Duitse politie is 3151 ‘politiek gemotiveerde criminelen’ uit het oog verloren!

Is dat even balen, tussen al dat schaffen door zijn de Duitsers zomaar 368 radicale moslims in eigen land uit het oog verloren! In totaal is men daar 3151 ‘politiek gemotiveerde criminelen’ kwijt! Dat meldt The Post Online.

De partij Alternative für Deutschland kreeg antwoord van de regering naar aanleiding van vragen die zij hadden gesteld over terroristen en inlichtingen. Met droge ogen wordt ze verteld dat 368 radicale moslims ‘in alle waarschijnlijkheid’ vrij in Duitsland ronddwalen, en nog eens 2783 net zo gevaarlijke figuren mógelijk óók, maar misschien ook wel in de rest van Europa.

3151 ‘Politiek gemotiveerde criminelen’, een zorgvuldig gekozen term zodat ook die enkele linkse, rechtse, christelijke en boeddhistische terroristen niet worden uitgesloten. Dat er 368 radicale moslims bij die groep van 3151 horen, laat overigens weinig twijfel bestaan over waar die overige 2783 uit bestaat. Een steekproef van ~10% die volledig uit één specifiek groepskenmerk blijkt te bestaan? Dat is geen toevalligheidje meer. Enfin, voor de overige 2783 ‘politiek gemotiveerde criminelen’ is een internationaal arrestatiebevel uitgevaardigd door Interpol. Men weet dus niet eens zeker of ze nog in Duitsland zijn!

Kort samengevat heeft Merkel dus minimaal 368 maar waarschijnlijk 3151 radicale moslims Europa binnengehaald, geprobeerd ze in de gaten te houden en keihard gefaald, waardoor Duitsland en mogelijk de rest van Europa nu met de gebakken peren zit.

‘Wir schaffen das’, als slogan, krijgt zo langzamerhand een lading van naïviteit, onnozelheid, onkunde en maatschappelijke suïcide, terwijl het ooit zo optimistisch bedoeld was. Een aanzienlijk deel van Europa zag dit allang aankomen natuurlijk maar die gaan binnenkort hun handen vol krijgen aan de schokgolf van Merkels’ deugpolitiek.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

10 reacties

 1. Adriaan

  @Frau Merkel, kein Problem. Sie sind alle in den Niederlanden. Tjuss.

  1. Ni28

   En daar zijn die 3 miljard voor gereserveerd.

  2. Stanly2000

   Ik weet een ding zeker. Ze zijn NIET bij Orbán in Hongarije!

 2. henkie

  Het is alleen maar het topje van de ijsberg.

  1. hans-e-pans

   Mocht er iets ergs gebeuren dan weet ik nu de reactie al van de Elite.

   Ze hadden het niet verwacht.

   Ze zijn zeer geschokt.

   Dat zoiets in mogelijk is gebleken.

   Ze leven mee met de familie van de slachtoffers enz. enz.

 3. Gerlos

  Frau Merkel wir schaffen das, maar het zijn er geen 3151 maar heelveel meer, die af en nog onder de radar.

 4. Ni28

  Niet getreurd, de criminelen zullen zich vast melden al dan niet samen met een aantal slachtoffers. Duitsland heeft het stevig in de hand dankzij Merkel. Eigenlijk is zij de crimineel no.1.

 5. fusilier

  Binnenkort knallende kurken bij Alice Weidel

  1. Ben Zine

   Precies… Het is koren op de molen van de AfD, een partij die als gevolg van Merkel’s wanbeleid is ontstaan en groot geworden. Binnenkort kan Merkel worden afgelost door Weidel. Het zal onderhand eens tijd worden. Die Protestantse wereldvreemde DDR-doos, die de islamisering van Duitsland en Europa in overdrive heeft gezet, is al veel te lang aan de macht. Weg ermee, en gauw. In Duitsland moet het raam open en die Merkel meur eruit. Duitsland snakt naar frisse lucht, Duitsland snakt naar Alice Weidel.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.