Howick en Lili vermist! Weggelopen bij pleeggezin

Lili en Horwick
Foto: Lili en Howick. Bron: Screenshot NOS

Even leek het vonnis van de rechter het laatste hoofdstuk dat de meeste Nederlanders mee zouden krijgen over het drama rondom Howick en Lili. Zojuist blijkt dit niet het geval, ze zijn weggelopen en worden nu vermist! Dat bevestigt het ministerie van Justitie tegenover de NOS. Via de Telegraaf.

Helemaal als een verrassing mag het ook niet komen dat ze zijn weggelopen. Ik had wellicht hetzelfde gedaan in hun situatie. Na diverse pogingen gedaan te hebben om toch te kunnen blijven en zo’n beetje de steun van iedereen behalve het kabinet om hiervoor toch een uitzondering te maken, zijn dan nu zo’n beetje alle kaarten wel gespeeld. De enige uitweg voor hun lijkt vluchten te zijn.

De rechter meent dat er afspraken zijn gemaakt over onderdak, scholing en geld. Geen reden dus om niet te worden uitgezet. Zulk nieuws is terecht een mokerslag voor je psyche, helemaal op die leeftijd. Het is nog onbekend of ze met z’n tweeën zijn gevlucht of hulp hebben gehad van volwassenen.

Het is in ieder geval te hopen dat ze geen gevaar lopen en zichzelf geen schade toebrengen. Mocht u ze weten te vinden, breng ze dan in veiligheid en breng de autoriteiten op de hoogte. Hoe moeilijk dit ook voor u zal zijn omdat ik de kans groot acht dat er een sterk gevoel van onrechtvaardigheid zal opduiken…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

66 reacties

 1.   

  Weinig verrassend, in Nederland zie je wel vaker dat uitgeprocedeerden in de illegaliteit verdwijnen. Als je daarna een paar jaar huizen gaat kraken kun je in Nederland alsnog een verblijfsstatus krijgen.

  1.   

   Ik hoop, dat ze de Nederlandse ‘Navy Seals’, ‘geactiveerd’ hebben, want ze moeten gevonden worden! Of, misschien zitten ze wel ondergedoken bij ‘We are here’ in een kraakpand. Vragen, vragen. Ik ervaar dit dan ook, als een aanslag op onze democratie en ik wil dat de ‘onderste steen boven komt’. Wat een flauwe tyfuskul zeg! Deze deportatie slaat nergens op.Alle voor en tegen argumenten gaan gelijk op. Het is een Catch 22 geworden. maar ja, het zijn geen moslims hè.

 2.   

  Wat een onvoorstelbare tragiek!

  Een enorme beleidsfout van dit Kabinet.

  1.   

   Zegt de zuigtrol vanaf den beginnen.

   1.   

    Antisemitisch extreemlinks deugvolk zoals TK respecteert de Nederlandse wetgeving alleen wanneer het in hun straatje te pas komt…

    1.   

     Hij voelt zich ook thuis in London, wat wil je ook met een islamitische burgemeester.

     https://i.imgur.com/IZaIvXY.jpg

     1.   

      Jesus, over racisme gesproken. Zo’n poster zou in Nederland uit de vitrine worden geplunderd. Engeland is gedoemd een derde wereld land te worden.

     2.   

      Het land van Corbyn, een extremistische antisemiet. Over Nationaal socialisten gesproken. Corbyn streeft overigens ook naar een groot Europees rijk, net als AH destijds

   2.   

    Beste Capo, de antisemitische forum trol heeft in zoverre gelijk dat de hele situatie tragisch is. In Amsterdam zit een hele troep uitgeprocedeerde Afrikanen in kraakpanden die geen strobreed in de weg wordt gelegd, terwijl deze kinderen wel uitgezet worden. Ongeacht de discussie wel of niet, is het een beetje lafjes van het kabinet om niet harder op te treden tegen het Afrikaanse kraak-tuig.
    Overigens ben ik van mening dat de moeder van deze kids nooit de kans had moeten krijgen het zolang te rekken, waardoor deze situatie is ontstaan. De moeder van deze kids heeft nooit een dag arbeid verricht en heeft sinds haar komst naar Nederland uit de staatsruif geleefd. Daarmee ook haar kinderen. Wanneer we nu eens de kosten van de asielopvang slechts op links stemmende burgers gaan verhalen, is het prima dat ze blijven. Laat Dopper het maar betalen. Misschien kan hij ze in huis nemen, op dit forum wordt door sommigen gemeend dat hij goed met kinderen is.

  2.   

   Van enkele kabinetten hiervoor. Uitzetting moet natuurlijk veel vlotter ter hand genomen worden en advocaten die procedures rekken moeten hoofdelijk oor de maatschappelijke meerkosten daarvan worden aangeslagen. Maar laat deze korte vertraging van hetgeen je wist dat moest komen niet afleiden van de verkiezingen in Zweden waarin zelfs de Washington Post geïnteresseerd lijkt te zijn: https://www.washingtonpost.com/news/monkey-cage/wp/2018/09/08/swedens-right-wing-party-is-likely-to-do-well-in-sundays-election-heres-a-surprising-reason/?noredirect=on&utm_term=.5639b501a681

 3.   

  Doe niet zo dom Wout die vlucht is georganiseerd. Ze gaan niet naar de hel Armenië is een mooi land. Waar is de vader trouwens.

  1.   

   Ik vernam ook al geen Nederlandse namen. Gewoon terug naar Armenië waar meer kinderen opgroeien tot volwassenen. Daarnaast moet in heel Europa het asielverdrag maar eens op de schop daar het domweg niet de halve wereld huisvesten en onderhouden kan zonder zelf tot 3e wereld te verworden. In verschillende stadsbuurtjes wordt daarvan al e.e.a. zichtbaar. Zorgvuldig buiten het zicht van de globalisten gehouden die de rekeningen van hun idealismen en uitgevente goedmenselijkheid per definitie buiten de eigen habitat parkeren.

   1.   

    Hou het hele zootje ”ongeregeld” aan jullie kant.Gelukkig is de grote plas tussen afrika en brazilie wat ruimer,dus minder animo tot heden.We hebben al te veel last van over het algemeen cristelijke brave Venezuelanen die door toedoen van hun slimme socialistische leider hier neerstrijken met de geeuwhonger,….de olie spuit daar zowat vanzelf uit de grond.Ze krijgen wèl bbb hier en dat kost al millioenen…. nee gèèn tweede paspoort……ik ook nooit en was en ben nog wel zelfsupporter.

  2.   

   Uiteraard gaat Dries met hun mee om zich van zijn gelijk te vergewissen.

  3.   

   Natuurlijk zijn ze geholpen. Zo’n vluchtplan lag allang klaar mocht de rechter geen uitstel geven. Alles met voorbedachte rade.
   Het hele gebeuren is compleet in scene gezet evenals die huichelachtige verontwaardiging volop op de TV. Als er iets duidelijk is geworden dan is het wel hoe kinderen MISBRUIKT worden ter meerdere glorie van de zg Gutmenschen…..

 4.   

  Laat je deze twee kinderen over de dam dan komen er duizenden er achteraan

  1.   

   @DD: Wat denk je dat er momenteel gebeurt? Er zijn duizenden in aantocht en daar komt áltijd gezinshereniging bij. Wat die Joop.nl-zuigers zeggen moet je gewoon als compost beschouwen, die linksaffers zijn gewend om de rekening bij het collectief te leggen.

   1.   

    Dries ,
    Das toch al jaren zo .Kan niet op die gast zn naam komen van paar jaar geleden die met een enkeltje vanuit angola op het vliegtuig naar Nl is gezet en op zn 18e terug moest en uiteindelijk niet is hoeven gaan . Idd zelfde met die bootvluchtelingen en dit soort zaken geen kans geven asielprocedure voor een hoge rechter gooien uitspraak blijven of wegwezen geen meerdere procedures . En bij goudzoekers snelrecht en wegwezen.

  2.   

   De vraag is wiens schuld is dat.

   1.   

    @Pecunia
    Idd, wiens schuld is dat. Ik heb begrepen dat deze kinderen met hun moeder in 2008 naar Nederland zijn gekomen en dus 10 jaar hebben geprocedeerd om een verblijfstatus te krijgen. 10 LANGE JAREN!!!! Hoe is dat in Godsnaam mogelijk.
    Ik ben er voor om na 1 keer in beroep te kunnen gaan na een afwijzing en dan moet het klaar zijn en dan het land uit, dit om de ellende te voorkomen zo als in dit artikel is omschreven.

  3.   

   Dat is inderdaad de grootste angst van het kabinet en de Raad van State: laat deze kinderen uit een veilig land blijven en alle kinderen uit veilige landen moeten blijven. Dan zit men met de gebakken peren.

   1.   

    Guusje wat schrijf je nou? het is niet leesbaar of een touw aan vast te knoppen.

   2.   

    Ja veilig, als ze maar bij jou uit de buurt blijven Martijntje!

 5.   

  Eerst vond ik het een drama pur sang, maar nu begint het toch wel een klucht te worden. Rutte is niet in staat zijn mensen onder controle te houden. Hier hebben de autoriteiten voor de zoveelste keer gefaald. De kinderen beseffen niet dat ze zichzelf hiermee enorm in de vingers snijden. Je kunt je niet ongezien door Nederland verplaatsen. Ze kunnen natuurlijk niet zomaar naar school. Als ze ergens onderduiken bij bekenden, dan plegen die mensen eveneens een misdrijf. Het is te treurig voor woorden. Rutte zal er geen nacht minder van slapen. Het zal hem worst wezen.

 6.   

  De Duitse grens is vlakbij, wir schaffen das . Iedereen is toch welkom bij merkel .

 7.   

  Niets bijzonders. De meeste uitgewezen migranten vluchten en blijven hangen. Wie hier eenmaal voet op grond zet zit goed. Geen zorg, zij blijven gewoon en worden nog feestelijk onthaald. En daarna nog vele anderen.

  1.   

   Beste Ni28,

   Eerst even het volgende: als ik 112 bel voor maar 1 ambulance in mijn woonplaats, dan kan ik rekenen dat het ruim 25 min duurt eer deze aanwezig is.
   Nu het volgende lezen:

   Dit dan weer wel: Grote reddingsactie voor 18 vluchtelingen in zeecontainer.

   Rotterdam – De hulpdiensten zijn vrijdagmiddag massaal uitgerukt naar de Reeweg in Rotterdam waar 18 mensen in een zeecontainer zaten opgesloten. Het gaat vermoedelijk om vluchtelingen, die uiteindelijk zelf 112 belden om gered te worden.

   Een groot aantal eenheden van de politie en brandweer gingen ter plaatse met zo’n 20 ambulances uit de hele regio (Rotterdam-Rijnmond, Haaglanden, Zuid-Holland-Zuid, Hollands-Midden en Midden-West Brabant). Er werd opgeschaald naar GRIP 1. Omdat niet bekend was om welke container het ging en waar deze ongeveer stond, stonden de hulpdiensten voor een uitdaging. Er was nog wel telefonisch contact mogelijk met de vluchtelingen in de container. Uiteindelijk heeft de politie via de zendmasten kunnen peilen waar het telefoontje ongeveer vandaan kwam. Hierdoor is het uiteindelijk gelukt de juiste container te vinden.

   Het vanochtend gepresenteerde drone-team van de brandweer kwam ook ter plaatse. Zij zijn uiteindelijk niet ingezet. In totaal 16 mannen en 2 vrouwen zijn uit de container gered. Een aantal zijn met de beschikbare ambulances naar het ziekenhuis gebracht. De anderen zijn opgevangen in een RET-bus en zullen naar elders vervoerd worden.

   Er zal een onderzoek ingesteld worden naar de herkomst van de vluchtelingen en hoe zij precies in deze container in het havengebied terecht zijn gekomen.

   1.   

    Quanta Costa???

   2.   

    Waarom eerst onderzoek. Meteen het land uitschoppen. Daarna uitzoeken van het hoe, om herhaling in de toekomst te voorkomen.

 8.   

  De eindeloze procedures die mogelijk zijn in Nederland maken uitzetting van uitgeprocedeerden praktisch onmogelijk.

 9.   

  Goh wat een leuk spelletje wie zou er z’n zin gaan krijgen

  1.   

   Bende al gij al bij de nieuwe Jumbo en Lidle geweest?

 10.   

  Dappere kinderen, er is geen wet die vluchten verbiedt. De aangeboren vrijheidsdrang is een niet te onderdrukken kracht. Het is niet strafbaar.

  1.   

   Is dat zo? kom eens met wat bronnen geen wiki links.

 11.   

  Ik doe het volgende voorstel:

  1: Laat de kinderen blijven.

  2: Zet daarvoor in de plaats de uitgeprocedeerde raddraaiers uit die in Amsterdam voor veel overlast en vernieling van bezit zorgen.

  3: Haal geen Jihadisten met hun kinderen naar Nederland! Want deze Jihadisten en hun kinderen kunnen wel degelijk een gevaar vormen voor onze Nederlandse samenleving omdat ze een vijandige ideologie aanhangen

  4: Versnel de asielprocedure zodat een situatie als met de kinderen in de toekomst word voorkomen. Dus geen jarenlange procedures meer op kosten van de belastingbetaler. Een procedure is genoeg.

  1.   

   Beste Ritter,

   Deal.

  2.   

   Ritter
   Sluit me bij je aan .Alleen bedenk wel de wet geld voor iedereen . Als je dan nu uitzonderingen maakt wie is dan de volgende die in deze situatie zit ?En wat doen we daar dan mee ?

 12.   

  Vergeet niet dat er namens de staat net zo vaak in hoger beroep wordt gegaan door IND als een rechter in het voordeel van de asielaanvrager heeft uitgesproken.

 13.   

  Misschien zien wij ze over tien jaar terug totaal ontspoord als eigentijdse Bonnie and Clyde.

 14.   

  Tja, wie zou dat niet doen. Waar je naar toe moet spreek je de taal niet, je kan dus niet of heel moeilijk communiceren, je wordt ook nog in een tehuis geplaatst, op welke school je terecht mag komen is nog maar de vraag, kortom één grote ellende waar je in terecht komt! Terwijl je hier van top tot teen ingeburgerd was, je een mooie toekomst voor je had, zonder meer van waarde was voor het land waar dat geschiedde.

  Maar neen, je bent geen parasiterende en/of criminele zwarte, getint of islamiet die deze samenleving klauwen vol geld kost plus van alle overige ellende voorziet, neen, je bent geen van dat alles, je bent een blank kind dus toont het kabinet Rutte zijn macht!

  Dat toont zijn macht en laat ondertussen de samenleving alles verstikkende asielindustrie én wetgeving hun gang gaan …… totdat dit land helemaal verrot is door invloed van parasitieve invloeden en islam.

 15.   

  Wie kan mij het telefoon nummer geven in geval ik ze zie lopen.
  Ik ben de Armeense taal meester dus kan ik gelijk de test doen.

  1.   

   112

 16.   

  Het Nidos, die altijd tegen de uitzetting is geweest, was vannacht aanwezig bij de kinderen in het pleeggezin. Het Nidos moest de kinderen begeleiden naar Armenië. De overheid bindt dus de kat op het spek. Opzetje?

  1.   

   Adriaan
   Dat was het eerste wat in mij opkwam toen ik het las .Dit is opzet . Als dat ook daadwerkelijk zo is dan diegene die dit aan heeft gezet ook aanpakken en straffen .

   1.   

    @wheelboy, zeker weten.

  2.   

   @adriaan
   natuurlijk is dit een opzetje. had u dan iets anders verwacht?

   1.   

    Precies alles met voorbedachte rade. Een week de tijd krijgen om plannen te maken.

 17.   

