Absurd! Tieners die gehandicapte vrouw besmeurden krijgen politiebescherming!

Geen categorieaug 01 2018, 16:00
Welkom in het Britse Suffolk! Vijf tieners die vrijdag een gehandicapte vrouw besmeurden, krijgen nu bescherming omdat men ze wellicht wat aan wil doen! Via het AD.
Bloem, water en eieren gooien op een gehandicapte vrouw, een mooi fotootje waar iedereen (inclusief slachtoffer) op poseert en daarna fijn wat agenten om je heen tegen de boze menigte die je op staat te wachten. Het moet niet gekker worden! Ze gooiden de foto zelfs op eigen initiatief online!
De politie van Bury St Edmunds, Suffolk, zei dat zowel de daders als de familie bescherming krijgt. Ze hebben zelfs een 'noodnummer' voor als er iemand bijvoorbeeld bloem of eieren op hún gooit.
Na het online gooien van de foto ontstond er (natuurlijk) een ware klopjacht op social media. Dit vond een van de familieleden van de daders natuurlijk niet zo leuk en dus vroeg ze om politiebescherming! De lokale bevolking van Bury St Edmunds snapt er (net als ik) helemaal niks van dat zo'n stel idioten politiebescherming krijgen. Had je maar niet zo achterlijk moeten doen!
Één van de moeders maakt het helemaal bont en is van mening dat de ophef de verjaardag van haar vijftienjarige zoon/dader zal verpesten. Het is maar waar je prioriteiten liggen...
Het slachtoffer is compleet van de kaart door de gebeurtenissen. Ze lijdt aan een zware aandoening die niet op het eerste gezicht zichtbaar is. Ze zou iets hebben geroepen naar de jongens die haar vervolgens op inhumane wijze hebben besmeurd. Aanpakken dat volk!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten