De Chinese autoriteiten willen een grote moskee sluiten, maar stuiten op hevig verzet van moslims

De communistische overheid van China heeft maar een wens: dat elke Chinese burger haar gehoorzaamt en doet wat zij zegt. Zo is het altijd geweest met communistische regimes en dat zal ook nooit veranderen. Elke vorm van menselijke hechtenis, zoals familie of het gezin, moet afgebroken worden. Religie en geloof hebben ook geen plaats in een communistisch land. Er is maar een geloof: geloof in de Staat.

In China zijn ze dan ook niet blij met de islam en moslims, de meest activistische religie op dit moment. In deze wereld van terrorisme en islamistische geweldpleging heeft de regering van China een goed alibi om elke vorm van actieve belijdenis van het geloof de kop in te drukken. Daarom is de regering ook zo streng voor gelovigen en vooral moslims.

De Chinese autoriteiten willen een moskee afbreken om de reden dat het nooit een bouwvergunning heeft gekregen, maar dat pikken de gelovigen niet en daarom is er een groot protest opgezet vanuit de moslimgemeenschap in China.

Onduidelijk is of de autoriteiten de hele moskee willen slopen, of zeven van de acht koepels op het enorme godshuis. Zo’n 30.000 gelovigen komen bidden in de Grote Moskee van Weizhou.

Hoewel in de Chinese grondwet de vrijheid van godsdienst is vastgelegd, worden religieuze activiteiten scherp in de gaten gehouden door Peking en waar mogelijk aan banden gelegd. Zeker in de afgelopen jaren zijn islamitische halve manen en katholieke kruisen van moskeeën en kerken weggehaald, en worden scholen met godsdienstig onderwijs gesloten. De autoriteiten zijn een campagne begonnen om religies te ‘verchinezen’, dus van Chinese kenmerken te voorzien.

Niet alleen moslims hebben dus te maken met dit soort autoritaire inbreuk in hun rechten, maar ook andere gelovigen. Laat dit een waarschuwing zijn voor het Westen, op het moment dat de overheid te groot wordt en te veel macht heeft, dan onderdrukt het uiteindelijk alle vrijheden en rechten van mensen, onder het mom van ‘veiligheid’.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

90 reacties

 1. Adriaan

  Voordat de discussie losbarst wil ik het volgende vragen:
  Aan eenieder die Kawana, Thingol en trawanten niet serieus neemt, kunnen we niet met z’n allen afspreken dat wij op hun bijdragen nooit meer reageren. Laten we ze in hun sop gaarkoken. Hun enige doel is hier op DDS stemming kweken en haat zaaien. We kunnen niet vragen aan Michael om ze te bannen, want dat is niet democratisch. Iedereen mag zijn mening zeggen. Ook zij. Maar negeren is wel het ergste wat je iemand kunt aandoen.

  1. Capo

   “Hun enige doel is hier op DDS stemming kweken en haat zaaien…”

   Dat is één van de doelen. Het multinicken, het opzettelijk meerdere nicks aanmaken zodat je niet meer weet tegen wie je het hebt is zo mogelijk nog veel kwalijker. Kawana is een bewezen multinicker en is momenteel actief met enkele actuele multinicks waarmee hij DDS saboteert.

   Wanneer we hem etaleren en exponeren, dan komt hij in het licht en zal hij het vanzelf zat worden. Bannen hoeft misschien niet maar exponeren des te meer!

   EU kok schreef op 10 augustus 2018

   “Tengo post inderdaad veel tot heel veel onder verschillende namen.”

   http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/08/linkse-activiste-natasha-gerson-waarom-het-verkrachtingsverhaal-van-willie-dille-waarschijnlijk-wel-waar-is/

   1. Adriaan

    @Capo, deze jongens zullen het nooit zat worden. Dit is hun beroep. Als je 24/7 achter je computer zit, binnen enkele minuten een quote van maanden terug kan ophoesten, speel je ze alleen maar in de kaart. Ik ben van mening dat volledig negeren de enige aanpak is.

    1. nogmaals

     Ik denk dat adriaan gelijk heeft.
     Het zal niet meevallen, want de trollen wekken (bewust!) Giga veel ergernis op, maar doodzwijgen kan het probleem oplossen.
     Ik doe graag mee !

     1. Adriaan

      @nogmaals, bedankt. Ik hoop dat er meer zullen volgen. En ik zal de eerste zijn om mijn verlies ter erkennen als het niet werkt.

     2. Tengo Kawana

      Ik vind het heel prettig als nogmaals niet meer op mij reageert.

      Houd vol, beste kerel.

     3. nogmaals

      Het allerbeste is om dds de eerste tijd niet meer te bekijken, dan tref je ook de centen van m v d g. Misschien komt hij dan actie ?
      Zo nu en dan controleren of de trollen zijn verdwenen, en pas als dat het geval is, kunnen we weer genieten van DDS en elkaars reacties.

     4. swetsnek

      Gewoon hier niet meer komen en vooral nergens meer op reageren dan zijn de trollekes zo weg, want dat kan DDS niet gebruiken als er geen hits meer komen op de site .
      Dat eu, ernst, frits hier nog steeds zijn heeft een reden, denk daar maar eens over na .

     5. Ni28

      Samen verwerk je dat makkelijker. Als wij hier blijven reageren gaan wij binnenkort allemaal alleen schelden op trollen. Dat is een forum niet waard. Doodzwijgen werkt dus aanhouden. Tel tot tien en scrol door.

    2. Capo

     @Adriaan: Natuurlijk ben ik dat (deels) met je eens. Negeren zorgt ervoor dat er geen brandstof en munitie is. Dat neemt niet weg dat het in dit specifieke geval om één multinicker gaat die al meer dan 15 jaar rondzwerft en heeft bewezen dat negeren kenelijk geen nut heeft. Ik doe dit wel in de collectieve gedachte dat deze multinicker niet kan bestaan in het volle licht. Zodra je hem etaleert en exponeert moet hij schuilen en vallen z’n multinicks ‘in slaap’

     Een ander terugkerend fenomeen is de schijnbare ondersteuning door handlangers die niets meer of minder zijn dan zijn eigen creaties, multinicks uit eigen keuken. Deze multinicker ondersteunt zichzelf, geeft zichzelf schouderklopjes, zegt tegen zichzelf dat hij gelijk heeft en haalt daarbij opzettelijk het bloed onder de nagels van zijn opponenten vandaan.

     Nogmaals, negeren is wel degelijk een goede optie, daarin geef ik je gelijk, maar exponeren is ook effectief! Kijk maar om je heen, “ineens” zijn Suzanne, Johnny Roest e.v.a. stil geworden en is (zogenaamd) alleen de ‘zielige’ Tengo nog actief die zich (zogenaamd) van geen kwaad is bewust. De longplayers zoals Holland, Floris, Original, Bloem, Vit en enkele anderen, kennen deze multinicker al jaren en kennen deze tactiek. Ik neem dat zondermeer van deze mensen aan en bovendien is dit aanwijsbaar te toetsen.

     1. Rechtsaf

      @Capo multinickers als Tengo, Svetlana, Becker, Johnny Roest, Suzanne, Elu, Fortiori, EU Dick, Kongsülsun, moet je snoeihard aanpakken.
      Het zijn antisemitisch, islamitische nsb-ers die werkelijk kotsen op Nederland.

     2. Capo

      @Rechtsaf: “Multinickers als Tengo, Svetlana, Becker, Johnny Roest, Suzanne, Elu, Fortiori, EU Dick, Kongsülsun, moet je snoeihard aanpakken.”

      Helemaal mee eens, in het felle licht zetten, exponeren en etaleren. Met name multinickers moeten uitgesloten worden, en dat gaat lukken!

     3. Elu Thingol

      Capo praat tegen zichzelf met een tweede account.

      Hier ageert Floris noch Holland tegen. Je verwacht het niet.

     4. Steve Van der Vekens

      Antisemieten Rechtsaf.

     5. Rechtsaf

      @Steve precies, dat is hij en zijn zij..

   2. Floris

    “EU kok schreef op 10 augustus 2018

    “Tengo post inderdaad veel tot heel veel onder verschillende namen.”
    —————————————————————————–
    Toen Cockie dit schreef was hij nog nuchter. Op dit moment is hij het spoor volkomen bijster.

    1. Capo

     @Floris: Daarom heb ik het vastgelegd voor het nageslacht.

  2. Floris

   “kunnen we niet met z’n allen afspreken dat wij op hun bijdragen nooit meer reageren”
   ———————————————————————————-
   @ Adriaan: dat werkt in de praktijk niet. Ten eerste zijn er altijd mensen die toch op hen blijven reageren en ten tweede verspreiden ze desinformatie en als je dat niet weerspreekt hebben ze hun zin.

   Lik op stuk geven is dan beter.

   Verder geef ik je op een briefje dat zelfs als de trol cq trollen massaal genegeerd worden ze gewoon door blijven gaan met hun agitprop. De volgende omschrijving van hoe het in z’n werk gaat is al jaren oud maar nog steeds actueel:

   “Hoe de mollen en trollen lopen op een forum:

   De mol/trol schept met zijn pedanterie en neerbuigendheid veel ergernis bij zijn opponenten. Die gaan ‘m vervolgens in de maling nemen en op dezelfde wijze terugbehandelen. De forumleiding ziet het al dan niet met lede ogen aan, maar laat de zaken op zijn beloop. De hilariteit neemt toe en het forum genereert veel bezoek, bijdragen en nieuwe leden.

   Dit effect is echter tijdelijk en steeds meer mensen haken geërgerd af. Het forum bloedt dood. De mol/trol zuigt in elke draad en gaat hiermee door tot hij zelf overblijft tezamen met de forumleiding. Missie volbracht: Weer een forum naar de Filistijnen.”

   Ik durf 2 dingen te stellen:

   1) Als er een goed alternatief was voor DDS dan was het allang over en sluiten geweest. Helaas: de forumwereld is op sterven na dood.

   2) Als dat alternatief er wel was en we gaan daarheen dan is het een kwestie van tijd tot de trollen daar ook heen komen en begint alles van voren af aan.

   1. Capo

    @Floris: “Lik op stuk geven is dan beter.”

    Eens! Wellicht kunnen de krachten gebundeld worden. Een gedeelte dat de multinicker negeert en een gedeelte dat hem in de schijnwerpers zet zodat z’n reetveter zichtbaar blijft. 😉

    1. Tengo Kawana

     Capo ontwikkelt hier een heus strijkplan waarin hij persoonlijk leiding geeft aan de divisies.

     Een echte strateeg.

     Spannend om te kijken hoe dat afloopt.

    2. IJsbrand Koudvuur

     Capo, dit wordt nogal problematisch… jij plaatst iedereen met een andere mening onder multinicker…

    3. Ni28

     Absolute stilte is het enige wat werkt. Het actie-reactie verhaal. Geen actie, geen reactie en met volhouden druppelt het vanzelf dood. Trollen snakken naar reacties en daarom plaatsen zij irritante bijdragen zodat je in de gordijnen vliegt. En dat moet je juist niet doen. Tel tot tien en desnoods tot honderd maar reageer niet.

     1. Capo

      @Ni28: “Absolute stilte is het enige wat werkt.”

      Ook dat is waarheid, ik heb dat ook vaak in praktijk gebracht.

      Het punt is alleen wel dat de multinicker, zichzelf ondersteunend, daarmee eindeloos in staat is om DDS vol te stouwen met agitprop en desinformatie. Stilte werkt inderdaad, maar hem exponeren, etaleren en hem in de schijnwerpers zetten werkt ook, daarmee leg je zijn intenties bloot, ga je niet met hem in discussie en iedereen die meeleest kan zien dat hij de boel besodemieterd. Dat doet hij overigens al jaren en hij gaat gewoon door.

      Ik zou daarom willen pleiten voor een combinatie van doodzwijgen en etaleren. Etaleren is niet niet hetzelfde als in discussie gaan.

   2. Tengo Kawana

    Floris heeft vandaag een pagina of 10 gewijd aan zijn enige echte onderwerp en dat zijn zijn tegenstanders in de discussie die hij trollen noemt.
    Hij besteedde ongeveer twee pagina’s aan inhoudelijke onderwerpen en daarin ging hij, zoals gebruikelijk, pijnlijk onderuit. Dit verklaart zijn obsessieve rancune.

    Hij meent dat de mensen die inhoudelijke standpunten innemen, zoals Cock, Kong, Elu en ik trollen zijn die zouden moeten worden verbannen.

    Is dit om te lachen of om te huilen?

    1. sjun

     ‘”obsessieve rancune is er weer eentje voor de hutt3nbingo

   3. Adriaan

    @Floris, het is moeilijk om alle neuzen de zelfde kant op te laten wijzen. Trollen leven van de tegenreacties die we geven. Ik ben van menig, dat als we daarmee stoppen, trollen alleen met elkaar in gesprek gaan. En dan is hun lol er af. Alles wat trollen posten is dan waardeloos, van geen enkel nut.

    1. Floris

     @ Adriaan: ik denk niet dat we alle neuzen dezelfde kant op krijgen. Je bent niet de eerste die het probeert en ik heb nog nooit meegemaakt dat het is gelukt.

     We zien nu wel dat er steeds meer mensen zich uitspreken tegen de trol cq de trollen en het gelazer spuugzat zijn. We naderen een climax. Ik spreek uit ervaring.

     Ik weet niet hoeveel de redactie hiervan meekrijgt, maar ze zouden zich zorgen moeten maken. Ik heb meegemaakt dat een forum in korte tijd volkomen leegloopt door toedoen van trollen. Om de simpele reden dat de goedbedoelende deelnemers het zat zijn en hun heil elders gaan zoeken. Velen zijn hier al vertrokken.

     1. Ni28

      Doe vooral mee, Floris en reageer ook niet op de enkeling die het niet kan laten. Samen verwerk je de irritaties makkelijker.

    2. Capo

     @Adriaan: Het gaat resultaat krijgen, daar ben ik van overtuigd! We willen écht hetzelfde en het gaat werken! 😉

   4. EU kok

    Leuk dat ik u tref, @vrolijke vloris.
    Wil u even kijken op:
    http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/08/man-van-overleden-pvv-raadslid-willie-dille-bevestigt-die-verkrachting-is-echt-gebeurd-zeker-de-waarheid/#comment-893565
    posting 46-50.
    Zorg wel dat er geen anderen meekijken, komen ze er achter dat u samen met Holland de grootste sukkels op de kast of de grootste leugenaars zijn.
    Veel plezier met de door u geadviseerde leestip.

    1. Floris

     Ik heb als volgt gereageerd, Cockie:

     “@ EU Cock: ik verwees naar een column op FrontaalNaakt. So what?

     Ik verwijs ook weleens naar artikelen van de Volkskrant, Trouw, NRC enzovoorts. Soms staat daar namelijk weleens iets goeds in. Het is natuurlijk prachtig om daarnaar te kunnen verwijzen, want dan kunnen de linkse rakkers je niet verwijten dat je bron niet deugt.

     En dan nu inhoudelijk. Heb je die column gelezen? Vast niet.”

     Het spijt me voor je dat ik het moet zeggen, maar je bent het spoor volkomen bijster.

     1. Floris

      Geen reactie meer van Cockie.

      Je verwacht het niet…

   5. EU kok

    quote:1) Als er een goed alternatief was voor DDS dan was het allang over en sluiten geweest. Helaas: de forumwereld is op sterven na dood.
    .
    Zozo, Floris is hier nogal twijfelachtig bezig.
    Als trouwe bezoeker van sjunnekes paranoïde blogje weet hij een beter, sorry ander blog.
    Dit blog met gemiddeld 5 reageerders per dag hout hij liever voor zichzelf, de egoïst.

    1. Elu Thingol

     Is het blog waarop tweehonderdzoveel pagina’s over Tengo zijn volgekalkt van Sjun? Ah, in dat geval is het niet verwonderlijk dat privacyschending er werd toegestaan. Ik vroeg me al af.

    2. Floris

     Het wordt van kwaad tot erger met Cockie. Uitingsvrij (een initiatief van Sjun) is zeker geen alternatief voor DDS. Ik post daar al heel lang niet of nauwelijks meer. Het is er doodgebloed.

     Waar heb jij last van, jongen? Want dat het met jou niet helemaal goed gaat is wel duidelijk.

