Brekend: PVV-raadslid Willie Dille eindigt eigen leven na verklaring van verkrachting door moslims

Het is vandaag duidelijk geworden dat raadslid Willie Dille voor de PVV gisteren is overleden door zelfdoding. Na veel ophef rondom een filmpje dat zij had geplaatst op Facebook, gaf zij aan dat zij deze week nog bedreigd was en vreesde voor haar leven. Veel mensen verklaarden haar voor gek, maar worden nu geconfronteerd met haar zelfdoding.

In het filmpje op Facebook vertelde ze dat ze verkracht is door moslims en dat het in opdracht van Arnoud van Doorn is gedaan, de fractieleider van de islamistische Partij van de Eenheid. Daarnaast gaf ze aan dat ze zou stoppen met het werken in de politiek, omdat ze herhaaldelijk bedreigd is en vreest voor haar eigen leven en die van haar naasten.

‘We gaan binnenkort je keel doorsnijden en laten je doodbloeden’, zou daarbij zijn gezegd. ,,Ik ben gewoon bang dat ze mijn kinderen, mijn logees pakken. Daar kan ik niet mee leven. Ze vinden vrouwen helemaal niks. Ze vinden mij helemaal niks.”

Het raadslid zegt dat ze moet blijven strijden, maar dat haar kinderen haar nodig hebben en dat ze voor haar leven vreest. ,,Daarom heb ik besloten ermee te stoppen.” Ze biedt op de beelden excuses aan haar naasten aan. ,,Het gaat gewoon niet meer.”

Natuurlijk werd er gemixt op gereageerd, zo wel met berichten van steun als zeer negatieve berichten. Ze werd voor gek verklaard, racist, of een leugenaar. Alhoewel ze zelf niet meer bereikbaar was voor commentaar, heeft de Haagse PVV wel een verklaring naar buiten gebracht:

,,Het beeld dat nu wordt geschetst als zou Willie een labiel gekkie zijn, wil ik met kracht ontkennen. Vriend en vijand zullen bevestigen dat Willie een ijzersterke vrouw is die zich niet gek laat maken. Het filmpje is gemaakt na een jaar van ellende, geen enkele steun van politie of burgemeester. Willie is een zeer sociaal, gedreven ,intelligent politica die nooit zal stoppen het vrije woord te verdedigen en die de strijd tegen de Islam zal voortzetten. De laatste bedreiging was echter de spreekwoordelijke druppel maar van stoppen is geen sprake. De wijze waarop sommige media hierover berichten is ronduit walgelijk en geeft blijk van een zeer foute vooringenomenheid. Niet alleen Willie is geweld aangedaan, maar daarmee ook de vrijheid van meningsuiting. Media die dit niet serieus nemen moeten zich kapot schamen. Een uitgebreide reactie op het gebeuren zal komen als de rust wat is weergekeerd. Het verzoek is dan ook Willie nu met rust te laten.”

Met de zelfmoord van Dille krijgt dit verhaal een geheel nieuw hoofdstuk en zullen de tegenstanders van de PVVer zich nog eens achter de oren moeten krabben. Ze pleegt niet zomaar zelfmoord en dit is al het zoveelste voorbeeld van een rechtse politicus die bedreigd wordt vanwege zijn of haar denkbeelden. Hoe veel waarschuwingen moeten er nog komen? Natuurlijk moet alles eerst boven water komen, voordat er conclusies kunnen worden getrokken. Laat duidelijk zijn dat haar zelfdoding aangeeft dat er veel meer aan de hand is, of zij nu gelijk had, of dat ze geestelijk niet meer in orde was.

Voor het filmpje van Dille kunt u HIER terecht.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

149 reacties

 1. Dirkje60

  Links en hun moslim vriendjes heeft weer een moord gepleegd.

  1. Meester Kong

   Dom gelul.

   1. Elu Thingol

    ++++

   2. Roughwood

    … is inderdaad het enige dat u hier 24/7 uitbraakt!

   3. Rosasolis

    Er is veel vreemds aan dit zeer droevig verhaal. Volgens W. Dille, heeft zij pas gisteren bekend gemaakt dat zij op 15 maart 2017 werd verkracht door een aantal moslims. Nu is bijna 1 1/2 jaar voorbij gegaan.
    Waarom heeft Dille dit nergens bekend gemaakt gedurende al die maanden? Waarom heeft ze geen hulp gezocht — niet van de politie, niet medische en
    psychische zorg gezocht, en niets aan familie of aan een vertrouwelijk vriendin of vriend verteld. De mannen hadden haar gewaarschuwd om dit verkrachting niet in de gemeente raad bekend te maken. Maar waarom had zij niet direct contact met G. Wilders en de politie gehad?
    Er is hier wellicht een “addertje onder het gras”.

  2. Dubbele Komma

   Klopt,dirkje
   LinkSS en de MOSSlims

   Gezworden broeders sinds Adolf H. De vegetarische socialist.

    1. Capo

     En jij bent ook een multinicker.

 2. Ni28

  Zou Quispel zich nu ook achter zijn oor krabben? Natuurlijk niet, een consequent gemene hater doet het niet.
  Nu komt vast een onderzoek maar het is te laat. En de vermeende daders zullen zoals altijd ontkomen want een lid van de PVV verdient geen recht.

  1. Meester Kong

   Ni12 weet precies hoe het is gegaan.
   Mevrouw heeft een groepsverkrachting ondergaan en de volgende dag in de TK voert ze het woord tijdens een debat.
   Alsof er niets is gebeurt, ge gelooft dat?

   1. denk eens na

    ja , we zijn niet allemaal linkse beroeps l klagers,…

    1. denk eens na

     Er zijn ook nog mensen die tegen de stroom in zwemmen in plaats van de guttmensch uit te hangen ,waarom denk je dat iedereen bij de tv o zo multicultie is?

   2. Ni28

    Quispel kloon Kong, ik weet het niet en jij ook niet. Ik ga op gemiddelde reactie’s van jouw schepper dus kan ik met mijn aantijging niet ver zitten met zijn haat. Het is toch weer een minder? Niet dan?

  2. Bloem

   Er komt inderdaad een onderzoek voor de bühne, de waarheid zal vermoedelijk nooit boven tafel komen. Zeker wanneer haar relaas echt blijkt te zijn, dat zou namelijk het vertrouwen in de rechtstaat compleet ondermijnen zodat de pleuris uitbreekt en er letterlijk koppen gaan rollen. Maar goed, de overheid is niet gebaat bij een waarheidsvinding.

   1. Tengo Kawana

    Dat onderzoek zal er wel komen en het zal ook grondig en integer worden uitgevoerd.
    Het vinden van bewijs voor een (vermeende) verkrachting van anderhalf jaar geleden waarin het slachtoffer is overleden is echter wel problematisch.

    1. denk eens na

     Door rutte ( onderste steen boven) zou het grondig uitgezocht worden>)))))

   2. EU kok

    Maar goed, de overheid is niet gebaat bij een waarheidsvinding.
    .
    Of was Dille niet gebaat bij een waarheidsvinding en zag zij dit als enige oplossing?
    Ik durf nog geen conclusie te trekken.

    1. Bloem

     Dat is heel verstandig.
     Het anti-PVV sentiment bij de overheid loopt echter allemaal wel vreselijk uit de hand.

 3. Tengo Kawana

  Tragisch.

  1. Capo

   Jij kunt beter je kanis houden misselijke multinicker!

   1. Original NL

    Capo…..Ik dacht dat we vandaag niet op onze multinicker zouden reageren…??

    1. Capo

     Klopt, het is in feite geen reactie maar een mededeling. Afdrogen en in de hoek zetten, zeg maar!

    2. EU kok

     Capo heeft last van een rubberen rug denk ik.

  2. Holland

   Voor de vorm zegt Quispel ‘tragisch’, maar hij meent er geen sodemieter van.

   1. Capo

    @Holland: Inderdaad, vandaar mijn opmerking over de kanis die hij beter kan dichthouden. Die misselijke multinicker kan sowieso worden gemist als kiespijn!

   2. Tengo Kawana

    Holland zal moeilijk kunnen ontkennen dat hier sprake is van een persoonlijk drama van een vrouw die de weg kwijt raakte in het rechts-extreme wereldje waarin al veel mensen de weg kwijt raakten. Ironisch geldt hetzelfde voor de man die ze, waarschijnlijk ongefundeerd, beschuldigde van het organiseren van een groepsverkrachting, Arnaud van Doorn.

    In dat wereldje raak je de weg kwijt omdat er geen normen en waarden gelden en haat de grondtoon van het bestaan is. Dat leidt tot morele verloedering en sociaal isolement.

    Ik vermoed dat Holland, als hij eerlijk is, dit heel goed herkent.

    1. Vit

     Als ik jou was zou ik de nekspieren maar gaan trainen, dat omkijken vergt daar heel wat van.

     1. nogmaals

      Als onze landverrader na het Nederlandse Neurenberg 2.0 wordt opgehangen, helpen getrainde nekspieren
      hem weinig.

    2. Holland

     “In dat wereldje raak je de weg kwijt omdat er geen normen en waarden gelden en haat de grondtoon van het bestaan is. Dat leidt tot morele verloedering en sociaal isolement.”
     ———————————————————————————
     De vooroordelen van Quispel over ‘rechts’, zijn even belachelijk als ridicuul en missen elke grond. Het vertelt wel veel over zijn kijk op het leven, opde wereld om hem heen en de beoordeling van verschillende groeperingen in de samenleving.

     Hij meent bovendien dat Willie Dille hiervoor als rolmodel gold, wat het geheel nog ongeloofwaardiger maakt aangezien hij haar niet heeft gekend en zijn vooringenomenheid uitsluitend laat bepalen door wat hij uit de media heeft vernomen.

     Quispel is een dorpsgek, een Yomanda die meent op afstand diagnoses te kunnen stellen. Nu nog water instralen!

     1. Tengo Kawana

      Ik sprak niet over rechts maar over extreem-rechts, Holland. Met rechts is niets mis, met extremisme van links en rechts, alles.
      In deze extremistische kringen is haat en morele verloedering de regel. Daar is deze arme vrouw, met erkenning van haar persoonlijke verantwoordelijkheid, het slachtoffer van.

     2. Holland

      Waaruit meent Tengo te kunnen opmaken dat Willie Dille in het ‘rechts-extreme wereldje’ verkeerde?

      Zo kan alleen hij alleen denken als hij de PVV, de tweede partij van Nederland, als rechts-extremistisch ziet. In dit geval hoeven we de Yomanda van DDS nooit meer serieus te nemen.

    3. Capo

     En nu alleen nog afdrogen of negeren Holland, in discussie gaan met een multinicker is niet slim.

    4. Mariposa78

     Ik zou mezelf doodschamen, dat je dit soort onzin over de rug van iemand anders zijn ellende uit je toetsenbord krijgt.
     Dat is echt niet normaal en is je toetsenbord niet onder tussen geëxplodeerd?
     Maar wat ik begrijp is, op naar de volgende ban.

    5. chrism

     Wat Lul je nou ?
     Beter rechts Extremist met woorden , dan Links Extremist met geweld .
     Links , Rechts het slaat werkelijk waar nergens op .

     Een ieder die zijn mening wil opdringen aan een ander is een narcist en niets meer of minder , alle andere termen zijn media geile figuren die niets anders weten dan de woorden zelf .

     Je mening geven prima , maar zonder iemand te schaden en laat dat nou moeilijk zijn voor iedereen !

     Ook hoe een ander land wil omgaan met zijn wetten hebben ze de beterende Nederlander niet voor nodig of linkse figuren .

    6. BB

     Graag bewijzen voor alles wat u in bovenstaande reactie zegt.

    7. denk eens na

     ” in dat wereldje……..ïk dacht even dat je het over de islam en moslims had.

    8. Ni28

     Deze idioterie is geen reactie waard. Trek goed door achter je!

    9. sonar

     Tk als jij eerlijk bent pleeg jij hara kiri ,achterlijke idioot.

 4. DolleDries

  Die mag links met islam vriendjes ook weer op conto schrijven de krokodillen tranen die ze lieten bij P.F. zullen weer vals zijn.

  1. Meester Kong

   @DD
   Dom gelul

   1. DolleDries

    Ik begrijp dat jij je eigen terecht aangesproken voelt .Je verweer is dan ook zeer goed onderbouwd. Het zoveelste slachtoffer van de linkse hetze.

    1. Meester Kong

     @DD
     Hahaha bijdehandje, compleet misplaatst.

     1. DolleDries

      Je kronkelt.

 5. Elu Thingol

  Afschuwelijk.

  1. Capo

   Dat ben je zeker, multinicker!

 6. Adriaan

  Het is onmogelijk nu een oordeel te vellen over het doen en laten van zowel Willy als haar mogelijke ontvoerders/verkrachters. Zij kan het verhaal niet meer vertellen. Een gedegen onderzoek lijkt me op zijn plaats. Het is per slot van rekening een politica die, naar eigen zeggen, in haar functie werd gehinderd. Het is diep triestig.

 7. EU kok

  Zelfmoord, de meest individuele beslissing, die een mens kan nemen.
  Soms hun enige oplossing.

  1. Ni28

   En hoeveel mensen zijn niet tot zelfmoord gedreven door hun haters?

 8. Blue monday

  In en in triest. Ik wens de nabestaanden veel sterkte toe.

  Tevens een oproep voor een beetje respect. Het past niet im elkaar uit te schelden bij zo’n bericht.

  Waar is het fatsoen?

  1. EU kok

   Waar is het fatsoen?
   ++++

  2. Capo

   “Waar is het fatsoen?”

   Multinicken is nooit fatsoenlijk! Vraag dat maar aan jouw multinickvriendje Elu Becker Suzanne Johnny Tengo etc… Allemaal actuele nicks van een actuele multinicker!

  3. Holland

   Wat een wonderlijk gevoel voor respect heb jij, Monday. Als ik jou nu uitscheldt voor domme boerelul ben ik dus onfatsoenlijk naar de nabestaanden van Willie Dille?

   1. Capo

    @Holland: Jij snapt ‘m. De fatsoenskaart gebruiken om de aandacht af te leiden van de smerige streken van de actuele multinickers!

  4. Bloem

   Terechte oproep, chapeau!
   ++++

 9. Ritter

  Het is zwaar om raadslid van de PVV te zijn.

  Dagelijkse bedreigen en dat soort dingen …………….maar misschien nog erger een media die je demoniseert en de politiek ( b.v burgemeester) die geen enkele interesse toont als je word bedreigt en je niet serieus neemt.

  Het is net zoiets als de Joodse winkelier die door moslims word bedreigt in Amsterdam. Die kreeg ook geen medewerking van de politie en burgemeester en staat er in essentie alleen voor.

  Als het een islamitische winkelier zou zijn geweest zou de media moord en brand schreeuwen en zou deze winkelier alle aandacht krijgen van de politie en politiek.

  1. Capo

   @Ritter: Net als ten tijde van Pim huilen de linkse fascisten hier ook krokodillentranen. Volkomen ongeloofwaardig!

  2. Meester Kong

   @Ritter
   Daar heeft Geert voor gezorgd..

   1. Tengo Kawana

    Geert houdt zich muisstil in dit drama.

    Gelukkig reageerde Burgemeester Krikkert wijs en adequaat in deze tragische gebeurtenis.

    1. Stanly2000

     Kawana,
     “PVV-leider Geert Wilders heeft geschokt gereageerd op het overlijden van het Haagse PVV-fractielid. ‘Willie was een geweldige warme collega die altijd oog had voor haar medemens en de jeugd in het bijzonder. Wij zullen haar enorm missen. Woorden schieten tekort,’ aldus Wilders. ‘We wensen haar partner, kinderen, haar collega’s uit de Haagse PVV-fractie en iedereen die haar liefhad heel veel sterkte met dit onbeschrijfelijke verlies.’
     bron: Elsevier

 10. Vit

  Arme schat, had het maar eerder verteld.

  1. B. Pascal

   ++++ eens +++

  2. Vit

   Herstel: ‘ze’ tussen had en het.

 11. B. Pascal

  Het is verschrikkelijk! Wanneer erkend men dat de Islam niets minder is dan een repressie-ideologie die alle satanische middelen gebruikt om de wil van een mens te breken. Het is verschrikkelijk!

  1. Capo

   Islam is levensgevaarlijk, zo blijkt!

 12. DolleDries

  Even voor de redactie het is zelfdoding geen zelfmoord.

  1. DolleDries

   Moord is het op onwettige wijze opzettelijk beëindigen van het leven van een ander, waarbij een strafverzwarend element aanwezig is.

   1. Lars Benthin

    Dank u zeer!

   2. Meester Kong

    @DD
    Met zelfdoding wordt meestal euthanasie bedoeld, terwijl zelfmoord vaker wordt gebruikt voor de gewelddadige dood ‘door eigen hand’.

    1. DolleDries

     Onzin.

   3. DolleDries

    In het hulpverlening project waar in ik zat praatten we met respect voor de nabestaanden en ook de persoon zelf over zelfdoding. Moord is zwaar beladen het zou in het zelfde hoekje geplaats worden als de moord op P.F geplaats worden of met een wel te noemen zelfmoord aanslagen. Alleen gevoelloze wezens zullen het woord zelfmoord met hand en tand verdedigen dus ook in het geval met deze door links en de islam in wanhoop gedreven vrouw.

    1. Meester Kong

     Er schieten mij wat woorden te binnen .
     Hypocriet, schijnheilig, heilig boontje..

     1. DolleDries

      Schelden gaat je goed af Kong maar dat weten we van links.

      Al iemand aangeklaagd wegens poging tot moord wegens poging tot zelfdoding. Nee, lul dan niet over moord.

  2. Tengo Kawana

   De term zelfmoord is wel degelijk correct.

   https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Zelfmoord

   1. Meester Kong

    Dank u zeer 🙂

 13. Svetlana

  Volgens mij was deze vrouw een beetje gek.

  1. denk eens na

   Chemo niet geholpen zie ik, je kan nu beter het gezwel uit je kop weg laten snijden.

  2. Marija

   U bent verschrikkelijk

   1. Marija

    Ik bedoel dus die mispikker ssvetlana.

    1. Capo

     @Marija: Dat is wel duidelijk hoor. 😉

 14. Ben Zine

  Dit is typerend voor wat de linkse kerk en de linkse media in samenwerking met hun moslim vrienden doen… Mensen bedreigen, intimideren, tot wanhoop drijven en uiteindelijk de dood injagen. Het bewijst ook de volkomen gevoelloze, van iedere empathie gespeende en van haat doordrenkte leefwereld van het linkse kerk-moslim pact, en hun onverdraagzame, totalitaire en intrinsiek gewelddadige (Volkert) karakter. Voor Willie is het nu te laat, haar leven is ten einde. Het “Pact” kan tevreden zijn.

 15. FLP

  R.I.P Willie Dille.

  1. loes530

   Heb je ook nog mensen die zeggen weer een pvver mijn dan word ik heel boos

   1. EU kok

    weer een pvver mijn

    1. Capo

     Schaamteloze misselijke multinicker!

    2. Vit

     Wel ja joh ga nog even taalneuken slapjanus.

     1. EU kok

      Loes zou boos worden, u niet.

     2. Capo

      – Bent benieuwt (activiste-anne-fleur-dekker-pakt-links-aan-bijna-sektarisch-toen-ik-uit-mijn-linkse-bubbel-stapte-raakte-ik-bijna-mijn-hele-vriendenkring-kwijt/)
      – te verkennen. (i.p.v. herkennen) (als-juncker-glas-water-vraagt-krijgt-hij-gin)
      – nogsteeds (trump-reageert-op-helsinki-ontmoeting-met-poetin/)
      – polarisen (trump-reageert-op-helsinki-ontmoeting-met-poetin/)
      – Werelsvrede (donald-trump-bevestigt-het-ik-ga-voor-een-herverkiezing-in-2020-wereldleiders-aanpassen)

 16. Uiterst Links

  Tragisch! Alleen het afreageren op links snap ik niet. Als we de slachtoffer mogen geloven is de PvdE (idd een zeer foute partij) hier verantwoordelijk voor. Volgens mij was de partijleider een PVVer, of zit ik ernaast

  1. van Urk

   Linkse partijen lopen het liefst achter dit soort moslimpartijen aan dan dat zij samenwerken met de PVV. Denk maar aan die Linkse partijen uit Rotterdam die het liefst met NIDA willen dan met Leefbaar Rotterdam. Daarom wordt er op Links afreageert.

  2. Elu Thingol

   Nee, dat is factfree gewauwel, maar “links” (wie dat ook moge zijn) en de moslims de schuld geven is de pavlov-reactie.

   1. van Urk

    Dat moslims het hier zogenaamd slecht hebben dankzij de PVV is ook een pavlov-reactie.

    1. Elu Thingol

     @ van Urk

     Dat zeg ik niet. Enkele zielen geven “links”, de media en de moslims de schuld. Welnu, de media berichtte in februari over Dille (dat ging nergens over), of gematigd links haar heeft bedreigd is niet bekend (voor zover zij al de pijlen zou richten op een PVV-er in de lage regionen) en als elke PVV-er die bedreigingen ontvangt van radicale moslims zichzelf van kant maakten, konden we de tent wel sluiten.

     1. van Urk

      Hoe dan ook, ik hoop dat ze dit tot de bodem uitzoeken.

     2. Elu Thingol

      @ van Urk

      Eens.

     3. Vit

      @Elu Thingol

      “als elke PVV-er die bedreigingen ontvangt van radicale moslims zichzelf van kant maakten, konden we de tent wel sluiten.”

      Kun je nagaan wat een achterlijk volk het is (die moslims).

     4. Elu Thingol

      @ Vit

      Lees eens goed en kom niet met hate-berichten aanzetten.

     5. Vit

      In het bericht spreek jij jezelf daarmee tegen, lees het nog maar eens goed.

   2. sjun

    Zonder de grote instroom hadden Willie en Theo nog geleefd. En ook in Duitsland, Engeland, Spanje, Zweden en Frankrijk waren er al verschillende slachtoffers van de Mohammedaanse leer en insrtoom te betreuren.

    1. EU kok

     Met een goede psychiater had Wille nog geleefd.
     Nu maar alle psychiater oppakken en vastzetten?
     .
     Zonder publicatie op GS was het anders gelopen.
     Nu GS maar verbieden.

 17. poldi

  Als Dille aangifte heeft gedaan, maar de politie heeft daar niet adequaat op gereageerd, dan moet dat niet alleen tot verstrekkende gevolgen leiden voor degenen die direct verantwoordelijk zijn, maar ook tot een maatschappelijk debat in hoeverre politie en justitie politiek neutraal zijn.

  En eigenlijk moeten we hier helemaal niet verbaasd om zijn, over wat er hiermee naar buiten gekomen is, vergeet niet dat de vorige VVD burgemeester (Jozias van Aartsen) deze stad naar een bandeloze situatie heeft geleid.
  Nu plukt burgemeester Pauline Krikke hier de wrange vruchten van, niet dat zij het veel beter zal doen dan haar voorganger, want ook zij lijdt aan het verwarde mannen syndroom, dus totaal geen progressie.

  Mogelijk zal dit verhaal nog een heel andere draai gaan krijgen, want dit gegeven zou anders nog wel eens tumult kunnen veroorzaken.

 18. poldi

  Plagiaat
  ———–
  Hoe lang moet dit nog duren voordat Asscher, Klaver, en ja, ook die hele politiek correcte linkse kliek het vuil uit hun ogen wassen. Wanneer krijgen deze leeghoofden eens in de gaten, als dit zo door gaat, we over een tijd in een kalifaat wonen. Dit duurt niet lang meer tot de autotochttonen zich gaan groeperen en zelf de wet in handen nemen. ( Ik kan zowat niet meer lopen, maar als ik gevraagd wordt, ga ik mee in de rolstoel).
  Niemand doet zijn blinde ogen open, nog steeds worden die kameelridders beschermd, en er wordt pas opgetreden als ze er echt helemaal niet onderuit kunnen.

  Ik heb het filmpje nog wel gezien en je zag dat die arme meid er helemaal onderdoor ging. Hebben Asscher Klaver en die hele linkse rotzooi nu hun zin. Deze mensen zijn m.i. de indirecte verantwoordelijken voor deze moord. Dit is geen zelfmoord maar een noodkreet naar die imbecielen die op het binnenhof zitten.
  Het interesseert hen helemaal geen ruk, het is toch maar een PVV’er, zal er wel gedacht worden.

  1. Marija

   ++++

 19. denk eens na

  Een multinikker is een neger die kan lezen en schrijven,…

 20. Henk-Jansen

  Verschikkelijk, hoewel ik het qua politieke standpunten totaal niet eens ben met de pvv moeten politici ongestoord hun werk kunnen doen. Laten we hopen dat de politie de daders gauw te pakken heeft.

  1. Frits Jansen

   Een PVV-er is geen politicus maar een terrorist die het democratische systeem misbruikt.
   Hitler kwam ook democratisch aan de macht (met dank aan Godwin)

   1. BigLJohn

    Ik voel mij als PVV stemmer geschoffeerd door u, Frits Jansen. U zou rechtse mensen eens meer in hun waarde moeten laten. Een terrorist die het democratische systeem misbruikt. Dat geldt dan voor politici als Rutte, Buma, Pechtold, Klaver en die van DENK. Die mogen Nederland aan Brussel uitleveren, sympatiseren met de islam, en ons land naar de verdoemenis helpen. Daarbij gesteund door vele domme stemgerechtigden. En ja, Hitler kwam daardoor ook aan de macht, door de stem van miljoenen domme Duitsers.

 21. Antidotum

  En daar hebben indirect GS en de stinkende beerput commentaren van dhimmitude links driftig aan meegewerkt.
  Geen Volkert aanwezig, dan maar in de schrijfstijl.

 22. Mar

  Bij Omroep West een lange verklaring van de hoofdredactie, waarbij het verhaal weer een andere wending krijgt:

  “Maandagmiddag nam Willie Dille zelf contact op met een van onze redactieleden, om te melden dat ze het bovengenoemde filmpje op internet had gezet. We hebben dit uiteraard meteen bekeken en haar verteld dat we ermee aan de slag gingen.”

  https://www.omroepwest.nl/nieuws/3676065/Van-de-hoofdredactie-Bij-het-overlijden-van-Willie-Dille

 23. Ben Kok joods-chr.pastor

  https://tora-yeshua.nl/2018/08/zelfmoord-pvv-raadslid-haag-wegens-bedreiging-moslims/

  Shalom, met alle meeleven voor nabestaanden en collega’s en met nog verder groeiend verwijt aan de zwijgend kerken, synagoges en andere “gristen-lijken” en “neojoden”.
  Ben Kok (joods-chr. pastor)

  1. Mar

   @Ben Kok

   Heeft u enige moeite ondernomen om contact met haar te krijgen om haar geestelijke bijstand te verlenen? Haar te helpen?
   De beelden laten toch duidelijk een vrouw in (geestelijke) nood zien.

   1. van Urk

    Flauwe opmerking Mar. Wist u het zelf dan wel dat zij al een tijdje psychische problemen had ¿ Ik niet. En Ben Kok waarschijnlijk ook niet. Het is sinds gisteren dat heel Nederland beseft wat er aan de hand is.

    1. Capo

     Ben kent mij niet maar ik ken Ben wel van het onderstaande filmpje! Klassenwerk hoe Ben hier de vinger op de zere plek legt.

     https://www.youtube.com/watch?v=c7RRt6JlFrg

     1. denk eens na

      +++++

    2. Viertel

     Mar is van hetzelfde niveau als EU-kok, Meester King, Ernst Quispel, Guus Gelul, Frits Jansen, Tengo Kabala, Spaanse kok, Beukman en nog een swikkie namen waar vaak dezelfde personen achter schuil gaan. Smerige drek, verpakt in mooie woorden, dat is wat uit hun monden komt.

     1. Capo

      @4tel: Grote kans dat Mar inderdaad uit dezelfde multinickkoker komt.

     2. Blue monday

      Mar is wellicht de langst aanwezige hier op DDS onder de originele naam. Zeker geen multinicker.

   2. Frits Jansen

    Ideren die zich vrijwillig aansluit bij de PVV is gek. Er is geen beginnen aan om al deze dwazen in de gaten te houden.

 24. dinaro

  Afschuwelijk!!
  Hoop dat het tot op de bodem zal worden
  uitgezocht.
  Als je je niet meer veilig voelt hier, en wat
  haar overkomen is.
  Te gek voor woorden.
  Dit is Nederland anno 2018!!

 25. dinaro

  Svetlana:

  Je bent een gore crimineel.
  Laat je eigen ‘harses’ eens nakijken.
  Trol!

  1. Capo

   Svetlana = Becker = Johnny Roest = Suzanne = Tengo = Elu = Fortiori = etc…

   1. Tengo Kawana

    De multinicker Capo meent dat debiele Svetlana iets met mij te maken heeft.
    Zo de waard is vertrouwt hij zijn gasten.

    1. Capo

     “Zo de waard is vertrouwt hij zijn gasten.”

     (Actueel) Svetlana = Becker = Johnny Roest = Suzanne = Tengo = Elu = Fortiori = Etc…

     (Voorheen) Code 134 = Ernst Quispel = Graatsma = Boudewijn Abbas = Danube = Cypres = Ceteris Paribus = Etc…

 26. DolleDries

  Den Haag – De politie bevestigt dat het raadslid Willie Dille nooit aangifte heeft gedaan van verkrachting en bedreiging door moslims, wel is er ’in het verleden en recentelijk met haar officieel hierover gesproken’.

  1. Capo

   Het doen van aangifte wordt standaard ontmoedigd. Uit onderzoek blijkt tevens dat 50% van de aangiften die gedaan wordt in de vuilnisbak verdwijnt. Als klap op de vuurpijl is het OM niet verplicht tot vervolgen, met als gevolg dat minder dan 10% van de misdrijven tot een veroordeling komt en 1 op de vijf zaken komt sowieso nooit voor de rechter.

   https://www.telegraaf.nl/nieuws/343680/een-op-vijf-zaken-nooit-voor-rechter

   1. Viertel

    Inderdaad, het zou heel goed kunnen dat de politie dringend heeft afgeraden om aangifte te doen. Vaak orders van hogerhand. We weten ook hoe de politie de vrouw behandelde die een verkrachting kwam aangeven. Alsof zij de dader was…https://www.nu.nl/binnenland/5397896/excuses-politie-limburg-hard-verhoor-verkrachte-vrouw.html

    1. Frits Jansen

     De politie heeft haar eigen opvattingen over “aangifte doen”, maar wettelijk is een aangifte puur een middel om de politie te informeren. Aangifte dien van iets wat de politie al weet is dan ook onzin. Let wel: iedereen die uit eigen waarneming weet van een strafbaar feit kan aangifte doen, niet alleen het slachtoffer. En soms zelfs “van horen zeggen”.
     Pas nog hoorde ik een vooraanstaand politiemedewerker zeggen dat aangifte een “verzoek tot vervolging” is, maar dat is onzin. Aangifte is nodig noch voldoende voor vervolging.
     Een slachtoffer dat schade gecompenseerd wil zien kan beter naar de burgerlijke rechter gaan. Maar dan moet je we schade bewijzen, al zijn verder de rode aan het bewijs minder zwaar dan in strafzaken.

   2. Frits Jansen

    De politie ontmoedigt het doen van aangifte omdat elke aangifte om te beginnen een onopgelost strafbaar feit is, en ze worden afgerekend op het oplossingspercentage.

    Bij mij op kantoor vroeger wilde de boekhouding ook liever geen rekeningen versturen want elke rekening is in eerste instantie een openstaande post, en je moet maar afwachten of klanten bijtijds betalen.

    De magazijnmeester werd bevorderd omdat hij de (dure) voorraden tot een minimum had teruggebracht. Dat de levertijden enorm opliepen was niet zijn verantwoordelijkheid.

    Moraal: meetbare doelstellingen zijn fnuikend.

  2. Tengo Kawana

   De politie en de burgemeester hebben haar nadrukkelijk aangeraden aangifte te doen.
   Om redenen die met reden kunnen worden vermoed weigerde ze dat.

   1. DolleDries

    Klopt bij Wilders deden ze dat.

  1. Tengo Kawana

   Dat was coulant van Krikkert.

   Welke hetze?

  2. Viertel

   Precies Dries, dat was ook mijn gedachte toen ik dit las. Krikke heeft geprobeerd om Dille buiten de raad te houden. Maar moest bakzeil halen, omdat ze de insinuaties niet kon hard maken met harde feiten. Let ook op de onheilspellende woorden van Krikke: “We zullen nader onderzoek doen”.

   Aanvankelijk stak ik de vlag uit toen Van Aartsen opstapte als burgemeester. Maar nu denk ik (weet eigenlijk wel zeker) dat we in Den Haag met Krikke van de regen in de drup zijn gekomen.

   1. Frits Jansen

    Er waren twijfels of Dille wel in Den Haag woont, en dat is een vereiste om Haags gemeenteraad te worden.

    Kennelijk zijn er onder het half miljoen Hagenaars onvoldoende idioten om er openlijk voor uit te komen dat ze de PVV steunen, zodat ze moeten terugvallen op Rijswijk, officieel een aparte gemeente. En daar vinden ,e waarachtig zo’n idioot. Haar einde is tragisch maar het was voorspelbaar.

    Ik verwacht Kamervragen of de GGD de PVVers wel voldoende in de gaten houdt, want dat aan hen er steekje los is snapt iedereen (behalve het DDS publiek misschien)

    1. Stanly2000

     Fritsje je laat wel zien dat er veel mis is met de GGZ in Nld.

 27. EllyD18

  En nu maar hopen dat de daders worden gestraft.

 28. Frits Jansen

  Ik wed dat ze uit pure hekel tegen die “linkse” Lia Dijkstra niet eens haar nieren ter beschikking heeft gesteld voir transplantatie.

  Hoe een PVV-ster nog na haar dood laat zien hoe onaangepast ze is.

  Ze mag niet begraven of gecremeerd worden voor ze een lange straf heeft uitgezeten wegens staatsgevaarlijke activiteiten. Dat kan ook als lijk, al gaat het op den duur wel stinken.

  Wilders is er immers op uit de Nederlandse democratie te vervangen door een dictatuur. Want hij zegt dat hij weet wat het Nederlandse volk wil, in tegenstelling tot ons parlement, dat hij een bep-parlement vindt.

  1. Capo

   Frits Becker Duijndam…

   #multinick

   1. Floris

    @ Capo: ik denk niet dat Fritzl een sokpop van Quispel is.

    Wel zijn ze allebei geestelijk gestoord. Misschien zitten ze in dezelfde inrichting.

    1. Capo

     @Floris: Zolang Johnny Becker Quispel wordt voorzien van repliek zal hij zijn smerigheid blijven publiceren. Etaleren, exponeren en in de hoek zetten is meer dan genoeg.

  2. Stanly2000

   Fritsje loop je nog vrij rond?

  3. nogmaals

   Fritz begint zich steeds meer te laten kennen als de smerige schoft die zich achter zijn nick schuilhoudt.

 29. Duckday

  Ze wisten er allemaal van Maar doen nu of ze niks wisten Er is over gepraat maar ze wou nog geen aan gifte doen Waarom hebben ze niet ingegrepen en hebben deze vrouw niet in bescherming genomen Vreemd

 30. poldi

  Nu Willie Dille zelfmoord heeft gepleegd buitelen de autoriteiten met burgemeester Krikke voorop zich in alle bochten om zich in te dekken en de schuld ver van zich af te werpen !

  Hoe doorzichtig allemaal.

 31. Blue monday

  Ik wil iedereen hier “complimenteren” vanwege het feit dat ze zichzelf belangrijker vinden dan de dood van een
  vrouw, die om wat reden dan ook, geen uitweg meer zag.

  Allemaal lijkenpikkers in de dop om zelf een momentje van glorie mee te pakken
  om andermans ellende.

  1. Holland

   DDS is een debatblog, Blue Mongol. Geen condoleance-register.

   1. Blue monday

    Je laat de indruk achter dat je je aangesproken voelt…

    En welk debat? Wie de meeste multinicks heeft?

   2. EU kok

    Heel Holland roept: DDS is een debatblog, Blue Mongol. Geen condoleance-register.
    .
    En vrolijk scheldend start hij op geheel eigen wijze een nieuwe discussie. Het onderwerp is nog onduidelijk.

 32. Karel de Grote

  Een ijzersterke vrouw pleegt geen zelfmoord

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.