Auto rijdt in op blokkade bij parlementsgebouw in het Verenigd Koninkrijk

Vanochtend is in het Verenigd Koninkrijk een personenauto ingereden op de blokkade bij het parlementsgebouw. Een aantal voetgangers raakten gewond en een ooggetuigen heeft gezien dat de auto ook inreed op een fietser. Uiteindelijk is de bestuurder van de auto afgevoerd door de politie met handboeien om.

De man reed om 07.37 uur lokale tijd in een zilverkleurige personenauto in op de blokkade. Een aantal voetgangers raakte gewond. De politie gaat ervan uit dat niemand in levensgevaar is.

In een verklaring schrijft de politie dat ze er met een open blik naar kijkt, maar dat de antiterrorisme-eenheid het incident onderzoekt. In dezelfde verklaring spreekt de politie van een aanrijding.

en ooggetuige zegt dat er ruim 200 agenten ter plaatse zijn. De omgeving van het parlementsgebouw in het centrum van Londen is afgezet.

Niemand weet dus nog of het gaat om een klapmongool die niet goed bij zijn hoofd is en op mensen en de blokkade inrijdt, of dat die de controle van het stuur verloor, of dat die een aanslag wilde plegen. We weten verder dan ook nog weinig over de identiteit van de dader.

Voor de zekerheid onderzoekt de antiterrorisme-eenheid wat er is gebeurd en dat is maar goed ook. Het zou raar en naïef zijn als er eerst zou worden gedaan of het een normaal ongeluk is. De context en de actie lijken ook te veel op een terroristische aanslag. Het is al vaker gebeurd.

We wachten af tot er meer informatie is, misschien is het wel weer een ‘verwarde man’.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

17 reacties

 1. Two Ravens Black Kettle

  Even afwachten.
  Mocht het de zoveelste islamitische aanslag zijn dan zal de weerzinwekkende Theresa May onmiddellijk naar de dichtstbijzijnde Wahabitische moskee hollen om haar excuses aan te bieden aan de islamisten.
  En de BBC zal de schuld geven aan Nigel Farage of Boris Johnson

  Exact hetzelfde zoals elke keer in Nederland, Zweden, België of Duitsland gebeurd
  Kruipen voor de moordenaars en vingerwijzen naar de slachtoffers.

  Vroeg of laat hoop ik dat deze wegkijkers door de rondspringende onzichtbare kamerolifant worden verpletterd.

  1. Heinz

   Even afwachten lijkt mij een goed idee. Geen voorbarige conclusies. En geef die onzichtbare kamerolifant wat te eten van mij. Ik hoor het wel.

   1. sjun

    Intussen vast een andere bewustmakende geste: Migrant Crime Wave – The EU cover up revealed, Janice Atkinson (MEP), 2018 Europe of Nations and Freedom. Ophalen https://www.enfgroup-ep.eu/wp-content/uploads/2018/06/Migrant-Crime-Wave.pdf

  2. Ni28

   In Zweden is de premier woedend over de 88 in brand gestookte auto’s. Maar hoeveel mensen zijn nu boos op de premier die hun land verziekt heeft? De hele Europa moet toch eens beetje anders gaan denken, dit gaat niet langer zo. De nieuwkomers komen ons financieel uitkleden en onze maatschappij naar vernieling brengen en men pakt ons aan voor de kritiek. Een machtswisseling waardoor links totaal verdwijnt is kennelijk nodig.

   1. Two Ravens Black Kettle

    Het onnozel lispelend Castraat genaamd Nederlander zal nooit ‘anders denken’.
    Menselijke weekdieren.
    Ze zouden hun eigen kinderen nog liever op de brandstapel gooien dan te erkennen dat hmmmmm misschien heb ik het wellicht enigszins fout gezien.
    In de UK zijn daarom tienduizenden kinderen verkracht door islamitische bendes
    En het gaat nog steeds door terwijl de MSM zwijgt.
    En tot op de dag vandaag bejubelen de Castraten nog steeds de daders en roepen boeh en bah tegen Nigel, Wilders, Thierry, Marine, Victor, Sebastian ad infinitum

    Stockholmsyndrom par excellence.

    1. Floris

     Het is niet alleen Nederland, het is heel West-Europa en het is heel goed te reconstrueren hoe het zover heeft kunnen komen.

     Hier begon het: https://www.google.be/search?q=hippies&rlz=1C1OPRB_enBE608BE625&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjT5Le74uzcAhXD6aQKHQ29C_4Q_AUICigB&biw=1280&bih=918#imgrc=I-nejs2isWaAoM:

  3. Dubbele Komma

   Net zoals Bea naar de moskee ging na de moord op van Gogh…

 2. DolleDries

  De Migrant Criminal Guard is een boek geschreven door Janice Atkinson, lid van het Europees Parlement en partijlid voor de Europe of Nations and Freedom Group.
  In haar uiteenzetting onthult Janice wat de “multiculturele utopie” ons heeft opgeleverd met “migranten-getto’s en de hoge niveaus van misdaad en seksuele aanvallen”.
  Mevrouw Atkinson en haar collega hebben EU-statistieken opgesteld die niet officieel zijn. Als lid van het Europees Parlement heeft Janice toegang tot informatie die normaal niet beschikbaar is.
  Dat de misdaadcijfers een afspiegeling zijn van een nieuw Europa. Gewelddelicten en het aantal gevangenen met een migrantenachtergrond zijn sterk toegenomen, zoals blijkt uit het boek van Janice.
  Dit met feiten gevulde boek is hier gratis te downloaden als PDF-bestand.

 3. C.oitus

  Gewoon een diabeet type 1 die teveel insuline heeft gespoten.
  Maak er niet zoveel drama van.

 4. Paaldanseres

  Een boze neger die in een Ford Focus nog bezig is zijn slavernijverleden te verwerken. Thats all…

  1. Diederik van Walsum

   Beste Paaldanseres,

   Het is inderdaad zo’n diep-zwarte aap zag ik op een filmpje…dus een aanslag!

 5. Elu Thingol

  Het is echter niet slim als terrorist op een hek in te rijden, maar laat ik het onderzoek afwachten.

 6. Rosasolis

  Volgens een recent nieuwsbericht wat het geen moslim terrorist. Het was een gestoorde
  kleurlingen. De politie hebben hem meteen kunnen pakken. Gelukkig was niemand zwaar gewond, maar wel geschrokken.

  1. Diederik van Walsum

   Beste Rosasolis,

   Het was een gestoorde
   kleurling=diep-zwarte aap

   1. Dubbele Komma

    Pikzwarte skinhead die absoluut geen moslim is natuurlijk…

    Weer een zooi gewonden. De multiculturele waanzin mag wat kosten..

    En nu doorlopen schaapjes,er is niks aan de hand. Wij zijn met meer… blablabla

 7. Gerlos

  Waarschijnlijk heeft deze islamiet de verkeerde afslag genomen, hij wou de Theems inrijden, was beter geweest.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.