FVD slaat alarm! We worden een minderheid in eigen land binnen twee generaties! Mohammed nu al meest gekozen jongensnaam

Geen categoriesep 12 2018, 20:00
Thierry en Theo zijn nog steeds aan het bijkomen van de schok en terreur die dr. Jan van de Beek en prof. dr. Jan Latten teweegbrachten met hun demografisch onderzoek dat zij in Elsevier publiceerden. Hier de reactie op de FVD site.
Bij ongewijzigd beleid zou er over twee generaties zo'n 24 miljoen mensen in Nederland wonen en de Nederlander een minderheid in eigen land zijn geworden. Reden hiervoor is natuurlijk de immigratie en het verschil in geboortecijfers tussen migranten en autochtonen.
In 2016 telde Nederland 13 miljoen autochtonen en 4 miljoen mensen met een migratieachtergrond. Daar kwamen nog eens 160.000 mensen bij én zijn er 50.000 kinderen geboren (veel Mohammed's) waarvan de ouders een migratieachtergrond hebben. Ook verwacht men een krimp van een miljoen in de autochtone bevolking.
Voor links maakt dit natuurlijk allemaal niet uit want iedereen die enigszins Nederlands kan praten en een Nederlands paspoort heeft is in hun ogen een Nederlander. Voor Forum voor Democratie is dit echter wél een probleem omdat zij wat hogere eisen stellen aan wat een Nederlander is en wat de Nederlandse cultuur beslaat.
Zij stellen een Australisch immigratiemodel voor waar immigranten punten krijgen op basis van leeftijd, opleidingsniveau, beroep, werkervaring, culturele achtergrond, etc. Heb je genoeg punten dan kom je er in, heb je er te weinig dan heb je pech. Zij willen ook dat immigranten zélf de kosten voor het procederen gaan betalen. Verder willen zij radicale moskeeën sluiten, haatimams eruit knikkeren en het aantal niet-Westerse allochtonen in ons sociale vangnet terugdringen.
Klinkt als een werkbaar beleid waar links van moet huilen en Nederland op zit te wachten. Het zijn dit soort maatregelen die vragen oproepen over wat nou precies een Nederlander en de Nederlandse cultuur is en hoe dat getoetst zou kunnen worden. Op die manier krijgen wij als natiestaat dan langzaamaan helder waar we met z'n allen heen willen in dit land en wie daar wel en niet bij horen. Food for thought dacht ik zo!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten