Nieuw VVD-Kamerlid twitterde woedend, “Zelfmoordenaars, word eens creatief!” omdat één depressief persoon zijn treinreis vertraagde

Goh, wat een ongelooflijke held zeg. Ahem.

Kun je je voorstellen hoe de media zouden reageren als Thierry Aartsen Kamerlid was voor Forum voor Democratie of de PVV? Hij en zijn partij zouden helemaal kapot worden gemaakt — en terecht. Maar omdat hij VVD’er is worden al zijn verschrikkelijke tweets blijkbaar maar met de mantel der liefde bedekt.

Nou, ik dacht het dus niet.

Zie hier hoe meneer reageerde toen zijn reis vertraagd werd omdat een uiterst depressief persoon zelfmoord had gepleegd door zich voor de trein te gooien:

WhatsApp Image 2018-09-09 at 3.46.49 PM

“GVD!” vloekte meneer de liberaal. “Weer iemand voor de trein, kom dus niet verder dan Eindhoven!” Hij eindigde zijn tweet met de opmerking:

“Zelfmoordenaars, word eens creatief.”

Wat een ongelooflijk misselijk makende reactie. Depressiviteit is een écht probleem in onze moderne samenleving. Honderdduizenden Nederlanders lijden eronder… en niet alleen zij, maar hun families ook, want een depressieve moeder, vader, dochter of zoon heeft een enorme impact op de rest.

Als iemand zo depressief is dat hij of zij zich voor de trein gooit is er écht iets aan de hand. Die persoon heeft verschrikkelijk geleden, misschien niet fysiek, maar zeker wel psychologisch. Deze persoon heeft het zo zwaar dat hij of zij geen andere uitweg meer ziet; alleen de dood kan in zijn/haar ogen een einde maken aan dit vreselijke lijden.

De enige passende reactie daarop is mededogen. Niet woede omdat je reis toevallig een beetje vertraging oploopt.

Van de VVD moet je het maar hebben he? Zulke warme, begrijpende mensen. Ahem.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

22 reacties

 1. Two Ravens Black Kettle

  De vorige twee uitspraken vond ik spijkers op laag water zoeken.
  Virtue signalling
  Dit is inderdaad wat misselijker. Maar nu spreek ik uit eigen ervaring en ben ik niet geheel objectief.
  Echter we hebben altijd nog (ahum cq. een heel klein beetje) freedom of speech/thought

  Laten we in hemelsnaam niet meedoen in die heksenjacht op alles en iedereen die in het verleden ooit iets ongelukkigs geschreven, gezegd of (tha horror) gedacht heeft.
  Daar hebben we de linkse fascisten brigades, de Gutmensch BN’rs en de Orwelliaanse MSM-Inquisitie al voor.
  The Lynchmob van deugend Nederland.

  Daden
  Daar moeten we mensen op beoordelen
  Daden

 2. Seneca

  deze man legt wel de vinger op de zere plek. niemand, ook Michael niet praat over de oorzaak dat dit individu zo depressief was, dat hij geen andere uitweg zag, dan uit het leven te stappen. iedereen is nu wel zo begaan met deze man maar toen hij hulp zocht – iedereen zoekt op de een of andere manier hulp – was er niemand thuis. waar waren de ‘hulpverleners’? die waren allen zeer druk bezig met de hulp aan ‘getraumatiseerde’ gelukszoekers. in 1959 (nog geen 10 miljoen inwoners) sprak de toenmalige koningin Juliana de gedenkwaardige woorden: ‘Nederland is vol’. in 1979 (10 miljoen inwoners) sprak zij de gedenkwaardige woorden: ‘Nederland is vol, ten dele overvol’. Nederland telt nu ruim 17 miljoen inwoners. de gemiddelde inwoner is agressief, heeft een kort lontje en sommigen worden depressief. dat is de belangrijkste oorzaak van depressiviteit en haar eventuele gevolgen. daar horen wij al die ‘gutmenschen’ inclusief Michael, die zo afkeurend zijn in de reacties, niet over. ook door de ongebreidelde instroom van lieden die slechts teren op ons systeem en zodoende de middelen gebruiken die zo nodig zijn om onze samenleving gezond te houden, is in mijn optiek puur een middel van de ‘bestuurlijke elite’ om ons land met haar oorspronkelijke inwoners, naar de verdommenis te helpen.

