Gaan we weer: Afghaanse asielzoekers verdacht van moord op 22-jarige Duitser

De asielzoekers zouden ruzie met elkaar hebben gemaakt over een Duitse vrouw, die zwanger was van één van hen.

Gisteravond is rond elf uur ’s avonds, in de stad Köthen, een 22-jarige Duitser doodgestoken door Afghaanse ‘asielzoekers.’ De man kwam in actie toen hij drie Afghaanse ‘vluchtelingen’ ruzie zag maken over een Duitse vrouw, die zwanger was gemaakt door één van de mannen. Hij probeerde de mannen blijkbaar uit elkaar te halen… maar hij moest die ingreep met zijn leven bekopen.

https://twitter.com/DoraGezwitscher/status/1038742205303873541

Zoals TPO terecht bericht is dit bepaald geen fijne timing (natuurlijk kan er nooit een goede timing voor een moord zijn). De spanningen in Duitsland zijn al hoog door de vluchtelingencrisis, en door andere misdrijven waaronder de moord op een 33-jarige Duitser in Chemnitz. Daar worden drie andere asielzoekers van verdacht. Als gevolg daarvan heeft extreemrechts demonstraties georganiseerd in die stad, wat weer in tegenacties geresulteerd heeft van extreemlinks.

Het valt niet uit te sluiten dat de brute moord in Köthen eenzelfde effect heeft… en de spanningen nog verder doet toenemen. Laten we in vredesnaam hopen dat dit niet zo is. Het is daar al onrustig genoeg.

Aan de andere kant is het nu natuurlijk wel tijd voor Angela Merkel om in actie te komen. Het moge duidelijk zijn dat a) haar open grenzenbeleid voor serieuze problemen gezorgd heeft én b) dat het voor sociale onrust zorgt. Ze kan haar ogen daar simpelweg niet voor sluiten.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

39 reacties

 1. Dubbele Komma

  Kim Il Kong,Tengo,blue Mongol,Fritzl en ik vinden dat de grenzen potdicht moeten! Alle asielzoekers die uitgeprocedeerd zijn het land uitflikkeren en wij vinden dat die heks Merkel moet aftreden en wij pleiten voor een keiharde NEXIT!

  1. Tengo Kawana

   We hebben goede nota van uw standpunt genomen, Dubbele Komma.

  2. Diederik van Walsum

   Beste Dubbele Komma,

   U vergat mij op het lijstje te zetten 🙂

  3. Dubbele Komma

   STEMP DAAROM PVV!

 2. Ritter

  De meeste asielzoekers zijn geen echte “vluchtelingen” maar illegale migranten die misbruikt maken van de asielprocedure op kosten van de belastingbetaler.

  Vaak zijn het jonge mannen die om economische/financiële redenen naar Noord/West Europa reizen; het “gratis geld” ( ons sociaal stelsel) heeft een sterke aan zuigende werking op deze illegale migranten.

  1. Tengo Kawana

   De vraag of vluchtelingen ‘echte’ vluchtelingen zijn wordt, Gode zij geloofd, niet door islamofoben op debatblogs bepaald maar in een ordentelijke asielprocedure.

   1. Ritter

    Tengo Kawana

    Schokkende gelekte cijfers: slechts 7% van de migranten die Europa bereikt is echt vluchteling, 93% is klaploper
    http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/06/schokkende-gelekte-cijfers-slechts-7-van-de-migranten-die-europa-bereikt-is-echt-vluchteling-93-is-klaploper/

    1. Tengo Kawana

     Ook als die cijfer zouden kloppen, hetgeen ik betwijfel, is het slechts een statistisch gegeven, het zegt niets over de beoordeling van een individuele vluchteling. Daar hebben we nette procedures voor.

     1. AS210854

      Inderdaad tk . Maar als de ene partij mag liegen en bedriegen en de andere partij moet zich aan alle regels houden wint de eerste partij altijd en krijg je nooit een eerlijke uitspraak.

     2. Capo

      “(…) hetgeen ik betwijfel…”

      Het boeit niet wat jij betwijfelt, je bent een trol en een notoire leugenaar.

     3. Seneca

      u heeft het recht om een voorstander van geïmporteerde gelukszoekers te zijn net zoals ik het recht heb om daartegen te zijn.

   2. Dubbele Komma

    In een ordentelijke asielprocedure liegen ze alles aan elkaar. Net als gekke Tengo hier elke dag van sochtends vroeg tot seconde laat doet met 40 verschillende namen.

    De labiele autistische dorpsgek.

    😀

    Lekker geloofwaardig.

   3. sjun

    Stop die asielmigranten en schort de verdragen op. Europa heeft genoeg aan zijn eigen vluchtelingen. Anderen kunnen buiten het continent worden ogevangen en gehuisvest.

 3. Seneca

  wat mij betreft kan er in D niet genoeg onrust met daaraan gekoppeld, de opstand van de bevolking tegen Merkel en haar hielenlikkers.

  1. Meester Kong

   @Seneca, je bent een seniele man die uit machteloosheid de weg kiest van het geweld.
   Socialisten moeten ze opruimen volgens Seneca.

   Zo oud en zo mislukt?

   1. Dubbele Komma

    Dat zegt socialist Kim Il Kong

    Aanhanger van Pol pot. Liefhebber van Mao.

    😀

    Lekker geloofwaardig….

   2. Seneca

    @kong
    geamuseerd ben ik door uw reacties op mijn persoontje. naast het geamuseerd zijn, beschouw ik uw reacties als pathetisch en getuigt van een obsessie t.o.v. mijn reacties. voor uw informatie, ik val niet op mannen dus doet u geen moeite mij te winnen met uw overduidelijk gekoketteer.

 4. swetsnek

  komt goed boys wij gaan winnen

  1. Tengo Kawana

   Dapper hoor.

   🙂

   1. swetsnek

    yep wij gaan winnen en dan komen we je halen kiddy lover

 5. Diederik van Walsum

  Integendeel Michael van der Galien, de timing is juist perfect!!!

 6. Diederik van Walsum

  De intensive care-afdeling voor kinderen van het VU medisch centrum in Amsterdam sluit definitief vanwege een tekort aan kinder-IC-verpleegkundigen. Afgelopen juli kondigde het Amsterdam UMC, waar het VUmc onder valt, al een opnamestop aan. De tijdelijke stop wordt nu een definitieve sluiting, melden NH Nieuws en AT5.

  “Dit is een langlopend en nijpend probleem, dat met name wordt veroorzaakt door een lage instroom”, aldus het ziekenhuis in een verklaring. De afdeling spoedeisende hulp voor kinderen van het VUmc blijft wel open, evenals de ic voor volwassenen.
  Het is niet duidelijk hoeveel kinderen door de sluiting worden geraakt en nu niet geopereerd kunnen worden. De locatie AMC breidt zijn intensive care-afdeling voor kinderen juist uit.

  Mijn ervaring is dan weer dat Amsterdam overspoeld is met allerlei werkeloze, onwillende, levenslange uitkering trekkende multiculti, lijkt het de overheid dan geen goed idee om die hoogopgeleide emigranten die ons land er weer boven op gaan brengen deze vrijgekomen WERK-plekken te laten vervullen of zijn deze al aan de slag in ziekenhuizen in andere functies, zoals schoonmakers bijvoorbeeld, o nee dat heet tegenwoordig “milieu reinigers”

 7. Ni28

  Die foto boven, is die in het Midden Oosten gemaakt of in Europa?

  1. Diederik van Walsum

   Die met de blauwe vuilniszakken bedoel je?

 8. Gerlos

  Wir schaffen das frau Merkel en nu ziit u met de gebakken peren en heel veel onrust in uw land.

 9. Ni28

  In mijn jeugd gold een regel, kom nooit tussen twee vechtende zigeuners als je zelf blank bent. Je vraagt er om. Deze man dacht dat moslims anders zijn. Niet dus.

 10. Benny

  Ik was er niet tussen gesprongen. Met een beetje geluk, hadden er 2 van de 3 goudzoekers nu hun 40 maagden ontmoet. en niet die duitser der himmel gezien…

 11. Ben Zine

  Schreibtischmörder Merkel kan weer een streepje bijvinken op haar steeds langer wordende lijst met “Wir Schaffen Das”-slachtoffers. Dat schuldgevoel zal ze tot haar graf met zich mee moeten dragen.

  1. Floris

   Denk jij dat ze er een schuldgevoel over heeft?

   1. Ben Zine

    https://www.youtube.com/watch?v=j_8kc19DL70
    Misschien ook niet… Ik weet één ding zeker: Dat mens spoort werkelijk voor geen meter (zie bovenstaand fragment). Luister naar de verbale poep die uit haar narcistische mond komt en huiver…

    1. Floris

     @ Ben: ook dit filmpje maakt weer duidelijk dat Merkel vooral geïnspireerd wordt door (een linkse interpretatie van) het christendom.

     De combinatie links & christendom is het meest zelfvernietigende vergif dat er bestaat.

     Ze zetten in hun aan debiliteit grenzende naïeviteit de poort wagenwijd open voor hun grootste vijand en verwachten vervolgens dat het pais en vree zal worden.

     Merkel denkt dat ze “goed doet”. De aanslagen (en AL die andere ellende die moslims naar Europa hebben gebracht) staan in haar ogen in geen verhouding tot “het goede”.

     De islam lacht watertandend als de vos die door een gat in het gaas het kippenhok is binnen gekomen…

     1. Ben Zine

      @Floris
      Thanx voor de verhelderende toelichting. Merkel’s kinderlijk onnozele vertrouwen is inderdaad onthutsend, tenenkrommend en ronduit angstaanjagend. Levensgevaarlijk dat zo’n DOOS zo veel macht en invloed heeft en zo’n politieke toppositie bekleedt. Seehofer had afgelopen zomer de kans om dat mens er eindelijk uit te werken, maar helaas heeft die slappeling toen niet doorgepakt, terwijl hij op dat moment wel een uitgelezen kans had.

 12. Ni28

  Onze trol vindt het gezien zijn reacties eigenlijk niet zo erg dat een Duitser doodgestoken is. In ieder geval valt hij liever andere reaguurders aan.

  1. Dubbele Komma

   Die gewetenloze hufter neemt het nooit voor de slachtoffers op.

   Logisch want de fascistische linksmens is gek op geweld,moord en doodslag.

 13. DolleDries

  Moet dat niet zijn vieze Afghaan Michael.

 14. Diederik van Walsum

  Elke dode die gisteren en vandaag gevallen zijn is migranten geralteerd.
  Overheid, waar zijn jullie mee bezig GVD!!??

 15. O.P.

  Michael Van Der Galien….
  Waarom roep jij toch altijd op om vooral rustig te blijven.
  In Chemnitz is alles toch ook redelijk goed verlopen.
  Het lijkt mij logischer om die criminele asielzoekers tot de orde te roepen.
  Dus Michael Van Der Galien, het zou jou sieren om dat maar eens te doen ipv de gevolgen te behandelen.

 16. Jacco

  Waren de straffen maar gelijk aan het land van herkomst dan zou er veel minder criminaliteit zijn.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.