Dronken worden is zo slecht nog niet: beschonken vrienden eindigen in Mallorca

ALUN GRIFFITHS
Foto: ALUN GRIFFITHS

Zo doe je dat.

Oké, het is een ander soort nieuws dan u gewend bent van DDS, maar dat maakt het niet minder vermakelijk. Een stel vrienden genoten van hun vrije tijd, dronken flink wat bier, en besloten in een melige bui om te kijken of er nog vliegtickets beschikbaar waren. Nou, die waren er. Het gevolg? De heren zijn nu lekker vakantie aan het vieren op Mallorca:

Samen met een van zijn vrienden, Nigel, vertrok hij naar Cardiff Airport om bij aankomst een vlucht naar Palma te boeken. Het duo viel tijdens de vlucht in slaap en werd wakker op het Spaanse eiland.

Het meest hilarische is dat de heren niet wisten naar welk Palma ze gingen. Er is immers ook een Palma in Italië. Ze begrepen dus pas dat ze naar Mallorca gingen toen ze wakker werden.

De les van dit verhaal? Het is soms écht heel prima om samen met vrienden van het leven te genieten. Dat is misschien niet heel politiek correct, maar who cares? Het bewijst maar weer dat de leukste aspecten van het leven uit verrassingen bestaan.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!