Honderden kranten voeren actie tegen Trump met speciale uitgave: ‘wij zijn geen vijand’

De media en Donald Trump is niet echt een liefdevolle combinatie. Dat kan je bijvoorbeeld zien aan de persconferenties waarin Trump CNN-journalisten niet te woord wil staan. Trump heeft ook gezegd dat een aantal media de vijand van het volk is en die uitspraak is niet in de koude kleren gaan zitten, want honderden kranten zijn in actie gekomen tegen de Amerikaanse president.

Het is een initiatief van The Boston Globe. “Een centraal onderdeel van Trumps boodschap zijn de voortdurende aanvallen op pers”, schrijft de krant vandaag in zijn hoofdcommentaar. “Journalisten zijn in zijn ogen geen medeburgers, maar ‘vijanden van het volk’. Deze onophoudelijke aanval op de vrije pers heeft gevaarlijke gevolgen.”

De president ondermijnt de Amerikaanse democratie, waarschuwt de krant. “De vrijheid van de pers is een fundamenteel principe in Amerika. Twee eeuwen lang heeft dat principe journalisten beschermd en diende het als voorbeeld voor andere vrije landen. Dat principe wordt nu bedreigd. Van Ankara tot Moskou, van Peking tot Bagdad: het zendt een alarmerend signaal uit dat je journalisten kunt behandelen als binnenlandse vijanden.”

De kranten hebben dus allemaal ongeveer hetzelfde format, met als doel om te protesteren tegen de uitspraken van Trump en de burgers te overtuigen van het feit dat ze het beste met hen voorhebben. Een erg slimme en goede zet, maar het is de vraag of het ook echt overtuigend over komt. Het kan ook geïnterpreteerd worden als een wanhopige actie die ook nog eens bevestigt wat de meeste mensen denken: de media is tegen Donald Trump.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

102 reacties

 1. Duke

  “Wij zijn niet de vijand, Trump is de vijand m’kay”.
  Erg geloofwaardig…

 2. Ritter

  Het laat weer zien hoe de media partij zijn tegen Trump…………….en van objectieve nieuwsvoorziening geen sprake is.

  Als sinds de verkiezingen hebben de meeste gevestigde media actie gevoerd tegen Trump.

  Ongeveer 95% van de media steunden Hillary tijdens de verkiezingen.

  En na de verkiezingen blijven deze kranten actie voeren tegen Trump zoals deze actie van de kranten weer duidelijk laat zien.

 3. Ritter

  “Dat kan je bijvoorbeeld zien aan de persconferenties waarin Trump CNN-journalisten niet te woord wil staan.”
  —————-

  Lars Benthin , u vergeet te vermelden dat CNN 24 uur per dag actie voert tegen Trump en Trump demoniseert.

  In de VS is CNN berucht voor hun anti-Trump houding en zijn de journalisten van CNN in essentie verkapte anti-Trump activisten die roddel en leugens over Trump verspreiden.

  Daarom neemt Trump CNN niet serieus als nieuwsbron en noemt hij o.a. CNN “nep nieuws”.

  1. wheelboy

   Ritter
   CNN MSNBC zijn samen met ea kranten voor de democraten . FOX is voor de republicans . Bij de Amerikaanse nieuws zenders zie je dat echt de een verafgood de man de andere verkettert hem . Hier zijn ze wat dat aangaande stiekum .Hier wordt nieuws van NOS nog vaak als de waarheid aangezien . Beide kloppen eigenlijk niet .Nieuws zou onafhankelijk moeten zijn en onpartijdig . Nu heb ik liever wel dat het duidelijk zichtbaar is .Als bv dat je zon Frits Wester ziet die een spindokter is van het CDA .Waar je dan van af moet vragen welke kant wil jij me opsturen .En volgens mij weet half NL niet eens dat hij een spindokter is van het CDA .

   1. ayreonaut

    @Wheelboy,
    Aangezien je bekend ben met de USA en de Pers, kan jij je de verontwaardiging en actiebereidheid nog voor de geest halen van alle kranten en netwerken toen Obama Fox News toegang tot het Witte Huis ontzegde?
    Nee? Ik ook niet.

 4. DolleDries

  Grappig onder het beste met de burgers voor te hebben dus met hun anti Trump instelling leugens brengen .Nog even en de anti Trump media in Nederland komt ook met zoiets dwaas.

 5. Ritter

  The Boston Globe is een linkse anti-Trump krant die nu met andere kranten actie voert tegen Trump. (deze kranten voeren al actie tegen Trump sinds Trump bekend maakte dat hij meedeed aan de verkiezingen)

  Deze actie bevestigd alleen maar het beeld wat veel mensen in de VS hebben van de media;dat deze kranten zeer anti-Trump zijn.

  Deze media worden in de VS ook wel aangeduid als de “oppositie partij”…………en niet als objectieve nieuwsvoorziening.
  ———————

  Opposition Party: Boston Globe Organizing ‘War of Words’ Against Trump
  https://www.breitbart.com/big-journalism/2018/08/11/opposition-party-boston-globe-organizing-war-words-trump/

  1. wheelboy

   Ritter
   Ik zit al maanden Amerikaans nieuws te kijken op div zenders .Zelfs Fox wat een republikeins bolwerk is valt hem regelmatig af . Niet alles is tegen Trump. Qua nieuws zenders is het evenredig verdeeld daar .Qua kranten zijn er ook een berg die voor en tegen Trump zijn . Zelfs zijn eigen Fox economie valt hem al af met zijn handelsoorlog tegen Canada bv waar hij Trump van zegt zij hebben een handelsoverschot tov ons . Blijkt volgens Fox niet te kloppen .De US schijnt nog steeds in de + te staan als het om Canada gaat . Dan schijnen door toedoen van Trump aanstaande sept de ziektenkosten verzekering met 30 tot 50% te stijgen . Samen met een inflatie ziet de middenstand hun belasting voordeel wat ze van Trump gehad hebben verdampen . Dat komt van Foxnews af . En de boeren in het midwest die door de handelsoorlog de pineut worden .

   1. Ritter

    wheelboy

    Ongeveer 95% van de gevestigde media is anti-Trump. (Dus de grote netwerken)

    Foxnews is verdeeld; sommigen bij Foxnews steunen Trump anderen zijn anti-Trump.

    Van de media in de VS vind ik Foxnews nog het meest genuanceerd al steunen ze in het algemeen Republikeinen.

    Tijdens de verkiezingen was Foxniews zeker niet pro-Trump maar steunden ze de establishment kandidaten. Na de verkiezingen is Foxnews meer positief geworden over Trump.

    1. wheelboy

     conservative papers include the Wall Street Journal, Chicago Tribune, The New York Post, the Arizona Republic, The Detroit Free Press, Dallas Morning News, Cincinnati Enquirer. More conservative news stations are Foxnews ,Bloomberg , And all Rupert Murdoch News channels Also, Coast to Coast, AMBreitbart,The Blaze .
     Eerlijk gezegd laatste ken ik geen een van alle Ondanks dat ik van mijn moeders kant een US familie heb er regelmatig kom . Misschien omdat zij er nooit na kijken .

 6. DolleDries

  Zou Jinek nu ook actie gaan voeren en vertellen dat ze het beste met de burgers voor heeft

  1. Heinz

   Nee, nee Dries. Dat is Unilever !
   Wereldwijd gebruiken 2,5 miljard mensen onze producten om er goed uit te zien, zich goed te voelen en meer uit het leven te halen.

   Bron:
   https://www.unilever.nl

 7. poldi

  Een zeer ondoordachte en domme aktie van deze kranten.
  Want zij beseffen niet dat Trump tijdens de komende verkiezingen in november hierdoor veel extra stemmen zal krijgen.
  Want zie je wel, ik heb gelijk….de pers en vooral CNN voeren een haatcampagne tegen mij.

 8. Ritter

  De media buiten de VS ( ook de Nederlandse media) krijgen hun nieuws vaak van CNN, New York Times, Wapo, AP, enzovoorts. Kortom van de anti-Trump media.

  Dus het beeld dat de gemiddelde Nederlandse burger heeft van Trump is het beeld wat door deze anti-Trump krant word verspreid.

  Daarom zitten deze Nederlandse media er vaak naast en begrijpen niet wat zich in de VS afspeelt.

  Neem nu de verkiezingen als voorbeeld van twee jaar terug.

  Toen werd door deze anti-Trump media in de VS voorspeld dat Hillary zou winnen; en fors zou winnen van Trump. Dat nieuws werd door de Nederlandse media klakkeloos overgenomen.

  Maar Trump won de verkiezingen. En dus zaten de media ernaast. Ondanks dat blijven de Nederlandse media de anti-Trump media in de VS napraten en is vaak van eigen onderzoek geen sprake.

 9. Ritter

  Secret Service onderzoekt moorddreigingen tegen Trump

  WASHINGTON – De Secret Service is een onderzoek gestart tegen Antifa-leden wegen moorddreigingen tegen de Amerikaanse president Donald Trump. Men zou zich van de situatie “bewust” zijn en werken aan de opheldering van “alle dreigingen tegen de president”

  Afgelopen zondag was het tijdens een demonstratie van linkse groepen in Washington, waaraan ook leden van de Antifa deelnamen, tot rellen gekomen. Tijdens de manifestatie waren leuzen zoals “America was never great” te horen. Enkele demonstranten dreigden president Trump in elkaar te slaan of te vermoorden.

  http://dailycaller.com/2018/08/13/i-asked-leftists-protesters-what-they-would-do-if-they-met-trump-their-answers-horrified-me/

 10. TotDeSchijtOnsDood

  Om ook nog maar eens te bevestigen dat de MSM allemaal
  onder 1 hoedje spelen en een dubbele standaard hebben als het gaat om
  vrijheid van meningsuiting, meningsuiting in het algemeen..een hele doorzichtige zet!
  Ze noemen zichzelf zelfs “vrije pers” hahaha,
  Oftewel een vrijbrief om te liegen?
  De linkse Politieke Propaganda machine valt door de mand bij het grote publiek
  en nu gaan ze slachtoffertje spelen!
  Zielige socialistische linkse media..
  Nepnieuws verkondigen en dan gaan janken
  als iedereen je nepnieuws noemt!

 11. Becker

  Trump is een zeer verontrustende bedreiging van de persvrijheid in de V.S. Tenminste zo ernstig is dat hij nauwelijks verhuld oproept tot geweld tegen media die het wagen kritisch over hem te berichten.

  Op dit punt is toon en inhoud van Trump ronduit fascistisch te noemen.

 12. Capo

  Becker = Tengo = multinicker

  1. Elu Thingol

   Rechtsaf = Capo = dubbelaccount.

 13. Ritter

  Ondanks alle aanvallen door de media op Trump is de goedkeuring onder zwarten voor Trump gestegen; van 19% naar 36%.

  Geen wonder want onder Trump is de werkeloosheid onder zwarten fors gedaald en ook hun huizenbezit toegenomen.

  Overigens is ook de werkeloosheid onder Latino’s gedaald onder Trump.
  —————-

  Poll: Donald Trump’s Black Approval Rating Almost Double That of Last Year
  https://www.breitbart.com/big-government/2018/08/15/poll-donald-trumps-black-approval-rating-almost-double-that-of-last-year/

 14. DolleDries

  Men heeft niets meer om Trump aan te vallen alleen met leugens de man heeft het ene succes na het ander. Ook de Rusland beschuldigingen zijn vals. Hij heeft nu aangedrongen op een onderzoek naar de Clintons. Links is de wanhoop na en wordt steeds gekker met boeken en deze actie waar de door de mand gevallen media in een keer in de zielige slachtoffer rol valt. Kijk eens naar de media in Nederland het is schandalig. Zelfs het visjes voeren van Trump wordt gebracht als iets dwaas en of zijn haar goed zit.

 15. Two Ravens Black Kettle

  De Fake News MSM is de vijand van het volk.
  Doofpotten, wegkijken, weigeren de rondstampende en moordende islamitische olifant in de kamer te benoemen, draaihalzen, mondorgaan van het Kartel/The Swamp, Dissidenten opjagen en lynchen, de bewakers van de PC-Bijbel, de woordvoerders van de Deugbrigade, activistisch, ideologisch, pro EUSSR, Pro Islam, Pro Massa-emigratie, Pro Omvolking, anti Vrijheid, anti onafhankelijkheid, platform voor de zelfbeklag en dram-brigade, anti Nederlandse tradities en cultuur et cetera.

  De moreel door en door verrotte MSM vormen al decennia de vijand van het Volk !
  Ik geloof geen lettergreep meer van wat deze Geperverteerde Dienaren van de Leugen-en-de-Doofpot uitbraken.

  1. DolleDries

   De Media in Nederland maakte de mest om P..F. te vermoorden.

 16. Eugenie de la Fleur

  Trump heeft de oorlog verklaard aan de krant mdeia dus zo verrassend is dit niet

 17. Two Ravens Black Kettle

  Nu de realiteit buiten de Ivoren MSM-Haat-Toren

  Ondertussen buiten de T(rump) D(erangement) S(yndrom) Incest-Bubbel van de MSM:

  Vandaag weer een poll.
  De steun onder de zwarte bevolking voor Trump is binnen één jaar gestegen van 19 naar 36 procent.
  Dit ondanks de constante aantijgingen van racisme uitgekotst door de MSM
  De MSM is de vijand van het volk en ook de Afroamerikaanse bevolking begint dat door te krijgen.

 18. EllyD18

  De media in Nederland is toch ook verkeerd bezig ?
  Ik erger me groen en geel aan die Rob Trip van het journaal Ned1, hoe hij het nieuws brengt over Trump. Wat een linkse slijmbal is dat.

  1. Capo

   @Elly: Linksaf is nog steeds niet bekomen van Trumps overwinning. Ze zijn allemaal stomdronken van de azijn en gal, verzuurd en verbitterd als ze zijn kunnen ze nog steeds niet accepteren dat Trump doet wat hij zegt en zegt wat hij doet. Ze zijn nog steeds verslaafd aan Barack Hoessein Obama, de voorvechter van islam die zichzelf tot doel stelde de negatieve stereotypering van islam tegen te gaan, overal waar deze zich zou voordoen. Alsof er positieve islamitische stereotypering zou bestaan.

   1. dinaro

    Is er ooit een president zo UITGELICHT als Trump?
    Het is gewoon schandalig!
    Alles wat de media aan kunnen grijpen tegen Trump
    doen ze met groot plezier?
    Heb ook het idee dat er een oorzaak ligt om het
    feit dat Trump onzettend rijk is.
    Menig man mss ook vrouw kan het ook niet uitstaat
    dat Trump een vrouwen liefhebber is en kan krijgen
    wat hij wil hebben…
    Neem J.F. Kennedy en Bill Clinton die wisten er ook
    wel raad mee maar wel stiekem.
    Jaloezie is naar mijn mening een grote
    oorzaak.

   2. Lex

    Yep je slaat de spijker op zijn kop.

  2. Ni28

   Ongeveer als de oppertrol hier doet. Gelijkenis is groot.

 19. Two Ravens Black Kettle

  Bij de verkiezingen stemden 8 procent van de zwarte mannen en slechts 4 procent voor de zwarte vrouwen op Trump.
  Dus die 19 procent van vorig jaar was al meer dan een verdubbeling.

  Dit zult U niet horen van de Volksvijanden van de Hersenspoel -en desinformatie-Brigade genaamd de MSM.

  En vandaar dat de ‘journalist (kuch)’ het meeste wordt veracht van alle beroepstakken.
  (zelfs bankdirecteuren, politici en advocaten staan hoger)

  En ipv. dat deze verachtelijke Fake News producenten en Dissidenten aan de Deug-Kruis Nagelaars zichzelf afvragen wat ze verkeerd doen gaan ze keihard door op hun inteelt-pad.

  En nu weer over naar Staatsradio en Staatstv en RTL en 99% van de kranten waar het weer 24/7 Trump bashen, populistische partijen degenereren en islam verheerlijken (of islam terror ontkennen) is.
  24/7 Exact dezelfde onveranderlijke boodschap
  24/7 Exact dezelfde onveranderlijke Opinie
  24/7 Exact dezelfde onveranderlijke leugens

  1. Capo

   24/7 Exact dezelfde onveranderlijke boodschap
   24/7 Exact dezelfde onveranderlijke Opinie
   24/7 Exact dezelfde onveranderlijke leugens

   Hear, hear!

 20. Ad Infinitum

  Onze correspondent @TRBK schreef:

  En vandaar dat de ‘journalist (kuch)’ het meeste wordt veracht van alle beroepstakken.
  (zelfs bankdirecteuren, politici en advocaten staan hoger)

  Hoe zat het dan met de journalist Tommy Robinson ? Ook ‘verachtelijk’ ?

  Wees voorzichtig met wat u schrijft.

  1. Capo

   Ad Infinitum = Tengo = multinicker

 21. Ni28

  ‘wij zijn geen vijand’
  Wie is nu begonnen met de hetze op de president, de kranten kunnen zich dat niet meer herinneren? Nu zij door de president geboycot worden gaan zij gezamenlijk huilen terwijl zij zelf de president voor vijand hebben uitgemaakt.

 22. Ad Infinitum

  Trump is toch zelf verantwoordelijk voor het beeld wat hij over zichzelf heeft neergezet? Dat mag toch wel gezegd worden.

  1. Capo

   Ad Infinitum = Tengo = Elu = multinicker

  2. Rosasolis

   @Ad Infinitum. Je heb gelijk. Een bekende oude Engels uitdrukking:
   “You reap what you sow”, ( je oogst wat je zaait).

   1. Capo

    En tegen iemand die rookt: You’re not a smoker, you’re a sucker. (je bent geen roker, je bent een zuiger)

 23. Tengo Kawana

  We kunnen ons wel vrolijk maken over het clowneske gedrag van Trump maar te weinig mensen realiseren zich het gevaar voor de wereldvrede dat deze instabiele impulsieve narcist betekent.

  https://youtu.be/wmLxwMD3Q30

  1. Lex

   Blijf lekker dromen van een ultra links Amerika met Hillary Clinton “De Heks”

   1. Capo

    @Lex: Tengo c.s. (multinicker) is een bewezen multinicker. Een multinicker is iemand die meerdere gebruikersnamen aanmaakt die hij tegelijkertijd gebruikt. Als je hem voert laat je hem leven.

    1. Ni28

     Het is zo goed als onmogelijk om mensen te overtuigen dat zij door hun reacties alleen maar meehelpen om vuilnis te bewaren i.p.v. opruimen. Iedereen denkt het zelf op te lossen als ie op provocaties in gaat en zo wordt de monster in leven gehouden. Het gaat hier niet om het debatteren maar om de forum te schaden door mensen op te stoken. Zolang dat men niet beseft kan je roepen wat je wil.

  2. Ad Infinitum

   Dat kan niet nadrukkelijker gezegd worden.

 24. Lex

  Ach ach ach.

  Allemaal linkse kranten die het liefst hadden gezien dat Hillary Clinton president was geworden.

  Kranten die vanaf het begin hebben laten blijken het niet zo eens te zijn met het beleid van Trump en begonnen nep nieuws te verspreiden.

  Gek hé dat hij daar dan wat van zegt en media op de vingers tikken.

  Wat mij moeten journalisten buiten hun boekje gaan en na het verspreiden nep nieuws voor een speciale onderzoekkamer komen. Waar word geoordeeld of hun nieuws echt is of een schadelijke verzinsel.

  2 maal een waarschuwing daarna ontzegging van journalistiek.

  Dit zouden ze trouwens ook eens moeten doen hier in nederland vooral met sommige NPO uitzendingen. NPO linkse propaganda zenders.

  1. Capo

   @Lex: “NPO linkse propaganda zenders.”

   Die laat ik links liggen, daar horen ze. In 2018 zijn er voldoende manieren om aan nieuws te komen, daar heb ik geen Staatsomroep voor nodig.

   1. Onno

    Natuurlijk @Capo, gewoon een praatje met de buurvrouw maken.

    1. Capo

     Onno = multinicker = Tengo = Elu = Kong = Cock = Monday

     Een multinicker is iemand die meerdere gebruikersnamen aanmaakt die hij tegelijkertijd gebruikt.

    2. Tengo Kawana

     Ik heb er in de paranoïde fantasiewereld van Capo al weer een nick bij!

     🙂

    3. sjun

     Een goed idee om ook de buurvrouw ter zake voor te lichten. 🙂

     1. Capo

      Vergeet daarbij ook de buurman niet, hoe meer hoe beter!

  2. Mar

   Hallootjes, Trump is president van Amerika. Trump respecteert de Constitutie. Trump respecteert het First Amendment.

   Trump moet er alleen nog aan wennen dat hij als president van Amerika niet kan eisen van de bevolking dat zij hem slaafs volgen, zoals hij wel kon eisen van het personeel van zijn bedrijven.

   1. Capo

    Hallootjes… En de rest van de wereld moet er nog even aanwennen dat hij doet wat hij zegt en zegt wat hij doet.

 25. Onslow

  Wanneer een clown de arena betreedt kan hij toch onmogelijk het publiek kwalijk nemen dat er om hem wordt gelachen?

  1. Capo

   Hetzelfde geldt voor multinick-klonen.

    1. Elu Thingol

     Geen probleem, we halen uw trollen-track record nog even naar boven, aangezien u niet in staat bent iemand te negeren.

     omschrijving trol “Capo”

     “Capo” verscheen meer dan negen maanden geleden op dit forum onder de nickname “Ba*z”. Als gebruiker viel hij direct op door enerzijds diens adoratie ten opzichte van Thierry Baudet (hij kopieerde teksten van FvD letterlijk naar het forum) en anderzijds door zijn hyperactiviteit. Vaak navigeerde Baaz van ’s morgens vroeg tot middernacht over het forum.

     Vervolgens verscheen hij onder zijn dubbelnick “Rechtsaf”. Met deze nick viel hij zijn eerste nick, dus: “Baaz”, herhaaldelijk bij, alsof het twee verschillende personen betrof. Deze nick werd ook ingezet om afgeronde discussies over de islam opnieuw aan te zwengelen, teneinde het populistisch rechtse geluid te verkondigen. “Rechtsaf” wordt thans nog ingezet om anderen uit te schelden dan wel te besmeuren. (Voorbeelden: Jij moet je islamitische rotsmoel houden, vals betichten van antisemitisme, etc.).

     “Baaz” ontwierp “Siemien” als een nieuwe alias. Siemien moest een rechtspopulistisch-christelijk geluid laten horen. Met “Siemien” viel hij zijn hoofdaccount “Baaz” ook bij, alsof het twee verschillende personen aan het woord waren.

     Nog een vierde persoon verscheen ten tonele, waarvan niet zeker is of hij ook in verband kan worden gebracht met “Capo/Baaz”, maar van wie het wel waarschijnlijk is. Het betreft “eRik2017”, een gebruiker die naast veel herrieschoppen weinig toevoegde, en uiteindelijk werd verbannen. “eRik2017” kwam terug als “W**elsunCode”: dit account was evident bedoelt om te provoceren, aangezien er op dat moment een andersdenkende genaamd Code actief was. Sinds vorig jaar is “eRik/W**elsunCode” niet meer gesignaleerd, hetgeen natuurlijk doet vermoeden dat “Baaz” klaar was met dat typetje en het heeft “gede-activeerd”.

     Kort daarna werd personage nummer zoveel gelanceerd, genaamd “Abri079”. Dit figuur doorspekte zijn commentaren met kleinerende opmerkingen ten opzichte van andersdenkenden.

     Hoofdaccount Baaz werd er uiteindelijk afgegooid. Kennelijk een bericht té veel geplaatst; de redactie was het zat. “Zout” kwam opdraven als nieuw hoofdaccount. Toen deze er ten langen leste eveneens werd afgegooid noemde “Zout” zichzelf “Pit”. Onder “Pit” begon hij dubbelaccounts aangemaakt om te trollen. Zo immiteerde hij met de nickname “Control” andere gebruikers, op een wijze dat reageerder Floris op een gegeven moment in de veronderstelling was met Ernst van doen te hebben, maar in werkelijkheid was het dus “Capo” die zat te zieken.

     Ook Pit werd er door de redactie afgegooid. Terug kwam hij als Lugar, met als dubbelaccounts Thee, Dirk van Jurie en gister. Onder deze nick werd hij lange tijd niet echt serieus genomen. Af en toe gooiden Holland en consorten hem een koekje toe als hij hen weer eens met een inhoudsloze reactie nawauwelde.

     Nu is het dus Capo. Capo heeft zich inmiddels ontpopt tot de nieuwe Websitegestapo. Hij hangt de internetmoderator uit. Het is misplaatst dat uitgerekend dit individu de ander de maat neemt wat multi- en dubbelnicks betreft. Zelf is hij immers consequent actief onder meerdere nicks en heeft hij in het verleden herhaaldelijk geprovoceerd en gestookt. Dat ging toen weken achtereen door.

     Hierbij is te noteren dat “Capo” “geniet” van zijn rol als “politie-agentje”. Waarom zou hij immers de “trollen” niet negeren, zoals hij dat van anderen vraagt? Het beeld rijst van een man die in zijn eigen wereldje leeft. Dat is ook af te leiden uit het glashard liegen als hij met zijn andere nicks wordt geconfronteerd. Anderzijds is er een mogelijkheid dat “Capo” geniet van de controle en macht die hij op het internet bezit, hetgeen er wederom op wijst dat “Capo” in zijn “eigen wereldje” leeft.

     1. sjun

      10x hetzelfe posten in vershillende topics komt als overdaad over.

     2. Elu Thingol

      @ Sjun

      Inderdaad.

   1. Holland

    Capo, je zou er goed aan doen om je eigen adviezen ter harte te nemen en niet meer te reageren op de trollenclub. Negeren is het devies, dus doe dat dan ook. Reageer nergens op.

    1. Tengo Kawana

     Ik juich dit advies van de heer Holland van harte toe.

     We hopen uiteraard dat hij zichzelf er ook aan blijft houden en zich gaat richten op de inhoud.

    2. EU kok

     Holland stelt de inconsequentheid van de site gestapo aan de orde.
     Dat zou hem wel eens een degradatie kunnen kosten

    3. Blue monday

     “En jij, Blauwe Mongool, bent stekeblind en oostindisch doof” zei meneer Holland in hetzelfde tijdsbestek…..

     Ik vrees voor Capo dat het nog geen tijd is voor fase 2, ergo zijn zelfverzonnen, maar o zo spannende zelfverzonnen fase 1 lijkt ook geen stand te houden.

     Maar ik goed toe, het is heerlijk dat er niet meer gescholden wordt en dat alle pijlen nog maar 1 kant op gaan.

     En die drifitge oude mannetjes staan nu eenmaal niet bekend om hun geduld, dus vliegen ze toch wel uit de bocht.

    4. Capo

     @Holland: “Reageer nergens op.”

     Afgesproken, doe je ook mee? 😉

  2. Tengo Kawana

   Ik zie clowns toch liever in het circus dan in het Witte Huis, Onslow.

 26. Buurvrouw

  Ik ken er niks over zegge.

 27. Ni28

  Nederlandse kranten zeggen dat zij juist hebben als die rotte appelen bij de VVD ontmaskerd dus doen zij goed werk. Dat klopt, het zijn linkse kranten die de VVD bevechten als rechts. Daar gaan zij voor. Maar alle impopulaire besluiten van de VVD die links genoeg zijn, die steunen zij weer wel. Het is bij de kranten selectief winkelen. Rotte appelen bij links laten zij rustig liggen.

  1. Blue monday

   Als u dat werkelijk wilt geloven, bent u verder heen dan ik dacht….altijd weer die vage complotjes willen zien.

 28. Ben Zine

  Misschien moeten de MSM-journalisten van o.a. CNN eens bij zichzelf te rade gaan en zich afvragen waarom Trump dat zegt. Misschien moeten ze hem voor de verandering eens gewoon de rust en de ruimte geven om fatsoenlijk zijn werk als President te kunnen doen en hem niet onophoudelijk bestoken met smaad, laster, beledigingen en verdachtmakingen. Trump is democratisch gekozen en verdient het niet om op die manier door die linkse gefrustreerde minkukels door het slijk te worden gehaald. Als je ziet wat Trump allemaal over zich heen krijgt van het linkse journaille, IEDERE DAG OPNIEUW, dan vind ik eigenlijk dat hij zich nog heel beschaafd en gematigd opstelt. Zoiets hoef je als journalist in Turkije echt niet te proberen, dan is het einde oefening met je krantje en kun je voor onbepaalde tijd achter slot en grendel.

  1. Mar

   “Misschien moeten ze hem voor de verandering eens gewoon de rust en de ruimte geven om fatsoenlijk zijn werk als President te kunnen doen en hem niet onophoudelijk bestoken met smaad, laster, beledigingen en verdachtmakingen.”

   O ja, zoals Trump en consorten zo netjes deden bij Obama.

   What goes around, comes around.

   1. Tengo Kawana

    Inderdaad, de Republikeinen hebben alles gedaan om Obama dwars te zitten. Veel wat Obama in retrospectief wordt verweten is rechtstreeks toe te schrijven aan de vandalistische politiek van de Republikeinen.

 29. Two Ravens Black Kettle

  Vandaag kwam dit onderwerp aan de orde bij Staatsradio1
  Het war weer onversneden 100-karaats Trump Bashen.
  Zoals elke dag, 365 dagen per jaar, 24/7
  De moreel bedorven leugenaars en doofpotters van de NPO.

  En Gert-Jaap Hoekman van Nu.nl deed zoals gebruikelijk vrolijk aan de demonisering mee; Trump was nog veel erger dan DENK. Daarbij amechtig toegeknikt door de Fake News Fabrikant Margriet Brandsma en de dienstdoende StaatsPropagandaAmbtenaar.

  Wat een misselijkmakend leugenachtig inteelt zooitje.
  En dit tuig zich maar over de kop krabben; waarom gelooft niemand onze abjecte leugens, ons onderling geknonkel, onze sleetse voorspelbare litanieën.
  Waarom koop niemand onze kranten nog behalve een kleine kliek ?
  Luistert er niemand meer onder de 70 ?
  Waarom noemen ze mij een leuuuuuugenaaaaaar !????

 30. sjun

  Het zou verstandiger zijn als de initiatiefnemers door hun gedrag lieten zien dat Trump ongelijk zou hebben. Vooralsnog komt Trump geloofwaardiger over en zitten “Four more years” er zomaar in.

  1. Ben Zine

   @sjun

   Zeker weten. In 2020 kan de winst Trump gewoonweg niet ontgaan, vooral ook omdat hij voortdurend contact houdt met zijn kiezers. Hij spreekt nog altijd regelmatig op rallies overal in de VS, en die directe communicatie met de mensen in het land is DE manier om zijn succes te continueren. Laat die linkse azijnpissers maar janken, het is Trump ALL THE WAY tot 2024.

   1. Tengo Kawana

    Trump houdt alleen contact met zijn eigen achterban, dat was een minderheid en dat is het in toenemende mate.

 31. Two Ravens Black Kettle

  Maar laten we allemaal het volgende in het achterhoofd houden.

  2020 wint de door de voltallige MSM zo intens gehate Trump zijn tweede termijn.
  Half Europa zal dan door de voltallige MSM intens gehate ‘populisten’ bestuurd worden.
  Hopelijk (want ik vermoed dat eerst Chamerlain May gewipt zal moeten worden) zal de door de voltallige MSM intens gehate Brexit erdoor zijn.

  Dat zal tot nog meer leugens, doofpotten, tranen en ongecontroleerde blinde haat leiden bij de MSM. Nog meer desinformatie, nog meer verdachtmakingen, nog meer jachtpartijen op dissidenten, nog meer censuur, inquisitie, beroepsverboden et cetera maar ondanks (of misschien wel dankzij) de hysterische giftige hetze gevoerd vanuit MSM jegens de vrije volkeren van de wereld gaan bij steeds meer mensen de luiken open.

  Goebbels zou zich verguld weten met de huidige MSM
  Maar Goebbels had geen tegenstander genaamd Internet.
  De waarheid is steeds moeilijker te verdoezelen, steeds meer -zorgvuldig door de MSM-jakhalzen bewaakte- doofpotten worden aan gruzzlementen slagen en steeds minder mensen laten zich bedreigen, ringeloren, voorliegen en moreel chanteren door de ‘kwaliteits’journalisten (kuch) werkzaam bij de MSM.

  De MSM zijn de vijand van vrije volkeren van het Verlichte Westen.

  Er zijn ook echte journalisten
  Die zitten nu in kerkers in Ottomanië of onder de grond in Mexico
  Ook alle oorlogscorrespondenten die daadwerkelijk nieuws brengen (en dat zijn er velen maar niet allemaal, zie casus Libya) verdienen tien miljoen pluimen.
  Maar in Nederland is geen enkele journalist werkzaam binnen de Staatsmedia of RTL, de Staatsradio of de papiere MSM (enkele uitzonderingen daargelaten zoals een Arnold Karskens, een Syp Wynia of een Wierd Duk)
  In Nederland heersen de creaturen zonder integriteit.

  En maar elke keer gillen en krijsen waarom het volk niet naar ze luistert, waarom ze altijd de laatste zijn die een trend zien aankomen, waarom iedereen anders denkt dan zij. Dat zou niet moeten mogen !!
  Zij: de ondraaglijk rechtschapen en altijd hysterische MSM-Incest-journalisten.
  De Cocon Wezens

  Mijn hemel wat veracht ik die Wezens; , die ideologisch gedreven activistische fake news bakkers en inquisitie-priesters.

 32. Rosasolis

  De pers, televisie, en radio worden nu dagelijks door Trimp beschuldigd van het verspreiden van “nep nieuws”. Als zij durven Een minder gunstig bericht over Trump te vermelden worden ze allemaal, door dit onstabiele narcist helemaal aangevallen. Maakt helemaal niets uit of het een rechtse of linkse krant is, en ook niet wat voor radio/TV
  omroep het is. Dit gebeurde ook lang voordat hij president werd. Trump leidt aan
  extreem paranoia. Hij kan helemaal geen kritiek hebben, van niemand. Hij moet altijd
  Zijn zin hebben, en is overtuigd dat niemand beter weet dan hem…Altijd.
  Net als bij onze grondwet, is het bij die van Amerika hetzelfde over vrijheid:
  vrijheid van de pers, vrijheid van meningsuiting.
  Wat wil Amerika’s dictator pres. bereiken? Hij lijkt steeds meer als Erdogan van Turkije, die absoluut geen enkele pers en media vrijheid gunt. Duizenden rapporters, journalisten, en radio/TV omroepers zijn nu opgesloten in de Turkse gevangenissen.
  Het zal me niet verbazen als Trump dit ook gaat doen met duizenden Amerikanen
  die actief zijn in hun werk voor de media, om het nieuws door te geven, of te publiceren. Wordt dit ook de nieuwste trend voor Amerika? Gaat Trump zelf kranten
  medewerkers benoemen, nadat hij huidige journalisten en rapporters zal ontslagen?
  Moeten honderden kranten verdwijnen, en ook veel nieuws programma’s op radio en TV? Laat ons hopen dat dit vreselijke Trump onzin over “allemaal nep nieuws” niet
  over gaat waaien naar de Trump aanbidders in ons land…Vrijheid Blijheid!

  1. Two Ravens Black Kettle

   Er is exact reden waarom Amerikanen en Europeanen geen enkele vertrouwen meer hebben in de Main Stream Journalistiek,
   één enkele reden
   En dat is dat de MSJournalistiek hun eigen geloofwaardigheid volledig hebben ondergraven.
   Zij hebben zich met kop en kont uitgeleverd aan de Democrats/NeverTrumpers/DeepState (Amerika) of het Kartel/EUSSR/CultuurMarxisme (Nederland)
   Zij vormen onderdeel van The Swamp
   De Staatsmedia en de rest van de MSM zitten diep verankert in The Swamp, het zijn hun woordvoerders, hun doofpotters, hun inquisitie priesters.

   Wil de journalistiek ooit weer eens serieus genomen worden dan zou er een Herculiaanse bezem door de onwelriekende Augiasstal moeten die zeker 95% van het huidig rottend ecosysteem eruit veegt.

   1. Two Ravens Black Kettle

    De ware vijand van de Vrije Pers zijn de huidige activisten en ideologen die zich hedentendage journalist durven te noemen en werkzaam zijn bij de MSM.

   2. Blue monday

    U heeft werkelijk hulp nodig.

    U bent niet links, ook niet rechts, maar gewoon knettergek.

    1. Holland

     En jij, Blauwe Mongool, bent stekeblind en oostindisch doof. Je wilt niks zien en horen wat niet in je conservatieve socialistenplaatje past. Dat de PvdA naar 9 zetels is gezakt is heel begrijpelijk met het soort onbenullige nitwits aan boord zoals jij. Kleine debiel.

     1. EU kok

      He Holland, je hok in of je kast op.
      Als de site-gestapo dit rebelse gedrag signaleert, dan zwaait er wat.

     2. EU kok

      Wat zei inconsequente Holland zojuist?
      Negeren is het devies, dus doe dat dan ook. Reageer nergens op.
      Lachen met Holland

     3. Blue monday

      Happerdehap….

     4. Tengo Kawana

      Foei, foei, wat zit de oude heer Holland weer naar te spugen!

  2. Blue monday

   Plus 10

  3. sjun

   Misschien toch maar eens breder oriënteren dan via gekochte media. https://www.youtube.com/watch?v=Uk2RsZjLGGI

   1. Tengo Kawana

    Het filmpje is wel instructief als je wilt begrijpen waar de totale verwarring van Sjun vandaan komt.

 33. Two Ravens Black Kettle

  (Kuch) ‘Journalisten’ zijn anno 2018 alles waarvoor George Orwell waarschuwde.
  Journalisten die met aars tot huig in The Swamp zitten.
  Groupies voor The Deep State
  Ideologische scherpslijpers en de moderne beulen.
  Fortuyn joegen ze de dood in met hun morele chantage en haatzaaierij
  Inderdaad
  De vijanden van het volk.
  Ik veracht ze.

  1. Ad Infinitum

   Heeft u al eens aan een uitgeverij gedacht om deze proza wereldkundig te maken?
   Neem nog even een slag om de arm.

 34. Two Ravens Black Kettle

  Waarover de(kuch) corrupte creaturen-die-zich-kwaliteitsjournalisten noemen nimmer zullen berichten;

  (en o ja, dit gebeurt al decennia en al decennia weten de ‘kwaliteits’journalisten ervan. Tot op de dag van vandaag weigeren de ‘kwaliteits’journalisten in Duitsland, Zweden, Noorwegen, Nederland, België etc hierover te berichten
  Hiermee worden de ‘kwaliteitsjournalisten’ de vijand van het volk.
  Hiermee worden de ‘kwaliteitsjournalisten’ tot gretige mededader.

  En elkaar maar prijsjes en schouderklopjes toekennen in die inteeltbubbel van ze.

  Nu in de UK Huddersfield

  Weer kinderen verkracht door de favoriete religie van de NLse journalisten.

  Maar bovenal mondje toe beste ‘journalist’
  Want wie weet
  Misschien is er een collega
  Die U wel racist noemt
  Tha horror !!
  Geen schouderklopjes
  Niet meer bij de inteelt-journalisten parties uitgenodigd worden

  Dus fuck die honderdduizenden kapotverkrachtte meisjes
  De drie aapjes; niks zien, niks horen en snaveltje toe
  En wees vooral hysterisch boos op Trump
  Maar gelukkig is er Internet zodat we niet langer op jullie; de vijanden van het Volk, de Leug- en Doofpotbrigade zijn aangewezen.

  1. Ben Zine

   +++++

 35. Florissa

  De media hier danst naar de pljpen van Brussel ,en Merkel , Telelegraaf of NPO ,dito ,ze mixen een waarheid ,bv en ongeluk ,met wat larie door elkaar , en de uilen slikken het wel weer .

 36. Two Ravens Black Kettle

  Political correctness is the enemy of truth !

 37. Bes Tolen

  De journalisten zijn het allerergste. Zij worden door een grote meerderheid van de bevolking niet vertrouwd. Dat is heel wat. Het is alleen zo jammer dat een grote meerderheid blijkbaar de vele, ja dagelijks onwaarachtige berichten onvoldoende tot helemaal niet weet te traceren. Hoe onzeker is de bevolking eigenlijk. Heel onzeker en onbekwaam. Hoezo democratie?

  1. Hetzalwelweer

   Journalisten bestaan niet meer, het zijn de goedlullers van de elite

 38. ruudjeenjose

  Ook in Nederland is de linkse pers de vijand van het volk. De NPO zal ook als eerste verdwijnen als de PVV aan de macht komt .Oprotten met die linkse huichelaars.

 39. Bes Tolen

  NOS Teletekst 127 van 18 augustus 2018 onder het hoofd ”Rechter in zaak-Manafort bedreigd”

  De rechter in de zaak tegen Paul Manafort, de oud-campagneleider van president Trump, is bedreigd. Volgens de rechter is veel druk op hem uitgeoefend om de namen van de juryleden openbaar te maken, maar doet hij dat niet uit zorg over hun veiligheid.

  Het is het eerste proces als gevolg van het onderzoek van speciaal aanklager Mueller naar Russische inmenging in de Amerikaanse verkiezingen van 2016.

  Manafort wordt verdacht van witwassen, fraude en heimelijk werk voor een ander land. Hij werkte voor de Oekraïense ex-president Janoekovitsj. Manafort kan maximaal 305 jaar celstraf krijgen.

  Commentaar:

  De NOS telt dat de rechter is bedreigd maar het eigenlijke bericht geeft aan dat de rechter vindt dat veel druk op hem is uitgeoefend.
  Dat laatste is iets anders.

  De tweede alinea lijkt op zich wel te kloppen maar het gaat in geval van Manafort over oude jaren terwijl de tekst het idee opwekt dat het geval Manafort het jaar 2016 betreft.
  In een eerder bericht van de NOS staat: in de aanklacht van Mueller staat dat het witwassen door ging tot in ”zeker 2016”. Waarom staat dan ”zeker 2016” tussen aanhalingstekens?
  Wie nu benieuwd is met wat ”zeker 2016” inhoudt, zal nog enige tij moeten wachten. Maar wees attent op de afloop!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.