Piew-piew-piew! Mossad schakelt Syrische wapenontwikkelaar uit die Israël wilde beschieten

Geen grappen maken met Israël, of plannetjes ontwikkelen om geavanceerde raketten de kant van de Joodse staat op te sturen. Doe je dat wel, dan krijg je te maken met één van de meest geraffineerde geheime diensten ter wereld. Dat dit meer dan waar is, ontdekte een Syrische wapenontwikkelaar enkele dagen geleden. Dat zijn auto nu total loss is, is nog de minste van zijn zorgen…

Al tientallen jaren zoekt Syrië op allerlei slinkse wijzen manieren om Israël “terug te pakken” voor het feit dat de Joodse staat de oorlogen die Damascus begon tegen Jeruzalem op indrukwekkende wijze wist te winnen. Op de Golan-hoogvlakten staan nog altijd de ruïnes van oude Syrische militaire posten, maar nu wappert er een Israëlische vlag. Een doorn in het oog van de Syriërs, die hopen ooit deze velden nog eens terug te veroveren. Een wens die alleen maar sterker is geworden sinds Syrië strijdkrachten hun benen gewillig spreidden voor een keiharde Iraanse penetratie.

En dus is Syrië bezig met het ontwikkelen van langeafstandsraketten. Om Israël mee te beschieten van een afstandje; lekker makkelijk. Het project werd geleid door mensen die toegang hadden tot de hoogste regionen van de Syrische machtshebbers. Maar ja; aan die connecties heb je allemaal niets als de Mossad je eenmaal in het vizier heeft.

Dat ondervond ook raketgeleerde Aziz Asbar die een ritje in zijn eigen auto afgelopen week niet meer kan navertellen

“Aziz Asbar was one of Syria’s most important rocket scientists, bent on amassing an arsenal of precision-guided missiles that could be launched with pinpoint accuracy against Israeli cities hundreds of miles away.

He had free access to the highest levels of the Syrian and Iranian governments, and his own security detail. He led a top-secret weapons-development unit called Sector 4 and was hard at work building an underground weapons factory to replace one destroyed by Israel last year.

On Saturday, he was killed by a car bomb — apparently planted by Mossad, the Israeli spy agency.”

Laten we hopen dat Syrië z’n lesje geleerd heeft, en niet nog meer raketgeleerden opoffert aan een land dat tot het uiterste gaat om zichzelf te vertellen tegen Iraanse tirannie. Maar iets zegt me dat de domkoppen in Damascus net zo lang doorgaan als dat ze nog Russische roebels hebben om uit te geven…

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

27 reacties

 1. EU kok

  Piew-piew-piew!.
  Lijkt wel de Donald Duck hier.

  1. fockingworst

   Eu cock.. Je vind de donald erug leuk je bent hier 24 /7 aan het reaguren met al je nicks #multinicker#stinktrol

   1. EU kok

    Dank voor uw bezorgdheid maar wij werken in ploegendienst.
    Heus, we komen geen slaap tekort.
    Nogmaals dank voor uw goede bedoelingen.

 2. henk vintage

  Ik dacht dat alle Syrische raketgeleerden inmiddels in Nederland zijn.

 3. Ni28

  EU kok vindt het spijtig dat Israel een van de vele vijanden heeft uitgeschakeld. Ik zou maar uitkijken met je onfrisse brouwsels.

  1. EU kok

   Duizend maal dank Ni28, dat u mijn gedachtes voor mij op het scherm plaatst.
   Ik wist uw geventileerde mening namens mij nog niet, maar bedankt.
   Misschien, als de tijd rijp is, kan ik zelf wel mijn mening hier plaatsen.
   Tot die tijd maak ik graag gebruik van uw diensten.

   1. Ni28

    Wij redden het wel zonder jouw mening, maak je geen zorgen.

   2. Ni28

    Niets te danken, Quispel, uw mening is mij al lang bekend zonder dat u het hoeft te schrijven. Uw meningen zijn een doorgedraaide langspeelplaat van Simon Brouwerstein en zijn vele trol nakomelingen.

  2. van Urk

   Ni28, Israel schakelt iedereen uit waar wij in feite ook last van kunnen hebben. Maar er zullen altijd wel weer mensen gaan huilen om een gedode terrorist, Syrier of Iranier die in opdracht van een gevreesde dictator, religieuze gek of terroristische beweging als IS wapens maakt om een democratie te ondermijnen.

   1. Ni28

    van Urk, u raakt de spijker op de kop. Zo is het helaas. Dat de Iraniërs, Syriërs en Palestijnen de Joden willen uitroeien daar zal je hier niemand van de linkse mensen over horen maar dat zij zich in staat zijn te verdedigen kan men hier niet verwerken.

  3. Becker

   Dat schrijft EU-kok toch helemaal niet?

   Gaat Ni-28 hier zijn excuses nog voor aanbieden?

   1. Johnny Roest

    Ni28 is een domme lul, Becker, die zwetst hier maar wat. Geen hond die op hem reageert. Zou ik ook niet doen als ik jou was.

    1. Capo

     Willem…

     #multinicker

    2. Top

     Ach, daar is de volgende parasiet ook en hij stinkt nog ook. Ook jij ongezien de tyfus vleespet!

    3. Ni28

     Het zal Johnny de reet roesten, dat is waarschijnlijk het enige wat hij kan produceren op grof schelden na. Honden reageren doorgaans niet op mij maar alleen mensen met hersens. Mensen zonder hersens reageren zoals jij, doorgeroeste, lege Johnny. Probeer tenminste kok na te doen maar die is ook al boos, zie ik:). En als je weer grof gaat schelden weet dat ik daar niet op ga reageren. Zonde van de tijd, en dit is eenmalig. En trouwens, Johnny, niemand is verplicht op mij te reageren dus voel je niet schuldig want ik ga het niet missen.

     1. Floris

      @ Ni28: Johnny is Quispel. Als Quispel (en andere aliassen) doet hij zich voor als een heilig boontje dat nooit scheldt. Onder andere nicks gaat hij zich te buiten aan grof schelden.

      Zo rolt deze psychopatische serieleugenaar.

   2. Top

    Weer een millennium mongool, die denkt even de zaakjes naar zijn hand te zetten genaamd “Becker”.
    Waar en wie zijn vader is weet hij niet, maar over de wereldse zaken des te meer. Kortom een volidioot! Die de weg naar ‘de Joop’ is kwijt geraakt. Tieft op hier, sorry excuus voor een man!

    1. Capo

     Bingo Top!

   3. Ni28

    Zeker niet Becker, Quispel de EU kok met vele andere nicks is mij nog excuses schuldig voor ergere dingen die hij op mijn adres slingerde. Ga maar bij hem informeren het is toch een vriendje van je?

    1. EU kok

     Ja Ni28, de waarheid kan hard en vervelend zijn.
     Maar gelukkig hebben we al buskruit.

 4. denk eens na

  De mossad is de beste geheime dienst terwereld , onze geheime dienst is er peppie en kokkie bij.

 5. Gerlos

  Opgeruimd staat netjes en dat alleen maar door Piew Piew Piew !!!!

  1. Top

   Er mag van mij nog veel meer gepiewt, gepangt en geboemt worden door Israel. Maak maar een glazen parkeerplaats van Iran en Syrië. Ruimt lekker op.

 6. swetsnek

  Is het niet beter timmeke om eens iemand ter hand te nemen die jullie websitje eens verlost van ongedierte, je gaat het niet redden zo hoor .
  Je verdient nu wel een paar knikkers maar gaat op deze manier niet lang duren jong .

 7. swetsnek

  JE GAAT TEN ONDER AAN MULTINICKERS TIM JAMMER

 8. Arie B

  Opgeruimd staat netjes..

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.