FVD slaat alarm! We worden een minderheid in eigen land binnen twee generaties! Mohammed nu al meest gekozen jongensnaam

Thierry en Theo zijn nog steeds aan het bijkomen van de schok en terreur die dr. Jan van de Beek en prof. dr. Jan Latten teweegbrachten met hun demografisch onderzoek dat zij in Elsevier publiceerden. Hier de reactie op de FVD site.

Bij ongewijzigd beleid zou er over twee generaties zo’n 24 miljoen mensen in Nederland wonen en de Nederlander een minderheid in eigen land zijn geworden. Reden hiervoor is natuurlijk de immigratie en het verschil in geboortecijfers tussen migranten en autochtonen.

In 2016 telde Nederland 13 miljoen autochtonen en 4 miljoen mensen met een migratieachtergrond. Daar kwamen nog eens 160.000 mensen bij én zijn er 50.000 kinderen geboren (veel Mohammed’s) waarvan de ouders een migratieachtergrond hebben. Ook verwacht men een krimp van een miljoen in de autochtone bevolking.

Voor links maakt dit natuurlijk allemaal niet uit want iedereen die enigszins Nederlands kan praten en een Nederlands paspoort heeft is in hun ogen een Nederlander. Voor Forum voor Democratie is dit echter wél een probleem omdat zij wat hogere eisen stellen aan wat een Nederlander is en wat de Nederlandse cultuur beslaat.

Zij stellen een Australisch immigratiemodel voor waar immigranten punten krijgen op basis van leeftijd, opleidingsniveau, beroep, werkervaring, culturele achtergrond, etc. Heb je genoeg punten dan kom je er in, heb je er te weinig dan heb je pech. Zij willen ook dat immigranten zélf de kosten voor het procederen gaan betalen. Verder willen zij radicale moskeeën sluiten, haatimams eruit knikkeren en het aantal niet-Westerse allochtonen in ons sociale vangnet terugdringen.

Klinkt als een werkbaar beleid waar links van moet huilen en Nederland op zit te wachten. Het zijn dit soort maatregelen die vragen oproepen over wat nou precies een Nederlander en de Nederlandse cultuur is en hoe dat getoetst zou kunnen worden. Op die manier krijgen wij als natiestaat dan langzaamaan helder waar we met z’n allen heen willen in dit land en wie daar wel en niet bij horen. Food for thought dacht ik zo!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

109 reacties

 1. Frits Jansen

  Deze bruine nationalisten doen of Nederland een soort vereniging is waar je in moet passen.
  De werkelijkheid is dat men ooit om een stuk land een lijn heeft getrokken om het bestuur te organiseren. Ik heb ook niets met de slaapstad waar ik in woon, maar begrijp wel dat je voor het bestuur gemeenten nodig geeft.
  De Belg Baudet en de Indische jood Wilders mogen van mijn wel meteen optreden.

  1. henkC

   Bruine nationalisten?
   Man ben je zo dom of heb je echt een hekel aan “getinte” (bruine) mensen.
   Je verwijt een ander discriminatie en gooit hier zelf met termen als “Indische jood”

   De pot verwijt …

 2. Heinz

  Fatima vind ik ook een mooie naam. Eva, Judith enz. 24 miljoen Nederlanders, met 2 generaties.
  In 2050 een 2,5 miljard Afrikanen. Het gaat maar door. Het voedsel voor al die wereldbewoners wordt een probleem. Interessant artikel.

  1. Capo

   Zolang jij maar lucht in de banden van je bakfiets hebt vind jij alles best, toch Heinz?

   Het loop zo’n vaart niet hè? En Fatima is eigenlijk best wel een leuke naam…

 3. Frits Jansen

  Deze bruine nationalisten doen of Nederland een soort vereniging is waar je in moet passen.
  De werkelijkheid is dat men ooit om een stuk land een lijn heeft getrokken om het bestuur te organiseren. Ik heb ook niets met de slaapstad waar ik in woon, maar begrijp wel dat je voor het bestuur gemeenten nodig geeft.
  De Belg Baudet en de Indische jood Wilders mogen van mijn wel meteen optreden..

 4. sonar

  Elke weldenkende Nederlander wist dit al jaren geleden en aangezwengeld door Wilders ,maar alles wat hij geroepen heeft in de loop der jaren is bewaarheid geworden.
  Hij heeft meer verstand in zijn pink dan Rutte de leugenaar en harlekijn.
  Dus de FVD brengt nieuws wat al jaren bekend is .

 5. sjun

  Er zijn behalve gevaar voor culturele uitwissing door islamisering nog wat andere vragen van financiële aard die dringend veel breder gedeelde oriëntatie behoeven:
  https://www.youtube.com/watch?v=1OtUyY0fsbU

  1. Original NL

   Ik word daar altijd zo verdrietig van sjun!!!
   “Wir schaffen das” als we als autochtonen weer naar inkomens op niveau 50’er of 60’er jaren willen terugkeren.
   Elke debiel kan begrijpen dat mensen die economisch niets toevoegen ons duur komen te staan..want we hebben het hier niet over honderden maar honderdduizenden kanslozen die wij mogen onderhouden tot in het graf.

   1. Original NL

    En alleen de figuren die denken “na mij de zondvloed” vinden de massa immigratie een prima idee!!
    Ik heb kinderen en straks wellicht kleinkinderen….wat een hopeloze toekomst!

    1. Tengo Kawana

     Ik vind, Original NL, massa-immigratie helemaal geen goed idee en ik heb op dit blog dat ook niemand horen beweren.

     Zwets toch niet zo stom, beste kerel.

     1. Original NL

      Als alles blijft zoals het is, is er al sprake van massa emigratie…..zwets niet zo wereld vreemd beste kerel.

     2. sonar

      Tango je promoot het altijd wel in jou achterlijke reacties.

    2. Elu Thingol

     Massa-immigratie is slecht voor Nederland. Mensen die denken dat we de grenzen voor massale migratie kunnen opengooien zijn ontstellend naïef. Zoals eerder aangedtipt heb ik hier niemand horen beweren dat het goed is voor Europa.

     1. Original NL

      …ET…
      ….Massa-immigratie is slecht voor Nederland. Mensen die denken dat we de grenzen voor massale migratie kunnen opengooien zijn ontstellend naïef…..
      Nou doe er dan wat aan en stem PVV!!!

     2. Original NL

      Maar als u een gouden tip heeft..waar kan ik anders op stemmen opdat we in ieder geval de grenzen sluiten en proberen dat wat er nu binnen is tot nuttige en onze westerse waarden aanvaardende burgers te vormen?.

     3. Floris

      “Zoals eerder aangedtipt heb ik hier niemand horen beweren dat het goed is voor Europa.”
      —————————————————————–
      Leg je oor eens te luisteren in Brussel.

     4. Elu Thingol

      @ Original NL

      Anders dan Wilders ben ik niet voor een algehele migratiestop. Ik meen dat échte vluchtelingen wel mogen worden opgevangen. Op den duur kunnen veel oorlogsvluchtelingen toch weer terugkeren naar het thuisland.

 6. Tengo Kawana

  De zorg van het FvD is in de kern een vorm van racisme: men denkt werkelijk dat mensen met een andere genetische achtergrond niet in staat zullen zijn over 50 jaar of langer een beschaafd land naar Westers model te vormen. Impliciet wordt dat vermogen uitsluitend aan de Ariër toegekend.

  Er is wel een probleem, namelijk dat Nederland te dichtbevolkt raakt, maar daarover hebben de heren het niet.

  1. Holland

   “…..men denkt werkelijk dat mensen met een andere genetische achtergrond niet in staat zullen zijn over 50 jaar of langer een beschaafd land naar Westers model te vormen. Impliciet wordt dat vermogen uitsluitend aan de Ariër toegekend.”

   Dat is geheel juist van je opgemerkt Kawana. Nederland behoort de Nederlanders toe: wij hebben het gemaakt tot wat het is. En nieuwkomers zullen dat verkwanselen omdat ze geen enkele binding of historisch besef hebben. Los van het feit dat de islam dan waarschijnlijk de Leitkultur zal zijn en moslims hebben nog nergens een succesvolle staat georganiseerd. Diep treurig dat ons mooie land dit lot staat te wachten.

   1. Tengo Kawana

    Q.e.d.

    Holland probeert het een beetje braaf te verwoorden door te spreken over ‘binding en cultureel besef’ maar bedoelt hetzelfde als Boudoir die meende dat Europa blank moet blijven.

    De ironie wil dat Holland en veel van zijn medestanders hier wel heel erg weinig cultureel besef tonen als het om de humanistische rechtsstaat gaat.

    1. Holland

     Ik ben inderdaad van mening dat het voor Europa beter is als de bevolking overwegend blank blijft. Jij zet de deur open en bent dan ook een loser zonder enig besef. De uitverkoop van je eigen land vind je prima.

     En jouw rechtsstaat is ook de mijne niet. Jouw rechtsstaat is een illusie waarin klassejustitie en onrecht grootscheeps heersen en het wezenlijke recht geen kans krijgt.

     1. Tengo Kawana

      Dit was hetgeen ik duidelijk wilde maken.

     2. Tengo Kawana

      Voor de goede orde, de rechtsstaat die de jouwe niet is, Holland, is de rechtsstaat die in Nederland geldt en die ik door ‘binding en cultureel besef’ onderschrijf en hogelijk waardeer.

      Je illustreert mijn punt: je bent geen echte Nederlander meer omdat je de kernwaarden van onze rechtsstaat verwerpt.

     3. Floris

      “Ik ben inderdaad van mening dat het voor Europa beter is als de bevolking overwegend blank blijft.”
      ——————————————————————-
      Je trapt in z’n racisme-val, Holland.

      Want het gaat NIET om kleur of ras.

      Het gaat om de cultuur. Veel zwarten (niet allemaal) hebben een kut-mentaliteit en dat is cultureel bepaald. Daarom is het in Afrika zo’n rotzooitje.

      En moslims passen zich vanwege hun geloof niet aan. Uitzonderingen daargelaten en die uitzonderingen worden door andere moslims om die reden met de nek aangekeken. Zelfs Aboutaleb overkomt dat.

      Het werkt gewoon niet en het wordt hoog tijd dat deze keiharde realiteit recht in de ogen wordt gezien. Zolang dat niet gebeurt zal het van kwaad tot erger gaan.

     4. Tengo Kawana

      Ik hoefde geen val voor Halland te plaatsen, Floris. Holland gaf eenvoudig zijn mening en die is lastig anders dan als racistisch aan te merken.
      Tenminste zo erg vind ik dat hij de kernwaarden van de Nederlandse rechtsstaat verwerpt en immigranten meent de maat te kunnen nemen over het wel of niet onderschrijven van die kernwaarden.

  2. Original NL

   ..TK..
   ….men denkt werkelijk dat mensen met een andere genetische achtergrond niet in staat zullen zijn over 50 jaar of langer een beschaafd land naar Westers model te vormen….
   De indo’s (mensen uit indonesië ..respekt) hebben bewezen dat dit zeer wel mogelijk is……maar mohammedanen met hun uit 1400 stammende achterlijke religie..zullen misschien over 500 jr zo ver zijn en dan ben ik optimistisch.
   Maar dat hoef ik u toch niet werkelijk uit te leggen??? Open your eyes!!

  3. Blue monday

   Je hebt ongelijk…geen racisme doch fascisme…

   Vergeet niet dat de gemiddelde FvD of PVV stemmer al trots is om racist te zijn,

   1. penis aqua di rosa

    BM: wat zit jij toch altijd stom te raaskallen.
    Het menselijk ras, is het menselijk ras, niks meer en niks minder. Dat is een ras.
    Dat we aan de buitenkant verschillen is op te lossen, met een dunschiller aan de slag en wat we overhouden is dat alle geschilden dezelfde kleur hebben, rose/rood.
    Waar het in de algemene discussie om moet gaan is cultuur en religie en laat dat nu net de dooddoener zijn. Praktisch iedere oorlog draait om religie, ideologie of tribal en MACHT!
    Daarom wat mij betreft, wordt wakker, religie/ideologie achter de prive voordeur en/of binnen de eigen tribal. Wat zou het er op deze aardkloot een stuk vrediger aan toe gaan als er geen aanbiddingen meer zouden zijn van iets wat nooit werd waargenomen.

 7. Capo

  En dan heb je nog de linksafpijper die kritiek en zorg verwarren met racisme, fascisme, en nog een paar fobieën. Multiculturele kwakzalvers!

  1. Original NL

   Precies capo…vooral niet verder denken!!!

 8. netniet

  Zaken waar men in fatsoenlijle landen als Hongarije en Polen geen last zal hebben. Daar staat men voor haar grenzen en bevolking. Heb je geen grenzen dan heb je ook geen land en dat is het lot dat Nederland beschoren zal zijn.

  Evenwel zal de grens van 24 miljoen niet gehaald worden. Het land wordt nu al compleet leeggezogen omder het huidige beleid. Het is financieel simpelweg onhaalbaar.

  FvD heeft haar ogen gericht op de autochtone Nederlander !aar de eerlijlheid gebied te zeggen dat Surinamers, Antilianen en Turken ook al geen ruomte meer vinden om genoeg kinderen te produceren om hin eigen soort in stamd te houden. Confprm opgave van het RIVM in 2016, waren Marokkanen de enige groep, die met 2,3 kinderen nog net aan de grens voldeden.

  De juoste conclusie lijlt dan ook dat de zittende groep, met perspectief en helaas ook de groep !et capaciteiten, vervangen worden door influx van jieuwe mensen die geen enkele historische binding hebben met het pude Europa en daarmee dus de noeuwe gewenste populatie vormen. Jongeren worden via het onderwijs gebrainwashed, dat Europa geweldig is, houden van je eigen land vies en slecht is en dat links de norm is en alles wat zich daar rechts van bevindt extreem en racistisch is.

  Helaas heeft rechts in Europa veel te weinig goede vertegenwoordigers om de boel te kenteren en zo wordt wensdenlen omgezet in realiteit totdat links het geld van bedrijven en burgers heeft verbrast aan een project dat vastloopt door een totaal gebrek aan realiteitszin, zonder dat er enig zicht is op een goede uitkomst.

 9. Ritter

  In de grote steden van Nederland (b.v Rotterdam en Amsterdam) is de meerderheid al allochtoon op dit moment.

  En dat zal in de toekomst alleen toenemen door geboorte en immigratie.

  In mijn woonwijk zijn het overgrote deel van de leerlingen op de scholen allochtoon. Heel weinig autochtonen zie je op de speelplaats.

  De voorspellingen voor Rotterdam zijn dat over 10 jaar rond de 70% allochtoon is.

  Kortom de autochtoon is dan ver in de minderheid.

  Hetzelfde beeld zie je ook in andere grote steden van Noord/West Europa.

 10. Ritter

  De autochtone bevolking word dus vreemdeling in eigen land. Hetzelfde beeld zien we in andere Noord/West Europese landen gebeuren.

  Precies dat willen landen als Hongarije, Polen, enzovoorts voorkomen.

  En daarom word Hongarije nu verketterd door de Europese leiders. Omdat politici als Orban opkomen voor hun land, bevolking,cultuur en levenswijze. En dat mag niet van de Europese leiders.

  1. Tengo Kawana

   Orban komt vooral op voor de portemonnee van hemzelf en zijn vrienden en familie, Ritter.

   Der oligarch heeft zich door corruptie met EU-geld schaamteloos verrijkt en dat is éen van de punten die Sargentini in haar rapport keihard heeft aangetoond en waarschijnlijk ook de belangrijkste reden waarom het EP er een stokje voor heeft gestoken.

  2. Arie B

   In Hongarije ziet Opsporing Verzocht er echt heel anders uit dan hier. Geen bondkraagjes of Mohammeds op scooters. Dat Hongarije dat soort problemen niet heeft kan de linkse kliek natuurlijk niet goed hebben. Orban heeft op dat punt echt een goed standpunt..

   1. Blue monday

    Nee, Orban weet wel raad met zigeuners.

    Wees er maar trots op.

 11. Gerlos

  Je zou toch Mohammed heten, wat een verschrikkelijke klote naam, en dat als je al een Hollander bent. Goed geïntrigeerd moslims.

  1. deelszon

   @Gerlos het probleem is dat mohameds zich over het algemeen helemaal geen Nederlander voelen en wij moeten het allemaal maar pikken dankzij die achterlijke in Den-Haag

 12. Floris

  “Dat Nederland helemaal geen multiculturele staat is, is maar goed ook. Staten waar daadwerkelijk meerdere culturen naast elkaar bestonden, hebben in het de afgelopen eeuw over het algemeen geen gelukkige geschiedenis gekend. Vrijwel alle multiculturele staten zijn na een hoop ellende gedesintegreerd. Een dominante cultuur is een levensbehoefte voor de moderne, industriële natiestaat, met zijn sterk geïntegreerde structuren.”

  – Maarten van Rossum (1998)

  🙂

  1. Tengo Kawana

   “Dat Nederland helemaal geen multiculturele staat is, is maar goed ook. ”

   Van Rossum heeft gelijk, Nederland is maar in beperkte mate een multiculturele staat. Enerzijds omdat de immigranten een beperkt deel van onze samenleving vormen en anderzijds omdat ze voor het overgrote deel goed geïntegreerd zijn.

   Nederland is met betrekking tot de moslims een multiculturele staat zoals Duitsland dat voor de Holocaust was met de Joden. Dat dit voldoende is voor een virulent racisme jegens een minderheidsgroep is wel gebleken.

   1. Floris

    Dominee Tengo gaat alleen in op de eerste zin en negeert de rest compleet.

    Dit soort manipulaties zijn we van hem gewend.

    Hij noemt dat “debatteren”.

  2. Tengo Kawana

   Ik leg uit wat van Rossum bedoelde, Floris, en dat is niet de uit het verband getrokken GeenStijl-weergave waar jij je op baseert.

   Ik noteer overigens met vreugde dat je Maarten van Rossum kennelijk als een gezaghebbende bron beschouwt. Daarover zijn we het overigens eens.

   1. Floris

    Dominee Tengo “legt uit” wat Van Rossum bedoelde.

    Het geschrevene is duidelijk genoeg en daar heeft niemand jouw uitleg bij nodig, trollemans.

    Ik beschouw de man trouwens niet als een gezaghebbende bron, maar als een charlatan die kennelijk sinds 1998 een heel ander liedje is gaan zingen. Zijn uitspraken gaan veel verder dan die van Blok en het is veelzeggend dat Van Rossem ermee weg kwam en Blok niet.

    1. Tengo Kawana

     Waarom voer je iemand die je als charlatan beschouwd op als een getuige á charge voor je standpunt, Floris?

     Ik adviseer je overigens het volledige artikel van van Rossum te lezen. Het springende punt in zijn betoog betreft zijn definitie van de multiculturele samenleving.

     1. Capo

      Pisvlek!

     2. Floris

      Je leest weer selectief (dat zijn we van jou wel gewend) want het “springende punt” is dit:

      “Vrijwel alle multiculturele staten zijn na een hoop ellende gedesintegreerd. Een dominante cultuur is een levensbehoefte voor de moderne, industriële natiestaat, met zijn sterk geïntegreerde structuren.”

      Nu tapt van Rossem uit een heel ander vaatje en dat wilde ik even laten zien. Dat het jou niet uitkomt en er je eigen draai aan probeert te geven komt niet als een verrassing.

      Je bent immers ten diepste oneerlijk

     3. Tengo Kawana

      De vraag is echter, beste Floris, wanneer een multiculturele staat zodanig multicultureel is dat er, in de visie van van Rossum, onvermijdelijk ellende ontstaat. Die situatie is in Nederland niet aanwezig, met name omdat het overgrote deel van de immigranten in de afgelopen decennia goed is geïntegreerd. Je kunt de multiculturaliteit ook niet beschrijven in termen van twee etnische bevolkingsgroepen die tegenover elkaar staan. We hebben met een bont weefsel te maken van Surinamers, Chinezen, Marokkanen, Antillianen, Molukkers, Joden, Ghanezen, Friezen, Limburgers en wat niet al.

      Even een meta-communicatieve vraag terzijde, Floris. Waarom kun jij nooit een bijdrage formuleren zonder mij uit te schelden of anderszins te diskwalificeren terwijl ik dat nooit nodig heb?

      Denk daar eens rustig over na. Nu ga ik slapen.

     4. Floris

      Als ik zeg dat je ten diepste oneerlijk bent is dat geen uitschelden, maar de constatering van een feit.

      Denk daar eens rustig over na. Nu ga ik slapen.

     5. Hetzalwelweer

      Dat is heel simpel Ernst, de media huren mensen in zoals jij…de hele dag niets anders doen dan verdeel en heers zaaien onder de reaguurders, alles afgeven op rechts en links de hemel in prijzen. Zij die de waarheid vertellen worden als zwak beschouwd en zij die liegen worden op handen gedragen, beste Ernst…..jij bent net als Rutte, Merkel of Macron een muppet in de hele show, en de meerderheid hebben je allang door hier…dus ga weg , jij met al je multinicks….slaap lekker

  3. Ni28

   Nu is Nederland maar in beperkte mate multicultureel. Die man lult maar wat, vind je ook niet?

 13. Arie B

  Mensen die de NL maatschappij parasiteren en het geven-nemen principe niet (willen) kennen kunnen van mij definitief terug. Wat hebben wij aan Afghanen die ons als een vijand zijn omdat we hun geloof niet aanhangen. Het normaal vinden dat Christenen de doodstraf krijgen, etc. Denk je dat dat soort mensen een keurig kantoorbaantje gaan doen? Schiet op.. die houden hun hand op, handelen nog wat ernaast maar voegen 0,0% toe aan de maatschappij. Ze kosten daarentegen handenvol geld.

  1. Tengo Kawana

   Zonder de domheid van mensen als Arie B zou de PVV in ons land geen schijn van kans hebben.

   1. Holland

    De narcist en sadist Tengo Hütten is weer volop bezig mensen te kleineren en uit te schelden. Heftig zit hij te onaneren achter zijn toetsenbord en het kwijl loopt uit zijn scheve bek.

    1. Tengo Kawana

     Holland spreekt vanuit zijn eigen referentiekader. Een aandoenlijke situatie.

     1. deelszon

      @Tengo weet je wat jij moet doen, met je stinkende trollensmoel, lekker, oprotten, samen met je anderen antisemitisch, Nederland minachtende islamitische vrienden, oprotten hier, je bent echt, maar dat is een understatement, een vies smerig NSB mannetje, om te kotsen gewoon, er zitten altijd zéér, zéér naargeestige ondertonen in jou reacties…

    2. Floris

     Nep-dominee Tengo is het gewone virtue signalling ver ontstegen. Hij maakt er een heksenjacht van ter meerdere eer en glorie van zijn verdorven ego. Met satanisch genoegen blijft hij de racismekaart spelen terwijl hij zelf voor geen meter deugt.

     De toekomst van West-Europa zal hem aan z’n reet roesten.

     1. Tengo Kawana

      Rustig maar, Floris, je begint jezelf te overschreeuwen.

     2. Floris

      Tengootje is inhoudelijk uitgeluld en aan de kant gezet en probeert het nog op deze puberale manier.

      Een veertienjarige zou het er nog beter van afbrengen.

    3. Ni28

     Kleineren en schelden is zijn inhoud. De enige!

     1. Elu Thingol

      De opmerking van Arie B was enigszins aan de domme kant. Wie de cijfers erop naslaat kan met eigen ogen zien dat van alle asielzoekers Afghanen het minst parasiteren. Aannemende dat zij een verblijfsvergunning hebben gekregen, want Afghanistan is een veilig land. En dat er bij de PVV net zoveel domme mensen ronddwalen als er integriteitsschendingen bij de VVD zijn is evident.

  1. DolleDries

   En dan te bedenken dat zo religie hier dan de dienst uitmaakt.

 14. Blue monday

  werkt altijd bij domme mensen met een beperkt voorstellingsvermogen en een gebrek aan kansen.

  Beetje angst aanjagen, normen en waarden, de boze stad en tradities en
  doen alsof het land in de fik staat. Niets is natuurlijk minder waar in een geweldig land als Nederland.

  Ik denk slechts dat moslims bitter weinig fantasie hebben dat ze al hun zonen de naam “Mohammed” geven.

  1. Floris

   “doen alsof het land in de fik staat. Niets is natuurlijk minder waar in een geweldig land als Nederland.”
   ———————————————————————————
   Ik begin te geloven dat Blauwe Maandag de werkelijkheid is gaan ontkennen uit een soort van illusoire zelfbescherming. Struisvogels doen dat ook. Als ik niet kijk is het er niet.

   Gaat u maar rustig slapen…we kennen dat.

   Blauwe Maandag is in hevig duel gewikkeld met Elu en Tengo om de wegkijk-award 2018.

   Deze mensen zijn echt een gevaar voor de toekomst.

   1. Tengo Kawana

    Ik vraag me af of Floris nog kan zien dat ook deze bijdrage geen enkel inhoudelijk argument bevat.

    Wanneer gaat hij eens inzien dat de inhoudelijke discussie niet zijn sterkste kant is?

    1. deelszon

     @tengo kan jij gewoon oprotten met je gezeik

     1. Onno

      Even tussendoor @deelszon, dit is dus dicussiëren? : weet je wat jij moet doen, met je stinkende trollensmoel, lekker, oprotten, samen met je anderen antisemitisch, Nederland minachtende islamitische vrienden, oprotten hier, je bent echt, maar dat is een understatement, okotsen gewoon, er zitten altijd zéér, zéér naargeestige ondertonen in jou reacties… Gewoon inhoudelijk hoeft niet. Moeilijk als je het schelden niet beheerst.

    2. Floris

     Het hypocriete van dominee Tengo is dat minimaal de helft van zijn “bijdragen” geen enkel inhoudelijk argument bevat maar dat hij dat van anderen wel verlangt.

     Zo rolt deze “meneer”.

     1. Tengo Kawana

      De andere helft is dan tenminste inhoudelijk, Floris.

      Als de helft van jouw bijdragen vanaf nu inhoudelijk is ben ik dik tevreden.

     2. Floris

      De ene helft is dus niet inhoudelijk (goed dat je dat tenminste toegeeft) en de andere helft bestaat hoofdzakelijk uit verdraaiingen, leugens en achterhaalde linkse dogma’s (jouw stokpaardjes).

      Al jaren braak je dezelfde bagger uit en je legt alles wat dat inhoudelijk heeft ontkracht naast je neer.

      Daarom gaan mensen niet meer met je in discussie, trollemans. Omdat het nergens toe leidt.

      Ik ben vandaag weer zo gul geweest om je te voeren, maar dat was om je vuile spelletjes aan de kaak te stellen. Alhoewel dat niet echt nodig was, de lezers hier hebben jou wel door.

     3. Tengo Kawana

      Ook deze bijdrage bevat slechts diskwalificatie, Floris.

      Laten we hopen dat het hierna inhoudelijk wordt.

     4. Capo

      @Floris: Je hebt de pisvlek weer in de hoek gezet zonder hem aan te raken! Compliment maar weer! 😉

   2. Ni28

    De beperkte denkvermogen bij BM en consorten manifesteert zich hier dagelijks. Je wordt er praktisch immuun voor.

    1. Capo

     @Ni28: Zeker, al moet je dat sarcastische taalneuqen natuurlijk keihard afstraffen door hem snoeihard terug te pakken met zijn eigen tactieken.

 15. DolleDries

  Om de AfD in diskrediet te brengen met nepnieuws, heeft een televisieteam nu een nieuw dieptepunt bereikt.
  De TV mensen hebben een stand van de partij gereconstrueerd, daar skinheads geplaatst en die op een donkere man laten jagen. Voorbijgangers filmden de ongelooflijke scène. De uitrusting en de regieaanwijzingen laten duidelijk zien hoe de bizarre opnames in scène gezet worden. Het AfD zal een klacht indienen.
  De partij is geschokt door de actie, die alleen kon worden ontdekt door toeval en attente Berlijners in het district Lichtenberg-Hohenschönhausen. Een burger documenteerde de weergegeven en vervalste TV reportage op vrijdag om 15:00 uur op video.
  Er waren ook talrijke foto’s van bewijzen van de namaakactie. U kunt ongeveer 20 figuranten zien, gedeeltelijk kaal en skinhead-achtig gekleed. Nadat een “jachttafereel” met een vermoedelijke zuiderling voor de stand was nagespeeld, trokken de filmers weer weg.
  Wat bijzonder verraderlijk is, is dat er gekozen is voor een plaats waar de AfD daadwerkelijk regelmatig met informatiestands aanwezig is.

 16. FLP

  Zo de heren worden wakker …die rekensom had ik al 10 jaar geleden gemaak. Nederland word gekoloniseerd door moslims. Zoals de geschiedenis leerde een land delen met de moslims bestaat niet…het is een leugen! Dus trek uw conclusie.

 17. Capo

  Baudet: “Bij ongewijzigd beleid zullen de basisschoolkinderen van vandaag nog meemaken dat Nederland voor meer dan de helft uit allochtonen bestaat. De Nederlandse cultuur zal daarmee verdwijnen. Wilt u dat niet, dan zult u in actie moeten komen.”

  1. Heinz

   Baudet kletst maar wat. Met Hiddema erbij is het niet meer dan een sketchje voor twee personen.
   Kinderen op de basisschool leren met elkaar, spelen met elkaar, ravotten met elkaar. Ze hebben een andere belevingswereld. Tot het moment dat ze met politiek te maken krijgen…En dan is het de middelmatigheid en domheid die regeert, zullen ze ervaren.

   1. Capo

    @Heinz: Het ontgaat jou misschien maar mij niet, ik heb geen bakfiets. Baudet doelt op de basisschoolkinderen van nu, die, al ze later groot zijn, mee zullen maken dat Nederland voor meer dan de helft uit allochtonen bestaat. Een terechte zorg omdat daarmee onze waarden, onze normen en onze cultuur onder druk zal komen te staan en zelfs zal verdwijnen.

    Ik weet wel dat het jou de pis niet lauw maakt, maar ik heb wél een toekomstbeeld voor de Capo-verwanten, en dat is geen Nederland waar 50+% uit allochtonen bestaat.

    1. Heinz

     @Capo, wat die bakfiets ermee te maken heeft… Maar ala, het is niet anders, de wereld is in beweging. Het is onmogelijk om Nederland onder een glazen stolp te plaatsen, het is een situatie van vrij verkeer van personen en goederen. Het leven gaat door, bekijk het van een zonnige kant, deels zon, deels half bewolkt. 😉

     1. Capo

      Dat zeg ik, zolang er maar lucht in de banden van je bakfiets zit vind jij het wel prima. Kansloos maar wel onverschillig. De oproep van Femke en haar medestanders (27-10-2010) moet voor jou toch een geweldig gebaar zijn geweest.

 18. Ni28

  In de grote steden is het al bijna zo dat de moslims een meerderheid vormen. En de meerderheid beslist in een democratie. Laat die wordende meerderheid juist weinig democratisch zijn. Door vele kinderen worden zij nog grotere groep. Zij luisteren meer naar de oproep van Erdogan om meer te fokken dan het feit dat de wereld overbevolkt wordt. Ook hierover horen wij de laatste jaren niets meer. Waarschijnlijk omdat het de moslims zou treffen. Men houdt zich liever met de CO2 dan met aantal mensen op aarde.

  1. Heinz

   Tja, Ni28… zij hebben een verdubbelaar en zetten die dus in. Je moet het spel slim spelen. Op de stoel blijven zitten schiet niet op.

   1. Capo

    Lid worden van FVD bijvoorbeeld. Voor 25 euro ben je lid van een groep die steeds groter wordt en die wel degelijk wijst op de gevaren en zorgen heeft over de toekomst van ons land en haar cultuur.

    https://i.imgur.com/sMRhOXJ.jpg

    1. Heinz

     Goed bedoeld @Capo, ik heb een jaarkaart bij het locale theater en kies daar mijn toneel uit. Het is wel wat duurder, maar ik heb verder weinig persoonlijke kosten. Dat lidmaatschap van FvD zal weinig uitmaken. Programmapunten zijn slechts regeltjes. Het gaat om een samenspel van mensen.

  2. Mar

   @Ni28

   “In de grote steden is het al bijna zo dat de moslims een meerderheid vormen.”

   Nou nee hoor. Men moet even onthouden dat een allochtoon niet per definitie een moslim is, al wordt die indruk gretig gewekt door partijen als PVV en FvD.

   Het CBS (eveneens de bron van cijfers in bovenstaand artikel) heeft een overzicht gemaakt (https://www.cbs.nl/-/media/_excel/2016/51/kerkelijke%20gezindte%20en%20kerkbezoek%20naar%20gemeenten.xlsx)
   Een paar grote steden op een rijtje:
   ‘s-Gravenhage 14,7%
   Rotterdam 13,7%
   Amsterdam 12,1%
   Gouda 10,2%
   Utrecht 9,9%

   Veel plezier ermee.

   1. Tengo Kawana

    Goed dat je deze hier vaak herhaalde leugen even doorprikt, Mar.

 19. Ni28

  De trollen houden vreemde denkbeelden over inhoud bij. Hoe zouden zij iets over inhoud weten? Dat is de trollen een onbekend fenomeen toch?

 20. Ni28

  Bruine nationalisten, daar gaan wij weer. Bij gebrek aan wezenlijke inbreng gaat de trolmens vloeken.

 21. Ni28

  De trollen hameren graag ovet inhoud. Laat het net dat zijn wat zij juist missen. Maar lege propaganda ballonnen laten zij hier dagelijks in overvloed.

 22. Ni28

  Waarom heeft toentertijd Femke Halsema haar kinderen uot zo “zwarte” school gehaald? Ik geloof niet dat het door te lange fiets afstand was.

  1. Capo

   @Ni28: Femke is de knappe krullenbol met haar vriendelijke glimlach. Op 27 oktober 2010 riep de de regering op om de islamisering van ons land, in woord en daad, niet tegen te gaan en het geen onderdeel van het regeringsbeleid te laten zijn. Een meerderheid ging hiermee akkoord hetgeen betekende dat de islam de vrije ruimte kreeg. De gevolgen zullen steeds sterker merkbaar worden en vooralsnog zijn de PVV en het FVD de enige partijen die hier tegen waarschuwen.

   https://i.imgur.com/sMRhOXJ.jpg

 23. Ni28

  Van Rossum, een gezag hebbend bron!
  Het staat hier echt. Nu begrijp ik pas waar een trol zich op baseert. Vandaar die lege wijsheid. Van Rossum laat zijn wijsheid door lege linkse propaganda overvleugelen en dat is zijn probleem. Hij haat de rest net als de hier aanwezige opper trol.

  1. Tengo Kawana

   Ik was ook verbaasd dat Floris hem als bron opvoerde hoor.

 24. Ni28

  Mar geeft met zijn cijfers precies aan wat het probleem is. Het zijn maar nog weinig! Kijk naar de invloed op onze maatschappij nu al met zo lage cijfer en stel dat deze hoger wordt. Wat wordt het dan. Deze cijfers doen mij denken aan een anecdote. Een man viel van de tachtigste verdieping en op elke verdieping hoorden mensen hem schreeuwen, hier valt het nog mee.

  1. Mar

   @Ni28

   Heel netjes dat u in ieder geval de feitelijke lagere cijfers dan waar u mee zat te schermen (50%) accepteert.

  2. Ni28

   Voor iemand die de cijfers belangrijker vindt dan de gedachte achter de cijfers kunt je dit niet uitleggen zoals blijkt.

   1. Mar

    @Ni28

    U pakt het ook niet slim aan.

    Als u een punt wil maken moet u niet beginnen met een leugen, de boel aandikken.

    Feitelijk mag u mij wel bedanken want mijn reactie stelde u in staat alsnog een punt te maken.

    Gezien uw dikdoenerij ben ik bang dat u dat niet door heeft.

 25. Ni28

  Wie de cijfers erop naslaat kan met eigen ogen zien
  dat “van alle asielzoekers Afghanen het minst parasiteren”
  De asielzoekers waren toch allemaal kansrijke mensen waar Nederland op stond te wachten. Parasiteren? Dat woord kwam in mijn gedachten helemaal niet op. Hoe is mogelijk dat een linkse trol dit nu erkent?

  1. Capo

   “Een parasiet is een organisme of een virus dat zich ten koste van een ander organisme waarmee hij samenleeft in stand houdt en vermenigvuldigt. De schade aan de gastheer is niet zo groot dat deze aan de relatie ten onder gaat. Als dat wel het geval is dan wordt gesproken van een parasitoïde”

  2. Elu Thingol

   Parasiteren hoort tussen aanhalingstekens. Deze term kwam uit de mond van Arie B. Naar ik meen noemde Hitler de Joden trouwens parasieten.

 26. Capo

  Geleend van de Telegraaf:

  “Van elke arrestant, verdachte en veroordeelde zouden politie en justitie de etniciteit moeten registreren. Dat zegt onderzoeker jeugdpsychiatrie Albert Boon van de Universiteit Leiden. Volgens Boon is deze registratie de enige manier om „gericht beleid te maken en te evalueren.””

  “Door cijfers van onder meer het CBS, politie en gemeenten over de periode 2008 tot 2012 te combineren, hebben ze de herkomst van jongeren die met politie en justitie in aanraking kwamen „op verschillende momenten in de strafrechtketen” achterhaald. Met name jongens van Marokkaanse en Antilliaanse herkomst komen vaker met politie en justitie in aanraking.

 27. Bes Tolen

  Wie voor smerige leugens en bedrog is, is voor de onnodige massa immigratie. Daarmee is de maatschappij onverkwikkelijk geworden en worden groepen tegen elkaar opgezet. Zolang regeringen en hun directe aanhang de meerderheid nog intimideren en chanteren en grondrechten voor een belangrijk deel onthouden, wordt de basis gelegd voor een grote uitbraak. Die uitbraak is dan automatisch ondemocratisch en zal ook geleid worden door buitenparlementaire lieden, die zelf groot gevaar gaan lopen net als hun aanhang. Het zou in de geschiedenis bepaald niet de eerste keer zijn, dat een meerderheid op soortgelijke wijze tot minderheid wordt verminkt om tenslotte door verdere liquidatie en verjagen geheel verdwijnt. Vooral het Midden Oosten heeft die geschiedenis.

  1. Tengo Kawana

   “Wie voor smerige leugens en bedrog is, is voor de onnodige massa immigratie.”

   Los van de leugens en bedrog: massa-immigratie is eenvoudig geen goed idee. Er komt alleen maar narigheid van.

 28. ruudjeenjose

  Frits hopelijk krijg jij gauw een enge ziekte.Vuile huichelaar.

 29. henk vintage

  Niet alleen dat we vervangen worden, maar de vervangers hebben een dermate laag i.q. dat het de gehele samenleving ondermijnt.

  1. Tengo Kawana

   Meent Henk dat immigranten een lager IQ hebben dan autochtonen?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.