Trump reageert op Helsinki ontmoeting met Poetin

Geen categoriejul 17 2018, 21:00
Nou, heel internet staat zowat in de hens omtrent de ontmoeting tussen Vladimir Poetin en Donald Trump. Dit viel Trump ook op en hij reageert. Via BBC.com.
Eerder vandaag werd door mijn collega Tim Engelbart al bericht dat sommigen het wel héél bont maakten wat betreft de analyse van deze ontmoeting. Een reactie van Trump kon dan ook niet lang op zich laten wachten.
Trump zegt de ontmoeting beter te hebben zien verlopen dan de recente NAVO-top. Ook zag hij geen enkele reden voor Russische inmenging in de Amerikaanse verkiezingen van 2016. Opgelost dus, waar hebben we het nog over?
Dat is nogal een klap in het gezicht van z'n eigen CIA en andere drieletterige takken van de overheid, die compleet het tegenovergestelde beweren. Diverse politici vragen dan ook om opheldering om deze opmerking.
Vervolgens krijgt zo'n beetje alle media het verwijt dat niemand het heeft over het extra geld wat hij voor de NAVO heeft weten te bewerkstelligen. Dit wordt door de NAVO-landen overigens stellig ontkend.
In plaats van de zaak dus weten te sussen wakkert Trump het vuur alleen maar meer aan! De media krijgen er van langs, de Democraten grijpen iedere soundbyte aan voor een avondvullend programma en zelfs z'n eigen achterban zit schuimbekkend achter z'n televisiescherm te kijken naar hoe, in hun ogen, de Verenigde Staten voor heel de wereld te kakken wordt gezet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten