Kalifaatmoeders en kinderen komen waarschijnlijk terug naar Nederland!

Geen categoriejul 03 2018, 21:00
De Nederlandse overheid heeft een bevel tot gevangenneming uitgegeven aan de Koerdische strijdkrachten die de kampen leiden waar de jihad moms & kids vast zitten. Aldus het AD.
Advocaat Seebregts die twee van de drie 'Nederlandse' vrouwen vertegenwoordigt, zegt dat ze nu heel dichtbij zijn. Hij doelt hiermee op de terugkeer van beide vrouwen en de kinderen. Het bevel gaat dan wel om de vrouwen, maar de kans wordt ontzettend klein geacht dat die kinderen niet meekomen.
De Koerden willen het liefst zo snel mogelijk af van die jihadwijven en aan huilende kinderen in je detentiekamp heeft niemand zin. Voor zowel de vrouwen als de kinderen zou het het beste zijn als ze naar een ambassade worden gebracht. De kampen zijn namelijk behoorlijk smerig en sommige kinderen zijn nog maar baby's. Beetje lullig om baby's te straffen voor het hebben van een achterlijke moeder, niet waar?
Ik hoop wel dat die moeders er niet zo makkelijk vanaf komen en volledig binnen de kaders van iedere mogelijke wet compleet worden aangepakt. Vast zetten, niet meer vrij laten, geen hulp tegenaan gooien en laten barsten.
Je kunt er donder op zeggen dat ze 'niet wisten hoe erg het was' en 'een ander beeld hadden van IS' maar wel de afweging hebben gemaakt om je kind mee te nemen naar onbekend terrein. Opportunistisch kut volk, die Syriëgangers.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten