Trump reageert op Helsinki ontmoeting met Poetin

snapshot
Foto: Donald Trump en Vladimir Poetin tijdens hun afsluitende persconferentie in Helsinki. Bron: Screenshot Witte Huis.

Nou, heel internet staat zowat in de hens omtrent de ontmoeting tussen Vladimir Poetin en Donald Trump. Dit viel Trump ook op en hij reageert. Via BBC.com.

Eerder vandaag werd door mijn collega Tim Engelbart al bericht dat sommigen het wel héél bont maakten wat betreft de analyse van deze ontmoeting. Een reactie van Trump kon dan ook niet lang op zich laten wachten.

Trump zegt de ontmoeting beter te hebben zien verlopen dan de recente NAVO-top. Ook zag hij geen enkele reden voor Russische inmenging in de Amerikaanse verkiezingen van 2016. Opgelost dus, waar hebben we het nog over?

Dat is nogal een klap in het gezicht van z’n eigen CIA en andere drieletterige takken van de overheid, die compleet het tegenovergestelde beweren. Diverse politici vragen dan ook om opheldering om deze opmerking.

Vervolgens krijgt zo’n beetje alle media het verwijt dat niemand het heeft over het extra geld wat hij voor de NAVO heeft weten te bewerkstelligen. Dit wordt door de NAVO-landen overigens stellig ontkend.

In plaats van de zaak dus weten te sussen wakkert Trump het vuur alleen maar meer aan! De media krijgen er van langs, de Democraten grijpen iedere soundbyte aan voor een avondvullend programma en zelfs z’n eigen achterban zit schuimbekkend achter z’n televisiescherm te kijken naar hoe, in hun ogen, de Verenigde Staten voor heel de wereld te kakken wordt gezet.

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

177 reacties

 1.   

  De 400 miljoen dollar die vanuit Rusland doorgesluisd is naar de Hillary campagne. Lezen we niet veel van.

  1.   

   De Amerikaanse president Donald Trump is dinsdag 180 graden gedraaid met zijn standpunt over het beïnvloeden van de Amerikaanse verkiezingen door Rusland. Volgens Trump bedoelde hij maandag in de persconferentie met de Russische president Vladimir Poetin het tegenovergestelde van wat hij daadwerkelijk zei.

   Onbetrouwbaar is die lieverd :)

   1.   

    Vertel scheetje.

    1.   

     Joehoe hepT ie net zelf gesegT.

     1.   

      Weer mond vol tanden,meester Dong?

      Kom op met die bewijzen. Mueller kan ze namelijk niet vinden.

      Kom op nazi! Verras me!

      Wat je komt weer niet verder dan andermans spelfouten…

      :-D

   2.   

    Ach vergeet niet dat meester Dong zwijmelt in zijn zelf verzonnen waarheid.

    Want trump is fout.

    Zuipert Juncker is liev

    En islam betekend vrede…

    WHAHAHA

    :-D

   3.   

    Die draai van Trump moet voor de fervente Trumpofielen alhier die zijn woorden gisteren en vandaag verdedigden nogal pijnlijk zijn. Gaan ze Donald nu tegenspreken, óf maken ze dezelfde draai als het baasje?

    1.   

     Dat blijkt mee gevallen, Beukman, Ritter duidde het reeds als een staaltje van groot staatmanschap.

     :)

     1.   

      “Dat blijkt mee gevallen…”

     2.   

      gevallen = te vallen

    2.   

     “(…) de fervente Trumpofielen…”

     Niet beroerd om enkele wapenfeiten te benoemen, dan maar liever Trumpofiel, da’s nog altijd beter dan islambeciel, moslimongool of gewoon een Neukmanner rugridder!

     – De Amerikaanse economie groeide in 2017 met 2,6% terwijl die tijdens Obama rond de 1% bleef dobberen. Het aantal banen is met ruim 1 miljoen gegroeid sinds zijn aantreden.

     – Trump pakt de open grenzen aan waarmee hij zijn land beschermd tegen economische schade

     – De tekorten op de US handelsbalans zijn en worden omgebogen.

     – Deregulering want voor iedere nieuwe wet of reglementering moeten er inmiddels twee worden geschrapt.

     – Het optimisme van de Amerikaanse ondernemer en consument is groot, door belastinghervormingen is het BBP tot >6% gegroeid.

     – Illegale immigratie is met ruim 70% teruggedrongen.

     – Zero tolerance op het gebied van het uitzetten van zware –illegale- criminelen.

     – De erkenning van Jeruzalem als hoofdstad van Israël. Z’n voorgangers zeiden het en Trump deed het!

     – Vredesgesprekken met Noord Korea. Niemand kon het Trump doet het. Vrede met NK is steeds dichterbij.

     – Het inreizen vanuit een 6-tal islamitische landen is verboden

     – Trump heeft continue laten zien dat als er niets gebeurt de Obama-care vanzelf zal imploderen (kosten exploderen, forse premiestijgingen en oplopende eigenrisico limieten voor verzekerden) Trump zal dit blijvend aanpakken onder het mom van ‘niet lullen maar poetsen’.

     – De infrastructuur van de V.S. wordt grondig vernieuwd.

     – TTIP met de EU ging de vrieskist in.

     – Trump kapte met het klimaat akkoord van Parijs.

     – Beter voor de VS: Trump heeft ervoor gezorgd dat Amerika niet meer betaalt voor de verdediging van Duitsland, Japan, Korea, Saoedi Arabië, en heel veel brandhaarden in de wereld, inclusief Midden Oosten.

     1.   

      Lugar .
      Zelfs ik als PVV aanhanger vind die Trump een gruwel van een vent .Die man liegt bedriegt is aan aso want met geld die denkt alles te kunnen zeggen en is een grote narcissist . Er is maar een ding waar ik het met Trump van harte eens ben .Dat was zijn uitspraak afgelopen week over de gelukzoekers .Daar had hij een punt .

      Dan Roept hij kijk eens wat ik met de economie heb gedaan die draait als een tierelier . Obama erfde de brokstukken van Bush . Die heeft de fundamenten gelegd voor de oplevende economie in de US . Trump heeft op het gebied van handel qua China groot gelijk .Maar de rest van de wereld niet .Hij werkt zn eigen geallieerden tegen hem .Canada wordt als een veiligheids risico gezien .

      Dan je Navo . De US hebben dat zelf opgezet om te voorkomen dat ook west Europa onder de invloed van Rusland zou komen .Dan het gezeik over duizenden militairen in Duitsland . Denk eens na waarom die daar destijds gestationeerd waren . Niet om Duitsland te beschermen puur bang dat Duitsland weer de fout in zou gaan .Dan oorlogje voeren (bush en vader Bush) in middenoosten en Afganistan . En dat moeten wij als Nato maar betalen? We hebben er niets te zoeken .Nato os opgericht voor als de rus een nato land zou aanvallen we met zn alle er op los zouden beuken .

      Dan meer geld in de Nato .Wie denk je dat er 100den miljarden aan verdient .Juist die amerikaan want wij EU kopen bijna alles in de US . Het wordt tijd dat wij niet achter die wolle broek van de US aanlopen maar onze eigen boontjes doppen ipv .

      Dan de leugens van Trump .Als het meneer niet uitkomt dan is het fake news . Mooi voorbeeld is een us football team dat kampioen was geworden dat wilde niet na het witte huis op paar na .Toen was het ineens ja ze waren niet respectvol ze knielde op het veld als het volkslied klonk .Wat wilde dit was een van de weinige teams die dat niet deed .Vervolgens was het ja maar ze bleven in de kleedkamer tijdens het volkslied .Nee Trump dat was een team uit een andere stad . Dan het afschaffen van de zgn obama care .Wie denk je dat dat raakt .Das zelfde als ze hier nu zouden zeggen we schaffen de ziektenkosten verzekering af zoek het maar lekker zelf uit en oh btw ze mogen gewoon commercieel aan de slag . Hoop dan maar dat je nog verzekerd kunt worden . Ik hoop niet dat ik gelijk krijg maar met Trump gaan we nog een hoop ellende tegemoed .

     2.   

      @Wheelboy: “Lugar, zelfs ik als PVV aanhanger, vind die Trump een gruwel van een vent .”

      Ik kan mij daar wel wat bij voorstellen, zelf ben ik ook niet echt een supporter van Trump. Dat neemt niet weg dat hij wel wapenfeiten produceert die de wereld in het algemeen, en Amerika in het bijzonder, beter maken. Dat is althans mijn mening.

      Het moet jou toch ook aanspreken dat er een inreisverbod is ingesteld tegen 6 islamitische landen en dat de illegale immigratie met ruim 70% is teruggedrongen?

     3.   

      Trump heeft inderdaad zijn verkiezingsbelofte’s niet nagekomen, gezien dit lijstje.

   4.   

    Misschien moeten wij de reactie van Poetin afwachten daar Trump zijn verspreking in het openbaar heeft bekend. Een idee, misschien?

 2.   

  Trump heeft gelijk er is geen enkel bewijs dat er onder Obama inmenging was.

  Bedoelt Wouter dat Amerika schuimbekkend geen WOIII krijgt. Amerika zou trots moeten zijn op zo kei die de wereld vrede dient.

  1.   

   Alle inlichtingendiensten in Amerika en de voorzitter van de Republikeinse partij weten wel zeker dat er sprake was van inmenging.

   DolleDries lult maar wat.

   1.   

    Dolledries onderbouwt zijn mening.

    Zou jij ons even bewijs kunnen overleggen van de Russische inmenging?

    Misschien dat we je dan een keer serieus kunnen nemen.

    Jij lult maar wat kwispeldoor. Kom op met die bewijzen!

    :-D

   2.   

    Je lult alsof het klinkklare waarheid is wat je beweert over de Russische inmenging….

    Waarom moeten we dan zolang op je bewijs wachten,Ernstig verward?

    Kom op,Doe je best!

    :-D

    1.   

     Waarom kom jij niet met die bewijzen dan, Dubbel Kommaat!?

     Je schreeuwd maar en typt jezelf helemaal in de knoop zodat je de helft vergeet, en weer een nieuw stukje moet typen. Wat vervolgens weer een zelfde autistische bijdrage betreft.

     Dubbele komma, serieus. Ga hier weg.

   3.   

    Dhr Quispel is net Halbe Zeilstra…. hij was er bij. Net als zijn hart bij de Shoa was

    1.   

     Ja bloem,mooie vergelijking WHAHAHA

     Zeker omdat de VVD nog linkser is dat de PvdA..

     Ernst Zijlstra was erbij…

     :-D

     1.   

      Waarschijnlijk was hij in de Dacia. Niet die van Putin, maar zijn eigen vertrouwde Dacia Duster. Op de één of andere manier vind ik dat de auto die bij deze man past. Waarschijnlijk een versie op gas, voor het geval hij een groepje mannen met keppeltjes tegen komt

  2.   

   De linksmens wil oorlog.

   Zijn gek op de islam want: “rivieren van bloed”

   Daar worden socialisten geil van.

   Dood en verderf houd ze op de been. Kwijlend wachten ze op ontploffende bommen en dode kinderen.

   Ik heb veel respect voor Trump. En spuug op de oorzaak van de vluchtelingenstroom:

   Obama. Die Isis financierde. En 1.5 miljoen mensen afmaakten als beesten in hun kalifaat.

   De socialisten krijgen er nog een erectie van.

   GO TRUMP!

   Hadden wij maar zo’n leider….

   1.   

    @ Dubbele Komma snapt het helemaal.

    1.   

     Ikke wel, fascistische griezel!

     Nou jij nog!

     :-D

     1.   

      Vergeet niet dat Kong liefhebber is van een partij die een massamoordenaar op handen droeg en geld in ontvangst nam van deze terwijl de Chinezen verhongerde, bloed geld dus.

     2.   

      Precies dries!

   2.   

    “Dood en verderf houd ze op de been. Kwijlend wachten ze op ontploffende bommen en dode kinderen.”

    Gestoorde idioot.

    1.   

     Zijn dat al je argumenten over de Russische inmenging Ernst Zijlstra?

     Een beetje islam promotor is toch gek op dode kinderen of minimaal verkracht zoals in Engeland?

     Want Robbie Robinson is pas fout! Niet de verkrachters,maar robbie, die het in de media bracht toch? Halbe Quispel?

     Waarom haat jij onze Europese kinderen zo?

     Dat je het voor moordenaars en verkrachters opneemt Ernst Zijlstra?

     Kom op met je bewijs over Russische inmenging of houd gewoon je domme landverradende muil.

     Ernst Dutroux.

   3.   

    “En spuug op de oorzaak van de vluchtelingenstroom: Obama.”

    Het waren inderdaad de grote helden van links, Barack Obama en zijn adjudant Hillary Clinton, die Gaddafi ten val brachten en Libië in totale chaos en anarchie hebben gestort. Als gevolg daarvan ontstond vanuit Libië een enorme vluchtelingenstroom via de Middellandse Zee richting Europa. Dus op die Obama en dat gekke wijf van Clinton kun je inderdaad gerust spugen. Wat een waardeloze figuren waren dat en wat hebben ze veel menselijk leed en ellende op hun geweten… Denk alleen al aan de talloze mensen die in gammele bootjes zijn verdronken, maar denk ook aan de ontwrichtende uitwerking op onze maatschappij van al die mensen die hier helemaal niet inpasbaar zijn. Ik weet nog hoe Clinton zei over Gaddafi: “We came, we saw, he died”, gevolgd door een hele nare misplaatste lach. Wat ben je dan ziek in je hoofd als je zoiets zegt… Als die bitch was gekozen ipv Trump, dan was de ramp echt niet te overzien geweest, want Clinton had vrijwel zeker besloten om Assad in Syrië te verdrijven, met als logisch gevolg een all out war met Rusland en Iran. Tel uit je winst… GODDANK heeft dat gestoorde wijf verloren… Maar links is niet voor rede vatbaar. Als je dit tegen een Obama / Clintonfan zegt word je gewoon straal genegeerd en doen ze net alsof ze Oost-Indisch doof zijn. De waarheid telt niet, alleen de ideologie…

   4.   

    Goed punt heb je hier dubbele komma! Dat linkse uitschot ziet groen en geel van nijd dat de USA eindelijk een President hebben die gezag uitstraalt, en heel handig opereert. Niet te vergelijken met een kwezel als Obama, maar goed, dat was dan ook een moslim natuurlijk. Trump heeft al aangegeven voor een tweede termijn te gaan, en een groot deel van het volk staat geheel achter hem. Helaas, wij moeten het doen met type’s als Juncker, die geen dag nuchter is. Arm Europa. Waar hebben we deze corrupte, nooit democratisch gekozen figuren aan te danken? De enigen die nog sympathie koesteren voor Juncker zijn Lucas Bols, Johnnie Walker, en Heineken. Daar hebben we het mee gehad.

  3.   

   Men schijnt er niet achter te willen komen dat als er inmenging is geweest dat dat tijdens de regering van Obama is geweest.

   1.   

    Hans,

    Zeker wel: dat is ook evident. Het betrof een inmenging tijdens de presidentsverkiezingen. President Obama zette hierop diplomaten uit en waarschuwde Poetin.

    1.   

     Je bedoelt Barack Hossein Obama die, overal waar hij kon, de negatieve stereotypering van islam bevocht? Alsof er iets positiefs bestaat in islam.

 3.   

  Maar wat moet hij sussen Wouter de waarheid.

 4.   

  De Russiagate razernij gaat grotendeels over het opjutten van contrasten tussen de Verenigde Staten (engel en slachtoffer) en Rusland (sinister en dader).
  Sinds begin 2017, hebben de massamedia in de VS hebben het dik opgelegd met wat ruwweg de politieke equivalent is van een schildertechniek die bekend staat als clair-obscur – ‘het gebruik van sterke contrasten tussen licht en donker, meestal gedurfde contrasten die een hele compositie beïnvloeden’, in de woorden van Wikipedia. De Russiagate razernij gaat grotendeels over het opjutten van contrasten tussen de Verenigde Staten (engel en slachtoffer) en Rusland (sinister en dader).
  Talloze verhalen met selectieve feiten worden op die manier verteld. Maar er kunnen ook andere selectief op feiten gebaseerde verhalen worden verteld om de Verenigde Staten af te schilderen als een sinistere victimizer en Rusland als een engelachtig slachtoffer. Die regeringen en hun conformistische mediakanalen zijn hoe dan ook meedogenloos in het vertellen. De grote journalist I.F. Stone observeerde lang geleden: “Alle regeringen liegen, en niets wat ze zeggen moet geloofd worden.” Met andere woorden: vertrouw niets, verifieer het.

  Vaak hebben de grootste leugens juist te maken met wat niet genoemd wordt. Media in de VS noemen bijvoorbeeld zelden zulke belangrijke zaken als de tegen alle beloftes in enorme uitbreiding van de NAVO aan de grenzen van Rusland sinds de val van de Berlijnse muur, of de schaamteloze VS interventie in de cruciale presidentsverkiezingen van 1996, of de terugtrekking van de Amerikaanse regering in 2002 uit het atoomrakettenverdrag (Anti-Ballistic Missile Treaty), of de meer dan 800 overzeese militaire bases van de VS – tegenover de negen van Rusland.
  Voor menselijke overleving op deze planeet verschijnt een overkoepelende waarheid in een open brief die vorige week werd gepubliceerd door The Nation Magazine: “Geen enkel politiek voordeel, reëel of ingebeeld, zou kunnen compenseren voor de gevolgen als zelfs maar een fractie van de arsenalen van de VS en Rusland werden gebruikt in een thermonucleaire uitwisseling. Het stilzwijgende voorwendsel dat de verslechtering van de Amerikaans-Russische betrekkingen de overlevingskansen voor de volgende generaties niet verergert, is ten diepste onjuist.”
  De eerste 26 ondertekenaars van de open brief – “Common Ground: For Secure Elections and True National Security” – omvatten Pentagon Papers klokkenluider Daniel Ellsberg, schrijver en feministische organisator Gloria Steinem, voormalig VN-ambassadeur Gov. Bill Richardson, politiek analist Noam Chomsky, voormalig geheime CIA-operationeel medewerker Valerie Plame, activistisch leider Rev. Dr. William Barber II, filmmaker Michael Moore, voormalig Nixon White House-raadsman John Dean, Rusland-geleerde Stephen F. Cohen, voormalig U.S. ambassadeur in de USSR, Jack F. Matlock Jr., Pulitzer Prize-winnende schrijvers Alice Walker en Viet Thanh Nguyen, The Nation-redacteur Katrina vanden Heuvel, voormalig senator Adlai Stevenson III, en voormalig lid van het Huis van Afgevaardigden en lange tijd lid van de Commissie House Armed Services Committee Patricia Schroeder. (Ik was ook een van de eerste ondertekenaars.)

  Sinds de publicatie vijf dagen geleden, heeft de open brief steun gekregen van een petitie die al door 30.000 mensen is ondertekend. De petitie is bedoeld om de roep om bescherming van de digitale infrastructuur van het verkiezingsproces, die nu “kwetsbaar is voor zogenaamde hackers die overal zijn gevestigd”, te versterken en om “concrete stappen te nemen … om de spanningen tussen de nucleaire grootmachten te verminderen”.
  We hebben een grote verandering nodig in de benadering van de VS van Rusland. Het is duidelijk dat de benodigde verschuiving niet zal worden geïnitieerd door de Republikeinse of Democratische leiders in het Congres; Het moet komen van Amerikanen die hun stem laten horen. Het leven – en zelfs het bestaan – van toekomstige generaties staat op het spel in de relatie tussen Washington en Moskou.
  Veel van de grassroots-ondertekenaars van de petitie hebben opmerkingen geplaatst met vermelding van hun naam. Hier zijn een paar van mijn favorieten:
  Uit Nevada: “We delen allemaal dezelfde planeet! We kunnen maar beter leren hoe we dat veilig doen of de gevolgen accepteren dat we onszelf opblazen! “
  Uit New Mexico: “De aarde zal een nucleaire oorlog niet overleven. De wapens die we vandaag hebben kunnen veel meer vernietiging veroorzaken dan die in een vorige tijdperk. We moeten een weg vinden naar een gemeenschappelijke basis. ‘
  Uit Massachusetts: “Het is noodzakelijk dat we stappen ondernemen om de onschendbaarheid van onze verkiezingen te beschermen en nucleaire oorlog overal ter wereld te voorkomen.”
  Uit Kentucky: “Veilige verkiezingen zijn een fundamenteel onderdeel van een democratisch systeem. Maar dit kan zinloos worden in het geval van een thermonucleaire oorlog. ‘
  Uit Californië: “Het is allemaal waanzin en overmoed als we het hebben over oorlogszucht jegens anderen, vooral als we zulke gevaarlijke wapens hebben en de menselijke fouten al meer dan eens in de afgelopen halve eeuw bijna tot onze vernietiging hebben geleid.”
  Toch blijft een breed scala aan mediakanalen, met name het door “Russiagate” geobsedeerde netwerk MSNBC, progressieven opjutten om op te stijgen naar het toppunt van anti-Russische hysterie. Ze marcheren daarbij in een soort virtuele arm-in-arm met Republikeinse hyper-haviken zoals Senators John McCain en Lindsey Graham. De onophoudelijke tromgeroffel is in overeenstemming met wat Martin Luther King Jr. “de waanzin van het militarisme” noemde.
  Ondertussen hebben we, zoals dr. King ook zei: “Vandaag nog steeds een keuze: geweldloze co-existentie of gewelddadige co-annihilatie.”

 5.   

  Wederom maakt Trump duidelijk dat hij een dialoog wil en geen conflict.

  Hij heeft met Putin talrijke belangrijke onderwerpen besproken……….met name wederzijdse ontwapening.

  Onbegrijpelijk dat (vooral links) Trump aanvalt en demoniseert omdat hij dialoog wil en geen oorlog.

  Het lijkt erop dat vooral de linkse media een conflict wil met Rusland. Want kennelijk is de haat voor Trump is groter dan het voorkomen van een oorlog.

  1.   

   Het is al jaren duidelijk dat de linkse leeghoofden alleen maar uit zijn op bloedvergieten en geweld,ritter.

   Links en geweld zijn 4 handen op 1 buik.

   Kijk hoeveel oorlogen oboema is gestart. En hoeveel doden hij op zn naam heeft.

   De enige president die ELKE dag van zijn ambtstermijn oorlog heeft gevoerd. En de linksmens had die lijn graag doorgezet met knettergekke killary.

   Kijk wat de EU heeft gedaan. Een burgeroorlog gestart in Oekraïne. De eigen bevolking blootgesteld aan hordes islam die on al 1400 jaar proberen uit te moorden. Kijk naar alle prachtige aanslagen die we in europa hebben mogen bekomen door de samenwerking tussen de socialisten en de islam. En het duurt maar voort. En het word nog vele malen erger. Dat leert de realiteit ons van 1400 jaar islam,en het linkse socialistische geweld van na de oorlog.

   Links en islam zijn verstrengeld met elkaar en elke liter bloed die er word verspeeld aan hun beider ideologie is feest voor deze wolven.

   MAAR BLOED MOET EN ZAL ER VLOEIEN!

   Daarom moeten wij met zn allen een hekel aan Trump hebben. Die geen conflict zoekt. En moeten wij Juncker liefhebben die met zijn lamdronken hoofd morgen nog Rusland binnentrekt!

   DOOD EN VERDERF!

   Dat is links! Praktisch alle na oorloogse aanslagen kwamen van links en natuurlijk hun bloedbroeders de islam!

  2.   

   @Ritter beweert:
   “Wederom maakt Trump duidelijk dat hij een dialoog wil en geen conflict.”

   De hele wereld heeft gisteren kunnen zien hoe Trump zichzelf aan Vladimir aanbood als vloermat. De zakenman Donald vernederde zichzelf in een poging iedereen te vriend te houden.

   Je kan echter niet het staatshoofd te vriend houden van een land dat in het beklaagdenbankje staat wegens ongeoorloofde inmenging in de Americaanse verkiezingen.
   Vladimir zag het tevreden aan, hij hoefde amper met zijn ogen te knipperen.

   Maar ach, we kennen Trump. Maak je geen zorgen, hij weet altijd goed te ontsnappen uit de nesten waarin hij zich met enige regelmaat werkt. Zou zijn bewering van vanavond dat hij het allemaal heel anders had bedoeld hem hierbij helpen, óf hem nóg ongeloofwaardiger maken?

 6.   

  Trump heeft succes gehad met de Navo meeting waarbij hij de wanbetalers heeft aangespoord te betalen waardoor de Navo is versterkt.

  En Trump heeft een succes behaald door met Putin een dialoog op te bouwen en belangrijke onderwerpen te bespreken. Onder Obama was de relatie met Rusland op een dieptepunt beland. Trump wil dat nu repareren.

  Trump zegt dat er word onderhandeld over wederzijdse ontwapening.

  Voor de verkiezingen werd er voorspeld door de vijanden van Trump dat Trump overal oorlog zou gaan voeren.

  Maar het omgekeerde blijkt waar te zijn.

  Trump zoekt de dialoog in plaats van oorlog. Dat is te waarderen.

 7.   

  Trump wil vrede dit in tegenstelling tot de democrats, de NeverTrumpers en de MSM.

  Ik sta achter de humanistische vredesduif The Donald.

  1.   

   Two Ravens Black Kettle

   Wout Willemsen geeft een totaal verkeerde impressie van de persconferentie. Laat weer zien dat je zelf moet kijken naar de persconferentie en niet moet afgaan op wat bloggers en media schrijven.

   Hier is de persconferentie van Trump. Kijk en oordeel zelf.

   http://www.foxnews.com/politics/2018/07/17/trump-says-misspoke-on-russian-meddling-during-press-conference-accepts-us-intel-findings.html

   1.   

    Ritter

    Ik kijk alles Live
    Altijd naar de bronnen toe
    Zonder inmenging van de corrupte Fake News MSM fabrikanten
    Elke morgen staat Fox aan (althans minimaal Ingraham Angle, Tucker en the Five en soms Hannity en Baier (Cavuto is natuurlijk niet te pruimen)

    1.   

     Two Ravens Black Kettle

     Ik kijk ook altijd naar live bronnen zodat ik zelf kan horen wat ze zeggen en ik niet hoeft af te gaan wat de “journalist” ervan maakt. Want een journalist “kleurt” de berichtgeving vaak met zijn eigen mening.

 8.   

  “In plaats van de zaak dus weten te sussen wakkert Trump het vuur alleen maar meer aan!”
  —————

  Kennelijk heeft u de persconferentie niet gezien.

  Trump staat achter zijn veiligheidsdienst, zoals hij vele malen heeft gezegd. Maar Trump zegt ook er van samenwerking van hem en de Russen geen sprake was. Daar is ook geen enkel bewijs voor gevonden.

  Ook zegt Trump dat vele belangrijke onderwerpen zijn besproken met Putin.

  En ja, de media hebben hysterisch gereageerd op de Trump; want ze haten hem en zullen alles aangrijpen om hem te demoniseren.

  Trump zoekt de dialoog. Sinds wanneer is dat fout? Kennelijk alleen als je naam Trump is.

  Hieronder is de volledige persconferentie van Trump.

  Kijk zelf en zie hoe Wout Willemsen een totaal verkeerde impressie geeft over de persconferentie van Trump.

  Het is inderdaad de media die constant de mensen proberen op te stoken tegen Trump.
  ———-

  Trump says he misspoke on Russian meddling during press conference, accepts US intel findings
  http://www.foxnews.com/politics/2018/07/17/trump-says-misspoke-on-russian-meddling-during-press-conference-accepts-us-intel-findings.html

 9.   

  Beste Wout, uw collega Tim schreef hierover het volgende t.a.v Trump “Laten we dit dus gewoon benoemen wat het was: een dieptepunt in de wereldgeschiedenis”. Als dat al niet erg bont is gingen diverse andere media daar nog ver over heen. Ongehoord en ongepast. Abjecte reacties die gebrekkig onderbouwd zijn. Je hoeft geen fan van Trump te zijn o. In te zien hoe abject de reacties zijn. Dat wakkert uiteindelijk alleen de steun maar aan en werkt dus averechts

 10.   

  Ik raad iedereen zelf naar de persconferentie van Trump te kijken. Want de media verdraaien zijn woorden toch. Hieronder is de link.

  Wat Trump o.a zegt is dat het al bekend was onder Obama dat de Russen bezig waren maar dat Obama niets hieraan deed omdat Obama dacht dat Clinton zou winnen Maar Trump won en toen werd het ineens een groot probleem voor de Democraten en media. Uiteraard om het het presidentschap van Trump te ondermijnen.

  Trump says he misspoke on Russian meddling during press conference, accepts US intel findings
  http://www.foxnews.com/politics/2018/07/17/trump-says-misspoke-on-russian-meddling-during-press-conference-accepts-us-intel-findings.html

  1.   

   ritter: Want de media verdraaien zijn woorden toch.
   foxnews: motivated’ by dislike of president.
   Ritter: te maken met de haat voor Trump
   .
   Wie verdraait er hier ?

   1.   

    Hij lult maar wat…maar Ritter is wel de enige die er moeite voor doet om het inhoudelijk te laten lijken.

    Waren die anderen maar zo..

    1.   

     En wie ben jij Blauwe Maandag? Een hersenschim van Ernstoğan? Oow sorry…Ernstoğan heeft geen hersens….dus jij bestaat ook niet, toedeloe…sneuneus

 11.   

  Inmiddels krabbelt de clown wanhopig en ongeloofwaardig terug over wat hij allemaal heeft geroepen op de persconferentie.

  De man haalt bakzeil maar wie kan hem in redelijkheid geloven?

  1.   

   Ik denk dat Trump ook wel heeft begrepen dat hij te ver ging en nu de stukken probeert te lijmen. Problematisch met deze president is dat hij elke dag iets anders zegt.

   1.   

    Het ligt er maar aan wat je gelooft nu klaar voor de islam Guus gelul…

    Je bent makkelijk beïnvloedbaar in elk geval…

    :-D

    En dan ben je ook nog maar eens een dom nep-accountje…

    Je bestaat niet eens…

    :-D

    De zakkenvullers in de EU zijn gek op debieltjes als jij…

    Daar drinkt Juncker nog maar eens een flesje dure whisky op….

    *HIPS*

    :-D

    1.   

     “Buklaaf” voor de islam.

     Geil van oorlog en geweld.

     Promotor van kinderverkrachtingen.

     Tommy is pas slecht…

     Verkrachten met besneden piemeltjes is het einde…

  2.   

   Blijf je nou doorgaan Halbe Quispel?

   Waar zijn je bewijzen kinderneukerlover?

  3.   

   Ik lees dat mensen zoals jij, Ernst Q steeds benauwder worden, grip verliezen.
   Heerlijk zo’n president als Trump en alles wat hij bereikt op zijn onnavolgbare en wat typische manier.
   Gelukkig wordt de wereld langzaam wakker en de waarheid mag steeds meer gezegd worden en de druk op foute moslims [2/3], foute linkse zakkenvullers, economische vluchtelingen en misdadigers en meer van dat tuig wordt groter. En heerlijk om te zien hoe Israël verhard na al die jaren geprobeerd te hebben aan linkse waarden te voldoen.
   Ik weet niet wat je bent, je wordt voor zoveel zaken uitgemaakt hier op DDS, maar aangezien je er nog steeds op kickt om goede discussies om zeep te helpen [en dat lukt je steeds minder van wat ik er van lees] vind ik je in ieder geval een misselijk mannetje en een zielige onruststoker.

   Van mij mag je dood neer vallen en als ik je daarbij kan helpen hoor ik het wel hé.

   1.   

    “Van mij mag je dood neer vallen”

    Ik wens Veteraan evenwel van harte een lang leven in een goede gezondheid toe.

   2.   

    Veteranenziekte ?

    1.   

     O__O

 12.   

  Laat de criticasters maar hysterisch reageren op Trump…………..ondertussen voert Trump zijn beleid uit en bereikt resultaten.
  ———-

  Trump en Poetin bereiken akkoord over veilige grenzen voor Israël met Syrië op de Golan

  “Als we de commentaren in de westerse pers moeten geloven, heeft de ontmoeting tussen de Amerikaanse president Donald Trump en de Russische president Vladimir Putin in Moskou helemaal niks opgeleverd (voor Europa).

  De reguliere media in de landen van de Europese Unie, die per definitie anti-Israël zijn, zullen uiteraard geen jota schrijven over wat goed voor Israël is, maar in Moskou werd door de twee grote tenoren van de wereld wel degelijk gepraat over Israël’s veiligheid én een akkoord werd bereikt!

  De Russische president Vladimir Poetin zei op maandag dat hij en de Amerikaanse president Donald Trump overeenstemming hebben bereikt over het veiligstellen van de grens van Israël met Syrië, in overeenstemming met de terugtrekking van de strijdkrachten uit 1974 na de Yom Kippur-oorlog.”

  https://brabosh.com/2018/07/17/pqpct-jgm/

  1.   

   Ik vind het knap dat je steeds je beweringen sterk onderbouwd tegen uit de lucht gegrepen beweringen van de Ernst club,

   1.   

    Juist Dries,Ik neem er niet eens de moeite meer voor. Want Ernst Dutroux met al zijn nep accounts gaat weer uit zijn LIEGENDE nek zwetsen in 3,2,1….

    Kom er maar in Halbe Quispel…

    :-D

 13.   

  Als pacifist ben ik voor dialoog. In Amerika is er echter geen politicus meer te vinden die niet in de zak van de wapen lobby zit.
  Alleen ex politicus Ron Paul is nog een realistisch persoon. Jammer dat hij nooit president is geworden.
  Misschien weet er iemand op deze site nog een actief politicus democraat of republikein die tegen oorlog is? Ik vind het allemaal zeer verontrustend.

  1.   

   Dat is trump,www.

   Of is hij ook een oorlog gestart waar ik niks van weet ofzo?

  2.   

   Verstandige woorden van Sen. Rand Paul.
   WWW

   Sen. Rand Paul staat achter de ontmoeting tussen Trump en Putin.

   Rand Paul zegt terecht dat de kritiek op Trump vooral te maken met de haat voor Trump die veel media en anderen hebben voor Trump en daarom hysterisch reageren.

   Rand Paul sides with Trump on Russia, says critics ‘motivated’ by dislike of president
   http://www.foxnews.com/politics/2018/07/17/rand-paul-sides-with-trump-on-russia-says-critics-motivated-by-dislike-president.html

 14.   

  Gevolgen van het criminele beleid van Obama:
  Het organiseren van een verwoestende burgeroorlog in Syrië
  Onvoorstelbare slachtpartijen van de IS op tienduizenden christenen en andere niet-moslims
  Religieuze genocide op christenen in het Midden-Oosten met als gevolg dat nauwelijks nog christenen in de bakermat van het christendom leven
  Complete volkeren werden volgens de agenda van de NWO op de vlucht gedreven naar Europa door een doelbewust een historisch ongekende vluchtelingengolf naar Europa op gang te brengen met als doel de grootste economische en wetenschappelijke concurrent van de VS, Europa, te vernietigen.

 15.   

  Stevige president. Ik geniet elke dag van z’n resultaten. Hij heeft inmiddels uitleg gegeven over zijn verspreking in de persconferentie. Het zij hem vergeven. Althans, door mij.

  1.   

   “Ik geniet elke dag van z’n resultaten.”

   Speciaal voor jou noteer ik er enkele:

   – De Amerikaanse economie groeide in 2017 met 2,6% terwijl die tijdens Obama rond de 1% bleef dobberen. Het aantal banen is met ruim 1 miljoen gegroeid sinds zijn aantreden.

   – Trump pakt de open grenzen aan waarmee hij zijn land beschermd tegen economische schade

   – De tekorten op de US handelsbalans zijn en worden omgebogen.

   – Deregulering want voor iedere nieuwe wet of reglementering moeten er inmiddels twee worden geschrapt.

   – Het optimisme van de Amerikaanse ondernemer en consument is groot, door belastinghervormingen is het BBP tot >6% gegroeid.

   – Illegale immigratie is met ruim 70% teruggedrongen.

   – Zero tolerance op het gebied van het uitzetten van zware –illegale- criminelen.

   – De erkenning van Jeruzalem als hoofdstad van Israël. Z’n voorgangers zeiden het en Trump deed het!

   – Vredesgesprekken met Noord Korea. Niemand kon het Trump doet het. Vrede met NK is steeds dichterbij.

   – Het inreizen vanuit een 6-tal islamitische landen is verboden

   – Trump heeft continue laten zien dat als er niets gebeurt de Obama-care vanzelf zal imploderen (kosten exploderen, forse premiestijgingen en oplopende eigenrisico limieten voor verzekerden) Trump zal dit blijvend aanpakken onder het mom van ‘niet lullen maar poetsen’.

   – De infrastructuur van de V.S. wordt grondig vernieuwd.

   – TTIP met de EU ging de vrieskist in.

   – Trump kapte met het klimaat akkoord van Parijs.

   – Beter voor de VS: Trump heeft ervoor gezorgd dat Amerika niet meer betaalt voor de verdediging van Duitsland, Japan, Korea, Saoedi Arabië, en heel veel brandhaarden in de wereld, inclusief Midden Oosten.

 16.   

  Is er iemand die gelooft dat Trump de rit gaat uitzitten? Gedraai komt niet zuiver over. Met Nixon begon het ook zo.

  1.   

   Ja @Heinz, ik denk dat hij de rit gaat uitzitten. Ik maak me geen illusies. Nixon zat bovendien heel wat dieper in de penarie dan Trump.

   1.   

    Ik houd het goed voor mogelijk dat hij deze termijn nog met hangen wurgen, en wellicht als aangeschoten wild, zal uitdienen. Een belangrijke variabele is het verloop van de midterms – als die slecht voor hem verlopen lijkt een impeachmentprocedure waarschijnlijk. Een factor is ook waar Mueller de komende maanden mee komt. De tekenen wijzen er op dat hij het net geleidelijk maar heel stevig dichttrekt.

    Het debiele gestruikel vande afgelopen week maar ook het feit dat zijn verkiezingsbeloften niet worden gerealiseerd zal zijn populariteit aantasten. Ik denk dat die afbrokkeling dezer dagen is begonnen.

    1.   

     “Het debiele gestruikel…”

     Zegt de islambeciel.

     1.   

      “ook het feit dat zijn verkiezingsbeloften niet worden gerealiseerd zal zijn populariteit aantasten”, las je dat?
      En dat gaat over de enige president op aarde die zijn belofte’s nakomt.

     2.   

      @Ni28: “(…) las je dat? En dat gaat over de enige president op aarde die zijn beloftes nakomt.”

      Inderdaad, ik las het. Bovendien wordt deze president vergezeld door een flink aantal wapenfeiten, ik heb ze hier al genoemd.

   2.   

    @Neukman: “ik denk…”

    Fout!

  2.   

   “Met Nixon begon het ook zo.”

   Ja maar Nixon had een bakfiets.

   1.   

    @Lugar…..geen enkele pampers is opgewassen tegen de schijt van Ernstoğan en al zijn ego’s…bespaar je de moeite

   2.   

    @lugar
    Weder die oude klare hè?
    …drinken en online typen is meestal niet de verstandigste keus.
    Ga lekker naar bed joh.. ;)

    1.   

     @Maranus: “Weder die oude klare hè?”

     Lugar drinkt geen alcohol, islamitisch missertje!

     Vandaag alweer een nieuwe dag waarbij de islam en haar pleitbezorgers het opnieuw zullen ontgelden.

 17.   

  Ho stop! Na uitgebreide analyse ben ik tot de conclusie gekomen dat Trump EEN VERWARDE MAN IS. Ik heb gelijk en jullie zaten er naast. En het is de schuld van Junker ….die is ook in de war. En ze komen allemaal uit Oostenrijk. En als dat het niet is geven we de Joden de schuld.

 18.   

  “En Helsinki? Bij de gesprekken achter gesloten deuren tussen Trump en Poetin zat aan Trumps kant van de tafel niet alleen de meedogenloze machtsdenker John Bolton maar ook Fiona Hill, een van de scherpste en best geïnformeerde Poetin-critici in de wereld. Hun persoonlijke aanwezigheid tegenover Poetin betekent dat de gesprekken hard en confronterend zijn geweest. De nu nog onbekende deals die daar gesloten zijn, tellen; niet de uitspraken op de persconferentie.

  Trumps optreden op die persconferentie was, denk ik, bedoeld om de relatie met Poetin wat te laten ontspannen. Maar de media, niet gestoord door enig begrip voor wat binnenskamers plaatsvond, brulden dat Trump zwak was en een verrader. Voor de duidelijkheid: dat Rusland desinformatie in Amerika heeft verspreid, is verwerpelijk. Maar als we eerlijk zijn, moeten we het volgende bekennen: dat is kinderspel vergeleken met hoe in de jaren negentig, en ook later, het Westen geprobeerd heeft de interne aangelegenheden van Rusland en Oekraïne te manipuleren.

  De Trump-hysterie in de media heeft ziekelijke trekken gekregen.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2316137/de-ziekelijke-trekken-van-trump-hysterie?utm_source=telegraaf-nieuwsbrief&utm_medium=email&utm_campaign=20180717204502_avond&utm_content=telegraaf_avond&utm_term=&EMAIL_SK=SK1251265

 19.   

  Het is griezelig om te moeten concluderen maar het lijkt er sterk op dat Trump is acting like a controlled asset.

  Ik blijf het zeggen hoor.

  https://www.msn.com/en-us/news/msn/clarke-trump-acting-like-controlled-asset/vp-AAAdONT

 20.   

  “Op 26 maart 2012 zat president Obama op een podium, ook ten overstaan van de wereldpers, met Dimitri Medvedev, toen nog president van Rusland als intermezzo tussen twee presidentstermijnen van Poetin. De microfoon stond open, wat Obama niet wist toen hij Medvedev toefluisterde dat hij veel flexibeler kon zijn na de verkiezingen van dat jaar, want in zijn tweede termijn was hij veel vrijer ten aanzien van het begrenzen van Amerika’s rakettenschild en dan kon hij tegemoetkomen aan Ruslands zorgen. Ik zal het aan Vladimir doorgeven, fluisterde Medvedev terug.

  De media speelden deze incidenten niet hoog op. Want Hillary en Obama waren politici met dezelfde politieke voor- en afkeuren als bijna iedereen die in de media werkte.”

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2316137/de-ziekelijke-trekken-van-trump-hysterie?utm_source=telegraaf-nieuwsbrief&utm_medium=email&utm_campaign=20180717204502_avond&utm_content=telegraaf_avond&utm_term=&EMAIL_SK=SK1251265

  1.   

   @Ritter
   Trump is het niet eens met Leon de Winter. Trump zegt:

   “I accept our intelligence communities conclusion of Russia’s meddling in the 2016 election…”

   https://www.msn.com/en-us/news/msn/trump-changes-his-words-i-meant-to-say/vp-AAAdM9o

   De Winter deed dit enkele uren geleden nog af als een samenzweringsverhaaltje. Zal hij bijdraaien nu Trump zelf ook is bijgedraaid?

   1.   

    Trump heeft niet alleen het vermogen tot schaamteloos liegen en draaien maar evenzeer het vermogen af te dwingen dat zijn aanhangers daarin moeiteloos meebewegen.

    Ritter en de Winter zullen na deze draai van Trump net zo makkelijk meedraaien en zeggen dat ze dit altijd al bedoelden.

    1.   

     Ik las vandaag een interview met een stenograaf van Trump, die hem van regeringswege was toebedeeld toen hij potus was geworden. Trump moest niets van hem hebben, hij hield er helemaal niet van dat zijn woorden ook werden vastgelegd.
     Na het akkefietje van gisteren is nóg invoelbaarder waarom.

     1.   

      De morele chaos van Trump doet verlangen naar Obama; een rechtschapen man.

      https://edition.cnn.com/2018/07/17/politics/obama-mandela-day-address-intl/index.html

     2.   

      “Obama; een rechtschapen man.”

      Barack Hoessein Obama zei (4 juni 2009) het zo:

      En ik beschouw het als een onderdeel van mijn verantwoordelijkheid, als president van de Verenigde Staten, te vechten tegen de negatieve beeldvorming van de islam, waar zich dat ook maar voordoet.

      Logisch dat jij warme gevoelens hebt bij dit dwaallicht. De wereld mag gelukkig zijn dat deze islamist van het toneel is verdwenen.

     3.   

      Net als Obawas…..vrindjes van Unilever en shell……Rutte heeft niets te zeggen, Obama ook niet….zij die betalen bepalen. En Trump? die heeft niemand nodig en is ook niet omkoopbaar zoals de rest dat wel is…daarom moet ie weg….volgens links….droeftoeters

     4.   

      De buurvrouw van mijn buurvrouw heeft een vriend diens broer een buurman heeft die ook zoiets al gezegd heeft vandaag.

    2.   

     Ja, dat viel mij ook al op: de wijze waarop Trump zijn aanhangers in het gedraai meekrijgt. En hoezeer zij Trump adoreren – alsTrump tegen Ritter, de Winter of Eppink zegt dat zij in de sloot moeten springen, zullen zij dat doen.

 21.   

  Trump weet echt heel goed waar hij mee bezig is. Dat er veel is, dat politiek al lang helemaal fout zit en dat in de diverse westerse landen, wordt door een forse meerderheid van de Nederlanders niet begrepen. Dat ligt in diverse Europese landen zo. In Amerika is er een groter deel van de bevolking dat weet waar Trump mee bezig is. Met hoognodige hervormingen. Of die er zullen komen, is de grote vraag en onwaarschijnlijk. Maar dat een belangrijk deel verwezenlijkt kan worden, zou best eens kunnen. Dan is Trump al de beste president, die de VS gehad hebben. Maar het werk moet wel worden doorgezet. De leugens, misleiding, foute inschattingen en beslissingen van de laatste tientallen jaren hebben tot grote ontwrichting geleid. Het lijkt er zonder meer op dat West Europa dat slecht zal overleven. Oost Europa heeft nog wel kans. Ironie van het lot.

  1.   

   Het lijkt er op dat Trump geen idee heeft wat hij zegt…hoe kom je er nu bij?

 22.   

  “President Trump said he meant to say in Helsinki that he had no reason to think it was anyone other than Russia that interfered in the 2016 election”

  :)

  https://www.cbsnews.com/news/gop-leaders-still-have-questions-about-trumps-meeting-with-putin/

  1.   

   cbs news hahaha is nog erger dan de Nationale Politieke Omroep of Soros RTL….ga slapen Ernstoğan…….sneukneus

 23.   

  Tsja daar staat dolle Dries en zijn vrienden in hun hemd om Trump te verdedigen na gisteren….vandaag geeft Trump dus gewoon toe zich “versproken” te hebben.

  Zeg jongens (bejaarde mannen) was het nu klasse wat Trump gisteren zei of staan julli er nog steeds achter?

  1.   

   Hahahaha……is druk tikken he met al je pseudoniempjes @Ernstoğan…..kun je het nog bijhouden?

   1.   

    @hzww: Heb je het in de gaten…? ;)

    1.   

     Tja ik moet overdag werken voor mn centen maar wil graag in mijn vrije tijd die rukbunkersocialisten als Ernstoğan en al zijn ego’s te kakken zetten…..en dat zal ik altijd blijven doen….

     1.   

      +1

     2.   

      “ik moet overdag werken”

      Ik draai onregelmatige diensten, dat is soms ook wel handig! ;)

     3.   

      @lugar…en voor de rest….https://www.youtube.com/watch?v=mfJhMfOPWdE….voor al die schreeuwers in brussel en den haag en vooral hier….tis allemaal blah blah blah……..

     4.   

      @hzww: Armin van Buuren snapt het!

     5.   

      @Lugar…..geloof jij in een god? Een hogere macht?

     6.   

      @hzww: Ja.

     7.   

      @Lugar…..ow kee….vertel

     8.   

      @hzww: Misschien niet handig op DDS, alle persoonlijke info wordt misbruikt als trollenenergie.

      Én, ik ga bedwaarts. Morgen een late dienst. Vanmiddag (vandaag) tussen 14:00 & 16:00 uur ben ik mobiel en dan door tot 22:30 uur.

      De rust trouwe medestrijder!

     9.   

      Dat is ook weer waar @Lugar….snurk ze en tot een volgende keer……

  2.   

   @Maandag: Ken je de wapenfeiten van Trump al? Niet lullen maar poetsen, geen woorden maar daden!

   Speciaal voor jou noteer ik er een paar:

   – Illegale immigratie is met ruim 70% teruggedrongen.

   – Het inreizen vanuit een 6-tal islamitische landen is verboden

   – De erkenning van Jeruzalem als hoofdstad van Israël.

   – Zero tolerance op het gebied van het uitzetten van zware –illegale- criminelen.

   1.   

    Lugar schreef:

    “…– De erkenning van Jeruzalem als hoofdstad van Israël, teletubbyland, het Smurfenrijk en de flat-earth theorieën…”

    1.   

     En wat schrijf jij Ernstoğan???? niets…….

     1.   

      @Maranus aka Ernst: Komt niet verder dan het citeren van een wapenfeit. :P

  3.   

   Blue Monday,

   Hier krijgt u geen antwoord op.

 24.   

  Het is best interessant om te zien hoe links nadat Trump democratisch gekozen is deze zijn veranderd door haat in een bloeddorstige horde die er niet voor schuwen om van een dreiging van WO III een echte waarheid te maken.
  Terwijl bij mij een gevoel van blijdschap geeft dat USA en Rusland zich naderen en het veiligheidsgevoel in Europa toe neemt schreeuwt links juist om bloed en daarbij om een religie die nog meer haat verspreid.
  Na de inval van de EU met behulp van Obama in de Oekraïne zag ik het somber in. Het is een raadsel dat de twee mannen die juist voor de vrede gaan nu weggehoond worden door de media en linkse anti Trump troepen. Maakt haat mensen dan zo blind na een democratische nederlaag

  1.   

   DolleDries

   Het is inderdaad bizar te zien hoe oorlogszuchtig links ( vooral de linkse media) zijn geworden.

   Tijdens de verkiezingen werd voorspeld door deze media dat Trump een oorlogszuchtige president zou zijn en overal oorlogen zou veroorzaken.

   Het tegenovergestelde is echter gebeurt.

   Trump zoekt juist de dialoog op met zijn tegenstanders om iets te bereiken.

 25.   

  Als het gaat om China kan EU nog veel leren van Donald Trump

  De Chinese premier Li Keqiang probeerde in Brussel maandag en vandaag, dinsdag, de Europese Unie stroop om de mond te smeren met ogenschijnlijk aantrekkelijke handelsdeals.

  Trap er niet in, schrijft Jelte Wiersma, correspondent Europese Unie van Elsevier Weekblad in Brussel.

  De EU moet Donald Trumps voorbeeld volgen en krachtig optreden tegen China. Anders wordt Europa een kolonie van Peking

  https://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/opinie/2018/07/als-het-gaat-om-china-kan-eu-nog-veel-leren-van-donald-trump-632153/

 26.   

  Vrolijk keuvelend lopen Ritter en Dwaze Dries het trump-laantje in.
  Jongens, jullie gaan de verkeerde kant op, gisteren liepen jullie de andere kant op.
  Nee hoor is het antwoord van de 2 wandelaars.
  Wij zijn helemaal niet gedraaid, we lopen nogsteeds dezelfde kant op.
  En vrolijk babbelend over hun idool, paninni plaatjes uitwisselend, vervolgen zij de zojuist ingeslagen doodlopende weg.

  1.   

   Niets inhoudelijk te melden lees ik.

 27.   

  https://www.rd.nl/opinie/commentaar/trump-laat-europa-in-verwarring-achter-na-knuffelpartij-met-poetin-1.1501476

  Het rondje Europa van Trump laat, zacht uitgedrukt, een verwarrende indruk achter. Een president die eerst Europese landen treft met handelsmaatregelen, daarna Europese leiders bij een NAVO-top tegen zich in het harnas jaagt, dan over de Britse premier May zegt dat er beter een ander op haar stoel had kunnen zitten, en ten slotte op schoot gaat zitten bij Poetin. Europa moet zich serieus afvragen in hoeverre het nog kan rekenen op onvoorwaardelijke steun van de VS.

  Deze columnist toont haarfijn aan waarom Europa niet meer onvoorwaardelijk kan rekenen op de Verenigde Staten.

  1.   

   Ja Guus het leunen op Amerika is voorbij ook dat land kan dit financieel niet meer op brengen.
   Daarom is het van groot belang om Rusland te zien en te behandelen als een goede buur en niet constant loopt te sarren en hun agressie richting het Oosten stoppen.EU moet stoppen met het binnen halen van een kwaadaardige religie die miljarden kosten aan veiligheid en binnen halen van gelukzoekers die miljarden kosten het is duidelijk dat Amerika geen zin heeft om voor die waanzin op te draaien, Ik las trouwens dat met de feestelijkheden in Frankrijk weer tallozen vrouwen zijn aangerand.

   1.   

    De obsessie meot de moslims is weer eens evident.

    1.   

     “De obsessie meot de moslims is weer eens evident.”

     Je moet het wel expres doen want ik zie nergens dat Dries het over moslims heeft.

  2.   

   Guus Geluk

   Laten de anti-Trump columnisten maar hun haat tegen Trump botvieren in artikelen…….ondertussen voert Trump effectief zijn beleid uit.

   Een aantal wanbetalers van de Navo bijdrage gaan nu betalen. Dat hebben ze in een verklaring gezegd. Waardoor de Navo is versterkt dankzij Trump

   Wat het handelsconflict betreft wil Trump de tariefmuren gelijk trekken tussen de VS en Europa waarin hij natuurlijk volkomen gelijk heeft.

   Met NK vind er vredesoverlegplaats en ook met Rusland word er weer gepraat. Iets wat Obama niet is gelukt.
   ———————
   Pedant Europa brengt vrede in gevaar

   Duitse kerncentrales sluiten of de Groninger gasbel dichtdraaien is één, afhankelijk worden van Russisch gas is – hoe je het wendt of keert – een strategische risico van formaat. Daarmee heeft Trump niet alleen een punt, het benoemen ervan behoort tot de druk die hij nodig acht om te slagen waar zijn voorgangers faalden.

   De Amerikaanse presidenten Bush en Obama hebben ieder twee volle termijnen vruchteloos bij de Europese bondgenoten aangedrongen op het naleven van de gemaakte afspraken.

   Daaronder valt de bijdrage van minimaal 2 procent van het bruto binnenlands product. Twintig jaar lang is het vriendelijk doch dringend gevraagd. Zonder resultaat.

   Zoals u inmiddels weet halen weinig Europese landen de norm. Nederland en Duitsland zitten op 1,2 procent, de VS zitten op 3,6 procent. Een Amerikaanse consultant zei deze week: die 2 procent gaat niet over geld maar over eerlijkheid.

   En daar komt de houding van Trump vandaan. Het ontbreekt de Europese landen al jaren aan inzet, betrokkenheid en verantwoordelijkheid voor het Atlantisch bondgenootschap. Dat is niet langer uit te leggen aan het Congres en aan de Amerikaanse belastingbetalers.

   De onbetrouwbaarheid bevindt zich niet aan de overkant, maar aan deze kant van de oceaan.

   https://www.rtlz.nl/opinie/column/roderick-veelo/pedant-europa-brengt-vrede-in-gevaar

   1.   

    Ritter,

    Op de NAVO-bijeenkomst is de afspraak die in 2014 werd gemaakt met Obama enkel herbevestigd. Er is geen extra geld opgehaald, hoewel Trump dat zijn aanhangers wellicht heeft wijsgemaakt.

    Eén van de grootste NAVO-bijdragers, Groot-Brittannië, werd bij het bezoek van Trump ernstig geschoffeerd: een bevriende regeringsleidster. Vervolgens kroop Trump wel bij Poetin op schoot.

    Een afgang in Londen en in Helsinki.

    1.   