 3. Tengo Kawana

  Het lijkt me verstandiger deze man uit de Kamer te zetten.

  1. Seneca

   @tk
   helemaal mee eens. dat zal gebeuren als u belooft op te rotten van dit forum. ik beschouw uw reacties 1000 keer aanstootgevender dan de tweets van deze VVD’er.

   1. sonar

    Seneca ++++++++++++++++++ en nog vele meer top.

   2. Tengo Kawana

    Seneca, als u de mening van andersdenkenden niet kunt verdragen rijst de vraag wat u hier komt doen.

    1. Meester Kong

     Tengo +++++++

     Seneca is een agressief oudje die het liefst zijn zijn mening zal doordrijven, desnoods met geweld.

     Andersdenkenden meldt hij bij de redactie.
     Dat werkte een tijd geleden wel en dat leverde mij dus een ban op.
     Daarna gaf hij aan DDS niet meer te bezoeken

     Ach dementie, je weet wel.

     Tevens heeft hij de hoop gevestigd op een grote aanslag in NL, waar vooral veel slachtoffers mogen vallen onder rechters en landbestuurders .

     1. Floris

      Die ban zal je wel verdiend hebben.

     2. Seneca

      @kong
      ik mag hopen dat u nooit met dementie wordt geconfronteerd echter ik ben bang dat mijn hoop/wens voor u te laat komt. zelden zulk een waanzin gelezen.

     3. Meester Kong

      @Senece
      Het zijn je eigen woorden.

     4. Meester Kong

      @Floris
      Gaf mijn mening als socialist.

      Hup @seneca mail naar Mike, ban hem.
      Mike gaf toe en zou mij een ban geven.
      Ging die ouwe dus niet snel genoeg en via een reaguursel volgde – Michael een woord een woord een man een man-

      Tja en daar ging ik :):):)

     5. Floris

      Kong, ik geloof niet dat je om een mening bent verbannen. Michael heeft de VVM hoog in het vaandel staan.

    2. Seneca

     @tk
     wie de schoen past, trekke hem aan…

    3. Top

     Blablabla. Blaaskaakje/pisvlekje,antise-en mietje. Corpulent vleespetje en natuurlijk niet te vergeten eenzame loser. Het gaat gelukkig steeds dichterbij komen, ‘de afrekening’. Wat zal je gillen!

  2. Top

   Blablabla. Blaaskaakje/pisvlekje,antise-en mietje. Corpulent vleespetje en natuurlijk niet te vergeten eenzame loser. Het gaat gelukkig steeds dichterbij komen, ‘de afrekening’. Wat zal je gillen!

 4. Duke

  De VVD, de overtreffende trap van egoïsme.

 5. DolleDries

  Dat deze VVD kop zich er aan ergert zou me een rot zorg zijn. Veel erger is het voor de machinist ,gene die de zaak op moeten ruimen en evt. getuigen.
  Het is trouwens zelfdoding er is nog nooit iemand veroordeeld voor moord na een mislukte poging. Dat moord komt nog uit de kerk.
  Zelfmoord is een terrorist die onschuldige mee de lucht in jaagt

  1. DolleDries

   Poging tot moord.

 6. Ni28

  Het is natuurlijk heel vervelend, je bent net een nieuwe Kamerlid geworden en hebt haast en dan komt er zo vervelende iemand die zich voor de trein gooit. Je zou hem de nek kunnen omdraaien, toch? Nou ja dat heeft ie net zelf gedaan. En het was waarschijnlijk nog niet eens een D66-er die klaar met het leven was. Er rijden verdorie zoveel treinen in Nederland en hij zoekt net die ene van onze nieuwe Kamerlid. Ik mag deze nieuwe aanwinst verzekeren dat er steeds meer mensen zich voor de trein zullen gooien als het aantal bewoners in Nederland blijft stijgen. Dus kan hij beter een kamer in Den Haag zoeken.

 7. Gerlos

  Ik had het anders verwoord via Twitter Michael.

 8. Ben Zine

  Deze platte ordinaire proleet past uitstekend bij de VVD.

 9. HierBenIk

  Zeer onsmakelijke reactie welke ervan getuigd dat deze man nog niet veel van het leven heeft begrepen. Maar goed, ook hij zal in zijn leven waarschijnlijk (of hopelijk?) nog wat tegenslagen te verwerken krijgen, dat begrijpt deze meneer echter nog niet….. Echt een simpel figuur……

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.