Gelukkig! Zwaargewonden treinongeluk Oss buiten levensgevaar!

Geen categoriesep 25 2018, 21:00
Het treinongeluk in Oss, al enige tijd hét onderwerp in menig huiskamer, blijkt ook positief nieuws voort te brengen. Ja, in beide gevallen was daar wel eerst het ongeluk voor nodig, maar de beetjes vreugde en menselijkheid maken het hele gebeuren wel een stuk minder bitter.
Eerst hoorden we al van de grote geldbedragen (inmiddels al 240.000 euro!!!) die zijn gedoneerd om de nabestaanden, die totaal onverwacht een gigantische klap hebben moeten verduren, enigszins wat stress weg te nemen. Met het geld kunnen zij namelijk een waardig afscheid verzorgen zonder zich druk te hoeven maken over de kosten hiervan. De vele donateurs zullen natuurlijk ook net dat steuntje in de rug kunnen geven om de komende tijd iets makkelijker door te kunnen komen.
Toegevoegd aan die mooie boodschap dus nu het feit dat de zwaargewonde slachtoffers, wiens levens aan een zijden draadje hingen, nu buiten levensgevaar blijken te zijn. Het gaat om de begeleidster en een 11-jarig meisje. Familie van beide hebben laten weten zich ontzettend gesteund te hebben gevoeld, de afgelopen tijd.
De politie kan nog geen uitspraken doen over conclusies van het onderzoek. Dit zou te voorbarig zijn. De politie wil namelijk nog diverse getuigen spreken en camerabeelden bekijken. De fabrikant van de stints heeft al alle stints, zo'n 3500, willen terughalen voor controle. Mogelijk betreft het een defect remmechanisme waardoor remmen niet mogelijk was.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten