Rotterdam stukje veiliger dankzij anti-terreurpalen bij Centraal Station

Geen categorieaug 15 2018, 20:00
Is dat even fijn! Een paar mooie paaltjes die gemotoriseerd terreur moeten tegenhouden. Was wel echt hard nodig natuurlijk. Via het AD.
Oh, 'er is geen acute aanleiding voor de maatregel' wordt al direct erbij gezegd. Maar ja, Frank Stevens van Public Safety Solutions doet ook maar wat hem gevraagd wordt. Hoe de gemeente om wil gaan met terroristen die vlak voor de paaltjes uitstappen en het station met andere middelen willen gaan terroriseren, is nog niet duidelijk.
Ondanks dat de meeste terroristen zichzelf opblazen of een AK-47 op een mensenmassa vuren, zet gemeente Rotterdam zich in om een ándere populaire vorm van terrorisme tegen te gaan. Ze wijken af van de 'Merkel-Lego' betonblokken en kiezen voor palen, enige verdere creativiteit viel niet te bespeuren.
Ook diverse terrassen moeten het ontgelden en hebben verzwaarde bloembakken om zich heen staan zodat de terrorist eerst uit moet stappen en dan pas zijn daad kan voltrekken in plaats van vanuit z'n luie stoel het gas in trappen. We moeten het ze ook niet té makkelijk maken hè!
Regelrechte bangmakerij en een slappe poging van een stel ambtenaren om zich in te dekken want 'straks gebeurt het wel' en staan zij voor straf drie keer per week achter het loket. Vervang ook vast het glaswerk van het gemeentehuis voor kogelwerend glas, je weet maar nooit!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten