Kinge Siljee, Asha ten Broeke, Sybren Kooistra, Sylvana Simons, Leo Lucassen, Sarah Sluimer, Loes Reijmer en al die anderen. En iedereen die ik ooit een beetje heb gepest, heel erg sorry daarvoor.”

Laten we niet overdrijven Klei, je hebt een paar hijgers aan de telefoon gehad vanwege je eigen domme schuld, welkom in 2018.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

46 reacties

 1. Ernst Quispel

  Als ik het goed begrijp plaatste Duk het telefoonnummer van Klein met de oproep om hem massaal lastig te gaan vallen.

  Dat is dus een klotestreek.

  1. swetsnek

   MENSEN VOOR EENS EN VOOR ALTIJD VANAF NU ?????? GEEN ANTWOORD MEER OP QUISPEL HET IS WERKELIJK TE GEK VOOR WOORDEN HOE LANG DIE MAFKLAPPER AANDACHT KRIJGT …………………………………………… NEGEER HEM VOLKOMEN PROBLEEM OPGELOST ALSTUBLIEFT GEEFT DIE RAT GEEN VOER MEER ….. HET IS ZOOOOOOO SIMPEL GEEN ANTWOORD GEEN VOER LATEN WE NOU HIER EENS VOLWASSEN WORDEN EN EEN PAAR FIGUREN NIET MEER BEDIEDEN VAN ANTWOORD . OOK GUUS EN EU COCK JE ZULT ZIEN HET WERKT

   1. EU kok

    Pst, je capslock staat aan.

   2. EU kok

    Verhip, 4 x hetzelfde verhaaltje onder 4 verschillende onderwerpen.
    Hoe bedoelt u multifunctioneel commentaar.

   3. nogmaals

    Ik sluit mij aan bij swetsnek.
    Tijdje gedacht/gehoopt dat het belachelijk maken van trollen hen wel zou stimuleren om te minderen dan wel te verdwijnen.
    Maar kennelijk zijn de zilverlingen die ze krijgen van de EU, of NL-overheid of mogelijk zelfs van DDS, te aantrekkelijk voor die uitkeringstrekkers.
    Ik stel voor dat we een paar dagen geen enkele reactie meer plaatsen op DDS tot we merken dat de volgende figuren zijn geband:
    Quispel
    Guus
    EU-kok
    Kong
    Beukman
    Fortiori
    Frits Jansen
    Henk-Jansen
    Professor Zonnebloem
    Meinoud Marinus
    En dat soort landverraders!!!!!
    Hopelijk heeft deze oproep effect!!

    1. Ernst Quispel

     Nogmaals stelt een heuse zuivering voor.

     🙂

     1. Top

      Blablabla. Blaaskaak! Pisvlek en ???????????????? Goed zo!

    2. palko

     @nogmaals, ik reageer al geruime tijd consequent niet meer op reacties van Ernst en zijn alter ego’s. En dat geeft mij persoonlijk een rustgevend en genoegdoening gevend gevoel. Met dit soort beroeps actiefascisten wil ik niets van doen hebben.

     1. Ernst Quispel

      Wie zou jou rust en genoegdoening willen ontzeggen, Palko?
      Als tegenspraak je stress geeft is het verstandig er het zwijgen toe te doen. Ik vind dat prima.

    3. Meinoud Marinus

     Wow! @nog-einmal,

     Quispel, Guus, EU-kok, Kong, Beukman, Fortiori, Frits Jansen, Henk-Jansen, Professor Zonnebloem en Meinoud Marinus. Als ik mijzelf niet mee reken, zijn deze reaguurders toch wel degene waar jij het niet mee eens bent, toch?
     Diegene die jou altijd grammaticaal een stapje voor zijn, of met betere of goed onderbouwde argumenten op de proppen komen?
     Da’s nie leuk nee..
     Maar is het misschien niet beter dat je zélf een ander forum/blog gaat zoeken.

     1. Rechtsaf

      @Adolfje Meinoud jij bent nog te dom om te begrijpen wat er uit de achterkant van je lichaam komt…

      Je bent net als al die andere islamimbecielen om te kotsen met je nazi sympathieën

     2. Meinoud Marinus

      Rechtsoff,

      Ik begin te begrijpen dat je het niet eens ben met mij..
      Maar als je zo door blijft schelden, moet ik je in het zelfde groepje plaatsen als swetsnek en Dubbele komma.
      En dat is natuurlijk ook niet leuk he? 😉

      Islamimbeciel zegt ‘ie.
      Tjonge jonge….

    4. EU kok

     Ik sluit me er bij aan.

    5. lugar

     “Ik sluit mij aan bij swetsnek.”

     Goed idee!

     1. Meinoud Marinus

      Hij sluit zich aan bij swetsnek..

      ..doe je goed, Lugaartje 😉

     2. lugar

      Weet ik Maranus.

    6. Rechtsaf

     @nogmaals ik sla de namen even op natuurlijk 😉

    7. Blue monday

     Dank dat u mij niet onder die verderfelijke trollen schaart en mij hoogacht om mijn scherpe commentaren.

   4. Frits Jansen

    swetsnek, je zwetst uit je nek.
    Om te beginnen ben je zelf de eerste die reageert, dus houd je op z’n minst aan je eigen verzoek.

    Verder houdt Quispel de discussie levendig met af en toe een frisse tegenmening (zoals ik dat zelf ook probeer te doen).

    Een discussie tussen allemaal mensen die het met elkaar eens zijn is geen discussie. Dat wordt een soort kerkdienst.

    Laat ik dus beginnen te zeggen dat ik verzot ben op moslims, massa-immigratie van harte toejuich omdat daardoor het percentage zeurnederlanders afneemt, en dat het kibbelende zootje in Den Haag snel meer macht aan de EU moet overdragen want die is niet zo vreselijk verpolitiekt. En D66 verdient alle lof voor de moed van Ollongren dat verschrikkelijke referendum af te schaffen, dat puur een speeltje was van vandalistische journalisten die hun eigen nieuws maakten met totaal onverantwoorde voorstellen. Neonazi Baudet moet worden gearresteerd. En Angela Merkel verdient de Nobelprijs voor de Vrede omdat ze de moed had de grenzen open te stellen voor migranten, zodat bleke Duitse meisjes eens goed zouden kunnen genieten van een verrukkelijke beurt door een zwaar geschapen, donkere immigrant

  2. Holland

   Quispel, speciaal voor jou: “Het is blijkbaar iedereen, inclusief Klei zelf, ontgaan dat Klei ZELF zijn nummer via Twitter deelde. Dat dit consequenties kon hebben is de man blijkbaar totaal ontgaan. Geen privé informatie delen is zo’n beetje regel 1 van het internet.”
   ———————————————————————————————–
   Kortom, de onnozele filosoof heeft geen idee in welk tijdsgewricht hij leeft. Door schade en schande wijs worden is nog steeds geldig.

   1. Ernst Quispel

    Ja, dat was achteraf gezin onhandig maar gedaan vanuit een totaal ander motief.

    De rechtspopulist Duk zag er een mogelijkheid in om met vermelding van het nummer op te roepen hem massaal lastig te vallen. Een agressieve daad.

    Ik zie niet waarom je dat wenst goed te praten.

    1. Rechtsaf

     wat jij moet doen, met trollensmoel, lekker oprotten hier, je bent echt, maar dat is een understatement, om te kotsen gewoon, er zitten zéér, zéér naargeestige ondertonen in jou reacties.

     Jij bent zo verschrikkelijk links anti-Nederlands niet normaal meer, buiten het feit dat je natuurlijk een islamverheerlijker bent.

    2. Holland

     Quispel, het was een fittie tussen ‘populistisch links’ en ‘populistisch rechts’ met als uiteindelijk resultaat (tweet van Ewout Klei): “De trollenoogst viel ook wel mee: 5 telefoontjes en 1 sms-bericht.” Kortom: waar hebben we het over?

     Dit lijkt me een opgeklopt artikel van de DDS-redactie die met hun handen in het haar zaten om de zondagmiddag te vullen.

     1. Ernst Quispel

      Ik denk dat je gelijk hebt, Holland, maar een klotestreek blijft een klotestreek, ook als de gevolgen meevallen.

     2. Holland

      Wierd Duk had zich inderdaad niet moeten laten verleiden tot het publiceren van Klei’s 06-nummer, hoewel Klei’s domheid daarom haast schreeuwde.

    3. Top

     Blablabla. Blaaskaak! Pisvlek en ???????????????? Goed zo!

  3. Top

   Blablabla. Blaaskaak! Pisvlek en ???????????????? Goed zo!

  4. loes530

   Nee dat heb Wierd niet gedaan dat heb die zelf geplaats

 2. DolleDries

  1. Op de facebookpagina van de Provincie Noord-Brabant treffen wij de volgende advertentie:
  Is het college van mening dat een hoofddoek een acceptabele verschijningsvorm voor een (neutraal geachte) ambtenaar van de Provincie Noord-Brabant representeert?
  2. In een reactie onder de vacature op de provinciale Facebookpagina stelt de Directie van de provincie het volgende:
  “Provincie Noord-Brabant De provincie Noord-Brabant gebruikt voor de communicatie over haar vacatures foto’s van eigen medewerkers. Er zijn voor dit doel collega’s gefotografeerd van diverse leeftijdscategorieën en van diverse achtergronden met de bedoeling om een afspiegeling te laten zien van onze organisatie.
  Directie provincie Noord-Brabant “
  a. Kan GS aangeven waarom de islamitische ‘achtergrond’ hier relevant zou zijn voor een vacature?
  b. Kan GS tevens aangeven waarom een islamitische hijab (hoofddoek) als uiting van de islamitische ideologie een ‘afspiegeling’ zou vormen van de provinciale organisatie?
  3. Uit onderzoek van socioloog Ruud Koopmans blijkt dat de hoofddoek ‘beste voorspeller van moslimfundamentalisme’ is. Bovendien is de hoofddoek een voorschrift van de sharia, een onderdrukkend islamitisch voorschrift van vrouwenonderdrukking.Impliceert het college door de hoofddoek te promoten en te bestempelen als een afspiegeling van de provinciale organisatie dat daarmee dan tevens het op dezelfde sharia gebaseerde moorden, vernederen, stenigen, genitale verminken en verregaande sociale, maatschappelijke, juridische en staatsrechtelijke onderdrukking van vrouwen in de islamitische cultuur als een te accepteren gegeven moeten worden beschouwd? Hoe past dat volgens het college in een op democratie en vrijheid gebaseerde westerse samenleving waar ook Noord-Brabant onderdeel is?
  Hoe kan het college de vrouwenonderdrukkende hoofddoek promoten, terwijl in Iran vrouwen met gevaar voor eigen leven een strijd leveren om zónder hoofddoek door het leven te mogen gaan?
  4. Indien het college de hoofddoek niet als een acceptabele verschijningsvorm voor een neutrale ambtenaar beschouwt, waarom gebruikt het college de hoofddoek (het islamitische teken van verregaande vrouwenonderdrukking) dan als uithangbord bij de werving van personeel voor onze vrije, westerse en beschaafde provincie? Bent u bereid de foto ogenblikkelijk te vervangen door een foto van een persoon (van welke achtergrond dan ook) zónder hoofddoek? Zo nee, waarom niet?
  5. Hoelang buigt het college nog voor de dictatuur van de islam door sluipenderwijs islamitische uitingen acceptabel te maken?
  6. Deelt GS de mening van de PVV-fractie dat in het Provinciehuis als overheidsgebouw neutraliteit bewaakt dient te worden en er geen plaats is voor uitingen van de islamitische ideologie? Is GS derhalve bereid om het dragen van de hoofddoek te verbieden in de huisregels van het Provinciehuis, voor zowel ambtenaren, bezoekers, als leden van GS en PS? Zo nee, waarom niet?
  Namens de PVV Noord-Brabant,

 3. Beukman

  Duk is een gore klootzak, die vindt dat je best iemands fiets mag jatten als de eigenaar is vergeten om hem op slot te zetten.

  1. Ernst Quispel

   Ja, de man is ontspoord.
   Ik zie bij hem hetzelfde patroon als bij figuren als Kat, Niemöller en Karstens. Ze radicaliseren in rap tempo naar extremistische visies, worden door de serieuze media niet meer serieus genomen waarna ze verder radicaliseren.
   Het een voorspelbare gang naar de marges van het internet en het isolement.

   Tragisch.

   1. Top

    Blablabla. Blaaskaak! Pisvlek en ???????????????? Goed zo!

  2. Holland

   Je bent aan het vertrutten Beukman. Ik vind dronken Druncker een gore klootzak.

   1. Beukman

    Ik ook, @Holland, maar dus niet omdat ie rugpijn heeft of dronken is.
    Begin je het nu eindelijk te snappen?

 4. Vit

  Wat een moeilijk gedoe zeg over een telefoonnummer, iedereen die er behoefte toe voelt mag mij bellen, wel op mijn huisnummer. : 070-3625295

  1. Meinoud Marinus

   Haha! @ vit.

   Da’s nu eens eerlijk En humor!
   I saw what you did there 😉

  2. EU kok

   Hallo Vit, hang eens op.
   Je bent continu in gesprek.

   1. Vit

    Jokkebrok, je krijgt een antwoordapparaat.

    1. EU kok

     Helemaal niet.
     Kreeg net je vrouw/vriendin, Christine Vit aan de lijn.

     1. Vit

      Dan is het goed, als jij jouw nummer geeft op inspreekt bel ik je wel terug.

     2. EU kok

      Sorry Vit, maar ik heb een geheim nummer.
      Niemand, ik dus ook, mag dat nummer weten.

 5. Guus Geluk

  Duk is een smeerlap zonder enig besef van objectief verslaggeven. Hoe stupide dat dit figuur nog een podium krijgt bij de Telegraaf.

  1. Top

   Je begint je dag, vol ledigheid al weer vroeg. Moet je niet naar je pedokerkje? Om mijnheer/mevrouw/iets godje te gaan vragen of je lief bent geweest? Maak je geen zorgen, IK weet en zie alles!

   1. Guus Geluk

    DFTT.

    1. Top

     Loop je nu stotterend leeg?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.