Ayatollah Khamenei staat doodsangsten uit, gebruikt Twitter om uit te halen naar Trump

“Er zal geen oorlog komen!”

Ach, kijk eens wie zich duidelijk zorgen maakt? Het is de radicale, extremistische, vrouwen onderdrukkende en homo’s hatende Ayatollah Khamenei. Van Iran.

Amerikaanse overheidsbronnen “hebben het duidelijk over ons de laatste tijd,” schrijft meneer op Twitter. “Naast sancties, hebben ze het ook over oorlog en onderhandelingen. Laat me op dat punt een paar dingen zeggen tegen het volk: ER ZAL GEEN OORLOG KOMEN, NOCH ZULLEN WE ONDERHANDELEN MET DE V.S.”

Het is niet bekend waarom de Ayatollah zich genoodzaakt voelt om die tekst in hoofdletters te schrijven, maar misschien worden zijn ogen wat minder waardoor hij het allemaal niet meer zo goed ziet.

Hoe dan ook is het natuurlijk hilarisch dat meneer aan de ene kant zeker zegt te weten dat er geen oorlog komt, maar daar ook heel blij aan toevoegt dat Iran nooit zal onderhandelen met de VS. Heel gek, maar op de één of andere manier lijken die twee uitgangspunten in conflict met elkaar te zijn. Op een gegeven moment zal Iran moeten kiezen: of oorlog óf onderhandelen. Want dat Amerika een nucleair Iran accepteert behoort niet bij de opties.

Afijn, laat meneer de extremist maar gillen en roepen. Hij slaagt er weliswaar in om zijn eigen volk op epische schaal te onderdrukken, maar in de rest van de wereld heeft hij gelukkig bijzonder weinig in te brengen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

35 reacties

 1. lIN-T

  Mooi hoe Trump alle midden-oosten dictators in hun hemd zet.

 2. Two Ravens Black Kettle

  Het is The Donald en de vrijheidsminnende mensen van deze wereld versus de ayatholla’s, Erdogan en hun vrienden in de EUSSR en de West- en Noord-Europese hoofdsteden.

  Ik hoop -itt. de voltallige MSM- dat Trump en de naar vrijheid snakkende Perzen winnen.

 3. Original NL

  Kop…..Ayatollah Khamenei staat doodsangsten uit……
  Waar staat dat dan??

  1. ayreonaut

   In de kop

   1. EU kok

    Fout.
    In het hoofd (van de redacteur)

    1. ayreonaut

     Grappig, het “staat” in het hoofd. Als je net zo kookt als je redeneert, heb ik al gegeten.

 4. Ritter

  Trump doet een handreiking maar die word afgewezen door Iran.

  Ondertussen in Iran:

  Iraanse demonstranten bedanken Trump, Amerika voor hun steun

  Iranian protestors thank Trump, America for their support
  https://www.youtube.com/watch?v=QyNJHajWHMc

 5. fockingworst

  Trump doet het fantastisch in de wereld en met de boycot met erdogan ook.
  Hij probeert vrede te bereiken in door veel te communiceren ipv het beleid Obama oorlog te voeren
  Wat mij betreft mag het hele midden oosten en alle islamitische landen geboycot worden.
  Deze landen hebben niks te bieden behalve olie.
  Ze beteken alleen ellende en bedreigingen richting het westen het iq reikt niet verder als de schoenmaat in die landen. Niks positiefs hebben deze landen te bieden in welke zin dan ook.

 6. DolleDries

  De Turkse journalist Abdulah Bozkurt twitterde gisteren dat de Turkse president Recep Tayyip Erdogan steeds meer op Hitler begint te lijken. Gisteren gaf de moslimdictator in Ankara opnieuw de VS de schuld van de instortende lira, en droeg hij de Turkse bevolking op hun geld niet van de banken te halen. ‘En anders activeren wij plan B en C,’ dreigde hij vervolgens. Analisten denken dat hij daar mogelijk strenge kapitaalcontroles mee bedoelt. Het kan echter ook dat Erdogan zijn geplande Ottomaanse veroveringsoorlogen een paar jaar naar voren haalt.

  ‘Als hij het publiek vraagt op te staan en te salueren met zijn versie van het Rabia teken, dat hij heeft afgekeken van de straatprotesten van de Moslim Broederschap in Egypte, lijkt Erdogan steeds meer op een Hitler,’ aldus Bozkurt. ‘Hij zegt dat het opofferen van levens de prijs van vrijheid is.’ (1) Tekenen en uitspraken, die inderdaad op angstvallige wijze aan de Nazi leider uit de jaren ’30 en ’40 doen denken, zeker als bedacht wordt dat Erdogan zich vroeger al een ‘Kalief’ noemde, feitelijk een term voor een islamitische ‘Führer’.
  Veel Turkse aanhangers van Erdogan, vooral die in Europa, zullen de vergelijking met Hitler eerder als een compliment opvatten, vanwege het bevel in de Koran aan de moslims om alle Joden uit te roeien. Zij krijgen steeds openlijker bijval van allerlei complotdenkers, die wederom het Joodse volk en de ‘Zionisten’ de schuld geven van zo ongeveer alle ellende in de wereld.
  Trump krijgt schuld van ‘economische oorlog’ tegen Turkije
  Erdogan is hoe dan ook woedend op Trump, die hij het opgeven van een decennia lange alliantie verweet. ‘Het is fout om te wagen Turkije op zijn knieën te dwingen door dreigementen vanwege een voorganger,’ zei Erdogan tijdens een toespraak, verwijzend naar de Amerikaanse christelijke dominee die zogenaamd wegens ‘hulp aan terroristen’ gearresteerd is. ‘U wisselt uw strategische NAVO partner om voor een priester.’ Een woordvoerder van Erdogan zei dat de VS ‘Turkije totaal dreigt te verliezen.’
  ‘Ze (de Amerikanen) proberen nu met geld te doen wat ze met provocaties en de coup niet lukte,’ verklaarde Erdogan, verwijzend naar de –overigens zo goed als zeker door hemzelf in scene gezette- mislukte ‘staatsgreep’ in 2016. ‘Dit kan duidelijk een economische oorlog worden genoemd.’ De Turkse despoot geeft Trump daarmee de schuld van zijn eigen falende economische en financiële beleid. (3)
  Vanochtend kwam de Turkse lira opnieuw in een vrije val terecht, en verloor nog eens 10%. De munt staat nu op een record diepte ten opzichte van de dollar. Omdat Europa grote financiële en economische belangen in Turkije heeft, zorgen de problemen voor steeds meer onrust op de Europese aandelenmarkten.
  ‘Plan B en C’ – haalt Erdogan een van zijn geplande oorlogen naar voren?
  ‘Er is hier geen economische reden voor,’ reageerde Erdogan gisteren. ‘Dit is een operatie tegen Turkije… De industriëlen hebben de plicht om deze natie overeind te houden. Anders zullen wij ons plan B en C activeren.’ Dat behelst vermoedelijk kapitaalcontroles, ook al heeft een Turkse regeringsofficial dit vandaag ontkent. Ook zou Erdogan kunnen besluiten tot het in beslag nemen van goud en dollars. Inmiddels zijn er al filmpjes op social media verschenen waarop Turken als steunbetuiging aan hun dictator nepdollars verbranden.
  En als dat allemaal niet helpt, stort hij zijn volk en het Midden Oosten gewoon vervroegd in een van de imperialistische oorlogen die hij heeft gepland om het islamitische Ottomaanse Rijk te herstellen, waarbij Griekenland, Cyprus, Egypte en/of Israël waarschijnlijk de eerste Turkse bommen en raketten te verwerken krijgen.

  1. Original NL

   Dries..erdogan heeft wel een grote bek maar een land aanvallen zie ik zelfs hem niet doen.
   Het is weer een hoop geblaf van een moslim hond.
   En..hoe zei hij dat ook weer: ..”zij hebben de dollar …wij hebben allah” anders gezegd “zij hebben poen en wij een drogbeeld”.

   1. Paaldanseres

    Precies… optie C zou misschien weleens die oorlog kunnen zijn, maar eerst nadat hij optie B heeft uitgevoerd… namelijk al die opgevangen haatbaarden een turks paspoort verlenen en de grens over te sturen naar Europa. Dan is optie C nog maar een kwestie van tijd.

  2. Frits Jansen

   Dat gaat over Turkije, en dat is een heel ander land dan Iran.
   In Iran controleren geestelijken of de (democratisch aangenomen) wetten wel in overeenstemming zijn met de Koran. Zoals onze wetten worden getoetst aan in wezen christelijke grondrechten.

 7. meijer61200

  Het is de Iraanse bevolking van harte gegund dat zij binnenkort niet meer gebukt gaan onder het fascistische islamitische juk van deze corrupte haatbaarden! Het is wachten op de dag dat Khamenei zal bungelen aan een hoge boom, of hij moet zien dat hij vertrekt naar Nederland, dan is hij na een week of twee schoffelen wel weer vrij. Trump is ook niet alles, maar hij weet wel orde te scheppen- beetje voor beetje- in de enorme chaos die de waardeloze Obama achterliet!

  1. Capo

   Obama, de president die zichzelf opwierp als voorvechter van de islamitische zaak toen hij op 4 juni 2009 een speech hield in Egypte:

   “En ik beschouw het als een onderdeel van mijn verantwoordelijkheid, als president van de Verenigde Staten, te vechten tegen de negatieve beeldvorming van de islam, waar zich dat ook maar voordoet.”

   In augustus 2010 steunde Barack Hoessein Obama het zeer omstreden plan om in de buurt van Ground Zero, de plek in New York die op 11 september 2001 werd verwoest door radicaalislamitische aanslagen.

   Lekker ventje die Barack Hoessein Obama.

   1. Capo

    ^ ^

    “In augustus 2010 steunde Barack Hoessein Obama het zeer omstreden plan om in de buurt van Ground Zero, de plek in New York die op 11 september 2001 werd verwoest door radicaalislamitische aanslagen, een moskee te bouwen.”

    1. meijer61200

     Capo; Dat is waar ook, was ik al bijna vergeten. Obama was niet voor niets een moslim natuurlijk, ook al wordt dat aan alle kanten tegen gesproken. Documenten liegen niet.

     1. Tengo Kawana

      Welke documenten meent Meijer te kennen?

     2. Capo

      Ik heb de speech zelf gezien en ene Mevrouw Lopez heeft de oath of office (inauguratie) erop nagelezen en kon nergens terugvinden dat de president van Amerika de islam moet verdedigen tegen negatieve beeldvorming. Kijk zelf maar v.a. 2:28 min.

      https://www.youtube.com/watch?v=yLizQzTVGvk

     3. Capo

      @Meijer: Negeer Tengo vooral, hij is een multinick die momenteel en actueel nicks aanmaakt om DDS te frustreren. Hij doet dat al meer dan 15 jaar.

     4. Elu Thingol

      Baudet is ook een moslim. Hij heeft een zwarte baard en bidt naar Mekka. Iets over plezierige interpretaties van de islamitische leer.

     5. Capo

      @Meijer: Meer specifiek (de hele speech) v.a. 9:53 min.

      https://youtu.be/B_889oBKkNU?t=593

     6. Capo

      @Meijer: Hier doet Obama stoer over zijn islamitische namen:

      https://youtu.be/B_889oBKkNU?t=593

     7. Capo

      Barack Hoessein Obama verteld ook over de 7 miljoen moslims en de 1200 moskeeën in Amerika. Hij noemt de islam een religie terwijl het een totalitaire ideologie betreft.

      https://youtu.be/B_889oBKkNU?t=716

 8. Svetlana

  Ik heb diepe bewondering voor de Ayatollah Khamenei hoe hij voor zijn land en volk opkomt. Hij zal herinnerd worden in de geschiedenis als moeder Theresa Ghandi en Mandela. Het is de meest eerbare man ter wereld, hij is zelfs bovenmenselijk goed. Een ware man van God

  1. Capo

   Hihihi

   1. Tengo Kawana

    Capo vindt de bijdragen van Svetlana wel grappig.

    Ik niet, het is een trieste trol, net zoals Capo trouwens.

 9. Vit

  Top gozer die Trump, laat die achterlijke geestelijken maar sidderen, geef de mensen hun land terug zoals ze leefden met de Sjah, idem dito geldt dat voor Turkije ten tijde van Ataturk.

 10. Gerlos

  Heeft ALLAH hem in de steek gelaten nu hij in zijn broek schijt van angst.

 11. Two Ravens Black Kettle

  Wie zal er winnen.

  Donald en de naar vrijheid snakkende jonge Perzen
  De gevangenen, de kinderen in de gevangenis, de moderne meisjes en jongens

  Of

  de EU, de Regressive Left, onze regering, Frau Merkel en de MSM ?

  1. Elu Thingol

   De Syriërs snakten ook naar vrijheid om van het regime-Assad af te komen. Europa ging mee in het idee van Amerika het regime te verzwakken. Dit mislukte en sindsdien is Europa voorzichtiger geworden met de VS en het Midden-Oosten.

 12. Frits Jansen

  “Het is de radicale, extremistische, vrouwen onderdrukkende en homo’s hatende Ayatollah Khamenei.”
  Nee, toen de Iraniërs in 1979 de sjah afzetten besloten ze zelf voor een staat op islamitische grondslag, een democratie waarin politieke beslissingen uiteindelijk door geestelijken aan de Koran worden getoetst. Je moet die Ayatollahs vergelijken met dominees in Staphorst: dat zijn geen machtswellustelingen maar godsdienstfanaten die volkomen overtuigd zijn van hun gelijk.
  De geestelijken in Iran verlangen van vrouwen een soort halve hoofddoek. Waar de strikt islamitische hoofddoek alle haar bedekt, mogen Iraanse vrouwen wel een deel van hun haar laten zien. Zie de bekende foto van Minister Kaag.
  Het opvallende is nu dat veel vooral oudere Iraanse vrouwen vrijwillig veel verder gaan dan die Ayatollahs verlangen. Dat bewijst dat ze niet ondrukt worden.
  En verder lopen ze niet zo veel achter op West Europa. Homohaat hebben we hier ook, en nog maar enkele decennia werden vrouwen bij ons automatisch ontslagen als ze trouwden.

  het systeem in Iran mag ons niet aanslaan, maar laten we blij zijn dat dit land toch een oase van rust is, ingeklemd tussen notoire brandhaarden als Irak, Afghanistan en Pakistan. Laten we hopen dat Trump daar niet óók nog een puinhoop van maakt. En als hij wel een oorlog tegen Iran begint zal hij Europa tegenover zich aantreffen, want in Europa zitten wel mensen die nadenken.
  De Derde Wereldoorlog is dichterbij dan veel mensen denken. Gelukkig hebben we (nog) een redelijk sterke EU. Maar die zal dan voor de vraag worden gesteld of we het op een radicale breuk met de VS moeten laten aankomen.
  Een scenario is ook dat de VS uiteenvallen: “secession” van staten, zoals ook al in de lucht hing bij de burgeroorlog van de jaren 1860. Ik ontmoette al Amerikanen die overwogen voortaan te zeggen dat ze uit Canada kwamen, uit schaamte. Het noordoosten (New England) en het westen (Californië) horen bij de beschaafde wereld, daar tussen zitten cowboys en boeren conservatiever dan Ayatollahs die Trump steunen. De man die de geschiedenisboeken in zal gaan als de man die een einde maakte aan de VS als wereldleider, al was het maar door zelfs zijn vreemdste verkiezingsbeloftes in te lossen, al is de “Mexicaanse muur” er nog steeds niet.

  1. Capo

   “Dat bewijst dat ze niet ondrukt worden.”

   Dat klopt, in Iran wordt niemand ondrukt. Wel worden homo’s en andersdenkende aan telescoopkranen opgehangen, maar verder is, en ik citeer: ‘een oase van rust’

   https://www.trouw.nl/home/betrapte-homo-in-iran-krijgt-zweepslagen-of-de-doodstraf~a178dae1/

  2. Elu Thingol

   De ayatollahs zullen nimmer overgaan tot een vrijwillige machtsoverdrage. Even los van aan welke Iraanse factie de macht dan moet worden gegeven. Hrt directe gevolg van een revolutie, al dan niet aangemoedigd door Trump en Co, zal leiden tot een keiharde repressie van de ayatollahs en hun kameraden van de Garde.

   We hebben het in Syrië gezien: een burgeroorlog met tal van rebellengroepen, een regime gesteund door Rusland, een vluchtelingenstroom die de weerga niet kent.

   Hopelijk blijft de Verenigde Staten – al was het maar om Europa een lol te doen – uit het Midden-Oosten.

 13. Frits Jansen

  Die Ayatollah heeft in het Iraanse systeem de taak om te controleren of de Iraanse wetten in overeenstemming zijn met de Koran, zoals in veel westerse landen een constitutioneel gerechtshof controleert of wetten in overeenstemming zijn met de Bijbel.
  Wat zegt u? Is de Bijbel niet eenduidig over aardse wetten? Nou, dat is de Koran ook niet.

  1. Capo

   Islampleitbezorgers horen hier niet thuis, die horen in Iran, vlakbij Khamenei.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.