  En de belachelijke massahysterie gaat voort. Negen rechterlijke instanties hebben zich over deze zaak gebogen. Die, volgens vele DDS’ers linkse, rechters geraken allen tot hetzelfde oordeel: gaan. De mediahype slaat nergens op. In NL zijn er wel zieliger gevallen, hoor, dan dit. Kijk eens naar de omvangrijke incest in de Bijbelbelt waaraan – oh, hoe vreemd – geen enkele aandacht aan wordt besteed.

 18.   

  Jihadbruidjes en hun duivelsgebroed worden door onze overheid met open armen ontvangen, IS-strijders met bloed aan hun handen mogen terugkeren en vrij rondlopen in onze maatschappij, vele ‘vluchtelingen’ waarvan bekend is dat ze uit veilige landen komen en/of doodleuk naar hun (on)veilige land op vakantie gaan hebben ondertussen met voorrang een huis gekregen in ons land, imams in Nederland die oproepen ongelovigen te doden, vrouwen te slaan enz. mogen hun gang gaan (dat ‘foei’ vingertje zal ze niet afschrikken), we hebben de mocro-maffia, eerwraak, moslims die op elk crimineel vlak oververtegenwoordigd zijn in alle cijfers, het gaat maar door en door… ‘we’ nemen hun dubbele paspoort niet af om ze vervolgens ons land uit te gooien, tuurlijk niet, ze mogen gezellig blijven… zelfs wanneer je illegaal in ons land bent en je jezelf al jarenlang crimineel gedraagt is dat geen probleem, integendeel, dan verdien je een verblijfsvergunning: http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/07/schandalig-criminaliteit-beloond-we-are-here-hoofdkraker-khalid-abdou-jone-krijgt-verblijfsvergunning/

  Gaat het echter om jonge kinderen uit een Christelijk land, die niets hebben misdaan, dan wordt er opvallend genoeg WEL werk van gemaakt deze uit te zetten… je zou bijna denken dat onze overheid zich discriminerend opstelt…

 19.   

  Nadat ze zijn opgepakt en uitgezet dient de mamma in kwestie, de proceskosten 750.000 euro terug betalen aan de Nederlandse Staat.
  Al moet ze haar hele leven kromliggen dat geld dient terug naar de NLse belastingbetaler gesluisd worden.

  1.   

   De moeder had gewoon niet de lengte moeten krijgen om door te procederen, nu zijn deze Nederlandse kinderen de dupe van 10 jaar lang gelamenteer.

 20.   

  Waarom werden ze niet in de gaten gehouden na de berichten in de media dat ze waren ondergedoken, en dat ze er alles aan zouden doen om niet mee te werken aan hun verhuizing naar Armenie? Dat zal of incompetentie zijn of een verkeerde politieke keuze, beide kenmerkend voor dit kabinet Rutte.

  1.   

   @Duke. Juist, zo is het. 3 termen van de VVD met Rutte als leider, wisten van die
   staatloze kinderen. Gedurende 10 jaar hebben ze helemaal geen aandacht aan dit
   bijzonder geval besteed. Waarom nu plotseling?

   1.   

    Eindeloos door procederen.
    Daarom heeft het 10 jaar geduurd
    En de Nederlandse belastingbetaler bijna 1 miljoen euro gekost.

    Ik zou onmiddellijk de wet veranderen.
    Afgewezen is afgewezen, in het nekval vatten en op het eerste vliegtuig zetten (de kosten van de vliegreis worden terug verhaald op de nep-vluchteling)

    Daarnaast volledig stop zetten van alle geldstromen naar NGO’s en de asielindustrie.

 21.   

  Wat een stel moedige kinderen! Ik heb zojuist meer over hen op de Vlaamse klassiek
  muziek zender Klara gehoord. Deze kinderen waren niet in Armenie geboren! Tien jaar geleden kwam hun Armeense moeder illegaal ons land binnen met haar 2 zeer jonge kinderen van 2 en 3 jaar, vanuit Rusland. Hoewel deze broer en zus geen registratie hebben, zijn zij hier gedurende al die jaren geweest.
  Zij kennen alleen onze taal, en deed het goed op school. Ik vindt het schandalig van onze regering dat zij 9 jaar voorbij lieten gaan voordat zij moeder terug stuurde naar Armenie, zonder de kinderen. En nu een jaar later moeten volgens de rechter ons land verlaten…Kortom: waarom heeft het 10 jaar lang geduurd?! Voordat de regering(en) tot dit besluit zijn gekomen?
  Dat zij gevlucht zijn verbaast me niet. Ik hoop dat iemand in ons land willen hen
  officieel adopteren. Hun moeder wil hen niet, onze regering ook niet, dus misschien is er een barmhartig echtpaar, of een single man of vrouw die hun wel willen!

  1.   

   Nou beste Rosalis adopteer ze dan ?
   Altijd dat schijnheilig gebabbel van de Deugmens maar wanneer puntje bij paaltje komt mag de samenleving het weer ophoesten.

   (wel gaarne meteen de 750.000 aan proceskosten overmaken)

   1.   

    @Two Ravens etc. Ik wist dat u of een van de andere domme trollen op dit site zou dit schrijven. Het is altijd voorspelbaar wat jullie troltjes zullen schrijven. Wij hebben jullie door en weten hoe jullie zullen reageren. Ik ben heel benieuwd met hoe het nu gaat met die twee volkomen onschuldige kinderen, die de dupe zijn van een gestoorde moeder, en na 10 jaar, onze regering!

    1.   

     Adopteer ze dan !
     Of blijft het gewoon weer bij verongelijkt gratuit snateren en nul daden zoals altijd bij de Deugers.
     Virtue signalling in optima forma

     “Oh kijk mij eens, kijk naar mij, oohh kijk naar mij, kijk mij eens, kijk dan, kijk mij eens ont-zet-tend deugen.

     Netjes uitzetten.

     Maar over de massaverkrachtingen door islamitische bendes, de eerwraak, genitale verminkingen, gestenigde vrouwen, homo’s bungelend aan hijskranen, kortom het echte leed van deze wereld zwijgt de Deughorde of geven ze de slachtoffers de schuld.

     Het is allemaal zo voorspelbaar.
     Emoporno.

  2.   

   Natuurlijk spreken ze wel Armeens. De moeder sprak zeker vloeiend Nederlands toen ze asiel aanvroeg met twee kleine peutertjes. Zal ze de kinderen vanaf toen helemaal in het Nederlands opgevoed hebben. Gelooft u het zelf? Er wordt zoveel over hen gelogen.

 22.   

  Niet te geloven wat een rotzooi in dit land. Nu komt men achter dat de grootouders van de kinderen hier al wonen. Hadden die wel het recht om hier te zijn? De migratie apparaat moet nodig op het schop. Wat een puinhoop.

 23.   

  Ik lees dat ze zijn weggelopen bij hun grootouders. Dat zal toch niet waar zijn dat ze dus familie hebben in Nederland en toch na 10 jaar weg moeten. Wie verzint zoiets. Och ja dezelfde mensen die de dividentbelasting afschaffen hoewel iedereen daar tegen is die bezuinigen op bejaarden en jeugdzorg hoewel iedereen dat bedenkelijk vindt die banken de hand boven het hoofd houdt ook als ze criminele dingen doen en die uiteindelijk de burger van alles de eigen schuld dikke bult kaart toespeelt.

 24.   

  Dit zijn wel de eerste vluchtelingen die als ze gepakt worden gelijk worden uitgezet ,bij kinderen durven die rechters wel ,zodra ze een kleurtje hebben en paspoort door de plee hebben gespoeld ,hulp krijgen van pas afgestudeerde juristen ,op kosten van de staat ,weten ze er plots geen raad meer mee .

 25.   

  De politie maant ons uit te kijken naar Howick en Lili. Er is niets vermeld over een “aanbreng” premie. Wie springt er uit de startblokken. Het zijn taaie rakkers die het kat en muisspel niet schuwen.

 26.   

  Het zijn (waarschijnlijk) gèèn moslims….dus uitzetten die beschaafde kids.

 27.   

  Slappe hap in Den Haag om voor een spelletje te buigen.
  Want dat was het, een slim gespeeld trucje en niet anders.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!