Pech voor DENK - Kabinet bemoeit zich niet met nep Mekka-reisaanbieders

Geen categoriejul 11 2018, 17:00
Hè wat zuur, Farid Azarkan van DENK wilde zich hard maken voor al die gedupeerde moslims (waar Allah niet ingreep) die naar Mekka wilden, maar het kabinet doet niks! Via The Post Online.
Schijnbaar is het booming business om Nederlandse moslims te beduvelen door ze een nep reis aan te bieden richting Mekka. Sommigen gaan voor duizenden euro's in het schip en horen nooit meer iets van het bureau waar zij hun reis hebben aanbetaald of hun paspoort hebben afgegeven.
Anderen vliegen wel naar Mekka maar zodra ze zijn geland is niemand op de hoogte van een hotelboeking of een vervoersmiddel. Daar sta je dan! Farid Azarkan van DENK vind niet dat dit zo langer kan en wil dat er iets gebeurd!
Hier komt zijn oude PvdA hart weer naar voren want wat is stap één ook al weer als er een probleem is? Juist, kijken wat de overheid kan doen! Zo kwam ons Faridje op het idee om namens de overheid maar reizen aan te bieden naar Mekka. Want de overheid is er voor ieder probleem!
Mona Keijzer, staatssecretaris van Economische Zaken (CDA), vind dat echter te ver gaan en wijst Azarkan en z'n veertig beroofden op het feit dat ze gewoon naar de politie kunnen stappen of een klacht kunnen indienen bij consuwijzer.nl zoals de rest van Nederland.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten