Rotterdam stukje veiliger dankzij anti-terreurpalen bij Centraal Station

Is dat even fijn! Een paar mooie paaltjes die gemotoriseerd terreur moeten tegenhouden. Was wel echt hard nodig natuurlijk. Via het AD.

Oh, ‘er is geen acute aanleiding voor de maatregel’ wordt al direct erbij gezegd. Maar ja, Frank Stevens van Public Safety Solutions doet ook maar wat hem gevraagd wordt. Hoe de gemeente om wil gaan met terroristen die vlak voor de paaltjes uitstappen en het station met andere middelen willen gaan terroriseren, is nog niet duidelijk.

Ondanks dat de meeste terroristen zichzelf opblazen of een AK-47 op een mensenmassa vuren, zet gemeente Rotterdam zich in om een ándere populaire vorm van terrorisme tegen te gaan. Ze wijken af van de ‘Merkel-Lego’ betonblokken en kiezen voor palen, enige verdere creativiteit viel niet te bespeuren.

Ook diverse terrassen moeten het ontgelden en hebben verzwaarde bloembakken om zich heen staan zodat de terrorist eerst uit moet stappen en dan pas zijn daad kan voltrekken in plaats van vanuit z’n luie stoel het gas in trappen. We moeten het ze ook niet té makkelijk maken hè!

Regelrechte bangmakerij en een slappe poging van een stel ambtenaren om zich in te dekken want ‘straks gebeurt het wel’ en staan zij voor straf drie keer per week achter het loket. Vervang ook vast het glaswerk van het gemeentehuis voor kogelwerend glas, je weet maar nooit!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

144 reacties

 1. Anticmaster

  Een zwakke poging van de regering om te laten zien dat ze zogenaamd toch wel iets doen tegen terrorisme.

  1. Tengo Kawana

   Tot nu toe is het beleid in elk geval effectief. Behalve Tristan van de Vlist en Karst Tates, hebben we in Nederland geen terroristische aanslagen beleefd.

   1. Chauvinist

    @Tengo Kawana

    ‘Behalve Tristan van de Vlist en Karst Tates, hebben we in Nederland geen terroristische aanslagen beleefd.’

    De moord op van Gogh, de suikerpatiënt bij CS Amsterdam, de ‘verwarde’ messensteker in Den Haag?
    En uiteraard de vele vele moslims die Nederlanders het leven zuur maken, zoals Nederlanders wegpesten uit wijken, beroven van bejaarden, aanranden (of erger) van meisjes, winkelovervallen enz. en wel op zo’n grootschalig niveau dat dit mijns inziens ook onder ‘terreur’ valt!

    1. Capo

     @Chauvinist: Je voert een kansloze multinicker.

     1. Ni28

      Mensen voeren liever kansloze “debatten”, Capo. Als je ruzie zoekt moet je kennelijk op DDS zijn. Zo staat deze blog ook publiekelijk aangeschreven.

    2. Tengo Kawana

     Ik zie dat Chauvinist het begrip terroristische aanslag creatief aardig weet te verbreden.

     Beetje belachelijk, vind je zelf ook niet, lieve jongen?

  2. Dubbele Komma

   Wat maakt de islam ons land toch gaaf!

  3. Dubbele Komma

   Zou er eigenlijk iemand zijn met ” realiteitfobie” die ons 1 land ter wereld kan noemen waar de islam vrede en voorspoed heeft gebracht?

   Of heb ik nu weer “islamfobie” ?

   😀

  4. Rechtsaf

   @anticmaster

   “Politieke islam reikt tot in ambtenarenapparaat Rotterdam”

   De politieke islam heeft tentakels tot in de afdeling radicalisering van de gemeente Rotterdam. Klokkenluiders trekken aan de bel: ’Er zitten salafisten in het stadhuis’.
   Tanya Hoogwerf, gemeenteraadslid voor Leefbaar Rotterdam, vindt het ’onbestaanbaar’ dat orthodoxe moslims als Ahmed Harika en Alia Azzouzi prominente functies bekleden op het dossier radicalisering.

   In juni 2014 zit de Marokkaans-Nederlandse Ahmed Harika, dan zzp’er, aan bij een overleg met drie mannen die hij aanspreekt met ’broeders’. Het gaat om projecten die de orthodox-islamitische stichting Waqf uit Eindhoven wil realiseren in Rotterdam. Onder meer de oprichting van een salafisten-school komt ter sprake. ’Dit project kan niet op korte termijn worden gestart gezien de tijd en de voorbereidingen die getroffen moeten worden’, valt te lezen in het gespreksverslag.

   Over dit voornemen – het wordt uiteindelijk niet geconcretiseerd – ontstond destijds commotie tot in de Tweede Kamer, omdat Waqf haatpredikers naar Nederland wilde halen en de gewapende jihad zou steunen. De aankoop van het beoogde schoolgebouw voor Rotterdamse salafisten (salafisme geldt als de meest strikte naleving van de islam – red.) werd gefinancierd door een Qatarees hulpfonds, waarvan de oprichter miljoenen dollars doorsluisde naar islamitische terreurorganisaties als Al-Qaeda. Toenmalig Kamerlid Ahmed Marcouch (PvdA) reageerde fel: „Het salafisme maakt de geesten van onze jongeren rijp voor IS.”

   Spin in web
   Ahmed Harika – een spin in het islamitische web in de Maasstad, die eerder voor GroenLinks deelgemeentebestuurder was in Rotterdam-Noord – rondt in september 2014 zijn werkzaamheden voor Waqf af. Een maand later treedt hij in dienst van de Directie Veiligheid als ’deskundige radicalisering’.

   Hoe kan een oud-adviseur van een dubieuze islamistische club als Waqf een ambtelijke functie bekleden waarin hij geacht wordt de radicalisering van moslims tegen te gaan? Harika was gekwalificeerd, reageert een gemeentelijke woordvoerder namens de ambtenaar: „Voor specifiek dit team is gezocht naar mensen met ervaring in dit domein, die tevens goed ingevoerd zijn in het netwerk.”

   Gematigde moslims en seculiere allochtonen, die tot voor kort deel uitmaakten van het netwerk ’sleutelfiguren radicalisering’ in Rotterdam, zijn geschokt en trekken aan de bel. „Op het stadhuis werken mensen als Harika, wolven in schaapskleren, die ons uit het netwerk van sleutelfiguren hebben gezet”, zegt een van hen.

   Het gezelschap mannen van middelbare leeftijd zit aan een lange tafel in een Rotterdams jazzcafé. Ze hebben allen een migratieachtergrond – Turks, Marokkaans, Pakistaans – en vormden de ogen en oren van de gemeente in de achterstandswijken. Daar constateerden zij een ’alarmerende radicalisering onder moslimjongeren’. „Maar toen we dit ter sprake brachten, werden we door de gemeente aan de kant geschoven. Nu zitten hun eigen mensen daar.”

   Moslimbroederschap
   De mannen wijzen op een verontrustende ontwikkeling: de politieke islam zou z’n tentakels tot in het stadhuis hebben uitgestrekt. Er lopen lijnen vanuit de Coolsingel naar de Moslimbroederschap – een politiek-religieuze beweging die in een aantal landen als ’terroristische organisatie’ is verboden en die in Rotterdam zeer actief is – en naar de moslimpartij Nida. Die partij raakte in opspraak door een tweet waarin Nida de staat Israël gelijkstelt aan terreurbeweging Islamitische Staat.

   Behalve de naam van Ahmed Harika valt ook die van Alia Azzouzi regelmatig. De zwaar gesluierde Azzouzi (37) is een streng gelovige moslima, die onder meer op sociale media foto’s deelde van de Hadj, haar bedevaart naar Mekka. Azzouzi is sinds dit jaar, net als Ahmed Harika, beleidsadviseur ’radicalisering’ bij de Directie Veiligheid en al langer actief in allerlei Rotterdamse islamitische instellingen. Ze was onder meer docent maatschappijleer aan de islamitische scholengemeenschap Ibn Ghaldoun, bestuurslid van de orthodox-islamitische vereniging Ettaouhid – waar ook Moslimbroeders spreken – en vice-voorzitter van de islamitische vrouwenorganisatie Nisa.

   Bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen stond de Marokkaans-Nederlandse derde op de lijst van Nida. Nida presenteert zich als ’inclusief’, maar dit geldt niet voor aanhangers van de staat Israël. Zo is partijleider Nourdin el Ouali lobbyist voor terreurorganisatie Hamas, tevens de tak van de Moslimbroederschap in Palestina. Zijn partij was onder meer medeorganisator van een betoging voor Gaza. Hier ging de rapper Appa tekeer tegen ’zionistische honden’ en ’moderne Hitlers’.

   Voor Tanya Hoogwerf, gemeenteraadslid voor Leefbaar Rotterdam, is het ’onbestaanbaar’ dat orthodoxe moslims als Ahmed Harika en Alia Azzouzi prominente functies bekleden op het dossier radicalisering: „Kennelijk zetten we de veroorzakers van de brand in om diezelfde brand te blussen.”

   De situatie in het bestuursapparaat van Rotterdam lijkt op die in Amsterdam. Hier raakte de dienst radicalisering in opspraak wegens vriendjespolitiek en fraude door medewerkers uit het netwerk van hoofdstedelijke ’beroepsmoslims’.

   Ook in Rotterdam is sprake van een intensieve vervlechting van islamitische politici, islamitische organisaties, moslim-ambtenaren en ’sleutelfiguren’. Dit alles roept, vindt Hoogwerf, indringende vragen op. „Bijvoorbeeld: wat vindt burgemeester Aboutaleb, die zichzelf ook als een salafist omschrijft, hier eigenlijk van? En welke informatie bereikt hem precies over de radicalisering in de stad?”

   Hoogwerf waarschuwt: „In Rotterdam zijn al meerdere terreurverdachten van hun bed gelicht. De dreiging is hier zeer reëel.”

   Bron: Wierd Duk op donderdag 16 augustus 2018

   1. Troelstra

    Zo zie je maar weer eens bevestigd dat je geen ene Moslim of Mekkabeffers op z’n taqiyya kan vertrouwen. En wat hebben intussen deze theekransjes ons wel niet gekost?

 2. Henk-Jansen

  Symboolpolitiek dit.

 3. Elu Thingol

  Indien het niet baat, schaadt het evenmin.

 4. Ritter

  Hoe is de situatie toch veranderend in pakweg 50 jaar tijd.

  In mijn jeugd speelde de islam geen enkele rol. Nederland was gewoon Nederland en er werd zelden over de islam bericht.

  Tegenwoordig word het nieuws beheerst door de islam……….en vaak in negatieve zin.

  Nu weer in Rotterdam waar deze veiligheid maatregelen zijn genomen om islamitische terroristische aanslagen tegen te gaan.

  1. Tengo Kawana

   Ja, apart, terwijl er in Nederland nog geen islamitische terroristische aanslagen waren.

   We lopen wel risico natuurlijk, onze bommenwerpers maakten honderden burgerdoden in islamitische landen. Daarmee riepen we terroristische aanslagen over ons af.

   1. Ritter

    Tengo Kawana

    In het Midden-Oosten vechten moslims onderling. Moslims tegen moslims.

    Neem Syrië. Daar is een burgeroorlog aan de gang van moslims onderling.

    Neem Irak. Daar is een strijd aan de gang tussen Soennieten en Sjiieten.

    Neem Afghanistan. Daar vecht de Afghaanse regering ( dus moslims) tegen de Taliban. (ook moslims)

    Enzovoorts.

    1. Capo

     @Ritter: Je voert de multinicker, enzovoorts.

     1. Tengo Kawana

      Ritter beslist voor zichzelf of hij wel of niet reageert, sukkel.

     2. Ni28

      Je ziet, Capo, dat eenheid in het verzet altijd een probleem is. De trollen hebben daar geen last van want die zijn ingehuurd en voeren hun taak uit. Hun oppositie is een groep eenlingen die zich niet laat coördineren. Dat wist ik wel en dat weten de trollen ook. Dus het is een makkie voor hun. Voor mij zelf weet ik dat geen reactie de beste oplossing is en ik blijf het volgen. En de rest van het forum moet het zelf weten. De DDS redactie op zich boeit het niet maar ook zij moeten het zelf weten of zij een Joop-forum willen of niet. En ook nog dit, er is meer dan alleen de DDS.

     3. Capo

      @Ni28: Ik draai zelf lang genoeg mee om te weten met welk soort ik van doen heb. Ik volg jouw conclusie en weet dat er uitzonderingen zijn waar vervolgens gretig op wordt ingespeeld, in die zin is Ritter ‘een beetje dom’ 😉

      Maar héé, multinicker is geëtaleerd en zijn helpers (Elu, Kok, Kong en Monday) zijn ook uit/op de kast. Verder geniet ik van jouw bijdragen en blijf ik de kliek negeren. Geef niet op dappere medestrijder want samen staan we sterk!

     4. Blue monday

      “Geef niet op dappere medestrijder want samen staan we sterk!”

      Hier zien we toch de drang en verlangen naar een paramilitaire structuur, ook nog overgoten met een idealistische saus.

      De reaguurders die positief op Capo reageren zijn medestrijders, de rest zijn trollen.
      Een medestrijder die de bevelen niet juist opvolgt (ritter) is een beetje dom en wie het waagt om kritiek te leveren is een syphatisant van de trollen en moet het zwijgen ook opgelegd worden.

      De taal die men verder steeds vaker gebruikt, men voelt zich blijkbaar sterk met zoveel volgelingen schiet door het plafond.
      Uitroeien, larven, een virus…niemand die dit veroordeeld.

      Mijn conclusie is dat fatsoenlijk rechts hier allang niet meer aanwezig is, slechts een domme wereldverbeteraar te midden van extreem rechtse engerds met gewelddadige dromen.

      Voor mij onbegrijpelijk dat DDS, die wel duidelijk afstand neemt van dit soort uitspraken, die mensen een podium wil bieden.

     5. Tengo Kawana

      @Blue Monday,
      Deze verloedering speelt al een tijdje op DDS maar door het kwalijke optreden van de multinicker Capo en de figuren die zo dom zijn hem te steunen is het wel veel erger geworden.

      Negeren lijkt me de beste remedie.

     6. Elu Thingol

      @ Monday

      Ik heb hier een andere theorie over. Ik denk dat “Capo”, die in het verleden herhaaldelijk stookte en provoceerde, zich “belangrijk” voelt nu hij mensen aan zich weet te binden. Afgaand op zijn taalgebruik ben ik zelfs geneigd te geloven dat het nog een jongeman is: welke volwassene noemt een ander in ’s hemelsnaam “dappere krijger”? Indien hdat niet het geval is, is hij in elk geval qua brein van een lage leeftijd.

      De lemmingen die hem achternahollen willen andersdenkenden uitsluitend de mond snoeren. Ze zitten in de eigen bubbel en zwelgen in het eigen gelijk. Wie een afwijkend geluid laat horen wordt geïntimideerd, genegeerd, of uitgescholden.

      De “negeer”-oproep is verder natuurlijk belachelijk. Wie van de “trollen” zit er nu te wachten op de scheldpartijen van Holland en Floris, de paranoia van Ni28, of het eindeloos zelfde riedeltje van Capo? Nee, de andersdenkenden geven hun visie over de artikelen op de site. Of ze daar reacties op krijgen boeit hen voor geen meter.

     7. EU kok

      Totale inconsequentie.
      Men geeft af op ongekozen leiders.
      Men geeft af op een cordon sanitaire.
      Men geeft af op lemmingen gedrag.
      En zie, als het hen uitkomt gaan alle principes en meningen overboord.
      .
      Een veel gehoorde klacht is: Dopper heeft dit of dat forum om zeep geholpen.
      Mijn vertaling: Tegenstanders van Dopper verliezen steeds de wedstrijd.

     8. Elu Thingol

      Het geneuzel over dat Dopper fora om zeep geholpen heeft is in wezen een conflict tussen de Sjun-elite enerzijds en Tengo anderzijds dat door de Sjun-elite eindeloos is geïmporteerd – en nog steeds wordt geïmporteerd – naar dit forum. Inmiddels heeft de Sjun-elite op een ander forum ook een draad aangelegd over Tengo, alwaar uiteraard ook het obsessieve scheldkanon gezellig keuvelt over privé-identiteiten.

      Onvolwassen gedrag, maar goed.

      Veelvuldig heb ik de Sjun-elite verzocht dat conflict buiten dit forum te houden, omdat het dit forum vervuilt. Men heeft daar echter nog steeds niet aan voldaan.

     9. EU kok

      @Elu/Guus.
      Het publiceren van privé gegevens geeft slechts de totale machteloosheid in een normale discussie aan.
      Hetzelfde geldt voor de scheldkanonnades, een gebrek aan fatsoen en argumenten.

     10. Elu Thingol

      @ Kok

      Yep, evenals het “negeren”.

     11. Tengo Kawana

      Elu, op het doodzieke stalkforum van sjun (waar ook Floris actief is onder de nickname Cat) menen ze in hun paranoia dat is respectievelijk directeur van een zorginstelling dan wel eigenaar van een organisatieadviesbureau ben.
      Als het zo uitkomt ben ik overigens even later net zo makkelijk weer een psychiatrische patiënt die in een inrichting is opgesloten dan wel een zich vervelden uitkeringstrekker.

      Jammer dat iemand die hier niets mee te maken heeft wordt beschadigd maar uit het feit dat dit gestalk al heel lang aansleept lijkt die man zich hier weinig van aan te trekken c.q. er weinig schade van te ondervinden.

      Floris en sjun hebben zich ook jarenlang beziggehouden met het stalken van een persoon (een zekere P.G., een beschaafd en intellectueel forumlid) die met naam en adres eindeloos werd geëxposed omdat hij zich bekende tot D66. Men was zelf zo brutaal familieleden en zijn werkgever te bellen. De man is daardoor enorm geschaad.

      Floris probeert zich hier als een beschaafde man te etaleren. Net als sjun is hij echter een agressieve geweldpleger.

    2. Tengo Kawana

     De burgeroorlogen in Irak en Syrië zijn rechtstraaks te herleiden tot de inval van de V.S. in Irak. IS is opgericht door gefrustreerde militairen van Saddam die de Amerikanen werkloos maakten.

  2. Capo

   @Ritter:

   1951: Zeventig gezinnen van islamitische Molukse militairen komen naar Nederland. Het zijn de eerste moslims die groepsgewijs naar Nederland komen.
   – 2018: In Nederland zijn nu meer dan 1 miljoen moslims en meer dan 450 moskeeën, de teller loopt door…

   Je hoeft niet goed in rekenen te zijn om te kunnen weten dat de islamisering in volle gang is, temeer omdat “onze regering” in woord en in daad duidelijk heeft gemaakt dat het tegengaan van de islamisering geen doelstelling van beleid is.

   https://i.imgur.com/sMRhOXJ.jpg

   1. Henk-Jansen

    We hebben dan ook een seculiere overheid. Met religie heeft de overheid weinig te maken.

    1. Capo

     Islam is geen religie maar een vijandige totalitaire ideologie. De overheid behoort haar burgers hiertegen te beschermen.

     1. Henk-Jansen

      blablabla, dat riedeltje kennen we nu wel. Het slaat bovendien nergens op.

     2. Dubbele Komma

      De islam is inderdaad een totalitair wrede ideologie.

      Aanbeden door socialisten om zijn extreme geweld en onderdrukking.

      Linksen zijn gek op onderdrukking.

      Altijd geweest!

     3. Rechtsaf

      @Henk als jij het riedeltje kent waarom ben je dan nog steeds te dom om te begrijpen wat er aan de hand is, je bent blind met je ogen open en horende doof, zuks dom volk zeg..

     4. EU kok

      rechtsaf, die naam ken in
      Hoop dat capo hem in bedwang heeft.

     5. Elu Thingol

      Het opperbevel van de internet-GSP heeft voor elke gelegenheid een nieuwe identiteit op de plank liggen. De nicks zijn bekend.

     6. Capo

      @Rechtsaf: Als iemand zegt dat hij het riedeltje kent dan weet ik al dat hij er niets van begrijpt. Voorheen noemde ik ze nog wel eens ‘bewust onwetend’, maar die term gaat hen boven de pet. Daarom poneer ik de feiten en negeer ze verder. Dat werkt rustgevend hoor.

     7. Capo

      @Dubbele Komma: “De islam is inderdaad een totalitair wrede ideologie.”

      Juist, daarom zijn feiten en waarheden de grootste vijand van islam en degene die haar beschermd.

     8. Natte Scheet

      Dit is natuurlijk je reinste flauwekul. Natuurlijk is de islam een religie, en heeft de zelfde waarde als het christendom.

     9. Tengo Kawana

      Ik sluit me aan bij Natte Scheet. Dat gewauwel over de islam die een politieke ideologie zou zijn komt de neus uit.

     10. Capo

      “Dit is natuurlijk je reinste flauwekul. Natuurlijk is de islam een religie, en heeft de zelfde waarde als het christendom.”

      Binnen de islam bestaat er inderdaad religie, dat klopt. Ze hebben een Koran, een imam en een moskee, dus tot zover de religie binnen islam.

      Ben je ook op de hoogte van de sharia, dhabiha, de jihad, de oemma, de voorschriften voor de lyhyah en halal bankieren? Denk jij dat dit ook islam is of staat dit volgens jou los van de islam? Denk jij dat religie binnen islam los verkrijgbaar is?

     11. Natte Scheet

      Ik denk dat er te veel verschillende varianten bestaan binnen de islam om van ´de islam´te kunnen spreken. Als we kijken naar verschillende stromingen zien we zeker dat er grote ideologische verschillen zijn. Dus klopt, tot een zekere hoogte is de islam een ideologie maar dat kun je van elke religie zeggen

     12. Blue monday

      Capo kan zich niet inhouden en gaat doodleuk in gesprek met de gevreesde trollen.

      Ik vrees dat fase 1 nog niet is afgerond, laat staan dat de overwinning nabij is.

     13. Natte Scheet

      Val ik trouwens ook onder de trollen? 🙂

     14. Capo

      “Dus klopt, tot een zekere hoogte is de islam een ideologie maar dat kun je van elke religie zeggen”

      Je hebt ‘m bijna beste Natte Scheet! De islam is niet ‘tot op zekere hoogte’ een ideologie, nee, de islam ís een ideologie. De westerse mens kent het islamitische denken niet. In het leven van de moslim is de islam omnipotent, er is geen enkel aspect dat niet in verbinding staat met islam. Dat komt omdat islam bestaat uit een systeem en onderdelen die met elkaar in verbinding staan. Dit kun je niet van elke religie zeggen want islam is geen religie, islam heeft wel religie ‘aan boord’.

      Nogmaals mijn vragen want je hebt ze niet echt beantwoord:

      Ben je ook op de hoogte van de sharia, dhabiha, de jihad, de oemma, de voorschriften voor de lyhyah en halal bankieren? Denk jij dat dit ook islam is of staat dit volgens jou los van de islam? Denk jij dat religie binnen islam los verkrijgbaar is?

      Tot slot de definitie van het begrip ideologie:

      Een ideologie is een geheel van ideeën over de mens, menselijke relaties en de inrichting van de maatschappij, dat leeft binnen een maatschappelijke groep, met name een politieke partij, een denkstroming of een sociale klasse.

     15. Elu Thingol

      @ Tengo

      Er wordt dus steeds meer duidelijk over de taferelen die zich op het blog afspelen en dat de populistisch rechtse types aldaar de intimidatie niet schuwen: dit gaat verder dan hetgeen ik aanvankelijk zag als onvolwassen gedrag.

     16. Elu Thingol

      In aanvulling daarop: wat is er precies bekend over Capo? Deze man lijkt al een tijdje over firs rond te struinen en wat opvalt is zijn radicale hyperactiviteit. Van ’s morgens vroeg tot middernacht hangt hij achter de computer. En dat hij andere gebruikers aanduidt als “dappere krijgers” is toch compleet gestoord?

   2. Tengo Kawana

    Capo, je verhaal slaat nergens op, maar het is tenminste inhoudelijk.

    Probeer dat vol te houden. Dat trollen moet jou toch ook een keer gaan vermoeien.

    1. Blue monday

     Ja hallo, die heeft ie al -tig keer gekopieerd en geplakt.

     Zeker ergens gelezen en hij vond het wel slim overkomen denk ik.

  3. Steve Van der Vekens

   Het nieuws wordt gedomineerd door de islam omdat onze reguliere media de islam te opvallend buiten schot houdt.

 5. Svetlana

  Maar ik heb liever dat Rotterdam onveilig is 🙂

 6. Natte Scheet

  Puur symboolpolitiek dit. Het stelt helemaal niets voor. Geldverspilling!

 7. henk vintage

  Pak de oorzaak aan i.p.v.dit soort lapmiddelen.

 8. DolleDries

  Petit Palace Geneve streetview
  Vijf jonge vrouwen voor een club in Genève werden getroffen door een uitbraak van brute geweldpleging. De Noord-Afrikaanse daders zouden uit Frankrijk komen.
  Vorige week woensdagochtend vroeg voor een Geneefse discotheek: In de club “Petit Palace” was er een ongelooflijk brute aanval van jonge Noord-Afrikaanse mannen in de leeftijd van ongeveer 18, 19 jaar tegen vijf vrouwen. Volgens het Zwitserse “Blick” schopten de daders zelfs vrouwen tussen de 22 en 33 jaar met hun voeten tegen hun hoofd toen ze al op de grond lagen. Twee van de vrouwen raakten ernstig gewond, één viel in coma.

  Volgens ooggetuigen vluchtten de boeven vervolgens in een auto met Franse kentekenplaten.
  Een vrouw beschreef een van de daders zoals begin jaren twintig en met Maghrebische wortels, een “beetje gespierd” met geblondeerd haar. Hij had die avond verschillende vrouwen aangesproken “volhardend, maar niet agressief”.
  Na de aanval renden volgens een vrouw mensen naar de clubbeveiliging om hen te vertellen over de geslagen vrouwen. Ze zei: “Toen we aankwamen zagen we twee vrouwen op de grond liggen, één in een plas bloed”.
  Volgens berichten in de media in Genève heeft een van de mannen eerst een vrouw aangevallen. Toen een niet-betrokken groep andere vrouwen haastte om te helpen, kwamen de andere Noord-Afrikanen tussenbeide, sloegen op de vrouwen in.
  Drie mannen slaagden erin de schurken weg te jagen, vertelde clubbaas Fabrice Graf “Le Matin Dimanche”.
  Volgens “Blick”, worden de daders nu gezocht in Frankrijk. De afgevaardigde officier van justitie in Annecy in Oost-Frankrijk, Pierre Fillard, bevestigde een opsporingsverzoek van de Geneefse autoriteiten.
  Donderdag zijn talloze mensen de straten van Genève op gegaan om te demonstreren tegen het uitbreken van geweld. In Basel, Lausanne en Zürich werden zondag demonstraties gehouden.
  Bron:
  https://www.epochtimes.de/politik/europa/nordafrikaner-schlagen-frauen-brutal-zusammen-eine-person-im-koma-a2599205.html?text=1

  1. Tengo Kawana

   DolleDries pikte deze tekst van het vieze islamofobe blog Fenixx.

   1. Blue monday

    En weer off topic….

    Die Dries is nog gekker dan de mysterieuze Adriaan die hier bij DDS zijn eigen kampbewaker, Capo, heeft gemandateerd om de troepen te laten zwijgen.

    Heerlijk, eindelijk word ik niet meer uitgescholden als ik de moeite neem om een discussie aan te gaan.

   2. sjun

    Je blijft omkerend proberen der term islamofobie te verspreiden en islam wit te wassen terwijl elke dag duidelijker wordt dat de leer van Mohammed als te vinden in k.o.r.a.n, h.a.d.i.t.h. en s.o.e.n.n.a bepaald niet tot een vreedzamere wereld leidt. Sportief overigens dat je mensen de gelegenheid biedt om ook eens op Fenixx te gaan kijken: https://tinyurl.com/y7pneeow

    1. Tengo Kawana

     Het verbaast niet dat sjun Fenixx heel hoog heeft zitten.

     Ik adviseer fatsoenlijke mensen om dat vieze blog te mijden.

     1. EU kok

      Ik adviseer de capo volgelingen zich zo snel mogelijk te registeren op dit voor hun prachtige blog.

     2. EU kok

      Aanvulling.
      Wie wil er nu niet behoren tot de elite club van Sjun, Floris, Vit, Ali Yas en andere sterren.
      Geeft u op, een verrijking van uw leven.

     3. Elu Thingol

      🙂

    2. Capo

     Goede informatieve site, opgeslagen bij de favorieten!

     Het is wel een beetje anti-islam, dat zal sommige mensen misschien een beetje afschrikken. Het tegengaan van de islamisering in Nederland is immers geen onderdeel van het regeringsbeleid waardoor er een algehele tendens tot zelfislamisering en censureren heerst, bang om op moslimtenen te staan.

 9. Frits Jansen

  DDS snapt het niet met z’n verhaal over de terrorist die voor de paaltjes uitstapt en dan alsnog een bom gooit.

  Paaltjes dienen tegen terroristen zoals in Nice en Berlijn die vol gas een voetgangersgebied binnen racen.

  Op de Breitscheidplatz in Berlijn waar die vrachtwagen terrorist toesloeg zag ik van de week extra grote betonblokken omdat daar van de week de kampioenschappen atletiek werden gehouden.

  Een aanslag met een vrachtauto, dat had iedereen wel kunnen bedenken. Nu die overal onmetelijk wordt gemaakt verzinnen ze een andere truc.
  Welke dan? De AIVD moet dit weten voordat ze toeslaan. Het wordt een wedstrijd in fantasie.

  1. Stanly2000

   Fritsje prachtige bijdrage!

 10. Natte Scheet

  Echt domme symboolpolitiek dit en nutteloze geldverspilling

 11. sjun

  Geef de burgers de mogelijkheid tot bewapening na aanvraag van een vergunning om in lk geval gelijke kansen te creëren.

  1. toetssteen

   @sjun
   Na gedegen training, helemaal mijn idee!
   In zo”n winkelcentrum net zoals in Alphen destijds; laat er 1 goede bevoegde schutter oppoppen en het zou niet zo’n drama zijn geworden.

   Tijd geleden eens een verhaal gehoord in de USA. Daar was een jongeman en die had (geheel bevoegd) een gun in zijn rugzak. Handen omhoog, maar achteruit schuffelend wist hij zijn rugzak te bereiken. Poef, gijzelnemer dood.

   1. Blue monday

    Ik ken dat verhaal niet, broodje aap dus.

    Ik stel voor kinderen vanaf 6 jaar al een wapen te geven, hebben ze gelijke kansen…

    Ik hoop maar toets dat je ondanks je leeftijd snel genoeg bent.

 12. DolleDries

  Italiaans minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini (Lega) wil moskeeën in Italië binnenkort veel strenger controleren. “Als je niet uitlegt wie je bent, waar het geld voor de moskee vandaan komt en geen Italiaans tegen mij praat, krijg je geen halve vierkante meter nieuwe moskee”, aldus Salvini. Hij benadrukt dat niet religie het probleem is, maar wel de islam.
  In het verleden bleek al meermaals dat nieuwe moskeeprojecten of de dagelijkse werking van bestaande moskeeën soms op een dubieuze manier gefinancierd worden

 13. Antidotum

  Schandalig!!!! 🙁

  Door de non stop aanvoer van de islam binnen Europa is de verloedering en agressie heel goed zichtbaar en merkbaar.
  Dit bestond vroeger niet, maar sinds er linkse zwakzinnige dhimmitude regeringsleiders en aanverwanten zijn, die er op geilen dat het w. Europese continent naar de ratsemodee wordt geholpen uit politieke correctheid, mogen deze verantwoordelijken van mij als eerste worden terechtgesteld bij het uitbreken van burgeroorlogen.
  Deze zullen van religieuze aard zijn en de ergste in zijn soort.
  De strijdvaardige agressieve moslims zijn niet bang om te sterven voor hun zelfbedachte maangod als ze weer Landen van ongelovigen kunnen inpikken, ze weten niet beter.
  De Europeanen daarentegen die wel beter weten zullen het hazenpad kiezen omdat zij niets meer hebben om voor te vechten.
  Zo wint de veroveringsideologie de islam de hele wereld als je niet oppast.
  Maar ach, het is al te laat.

 14. Bloem

  Er is een oplossing om islamitisch terreur uit te bannen. Die oplossing is beter dan goedkoop en levert de samenleving een giga kostenbesparing op

  1. EU kok

   Laat mij raden.
   U vertelt uw oplossing niet.

   1. sjun

    Tracht u hier nu mensen uit te lokken tot juridiseerbare uitspraken?

    1. EU kok

     Site-gestapo, roept u mannen tot de orde.

     1. Tengo Kawana

      Capo volgt een bijscholingscursus. Hij wil promoveren tot Obergruppenführer.

     2. sjun

      Sneu voor u dat een van uw tactieken op straat ligt. Nu moet u weer iets anders verzinnen om te kunnen wijzen en ridiculiseren. Maar laat ons terzake het draadonderwerp blijven om te voorkomen dat een tactiek van afleiding met het oog op discussieverzanding nog succes zou kunnen hebben.

      Ik vrees dat Rotterdam er niet veiliger op geworden is door het stationsplein met beton te ontsieren: https://www.youtube.com/watch?v=mK_4hzslU-g

     3. Capo

      @Sjun: 😉

     4. Rechtsaf

      @Capo ligt het aan mij of wordt het een stuk rustiger?

     5. Elu Thingol

      Oppercommandant Capo Sitegestapo is tijdelijk ondergedoken onder een andere naam.

     6. Tengo Kawana

      Dat ligt aan jou, lieverd.

     7. EU kok

      Sjun, vrijwillig woonachtig in het voor 51% islamitische Bosnië Herzegovina, denkt de Nederlandse situatie te kunnen inschatten.
      Terwijl hij zelf omgeven is door moslims.
      Het geeft toch te denken.

     8. Tengo Kawana

      @EU kok,

      Ventje Sjun beweerde zojuist dat hij in Zweden woont.

      Bedenk wel dat losers van zijn formaat beter kunnen fantaseren dan rustig nadenken.

     9. Capo

      @Rechtsaf: “@Capo ligt het aan mij of wordt het een stuk rustiger?”

      Ik hoop het van harte bro, de infantiele multinickenbrigade zijn vermoeiend in hun opzettelijke drang DDS om zeep te helpen. Maar héé, doodzwijgen werkt prima! 😉

     10. EU kok

      Kan iemand aan capo uitleggen wat negeren inhoudt

     11. Elu Thingol

      Mijn hemel, hij is met z’n dubbelaccount in gesprek over anderen met een vermeend dubbelaccount, de komediant.

     12. Capo

      “Sneu voor u dat een van uw tactieken op straat ligt.”

      Hoe zei je dat ook alweer Sjun? “Willem je geeft ze weer heel gemakkelijk weg”?

 15. struisvogelpolitiek

  Alle kleine beetjes helpen, zei de mug. Toen spuugde hij in de Noordzee. Men kan veel doen tegen terroristische aanslagen, maar 100% voorkomen is een utopie. Helaas.

 16. Vit

  Ik was vandaag in Rotterdam Zuidplein, je breekt je nek over dat volk met hun larven.

  1. EU kok

   Allemaal Surinamers neem ik aan.
   Hadden ze maar nooit een Nederlands paspoort gekregen.

  2. Antidotum

   Vit

   Bezoek Gelsenkirche in NRWF, daar is het nog erger.
   Een blanke Duitser is daar een uitzondering, de voertaal Arabisch.
   Niet voor niets wordt dat gebied door de zuid- en oost Duitsers gekwalificeerd als oorlogsgebied.

   1. Capo

    @Antidotum: Ook in Duitsland is het tegengaan van de islamisering geen onderdeel van het regeringsbeleid, jouw ervaring in NRWF is daar een logisch gevolg van.

  3. Elu Thingol

   Larven: dat zijn mensen. Mensen zien als insecten is neonazi-niveau.

   1. sjun

    U heeft uw etiketje weer gevonden. Fijn dat u uw leefwereld zo een beetje overzichtelijk kunt houden. Het is vandaag al moeilijk genoeg om de grijswaarden tussen zwart en wit geduid te krijgen.

    1. Tengo Kawana

     Dat u daarmee tobt was al eerder duidelijk, Sjun.

    2. Elu Thingol

     Hitler noemde de Joden parasieten.

     Ik bedoel maar.

    3. Capo

     Vandaag in de Telegraaf: “Islam reikt tot in het ambtenarenapparaat”

     Ook in Rotterdam is sprake van een intensieve vervlechting van islamitische politici, islamitische organisaties, moslim-ambtenaren en ’sleutelfiguren’. Dit alles roept, vindt Hoogwerf, indringende vragen op. „Bijvoorbeeld: wat vindt burgemeester Aboutaleb, die zichzelf ook als een salafist omschrijft, hier eigenlijk van? En welke informatie bereikt hem precies over de radicalisering in de stad?”

     https://www.telegraaf.nl/nieuws/2439901/politieke-islam-reikt-tot-in-ambtenarenapparaat-rotterdam

  4. Blue monday

   Larven…het staat er echt.

   De nazi’s noemde de kinderen van joden vaak “neten” …..

   Vit mag trots op hemzelf zijn en natuurlijk weer geen een Trump/Wilders/Baudet aanhanger die Vit even op de vingers tikt.

   Walgelijk

   1. Tengo Kawana

    Straks gaat Capo Vit prijzen omdat hij weer eens zo heerlijk stevig heeft gezegd.

    In de roedel van Capo is degene die het verst durft te gaan in racisme en onfatsoen de gevierde vent.

    Ik zag dezer dagen Holland en Floris ook extremere uitspraken doen dan ik eerder hoorde. Deze oudere mannen willen er natuurlijk ook graag bijhoren.

   2. sjun

    Aandoenlijk dat fatsoenspopulisme.

    1. Tengo Kawana

     Sjun heeft niet zoveel met fatsoen.

  5. Natte Scheet

   Misschien moet de redactie deze opmerking eens goed bestuderen

   1. Capo

    “Misschien moet de redactie…”

    Misschien ben jij wel een multinick-kloon

    1. Vit

     Laat toch lullen joh, ik heb de trollen op de kast en daar ging het om.

     1. EU kok

      Op de kast?
      Voorstellen uw eigen vriendin uit te moorden en u zegt op de kast?
      Zullen we spreken van in de kist

     2. Capo

      @Vit: Ik laat ze ook lullen beste Vit, ik wil alleen even helder hebben en verifiëren of we hier te maken hebben met een WH-kloon, het is goed dat we direct weten met wie we te maken hebben, toch? 😉

     3. Vit

      @Capo

      Weet je wat ik gooi er nog een tegenaan: Islam is een ernstig virus, jammer dat het niet dodelijk is.

     4. EU kok

      Zo is het Vit.
      Mes kopen, vriendin overhoop steken en bonuspunten bij Capo ophalen.
      Je weet wat Capo en Floris zeggen:een matige moslima bestaat niet.
      Je vriendin, voortbrengster van larven, gewoon opruimen.

     5. Capo

      @Vit: 100% eens. Zonder islam zou de wereld bepaald een vrediger oord zijn en zouden heel wat mensen hun hoofd nog hebben.

      Ergo: islam is daadwerkelijk levensgevaarlijk, was het maar een virus dan zou het nu uitgeroeid zijn of men zou er op z’n minst tegen zijn ingeënt.

     6. Vit

      @Capo

      De trollen zijn echt dom en zeer kort van memory, enfin dat wist je al.

     7. Vit

      @Capo

      Ps, wat vind je bijvoorbeeld van deze:

      “Je weet wat Capo en Floris zeggen:een matige moslima bestaat niet.”

      Dat er geen gematigde islam bestaat is kennelijk uit het geheugen gewist.

     8. Capo

      @Vit: “Dat er geen gematigde islam bestaat is kennelijk uit het geheugen gewist.”

      Iemand die doof is hoort immers niets beste Vit. Zuigertjes (trollen) en multinicksupporters laat ik sowieso links liggen, daar liggen alle multinickers, multinicksupporters en zuigertjes. Maar gelukkig hoef ik dat aan jou niet uit te leggen. 😉

     9. Blue monday

      Eikel, zoals je de heren Vit en Capo kunt lezen hebben we hier te maken met een extreem rechts gezelschap dat zich bedient van strafbare uitspraken.

      Men is bewust bezig om een bevolkingsgroep te ontmenselijken en fantaseren zonder schroom hoe ze kunnen worden uitgeroeid.
      Ook hier bedienen ze zich van beeldspraak tot verdere ontmenselijking.

      Ik word er misselijk van en deze heren zijn er nog trots op ook…

      DDS ziet zichzelf graag als een medium waar alles kan worden besproken en waar je op en over grenzen mag gaan, ik vind het prima, maar ze geven extreem rechts nu wel een heel groot podium.

      Benieuwd hoe men tegen DDS aankijkt over een jaar als ze dit blijven tolereren…

     10. Capo

      @Vit: En het verstandelijk vermogen van de trollen op de kast is bovendien niet groter dan de maat van een kinderschoen. Islam vergelijken met een bevolkingsgroep, hihihi 😉

      islam en de verdediging daarvan is ook levensgevaarlijk voor de geestelijke gezondheid, zo blijkt.

     11. Vit

      @Capo

      Blauwe Maandag begrijpt er dus echt helemaal niets van, voel jij nog behoefte om het uit te leggen? Nee zeker.

     12. Capo

      @Vit: Nee dank je! Ik heb het al vaak genoeg uitgelegd en actieve multinicksuppoters die laat ik links liggen. Blue Monday is een zelfverklaarde aanhanger van Willem de multinicker, daar wil je liever geen tijd in steken, toch?

     13. Elu Thingol

      Ik kijk reikhalzend uit naar de dag dat Capo mij en anderen gaat negeren, maar die lijkt nog ver in het verschiet te liggen. Misschien kan Vit zijn baasje even uitleggen wat “negeren” betekent en dat zijn baasje eindelijk eens moet gaan NEGEREN.

      Andersom heb ik er geen moeite mee Capo Websitegestapo te negeren. Graag zelfs.

     14. Vit

      @Capo

      Nee ik ook niet zonde van de energie, werkelijke te dom om voor de duivel te dansen zo blijkt.

      Ik heb trouwens wat belangrijkers te doen, restauratie van antiek (mijn huis) dus veel plezier met de dummies en tot vanavond.

     15. Capo

      @Vitmans: Werkze vandaag en tot vanavond, ik heb er zin an!

 17. Chauvinist

  Hoe achterlijk zijn zij die serieus geloven dat een paar paaltjes enig effect tegen terreur zullen hebben?!
  Er is maar 1 geschikte oplossing tegen terreur: de verwijdering van ALLE moslims uit onze maatschappij!

  1. Vit

   @Chauvinist

   Natuurlijk maken die paaltjes geen reet uit, dan wordt er wel wat anders bedacht, er komt getraind IS gespuis deze kant op als het aan een paar idioten ligt.

   1. Elu Thingol

    Vit heeft een relatie met een moslima. Hij begrijpt dus wellicht dat het commentaar van Chauvinist nergens op slaat.

  2. Henk-Jansen

   Met racisme heeft dit natuurlijk niets te maken…

   1. Tengo Kawana

    Ben je gek, als Vit het over larven heeft bedoelt hij helemaal geen kinderen maar gewoon larven.

  3. Natte Scheet

   “Er is maar 1 geschikte oplossing tegen terreur: de verwijdering van ALLE moslims uit onze maatschappij!”

   tikkeltje racistisch. Beetje maar 🙂

   1. Anticmaster

    @Natte Scheet
    Helemaal niks met ras te maken. De ideologie die de moslims volgen zijn een groot gevaar voor iedere andersdenkende en ja dan heb ik het ook over die mensen die geen moslim zijn maar het wel steunen (uche uche onze welbekende multinicker w.i.m uche) Dit betekent ook dat jij als niet-moslim ook wordt gegrepen en wordt gestenigd door die volgers van die o zo geliefde Islam die je met hand en tand verdedigt. Ooit bij stilgestaan wat er zou gebeuren met andersdenkenden als de islam het hier voor het zeggen zou hebben? Het staat er duidelijk in die boeken van hen hoe ze genocide op alle niet-moslims willen plegen. Maakt niet uit of je hen hebt gesteund of niet, jij gaat er ook aan want je bent geen moslim. En als voorbeeld zou ik graag willen verwijzen naar de Armeense genocide die de Turkse moslims tot op de dag van vandaag ontkennen.

    1. Capo

     @Antic: “(uche uche onze welbekende multinicker w.i.m uche)”

     Natte Scheet is een Willem-kloon.

  4. Tengo Kawana

   Chauvinist maakt niet de indruk het buskruit te hebben uitgevonden maar mogelijk kan hij toch uitleggen hoe hij zijn eindoplossing voor de verwijdering van alle moslims er uit moet gaan zien.

   1. Tengo Kawana

    Op dit soort vragen komt nooit antwoord.

 18. Capo

  Rotterdam veiliger?

  Vandaag (16 augustus) in de Telegraaf:

  Ambtenaren die in Rotterdam radicalisering moeten bestrijden, hangen zelf de orthodoxe islam aan. Dit bevestigen bronnen tegen deze krant.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2439841/salafisten-infiltreren-stadhuis-rotterdam

  Nu is de orthoxe, net als de politieke islam een pleonasme, maar sinds “onze” regering heeft besloten dat het tegengaan van de islamisering in Nederland geen onderdeel is van het regeringsbeleid, hebben deze aanhangers van de totalitaire ideologie gewoon vrijspel. Je zult maar opgescheept zijn met een regering die je daar, willens en wetens, niet tegen beschermd!

  1. EU kok

   Je zult maar opgescheept zijn met een regering die je daar, willens en wetens, niet tegen beschermd!
   .
   Jas aantrekken en gaan

   1. HEM

    We zitten niet “opgescheept” met een regering, we hebben een regering gekozen!

    Dus spreek je buurman, je vrienden, je familie er op aan!

  1. EU kok

   Uw site-gestapo had dit al geplaatst.
   Wel wakker blijven anders wordt je gedegradeerd.

  2. Capo

   @Dries: Ahmed Harika – een spin in het islamitische web in de Maasstad, die eerder voor GroenLinks deelgemeentebestuurder was in Rotterdam-Noord – rondt in september 2014 zijn werkzaamheden voor Waqf af. Een maand later treedt hij in dienst van de Directie Veiligheid als ’deskundige radicalisering’.

   Hoe kan een oud-adviseur van een dubieuze islamistische club als Waqf een ambtelijke functie bekleden waarin hij geacht wordt de radicalisering van moslims tegen te gaan? Harika was gekwalificeerd, reageert een gemeentelijke woordvoerder namens de ambtenaar: „Voor specifiek dit team is gezocht naar mensen met ervaring in dit domein, die tevens goed ingevoerd zijn in het netwerk.”

  3. Capo

   @Dries: Gematigde moslims en seculiere allochtonen, die tot voor kort deel uitmaakten van het netwerk ’sleutelfiguren radicalisering’ in Rotterdam, zijn geschokt en trekken aan de bel. „Op het stadhuis werken mensen als Harika, wolven in schaapskleren, die ons uit het netwerk van sleutelfiguren hebben gezet”, zegt een van hen.

   Het gezelschap mannen van middelbare leeftijd zit aan een lange tafel in een Rotterdams jazzcafé. Ze hebben allen een migratieachtergrond – Turks, Marokkaans, Pakistaans – en vormden de ogen en oren van de gemeente in de achterstandswijken. Daar constateerden zij een ’alarmerende radicalisering onder moslimjongeren’. „Maar toen we dit ter sprake brachten, werden we door de gemeente aan de kant geschoven. Nu zitten hun eigen mensen daar.”

   1. Capo

    De mannen wijzen op een verontrustende ontwikkeling: de politieke islam zou z’n tentakels tot in het stadhuis hebben uitgestrekt. Er lopen lijnen vanuit de Coolsingel naar de Moslimbroederschap – een politiek-religieuze beweging die in een aantal landen als ’terroristische organisatie’ is verboden en die in Rotterdam zeer actief is – en naar de moslimpartij Nida. Die partij raakte in opspraak door een tweet waarin Nida de staat Israël gelijkstelt aan terreurbeweging Islamitische Staat.

  4. Ni28

   Daar helpen geen palen bij.

 19. Antidotum

  Even lezen.
  Geeft een indicatie waarom Europa verloren gaat.
  Daar helpen paaltjes en betonblokken niet tegen.

  https://www.nieuwskoerier.nl/news/334987-tribale-cultuur-van-islam-kweekt-moordenaars-en-noemt-ze-martelaars/out

 20. Ni28

  De fabrikanten van veiligheidspalen kunnen de politieke leiders dankbaar zijn voor hun migratiepolitiek. Zij worden nog rijk van. Zij moeten eigenlijk op elke paal het opschrift: Wir schaffen das, plaatsen. De fabrikanten of de burgerbevolking?

 21. DolleDries

  De Turkse minister van Buitenlandse Zaken Mevlüt Çavusoglu gaat naar eigen zeggen met EU-commissaris Frans Timmermans praten over bespoediging van visumvrij reizen voor Turkse ingezetenen en over normalisering van de onderlinge betrekkingen.
  Telegraaf >>
  Dan kan Turkije lekker Turkse paspoorten verkopen aan elke moslimitische ingezetene van een mohammedaanse terreurstaat en kunnen die allemaal hier naar toe komen. Wat een feest. En Timmermans zag dat het goed was.

  1. Original NL

   @Dries..
   Als we nu die anti terreurpalen rectaal bij timmermans inbrengen wordt het zeker een stuk veiliger in europa

 22. Pescador

  Daar kom ik met mijn AK47 best langs hoor geen last van die paaltjes, ik loop wel 50 meter terug naar mijn gestolen audi

  1. Original NL

   Ja pescador..met dat scenario is helaas geen rekening gehouden.
   Gelukkig kunnen maar wenig moslims nederlands lezen of schrijven anders had je ze nu op een idee gebracht.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.