De VS zetten druk op het Verenigd Koninkrijk om ook uit het Atoomakkoord met Iran te stappen

De tijd begint te dringen voor het Verenigd Koninkrijk. Het duurt niet zo lang meer en dan stapt het land uit de Europese Unie, met of zonder deal. In het post-Brexit tijdperk wil het koninkrijk nieuwe bondgenoten zoeken en andere handelspartners aanhalen. Het land heeft in elk geval aangegeven meer te willen doen met de Commonwealth en de Verenigde Staten.

Donald Trump doet er in elk geval al alles aan om de Britse premier, Theresa May, te pushen naar wat hij wil, om zo een hechtere band te smeden tussen beide naties. Zo heeft hij aangegeven dat de Britten ook uit het Atoomakkoord met Iran moeten stappen, zodat beide landen een andere koers kunnen afdwingen. De Britten lijken weinig keus te hebben, want als ze niet meedoen, dan zullen ze een potentiële handelspartner verliezen en een sterke bondgenoot. Dat weten ze maar al te goed. Zeker met Donald Trump aan het roer, die heeft zijn maniertjes om mensen en naties te laten bewegen.

De Verenigde Staten dringen er bij monde van ambassadeur Woody Johnson op aan dat het Verenigd Koninkrijk het Amerikaans voorbeeld volgt en uit het atoomakkoord met Iran stapt.

“Iran is meer geïnteresseerd in provocatie en oorlog dan in de economie”, schrijft Johnson in een ingezonden brief in de Britse krant The Telegraph. “Totdat zij zich normaal gedragen, zal Amerika druk blijven uitoefenen en daarbij willen we het VK aan onze zijde hebben.”

Johnson wil dat de Britten het Amerikaanse voorbeeld volgen, zodat de onderhandelingen over een nieuw akkoord snel kunnen beginnen. “Het is tijd om verder te kijken dan de mislukte deal uit 2015. We vragen Groot-Brittannië om ons te helpen in de strijd voor een goede overeenkomst.”

Als het Verenigd Koninkrijk hierin meegaat, dan wordt een oude alliantie weer tot leven geroepen: de Amerikaans-Britse as. De innige vriendschap en alliantie tussen Ronald Reagan en Margaret Thatcher zorgde voor een politieke aardverschuiving. Deze twee bereikten heel veel, zeker in de Koude Oorlog en het beëindigen daarvan.

Zal deze alliantie weer opkomen? Zullen May en Trump een innige vriendschap en alliantie aangaan? Dat eerste lijkt mij onwaarschijnlijk, maar het tweede lijkt mij onontkoombaar.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

53 reacties

 1. Tengo Kawana

  May zal beseffen dat het tijdperk Trump op zijn einde loopt en dat ze economisch en politiek meer te verwachten heeft van de EU dan van de V.S.

  1. poldi

   @TK, hahaha…wishfull thinking en de EU is bezig aan een levenseinde.

   1. Bloem

    ++++

  2. Ritter

   Tengo Kawana

   Fabelachtige record kwartaalcijfers onder Trump: America is great again

   Donald Trump´s belasting- en dereguleringspolitiek is een fabelachtig succes. Na slechts anderhalf jaar presidentschap bloeit de Amerikaanse economie als sinds lange tijd niet meer. Ze groeide in het tweede kwartaal met 7,4%, de lonen stegen met 2,7% en de Dow Jones steeg sinds de verkiezing van Trump met 40%. Tegelijkertijd daalde de werkloosheid onder de 4%. De opleving bereikt alle lagen van de bevolking.

   Zijn belofte “Make America great again” heeft de 72-jarige al na 18 maanden ingelost. De “Welt” spreekt zelfs tandenknarsend van een “historische economische opleving die het land meemaakt”. De Amerikaanse economie heeft zich uit de Obama-lethargie bevrijd en groeide in het afgelopen kwartaal zo sterk als sinds 2014 niet meer. Experts verwachten dat de opleving nog aantrekt en de groeicijfers de komende kwartalen nog groter zouden kunnen zijn. “Amerika is op weg naar de langste economische opleving aller tijden”, zegt Don Rissmiller van het analyse-instituut “Strategas Research Partners”. Dit record zou weinig in de weg staan.

   De opleving wordt gedragen door de Amerikanen, want ook bij hen komt de opleving aan. Hun lonen stegen met 2,7% en de druk van de belastingen daalt. Ze hebben duidelijk meer geld om uit te geven. Tegelijkertijd bloeit de arbeidsmarkt: het werkloosheidscijfer daalde onder de magische grens van 4%. Dat gebeurde in de afgelopen vijftig jaar alleen maar tijdens de New-Economy periode.

   De enorme winsten versterken ook de onafhankelijkheid van de Amerikaanse economie. Goldman Sachs voorspelt dat Amerikaanse ondernemingen dit jaar eigen aandelen ter waarde van een biljoen dollar zouden kunnen terugkopen. Zodoende zouden buitenlandse investeerders worden teruggedrongen.

   Onder Trump hebben de VS economische gezien de rest van de wereld met lengtes achter zich gelaten. Het land keert terug naar de oude welvaart, de mensen vinden goed betaald werk – en ook de rentes stijgen. In Amerika vindt, anders dan in Duitsland, geen onteigening van de spaarders plaats. America is great again.

   1. Tengo Kawana

    Trump profiteert van een gunstig naijlingseffect van het economische beleid van Obama. Die effecten zullen als gevolg van zijn desastreuze handelsoorlogen de komende maanden al inzakken. De banencijfers lopen al terug en Trump heeft de V.S. bovendien opgescheept met een sterk verhoogd begrotingstekort.

    1. fockingworst

     Daar is ie weer.. Nog een keertje voor het zuigtrolletje Tengo KAWANA
     Factfree zonder enige vorm van onderbouwing een stelling plempen puur om negatieve reacties te ontlokken. Dat is een van de kenmerken van een trol… Tengo kawana=een trol samen met zijn multinicks frits Jansen uiterst links elu thingol sletlana en nog een paar

     1. Capo

      @Worst: Inderdaad, discussies met een multinick zijn kansloos.

     2. Tengo Kawana

      Ziet Fockingworst nog een mogelijkheid tot een inhoudelijke reactie?

   2. Bloem

    En ondertussen lopen de linkse trollen rood aan van woede en beginnen ze steeds harder te sputteren. Dopper staat vermoedelijk te stampvoeten van ongeloof

    1. Capo

     @Bloem: “En ondertussen lopen de linkse trollen rood aan van woede en beginnen ze steeds harder te sputteren.”

     Scherp opgemerkt, helemaal juist!

     Samen staan we sterk.

     1. Bloem

      Alles om de antisemitische kindervrind Dopper voor eens en voor altijd het zwijgen op te leggen

     2. EU kok

      Wat jammer nu.
      Ik ben rechts oftewel liberaal.
      Had graag bij de trollen gehoord maar helaas, gediscrimineerd.

     3. Holland

      EU Cock, je bent zelfs te onbenullig om trol te zijn. Niemand geeft een zier om je zwakzinnige uitspraken en opmerkingen.

     4. Capo

      @Holland: “Niemand geeft een zier om je zwakzinnige uitspraken en opmerkingen.”

      Een terechte conclusie! Samen staan we sterk.

    2. Capo

     “Alles om de antisemitische kindervrind Dopper voor eens en voor altijd het zwijgen op te leggen”

     En multinicker! Dat is ook een hele belangrijke reden om hem te negeren, te etaleren en te exponeren. Ook zijn vermeende handlangers horen daarbij, al dan niet, wel of geen multinick van zijn hand. Degene die hem faciliteren zetten zichzelf automatisch buiten spel. Je wilt op DDS echt geen multinickers hoor, ze zijn niet integer en ze liegen per definitie.

     1. Tengo Kawana

      Wat exponeren precies is blijft nog duister.

      🙂

     2. Capo

      Je bent een multinicker en je houdt jezelf van de domme, ook vandaag ondersteun jij jezelf met multinicks (Becker, JanKlaasen, Hermann)

      Je bent allang ontdekt en ontmaskerd (blootgelegd) als multinick en bent kansloos.

      Voor de goede orde de betekenis van exponeren:

      1) Blootleggen
      2) Blootstellen
      3) Onderwerpen aan
      4) Uiteenzetten

  3. Hermann

   In Trouw dit weekend: in de eerste anderhalf jaar van zijn presidentschap deed Trump de waarheid 4229 keer geweld aan, zo turfde de Wahington Post. Dus die belofte dat GB veel van de VS te verwachten heeft kan er ook nog wel bijgeschreven worden.

   1. Ritter

    Hermann

    De Wahington Post is een anti-Trump krant.

    O.a. deze krant heeft zich tot tegenstander van Trump verklaard; demoniseert Trump dagelijks en verspreid leugens en roddels over Trump.

    Hoeveel geloofwaardigheid hebben deze media nog?

    1. Bloem

     Hermann = niemand minder dan de volgende nick van Dopper

     1. Capo

      “Hermann = niemand minder dan de volgende nick van Dopper”

      Inderdaad Bloem, net als de JanKlaasen van vanochtend. Negeren en etaleren, keurig op route want samen staan we sterk!

   2. Tengo Kawana

    Ja, en het trieste is dat hij daarmee tot nu toe wegkomt.

    De waarheid zal hem de komende maanden overigens wel achterhalen. Dit leugencircus houdt hij niet vol.

   3. Rosasolis

    @Tengo Kawana. Ik denk dat May al lang weet dat het tijdperk Trump op zijn einde loopt,
    en dat de UK economisch en politiek beter kan samenwerken met de EU. Dit wou zij altijd vanaf haar benoeming tot premier van de EU. Maar van wegens de krappe resultaten van de Brexit referendum, moest zij volgen de wet. Omdat dat referendum
    een praktisch gelijk resultaat had geleverd, moet dit zeer dappere vrouw doorgaan!
    Dat andere UK medewerkers hard tegen een harde brexit zou willen, dan vraag ik om hoeveel moeten de burgers lijden, omdat wij weten dat vele EU burgers tegen de Brexit waren. Misschien zou Teresa een nieuwe volksreferendum regelen met de vraag: moet de Uk hun grote lidstaten van Schotland, Wales, en Noord-Ierland vergeten en verliezen? Omdat deze oer-oude landen met al hun kennis en taal dat nog steeds niets worden geaccepteerd.

  4. henkie

   de VK en trouwens ook de EU landen zelf hebben niets te verwachten van het EU fascisme.

 2. fockingworst

  Ook herkennen van een trol is een bepaalde factfree stelling zonder enige onderbouwing neerplempen met een standpunt dat op een forum niet gewenst is of iig negatieve reacties uitlokt.

  1. Tengo Kawana

   Fockingworst toont zelfinzicht.

  2. Vit

   Laat die halve tamme toch lullen joh, dat is beter voor je gezondheid heb ik gemerkt.

   1. Vit

    Ps, was gericht aan fockingworst

    1. fockingworst

     Weet ik… Dankje vit.. Maak me ook niet druk.. Heb er plezier in om de trol te trollen.. Af en toe het trolletje flink in de schijnwerpers zetten en altijd negeren en niet ingaan op reactie uitlokken de opmerkingen… Dan word het effect van hem minder ook omdat nieuwkomers het al snel doorkrijgen dat hij een trol is. En dan wel een keer vertrekt

   2. Capo

    “Laat die halve tamme toch lullen joh…”

    Goed zo Vit!

    Samen staan we sterk.

    1. Vit

     We geven hem nog veel te veel aandacht, ik weet het zelf ben ik er ook schuldig aan, maar ik doe mijn best om dat gelul te negeren.

 3. Dubbele Komma

  Go Trump!

  Kappen met die fascistische haatbaarden geld te geven.

  Alleen socialisten houden van onderdrukking en islam!

  http://redstatetalkradio.com/isis-modern-day-global-version-of-hitlers-ss/

 4. Ni28

  Reagan-Thatcher heeft veel goeds gebracht, inderdaad een ware aardverschuiving, einde van de Sovjet Rijk. Helaas is May de zwakke schakel in een eventuele nieuwe coalitie. Johnson-Trump zou veel kansvoller zijn.

  1. Rosasolis

   @ Ni28. De UK heeft nu helemaal niets met zeer gestoorde, Johnson te maken.

 5. Ritter

  Nederland staat voor de keus: Amerika of de ayatollahs

  Mogherini beschermt regime

  Ondertussen zijn EU-buitenlandcommissaris Federica Mogherini en haar linkse Commissiekameraden ook op oorlogspad. Tegen Amerika. Zij bewegen hemel en aarde om de Iran-deal te redden, gebrand als ze zijn op de miljarden die er te verdienen vallen en het aanhalen en verstevigen van islamitische banden. Om de handel en het ayatollah-regime te beschermen is door de EU-Commissie een oud blokkadestatuut van stal gehaald dat Europese ondernemers verbiedt zich te schikken naar sanctiewetgeving uit Amerika. Een noodgreep die volgens de meeste deskundigen geen schijn van kans maakt tegen het juridische geweld van Amerika.

  https://opiniez.com/2018/08/07/nederland-staat-voor-de-keus-amerika-of-de-ayatollahs/uri4u/

  1. Dubbele Komma

   Nederland kiest ook de kant van erdohitler.
   En ook de kant van de onderdrukkers van de islam in iran.

   Goed dat president Trump daar helemaal klaar mee is en na iran ook erdohitler vol bij de ballen heeft!

 6. fockingworst

  Het hele midden oosten moet je niks mee willen doen, simpelweg omdat deze mensen islamieten zijn en andersdenkenden gewoon haten en joden in het bijzonder.
  Het beste kunnen we proberen om in Zuid-Amerika Azië en Rusland meer te investeren en mee te handelen en gezamenlijk op te treden tegen deze zandbaklanden

  1. Dubbele Komma

   Precies,worst!

   Mijn idee!

  2. Uiterst Links

   Jouw idioten-fan Trump is daar al uitstekend mee bezig met zijn importheffingen. Wat een onbenul ben je toch 🙂

   1. Capo

    @UL: Trump is een gevierd zakenman, zou hij niet weten hoe je zulks aanpakt? Weet jij het beter? Hij heeft gezegd dat zijn land op de eerste plaats moet komen.

 7. Ritter

  Amerikaanse sancties brengen nieuwe problemen voor het Iraanse regime

  “Al geruime tijd lijdend aan corruptie en wanbeheer, bevindt de Iraanse economie zich in een duikvlucht sinds Trump zich terugtrok uit de nucleaire deal met Iran. Bronnen geven aan dat de wisselkoers van de munteenheid van het land, de rial, na een dieptepunt van 126.000 per Amerikaanse dollar, niet meer onder 100.000 is gekomen.

  In het afgelopen jaar heeft de rial meer dan 80 procent van zijn waarde verloren. Er zijn geruchten dat het regime zelf deze vrije val tot 6 augustus heeft veroorzaakt en van plan is enkele wijzigingen aan te brengen nadat nieuwe Amerikaanse sancties van kracht zijn geworden.

  In de afgelopen week hebben zich in de steden van Iran nieuwe anti-regime protesten voorgedaan, onder meer in Teheran, Mashhad, Shiraz, Isfahan, Karaj en in nog veel meer plaatsen. Demonstranten beginnen steeds als protest tegen slechte economische omstandigheden, maar hun slogans krijgen vervolgens snel een politiek karakter, gericht tegen hoge Iraanse regeringsfunctionarissen.

  Deze nieuwe golf van nationale protesten bewijst dat de opstand van afgelopen december/januari nooit is vervaagd. We zagen hoe die golf doorging in Kazerun, bij de boeren in Isfahan, in Khorramshahr, Borazjan, de nationale truckersstaking en bazaar-handelaren in Teheran.”

  https://opiniez.com/2018/08/12/amerikaanse-sancties-brengen-nieuwe-problemen-voor-het-iraanse-regime/opiniezalavi/

  1. Dubbele Komma

   Tijd voor het volk om de haatbaarden van de troon af te rukken,en weer een vrij land te worden net als vroeger toen de sjah er nog zat. Dat was in ieder geval stukken beter, en de hoofddoeken door het toilet!

 8. Two Ravens Black Kettle

  Bespaar je de moeite Trump; de EUSSR zal altijd de ayatholla’s blijven steunen verzot als ze zijn op de islamitische moordenaars.
  Zie alleen al de virulente burqa-liefde van de landverrader Theresa ‘Remoaner’ May.

  1. Dubbele Komma

   Ben bang dat je gelijk krijgt,TRBK, gezien de laatste opstanden in iran waarbij onze MSN het deed voorkomen alsof dat kwam door de slechte economische situatie ipv de onderdrukking van de islam die de mensen daar spuug en spuugzat zijn.

 9. Ben Zine

  Met May aan het roer zie ik dat niet gebeuren. Zij is een “recipe for failure”.

 10. Steve Van der Vekens

  Het enige wat May nodig heeft om het dictatoriale EU de baas te kunnen, is door steun te krijgen van een derde.
  Het zal als volgt verlopen…
  May sluit de grenzen, sjot de islam het land uit en begint met de steun van Amerika aan de wederopbouw van haar land.
  Europa mag zagen en huilen wat ze willen, Trump is daar, en Europa heeft zelf een terrorisme/islam-probleem.
  Europa heeft dus niets te zeggen, en dat zal Trump May duidelijk verstaanbaar maken. EU kan alleen maar kakelen en de eigen problemen zodoende op de lange laan schuiven. Maar dat kost mensenlevens.

  1. stellendam

   Helaas is het te laat voor de Britten de islam zit daar veel te diep. Het VK is overspoelt met dat tuig ze zijn verloren! Iedereen kan dat zien zelfs blinde trollen.

   1. Steve Van der Vekens

    Ben ik mee akkoord. Ik geloof wel dat het kan, maar alleen maar wanneer de politieke correctheid actief herkend en bestreden wordt.
    De Islam heeft zich doorheen de tijd op alle mogelijke manieren met het land verankerd.
    Het zou bijna onmogelijk zijn, zoals je aangeeft, maar ik geloof dat het kan, als geïsoleerd land, maar of het zo zal uitdraaien is nog maar zeer de vraag inderdaad.

 11. Rosasolis

  Nee, er zal helemaal geen allientie komen tussen Amerika onder Trump, met de UK van T. May. Omdat Trump onstabiel is en altijd zijn zin moet krijgen. Hij heeft geen respect voor welke leiders dan ook…vooral niet van intelligente vrouwen. Dat was heel anders met R. Reagan en M. Thatcher. Zij waren inderdaad echte vrienden, die wederzijdse respect voor elkaar hadden. Zij waren 2 intellectuelen die begrepen elkaar’s denkbeelden en problemen. Deze 2 grote leiders gaven en kregen veel steun aan elkaar.
  Met Trump gaat het snel achteruit, er nu zijn weinig leiders en samenwerkend landen,
  zoals de EU, en de Noord-Atlantisch allientie die uit Canada, Amerika, en Mexico bestaat, die samen kunnen werken met Trump, en de weinig Republican Party collega’s die er nog over zijn! Gisteren was er een grote artikel in Trouw over de toenemende problemen die de republicans hebben met de onbetrouwbare, onstabile leiding van Trump. De Republican Party is nu de grootste, maar steeds meer medewerkers stappen
  uit hun functie, omdat zij kunnen niet samen werken met Trump…vooral hoog-opgeleide vrouwen niet. En dit partij verliest veel leden.

 12. DolleDries

  Een van de grootste Amerikaanse onafhankelijke alternatieve nieuwssites, Natural News, waarschuwt dat het gecoördineerde censureren en blokkeren van Infowars een signaal is van een aanstaande nieuwe false flag aanslag, die wel eens groter zou kunnen zijn dan 9/11. Hiermee zou de ‘Deep State’ achter onder meer de Clintons een uiterste poging willen doen de mid-term verkiezingen te manipuleren, zodat de globalisten hun macht kunnen behouden en president Trump uit het Witte Huis kunnen verdrijven.

  Voorman van Natural News, Mike Adams, schrijft dat ‘iedereen die gelooft dat het plotseling monddood maken van Alex Jones door meer dan 10 online diensten en platforms geen gecoördineerd complot is, lijdt aan waanideeën… Deze acties zijn duidelijk door de Deep State aangestuurd om een prominente, andersdenkende stem te elimineren, als voorbereiding op een historische false flag aanslag die waarschijnlijk groter zal zijn dan 9/11, en die de toekomst van ons land zal veranderen.’
  ‘Extreemlinkse totalitaire tirannie’
  Extreemlinks (zoals de Antifa terreurgroep) pleegt met steun van de Deep State en de CIA steeds meer geweld in de VS, en de internet / tech giganten voeren hun censuur tegen alle onafhankelijke stemmen en bronnen in snel tempo op, zodat straks niemand het zelfs maar waagt te twijfelen aan de officiële verklaringen, die enkel door de goedgekeurde nepnieuws/propagandakanalen –de grote reguliere media- mogen worden verspreid.
  ‘We leven onder een onvoorstelbaar afschuwelijk Orwelliaans totalitair regime,’ vervolgt Adams. ‘Google, Apple, YouTube, Facebook, Twitter en andere tech giganten maken zich schuldig aan de ergst denkbare criminele kwaadaardige gangsterprakijken, sabotage en tirannie. Dit is niet toevallig. Ze hebben allemaal het bevel gehad de onafhankelijke media te censureren, als voorbereiding op wat er komen gaat.’
  Alex Jones aangepakt, twijfelde als eerste aan 9/11
  Juist Jones wordt nu als eerste aangepakt, omdat hij de eerste was die onmiddellijk de officiële 9/11 verklaringen in twijfel trok, en zei dat het om false flag aanslagen ging. In de loop der jaren hebben duizenden onafhankelijke experts direct of indirect zijn gelijk bewezen. Alleen ongeïnformeerde, naïeve mensen die nog steeds denken dat de reguliere media onbevooroordeeld zijn en de waarheid brengen, geloven nog dat de Twin Towers en het Pentagon enkel door een klein groepje moslimterroristen werden aangevallen, en dat zij daarbij geen enkele hulp van buitenaf hebben gehad.
  Jones werd ook jarenlang bespot omdat hij bleef waarschuwen voor de komst van ‘totale controle’ censuur, een ‘complot’ dat nu keiharde realiteit geworden is. Desondanks wordt hij ook door de slaafs aan de leiband van de Amerikaanse media lopende Nederlandse nieuwsverstrekkers steevast een ‘complotdenker’ genoemd, wat op zich al absurd en hypocriet is, omdat diezelfde media blindelings een volkomen onbewezen ‘Russisch complot’ blijven verspreiden, en speciale aanklager Robert Mueller een commissie leidt die dat zogenaamde ‘complot’ onderzoekt.
  ‘Alex werd meer dan wie ook verketterd als paranoïde complotdenker, maar het hele land is hem nu een excuus schuldig. En waarom is het een misdaad om een theorie te hebben die niet overeenkomt met die van de mainstream media? Op heel Facebook en YouTube kun je video’s vinden van radicale islamitische terroristen die jihad en terreur promoten, maar zij worden niet geblokkeerd, en Jones wel, terwijl hij enkel andere meningen verkondigt. Maar Alex heeft het vaker bij het rechte eind dan alles wat CNN naar buiten brengt.’
  Met de censuuraanval op Infowars is bewezen dat Jones zijn site terecht die naam gaf: er IS een ‘info oorlog’ gaande, en die wordt gevoerd door het globalistische establishment, met de bedoeling alle rechtse, conservatieve en ‘populistische’ stemmen weg te vagen.
  ‘Alsof je stroom of water wordt afgesloten omdat je de verkeerde mening hebt’
  Dat dreigt nu ook op infrastructureel niveau te gaan gebeuren. Dat houdt in dat sites zoals Infowars en Natural News straks mogelijk helemaal niet meer worden doorgegeven. Adams: ‘Alsof je energieleverancier tegen je zegt: wij vinden dat je je elektriciteit verkeerd gebruikt, en daarom gaan we je stroom afsluiten… Of stel dat het waterbedrijf bij je aan de deur komt en zegt: wij hebben gehoord dat u president Trump op Twitter volgt, en daarom gaan wij uw water afsluiten.’
  Adams denkt dat een mogelijke false flag een massale schietpartij bij CNN of een andere groot mediabedrijf zou kunnen zijn. Qua aantal doden lijkt zo’n slachtpartij echter niet groter en schokkender te kunnen zijn dan 9/11 (met in totaal zo’n 3000 doden). De massamedia zullen eensgezind conservatieve Trump-aanhangers als de schuldigen aanwijzen, met de bedoeling de stemming onder het Amerikaanse volk ten gunste van de Democraten te doen omslaan, zodat die de mid term verkiezingen zullen winnen.
  De Natural News kopman roept president Trump en het ministerie van Justitie dringend op om in te grijpen, en ‘de leiders van die bedrijven te arresteren. Ik overdrijf niet, want ze voeren een complot uit, ze plegen een coup, en ze maken zich schuldig aan economische sabotage.’

  1. Tengo Kawana

   Xandershit.

   Vermakelijk.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.