     @Guus Geluk, Graag wil ik U onder de aandacht brengen het artikel

     https://www.rtlz.nl/opinie/column/matthias-pauw/het-verraad-van-wilders

     En dan met name :(gekopieerd)
     Verraad. In de Westerse democratieën is het helemaal terug van weggeweest. Populairder dan ooit, zelfs onder de bevolking.
     Neem nou Boris Johnson, die ruim twee jaar geleden het Britse volk een Judaskus gaf ter meerdere eer en glorie van zichzelf. De inmiddels ex-minister van Buitenlandse Zaken van het VK (want verraad is blijkbaar verslavend), rommelde zijn land een bestuurlijke hel in, in de hoop zelf ooit in Downing Street 10 te belanden.
     Wou hij er ooit nog kans op maken, dan zat er maar een ding op. Hij besloot daags na het sluiten van een nieuw akkoord over de brexit zijn premier May te kakken zetten, en te hopen op haar val.
     En raad eens wie er klappend aan de zijlijn stond? Donald Trump. Hij verraadde vorige week zijn gastvrouw May tijdens zijn bezoek aan Londen, door Johnson nog maar eens te tippen als geschikte premier. Zijn reservoir van verloochening blijkt haast onuitputtelijk.

     Met dank aan de link van Ritter

     1.   

      Onslow,

      Nogmaals dan voor het artikel. Dit artikel verwoordt precies hetgeen ik dacht toen Wilders’ tweet mij onder ogen kwam: verraad. Verraad aan volk en vaderland.

      Nu wisten we al dat lieden als Wilders niet schromen ernaar te streven dit land naar de verdoemenis te helpen, zoals wat de Nexit betreft, enzovoorts. Maar een persoon; een oud-inlichtingenofficier, die elk onderzoek naar MH17 heeft getraineerd, prijzen, is de waanzin ten top.

      Wilders spoort niet. En dat geldt ook voor zijn vrind Thierry.

     2.   

      Onslow komt met Rtlz aandragen als ‘nieuwsbron’. Hahahahaha……..

     3.   

      Holland noemde de complotsite X-nieuws laatst een nieuwssite, maar durft anderen aan te spreken op brongebruik.

      Deze man is de schaamte voorbij.

      En ah: het was Ritter die aanvankelijk met Veelo van RTLZ aan kwam zetten. Even bij de les blijven.

     4.   

      Raak, Guus!

     5.   

      RTLZ: voor uw dagelijkse portie propaganda: anti-Trump, anti-Poetin en pro-EU.

      Net zoals de Telegraaf een waardeloze hetze-krant is met 1 goede journalist (Wierd Duk), zo is Roderick Veelo de uitzondering bij zombie-station RTLZ. De rest is pulp. En wordt voor zoete koek geslikt door Onslow, Quispel en beftekkel Guus.

     6.   

      Duk en Veelo schrijven Holland naar de mond en daarom zijn het volgens hem goede verslaggevers. Trollenkoning Duk beperkt zich louter tot anti-migrant, anti-VVD en anti-islam, terwijl Veelo haastig achter Trump aanhuppelt. Holland zal Eppink ook wel goed vinden.

      Van objectief verslaggeven hebben deze heren geen kaas gegeten en dat Holland de bron aanvalt duidt er gevoeglijk op dat hij geen weerwoord heeft.

     7.   

      Guus heeft in zijn oneindige domheid niet in de gaten dat wat hij mij aanwrijft, exact zo opgaat voor hem zelf, met slechts een paar andere journalistennamen ingevuld.

      Guus, natuurlijk vind iedereen de journalisten goed in wiens schrijfsels hij zich herkent. Logisch. Maar om dat met veel aplomb als de ultieme, enige en zaligmakende waarheid te verkondigen -zoals jij en je kornuiten dat doen- is iets heel anders.

      Enfin, laten we het er maar op houden dat we daarvoor op DDS zitten, om elkaar om de oren te slaan met tegengestelde meningen, ondersteund door artikelen van behulpzame journalisten. Toch?

     8.   

      Als je bronnen als Xnieuws, Breitbart, Opiniez en E.J. Bron vanuit het oogpunt van journalistieke kwaliteit gelijk stelt aan kwaliteitsmedia als RTL, NOS, Guardian en Washington Post ben je eenvoudig niet te goeder trouw maar beoog je de verspreiding van fakenieuws.

     9.   

      @Holland: Je weet dat de islambecielen niet ingaan op de inhoud, ze beperken zich tot het troebelverklaren van de bron, dan zijn ze er vanaf.

      Maar dat wist jij toch al?

     10.   

      Holland: “Enfin, laten we het er maar op houden dat we daarvoor op DDS zitten, om elkaar om de oren te slaan met tegengestelde meningen, ondersteund door artikelen van behulpzame journalisten. Toch?”

      Ik ben dit met u eens.

   2.   

    quote:Laten de anti-Trump columnisten maar hun haat
    .
    Een ieder die enige vorm van kritiek heeft, wordt door Ritter van haten beschuldigd.
    Stop eens met polarisen.

    1.   

     https://www.rtlz.nl/opinie/column/matthias-pauw/het-verraad-van-wilders
     Een adembenemend stuk. Met dank aan Ritter die de site onder aandacht bracht.
     Enkele passages (gekopieerd)
     Even zo groot blijkt dus Wilders’ liefde voor Trump en zelfs Poetin. Hij ziet Trump, de verrader, en Poetin, de dictator, frivool liegen op een podium in Helsinki en de lucht breekt open. In de stalen ogen van de ex-kgb-agent die de moordlustige dictator Assad in de armen sluit, terwijl hij de vrije pers de nek omdraait, ziet hij een held. “Fantastisch.”
     De blinde adoratie voor Trump en Poetin legt wel een gevoelige zenuw bloot: de eigen belangen verloochenen is een verraderlijk moeras waar je opeens en onherroepelijk in wegzakt. Dictator Poetin leidt namelijk het land dat aansprakelijk is gesteld voor het neerhalen van vlucht MH17, waarbij 298 mensen omkwamen. 193 Nederlanders. Nederlanders, waarvoor Wilders zo hard zegt te vechten..
     Poetin, de held van Wilders, doet niets anders dan rekken, treiteren, ervoor zorgen dat het onderzoek niet op gang komt en genoegdoening voor de nabestaanden verhinderen. En Wilders verkiest de middelvinger aan het Nederlandse adres van Poetin boven de smeekbedes van de nabestaanden.

     Het artikel is uiteraard uitvoeriger. Lees en verbaas u ! @Ritter, bedankt.

     1.   

      Trumpofobie

     2.   

      Dank voor het delen van dit artikel. Dit, dit is exact hetgeen in me opkwam toen ik Wilders’ tweet las.

     3.   

      Onslow, een goed advies: als je hier op DDS nog verder serieus genomen wilt worden, moet je niet met een column (persoonlijke mening) van een zekere Matthias Paus van RTLZ aan komen kakken. Dat werkt niet.

     4.   

      Sterke column. Zo liggen de zaken precies.

    2.   

     @EU dick Een ieder die enige vorm van kritiek heeft op de islam wordt weggezet als nazi, racist, islamofoob..

   3.   

    Goed beantwoord Ritter.

 28.   

  Pedant Europa brengt vrede in gevaar

  Duitse kerncentrales sluiten of de Groninger gasbel dichtdraaien is één, afhankelijk worden van Russisch gas is – hoe je het wendt of keert – een strategische risico van formaat. Daarmee heeft Trump niet alleen een punt, het benoemen ervan behoort tot de druk die hij nodig acht om te slagen waar zijn voorgangers faalden.

  De Amerikaanse presidenten Bush en Obama hebben ieder twee volle termijnen vruchteloos bij de Europese bondgenoten aangedrongen op het naleven van de gemaakte afspraken.

  Daaronder valt de bijdrage van minimaal 2 procent van het bruto binnenlands product. Twintig jaar lang is het vriendelijk doch dringend gevraagd. Zonder resultaat.

  Zoals u inmiddels weet halen weinig Europese landen de norm. Nederland en Duitsland zitten op 1,2 procent, de VS zitten op 3,6 procent. Een Amerikaanse consultant zei deze week: die 2 procent gaat niet over geld maar over eerlijkheid.

  En daar komt de houding van Trump vandaan. Het ontbreekt de Europese landen al jaren aan inzet, betrokkenheid en verantwoordelijkheid voor het Atlantisch bondgenootschap. Dat is niet langer uit te leggen aan het Congres en aan de Amerikaanse belastingbetalers.

  De onbetrouwbaarheid bevindt zich niet aan de overkant, maar aan deze kant van de oceaan.

  https://www.rtlz.nl/opinie/column/roderick-veelo/pedant-europa-brengt-vrede-in-gevaar

 29.   

  “Voor Poetin was ‘Helsinki’ de eerste formele top met een Amerikaanse president sinds 2010. De Russische economie is ongeveer 10 procent van de Amerikaanse, maar de omvang van het land, het atoom­potentieel en de vele buren met buurtruzies schuiven Moskou in een centrumpositie. President Obama probeerde het op zijn Europees: ‘leading from behind’. Een wereld met Amerika als toeschouwer.

  Resultaat was een ontspoorde burgeroorlog in Syrië, Islamitische Staat, een atoomakkoord dat Iran versterkte en ‘strategisch geduld’ met Noord-Korea. Met Amerika in de achterhoede manoeuvreerde Poetin Rusland naar de voorhoede – met de Krim als trofee.

  In Helsinki wees Trump met de vinger naar Obama en de Democraten, wat een enorme rel in Washington DC opleverde. Democraten zien ‘Russische inmenging’ als oorzaak van het verlies van Hillary Clinton, niet Clinton zelf. Ook hardline-Republikeinse senatoren als John McCain protesteerden luidruchtig. Trump was ‘too soft’. De Trump-methode is ongebruikelijk. Eerst is hij offensief en bedreigt Kim Jong-Un, president van Noord-Korea, met nucleaire onthoofding. Zodra ‘Little Rocket Man’ naar de onderhandelingstafel komt, is hij complimenteus. En is Kim ‘een geweldige voorzitter’. Vriend of vijand, dat maakt niet uit.

  Rusland is de rivaal van het verleden, China van de toekomst. Na ‘Helsinki’ berijden de Amerikanen beide sporen: China is nodig voor druk op Noord-Korea, Rusland voor het Midden-Oosten. “

  https://www.volkskrant.nl/columns-opinie/europa-is-geopolitiek-een-machteloze-draaitol-geworden~bfcbad7d/

  1.   

   De aanbidding die populistisch rechts aan de dag legt voor Trump begint zo langzamerhand op mijn zenuwen te werken. Of om het met Tim Engelbart te zeggen:

   http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/07/genante-trump-speelt-het-ultrabrave-schoothondje-van-poetin-bij-helsinki-persconferentie-alles-is-veranderd/

   De true believers van Trump zullen nu wel weer over mij heenvallen. Prima. Kom op maar, stelletje kritiekloze lemmingen die blind achter een afgod aanhobbelen. Kijk, prijs Trump de hemel in als je wil hoor. Maak jezelf en de wereld wijs dat de man een soort cadeau van God is om alles wat mis is in de Verenigde Staten te repareren. Make America great again. Jaja, we kennen de bombastische slogans waar miljoenen mensen intuinden. Maar wat we vanmiddag hebben gezien was iets van andere koek. Het was één meer van de volgende twee slagzinnen: Make America small again of Make Russia great again. Kies maar!

   1.   

    Wat mij in de gordijnen jaagt is de totale overlevering naar overheden, het kritiekloos alles aannemen wat daarvandaan komt, het zelf niet kunnen nadenken om een eigen opinie te vormen.
    Volgens mij is het geen populistisch rechts die Trump adoreert, het is het linkse denken om altijd mensen in verkeerde hokjes te willen stoppen als het niet welgevallig is!

  2.   

   Tja @Ritter, die link van jou verwijst naar een stuk van Eppink, en Eppink gaat tot het gaatje in zijn aanbidding van Donald. Kun je die bron dan nog wel serieus nemen?

 30.   

  Trump versprak zich en dat zal weer de aanleiding tot een hoop heisa betekenen. Het is wie zich verspreekt natuurlijk. Voor de ene een grappige passage, voor de andere een ramp die zijn weerga niet kent. En zo gaat het al bijna twee jar lang. Een deel van de wereld kan heel goed haten dat is duidelijk. Interessant artikel op OpinieZ:
  https://opiniez.com/2018/07/17/journalisten-en-politici-blijven-met-meel-in-de-mond-praten/freekvanbeetz/

  1.   

   Hou op met iedereen voor hater uitmaken. Ook dat wordt vermoeiend.

   1.   

    Aldus het vriendje van de poepvlieg.

    1.   

     Don’t feed the troll!

     1.   

      Ja hoor, ik voed jou wel!

      Gewoon om je snoeihard in de hoek te zetten waar je thuishoort, rugridder, vriendje van islambeciel en islamongool!

   2.   

    Haten is inderdaad vermoeiend behalve voor de haters die niet weten van ophouden.

    1.   

     Ni28,

     “Inderdaad” suggereert dat ik bedoelde wat u zegt, maar ik bedoelde iets heel anders.

     1.   

      @Guuslim: Als jij bedoelt wat hij zegt en Ni28 zegt wat jij bedoelt, waarom bedoel jij dat niet wat hij zegt of wat hij bedoelt? Ni28 bedoelt toch wat hij zegt en jij bedoelde toch zeker iets heel anders?

      #rugridder

     2.   

      Lugar heeft het hieronder uitgelegd, het is nu klaar als een klontje. Toch?

     3.   

      @Ni28: Ik vind ‘m wel aardig… :P

      Als je begrijpt wat ik bedoel? ;)

     4.   

      Ni28,

      De berichten van trollen lees ik doorgaans niet, zo ook niet het door uw genoemde commentaar van Lugar.

      Wat ik bedoelde is dat u de halve wereld aanduidt als Trumphaters. Wie u daarmee bedoelt weet ik niet, maar op dit forum wordt Trump niet gehaat. Wel bekritiseerd.

     5.   

      “De berichten van trollen lees ik doorgaans niet…”

      Dat lieg je Guuslim, jij leest mij wel want ik zit onder jouw islamhuidje!

  2.   

   En iemand die OpinieZ in kwade licht wilt stellen om het met fake nieuws in verband te brengen is een bevooroordeelde linkse huurling van het laagste soort die de waarheid niet verdraagt. Dezelfde die ook de Elsevier probeert te torpederen met zijn waanbeelden onder de naam van J.van Deventer. Hij is daar ook niet geliefd gezien de tegenreactie’s net als hier onder de naam Quispel etc.

   1.   

    @Ni28: De door jou genoemde tactiek is één van de veel gebruikte multinick-principes van Ernstlim.

  3.   

   @N beweert:
   Trump versprak zich

   Dus nu vind jij dat de Russen zich wél hebben gemengd in de Americaanse verkiezingen, terwijl je na Trumps verspreking nog vond van niet?

   1.   

    Ik vind dat men nu bezig is met een staaltje McCarthy2.0. Zijn jacht op communisten toen ging ongeveer op de zelfde wijze als de jacht op de vermeende Russische hackers nu. Er worden vlak voor de ontmoeting 12 mensen aangeklaagd, wat toevallig dat het niet eerder kon of later. En dit is niet omdat ik Poetin zou mogen dat is in mijn geval uitgesloten voordat je hierover begint. Objectiviteit is voor sommigen moeilijk te accepteren. Geef gewoon toe dat de arrogante Clinton het gewoon verziekt heeft. Een Democrate die de arbeiders klasse weet te verliezen aan een Republikein, dat is pas een flater.

    1.   

     @N
     Over Clinton kunnen we het eens zijn, maar daar gaat het hier niet over.
     Het is zeer ernstig dat Russen hebben geprobeerd de Americaanse verkiezingen te beïnvloeden middels de trollenfabriek, middels die 12 mensen en middels Maria Boetina, die trachtte in te breken in Trumps netwerk. Ik vind de vergelijking met Mcarthy nogal ver gaan; de beschuldigingen zijn zeer ernstig. Wat Mueller heeft blootgelegd is een compleet netwerk, gefinancierd door de Rus Jevgeni Prigozjin, bedoeld om zich te mengen in Americaanse staatszaken. Ik kan je dit stuk aanraden:

     https://www.nrc.nl/nieuws/2018/07/15/zo-werkt-een-trol-in-een-russische-propagandafabriek-a1610165

     Vind je zelf ook niet dat dit niet zomaar kan worden genegeerd?

     Trumps reactie was vanaf het begin merkwaardig. In plaats van dat hij de boel liet onderzoeken, probeerde hij het op alle manieren te dwarsbomen. Zelfs Republikeinen beginnen zich af te vragen of Putin Trump op de een of andere manier in de tang heeft.

  4.   

   Trump versprak zich niet, hij zei precies wat hij bedoelde.

 31.   

  gevallen = te vallen.
  Quispel bewijst dat hij zich net als Trump kan verspreken.

  1.   

   @Ni28: En dat niet één maar talloze keren, al blijven het bij het islambeciele taalneuqertje natuurlijk wel gewoon keiharde taal- en spelfouten.

 32.   

  Vooruitziende blik van Wilders in 2016.
  https://nos.nl/artikel/2142243-wilders-over-trump-politiek-zal-nooit-meer-hetzelfde-zijn.html
  GW kon niet voorzien, niemand kon dat, dat dat op deze manier zou uitpakken.
  “…een van de meest ontluisterende optredens van een Amerikaanse president in mensenheugenis…” volgens de Republikeinen in de VS

 33.   

  Lugar@ Kan helaas niet direct antwoorden, dus dan maar zo. “Ik kan mij daar wel wat bij voorstellen, zelf ben ik ook niet echt een supporter van Trump. Dat neemt niet weg dat hij wel wapenfeiten produceert die de wereld in het algemeen, en Amerika in het bijzonder, beter maken. Dat is althans mijn mening”.

  Ik las dit met dezelfde gedachte. Ik hoopte dat Clinton zou verliezen omdat het pappen en nathouden door verkeerde keuzes zou gewoon doorgegaan zijn en ik hoopte ook op een tweede Reagan, althans zijn stijl die ik prefereer boven die van Trump. En toch ben ik blij dat Clinton verloren heeft. De wereld had gewoon een “Trump” nodig.

 34.   

  Nadat ik hier van alles heb gelezen wat door Trump haters geschreven is mis ik nog de verhelderende commentaar van Svetlana. Dan kan het beeld pas compleet worden.

 35.   

  Al jaren heb ik me niet meer zo vermaakt als naar de ziekelijke hysterici te kijken die schuimbekkend denken Trump te pakken te hebben. Ze buitelen weer over elkaar heen in al hun wereldse deskundigheid. Het hele MSM is weer geschokt en verontwaardigd over de botheid en on-presidentieel gedrag. De NOS brengt precies hetzelfde nieuws twee dagen achtereen, Nieuwsuur Rosenthal komt bijna niet uit z’n woorden, lol.
  Man man, de smerige hypocrisie kent geen grenzen.

 36.   

  De Trump manie begint hysterische vormen aan te nemen.
  De wereldpers trapt er weer met grote voeten in….Wat Trump doet is alleen maar de pers en zijn demoniseerders laten horen wat ze willen horen…..
  Foutje….bedankt.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!