     1. EU kok

      Ik post daar al heel lang niet of nauwelijks meer. Het is er doodgebloed.
      .
      Inderdaad 29 april 2018 met 3500 postings is heel lang gelden en nauwelijks.
      .
      Blijf wrijven.
      https://uitingsvrij.000webhostapp.com/viewtopic.php?f=29&t=3871&hilit=becker&start=135

     2. Floris

      Gossie, heb ik er in april voor het laatst iets gepost?

      Da’s al een tijdje geleden, nietwaar?

      Blijf wrijven, sukkelaar.

  3. EU kok

   Adriaan stelt voor de vrijheid van meningsuiting geheel te verkr*chten.
   Zijn voorstel heeft echter een groot positief effect.
   Wie zwijgt stemt toe dus heerlijk nooit meer tegengesproken worden.
   Goed plan, ik hoop dat het slaagt.

   1. Tengo Kawana

    Ik vind het ook wel een geinig idee van Adriaan.

    Ook logisch, de inhoudelijke discussie biedt hem slechts onvrede en ongemak. Waarom zou je steeds tegen een muur op willen lopen?

    1. Capo

     “Ik vind…”

     Wat jij vindt is volkomen irrelevant, je bent een multinicker en dus per definitie niet integer.

  4. Original NL

   Negeren van de trollenbrigade is een prima plan…..ik doe mee!!

   1. Original NL

    ….En zo te zien zijn we al begonnen!!!!

  5. Ni28

   Ik doe graag mee, Adriaan. Ik verzocht zelf al eerder om een front te vormen van de echte DDS lezers tegen de Joop-stoorzenders. Hopelijk slikt iedereen voortaan de irritante reacties en laat ze links liggen. Daar in de riool waar zij horen. Hopelijk verdwijnt dan ook de ruwe taal. De enige trol bestrijding is de absolute stilte. Zwijg ze dood!

   1. Tengo Kawana

    Het gaat de goede kant op.
    Ook de taalarme Moelander Ni28 met rechts-extremistische opvattingen heeft besloten niet meer op mij te reageren.

    Dat is prettig, het getrol van deze sukkel was zeer vermoeiend.

 2. Tengo Kawana

  “ In deze wereld van terrorisme en islamistische geweldpleging heeft de regering van China een goed alibi om elke vorm van actieve belijdenis van het geloof de kop in te drukken”

  Lars lijkt me een simpele ziel.

 3. Adriaan

  De hele wereld is in de ban van de islam en het katholicisme. Dit zijn wel de twee grootste tegenpolen. Diverse oorlogen zijn in naam van deze ‘vredelievende’ stromingen gevoerd, met als gevolg miljoenen doden. Ik ben bang dat er nog vele miljoenen zullen volgen. De wereld staat volledig op zijn kop. De mens is dom geboren en zal altijd dom blijven.

  1. Capo

   Islam is levensgevaarlijk. Islam is geen religie en de vraag is waarom er hier figuren rondhangen die de islam uit de wind willen houden.

   1. Adriaan

    @Capo, zeer met je eens. Deze trollen zijn vooruitgeschoven pionnen die tweedracht in de maatschappij moeten veroorzaken. En als wij daarop ingaan, gaat ze dat lukken. Daarom moeten wij de islam volledig negeren en waar nodig ingrijpen. Ingrijpen kan alleen als wij wetten in Nederland gaan veranderen. Verbied bijvoorbeeld elke onderwijs in het weekend. Om maar eens mee te beginnen. Erdogan is druk bezig een Turkse staat binnen Nederland op poten te zetten. Turkse kinderen moeten Turkse gewoonten leren en niet de Nederlandse.

 4. Elu Thingol

  Onderdrukking van religie is vaste prik bij de communisten.

  1. Tengo Kawana

   Ik vrees niet alleen bij communisten, Elu. Veel reaguurders op dit blog alsmede Lars vinden dat ook een prima idee.

   1. Elu Thingol

    Sommige mensen – ik meen niet deheer Benthin, hij is over het algemeen vrij genuanceerd – vinden het een goed plan. Godsdienstvervolging is een absurd idee. Bovendien is het zinloos, aangezien een eeuwenoude religie toch niet is t
    Uit te bannen.

 5. WWW

  Godsdienst ondermijnd de staat. Heeft dit overal en altijd al gedaan.

  1. Tengo Kawana

   Dus maar verbieden, WWW?

   1. WWW

    Indien ze godsdienst en staat niet kunnen scheiden wel ja. Sommige godsdiensten willen zelfs geen scheiding van kerk en rechtspraak, dus ook verbieden ja.

    1. Tengo Kawana

     Laat ik het wat concreter maken: meen je dat de islam in Nederland moet worden verboden?

     1. WWW

      Salafisme zeker. Maar je bent nogal racistisch bezig door een godsdienst op de voorgrond te zetten.
      Daarnaast ben ik ook tegen sociale subsidies die kerkgenootschappen(alle religies) krijgen, alhoewel dit wel in de wet is verankerd helaas.
      Ook de subsidie aan geestelijke verzorgers vind ik absurd, maar dit is mijn mening.

     2. Tengo Kawana

      Je glibbert er een beetje omheen, WWW.

     3. swetsnek

      hee multinicker wil je meer of minder islam ???? nou nou nou nou

    2. swetsnek

     W!m HuTT3n want zo heet de hufter heeft de islam graag hier WWW want dan kan zijn grote droom in werking gaan heeft te maken met de jeugd en lekker klaar komen daarop . vooral negeren diekneus

     1. Capo

      Helemaal juist!

 6. Adriaan

  ‘Het allerbeste is om dds de eerste tijd niet meer te bekijken, dan tref je ook de centen van m v d g. Misschien komt hij dan actie ?’ @nogmaals, is ook een optie.

 7. Adriaan

  ‘Lik op stuk geven is dan beter.’ @Floris en @Capo, helaas eindigt dat altijd in ordinair gevloek en geschreeuw. En nogmaals deze trollen zijn er voor opgeleid. Ze lachen zich een slag in de rondte.

  1. Tengo Kawana

   Dat klopt, Adriaan, je bent bijzonder amusant.

  2. EU kok

   Mag ik even naar het afreageerkamertje.
   Ik houd het niet meer.

 8. Adriaan

  Vrienden, tot mijn blijde verrassing is mijn opzet tot hier toe een succes(je).

  1. Tengo Kawana

   Het strijdplan loopt als een speer, Adriaan.

   Je bent geniaal!

  2. Adriaan

   Ik merk dus dat trollen elkaar diep penetreren en niemand van ons geeft daar commentaar op. Dat vind ik dan wel plezierig om te zien. Bijdragen van trollen zijn van generlei waarde. Nul komma nul, niks, nada.

   1. Elu Thingol

    @ Adriaan

    Jammer dat u inmiddels meegegaan bent in de oproepen tot boycot of diverse oproepen tot negeren.

    Ik ben teleurgesteld in u.

   2. DolleDries

    Toen Tengo ,Ernst, Simon enz in zijn dwarsliggerij de vereniging Martijn de hand boven de kop hield wat jaren terug begreep ik al dat zijn ziel totaal verrot is. Een zielig mens.

   3. Capo

    @Adriaan: Overigens sta ik natuurlijk wel achter je, we hebben een gemeenschappelijk doel en ik merk dat multinicker het niet leuk vindt, dat zie ik aan de manier waarop hij, quasi populair, doet alsof het hem allemaal niet boeit. Ook zie ik dat een paar van zijn multinicks (Elu & EU Cock) hem flaneren.

    Keep up the good fight! 😉

 9. Willem Bever

  Vroeger, in de oude chatboxen had je een ignore button wellicht een zinnige add on

  1. EU kok

   Gewoon een fatsoenlijke Joris van dienst

 10. Dubbele Komma

  1: ik sta achter Adriaan.

  2: on topic : elke moskee dichtspijkeren wereldwijd wegens bedreiging voor de beschaving.

  Dit is mijn uitspraak, hier zult het mee moeten doen!

 11. nogmaals

  Mijn laatste bericht op dit draadje:
  Als we allemaal wegblijven op dds dan is dat financieel niet leuk voor mvdg. En dan zal hij wel in actie komen. Om de paar dagen, of eens per week, even kijken op dds: als er nog trollen zijn, meteen wegwezen, en zeker niet reageren.

  1. EU kok

   Iets verder kijken dan de neus lang is, is aan Nogmaals niet besteed.
   Persoonlijk denk ik dat PVV aanhangers eruit, FVD erin de redactie en adverteerders zal aanspreken.
   De resterende PVVers gaat een zwervende toekomst tegemoet.
   Weer in hun eigen voet geschoten.

  2. Tengo Kawana

   Ik wens Nogmaals het allerbeste toe.

 12. Uiterst Links

  Een prima besluit van de Chineze overheid. Religie is onzin en zoals Karl Marx het zo fijn quote ´opium voor het volk´.

  1. Ben Zine

   @Uiterst Links

   Ik ben het volledig met je eens… RELIGIE = ONZIN. Niks meer en niks minder. Het is een door mensen bedacht concept, en ALLEEN AL OM DIE REDEN BIJ VOORBAAT abject en verwerpelijk. Begrijp me goed, er is niks mis met spiritualiteit, dankbaarheid, nederigheid, respect voor je medemens, individualiteit, fatsoen en moraal. Maar er is wel degelijk wat mis met georganiseerde religie. Dat meurt aan alle kanten, dat gaat over geld en macht, over hersenspoeling en manipulatie, over geïnstitutionaliseerd seksueel misbruik van minderjarigen. Denk alleen al aan de onmetelijke rijkdom van de Katholieke Kerk die in de afgelopen 20 eeuwen is vergaard… Het Vaticaan heeft nota bene een eigen bank… Denk aan de enorme macht die zij in 2000 jaar heeft opgebouwd en hoe die macht is verankerd tot in de kleinste geledingen van onze maatschappij. Wat betreft de religie van de vrede, dat gaat nog veel verder, dat is een totalitaire ideologie met bijbehorende intolerantie en gewelddadige onderdrukking. Dat het overgrote deel van de mensheid deze gebakken lucht, deze hersenspinsels, kennelijk nodig heeft om te leven en te functioneren zegt veel, zo niet alles over hoe leeg en dom de meeste mensen zijn. Dat is een trieste conclusie. De mens is zijn eigen grootste vijand.

   1. Holland

    Mooi gezegd Ben Zine. Ik ben het met ieder woord eens.

   2. Tengo Kawana

    Helemaal eens, Ben Zine: godsdienst is niet Gods dienst.

 13. WWW

  Tengo Kawana heeft geen argumenten meer en probeert vervolgens weer iemand te beledigen zonder dat je hem daarna nog van repliek kan dienen. Wat een zwaktebod van dit reaguursel. Bij deze wil ik niet dat u nog enig commentaar geeft op mijn opmerkingen. U bent het niet waard.

  1. Capo

   Terechte conclusie WWW, multinickers zijn nooit integer en je hebt het tegen één van de grootste multinickers van dit moment. Momenteel opereert hij o.a. als Suzanne, Becker, Duijndam, Johnny Roest, Tengo Kawana, Onno, e.v.a.

  2. Steve Van der Vekens

   Het is een hopeloos mannetje, met een selectieve, eenzijdige blik wat zijn EQ ver tot onder het vriespunt doet zakken.

 14. Antidotum

  Oeigoeren en Han-chinezen gaan niet samen.

 15. Two Ravens Black Kettle

  Bommetje eronder en klaar is kees.
  De Chinezen gaan niet zo gemakkelijk op hun rug liggen als de West-Europese Quislings.

  1. Tengo Kawana

   Two Raven wil deze moskee en de zich erin bevinden moslims opblazen.

   Je kunt het terzijde schuiven als de zieke uiting van een psychiatrische patiënt maar er zijn op dit blog nogal veel reaguurders die dit bloedserieus menen.

   1. Fortiori

    “Menselijke hechtenis” in de topic is ook wel heel apart…(terzijde)

    1. Capo

     Fortiori = Becker = Johnny Roest = Suzanne = Tengo = Duijndam = etc…

  2. Elu Thingol

   Mogelijk meent u dat het niet opblazen van gebedshuizen “op de rug liggen” betreft.

   U kletst maar wat.

 16. Steve Van der Vekens

  Ga naar uw zandbak! Die Marginalen hebben in een vreemd land niets te willen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.