Gevluchtte Venezolaanse militair zegt getuige te zijn van verkiezingsfraude door president Maduro

Het lijkt wel een actiefilm. De 19-jarige sergeant is Venezuela ontvlucht richting Curaçao. Daar werd zijn arrestatie stil gehouden en klapt de jongeman uit de school over het een en ander wat zijn regering heeft gedaan! Via de NOS.

President Maduro zou met verkiezingscomputers hebben geknoeid en daarmee de uitslag van de verkiezingen hebben beïnvloed. Dat zat er natuurlijk dik in maar altijd fijn om daar een getuige van te hebben! Waar het echter eng wordt is dat de getuigen van de mensen die voor Maduro met die computers hebben lopen sjoemelen nu bijna allemaal vermist en vermoord zijn, aldus de sergeant.

De sergeant, zelf óók getuige geweest van dit hele debacle, vreest daarom (terecht) voor zijn eigen leven. Niemand heeft tijdens en na zijn arrestatie in Curaçao echt oor voor hem gehad, tot nu. Hij wist een advocaat te bereiken met een mobieltje zodat hij een asielaanvraag kon indienen.

Curaçaose autoriteiten ontkenden aanvankelijk de militair te hebben gearresteerd maar geven dit nu wel toe. De advocaat van de gevluchte Venezolaan vreest dat Curaçao hem gaat terugsturen en daarmee mensenrechten zou schenden. Amnesty International brengt hierover volgende maand verslag uit omdat Curaçao vaker Venezolanen zou terugsturen.

Onzekere tijden voor de sergeant dus waarvoor de kans op moord een stuk groter is dan menig ander Venezolaanse vluchteling als alles wat hij zegt waar blijkt te zijn!

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

9 reacties

 1. Dubbele Komma

  Sjah een linkse hond die de verkiezingen vervalst,whats New?

  1. Dubbele Komma

   Een echte socialistische dictator.

   Het lijkt onze eigen EU wel!

 2. DolleDries

  Leiders met snorren altijd gekloot.

 3. Gerlos

  Dat wist bijna de hele wereld al, deze linkse dictator heeft het hele land op de rand van de afgrond gebracht. Begrijp niet dat het leger of de bevolking niet ingrijpt. Geweldig zo’n super linkse dictator.

  1. DolleDries

   Het is de held van de SP.

 4. Gerlos

  Wisten we al jaren deze linkse dictator is een zakkevullen en jaagt een schrikbewind aan en heeft het land op de rand van de afgrond gebracht. Begrijp niet dat het leger of de bevolking niet ingrijpt om nog proberen te redden wat er nog te redden valt.

 5. EU kok

  Wouter heeft weer netjes een stukje uit de MSM overgenomen.
  Nogwel de staatsmedia.
  Maarja, als het de reageerders uitkomt, zijn de MSM o zo betrouwbaar.

 6. Elu Thingol

  Dit was te verwachten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.