Gaan we weer: Afghaanse asielzoekers verdacht van moord op 22-jarige Duitser

Geen categoriesep 09 2018, 16:00
De asielzoekers zouden ruzie met elkaar hebben gemaakt over een Duitse vrouw, die zwanger was van één van hen.
Gisteravond is rond elf uur 's avonds, in de stad Köthen, een 22-jarige Duitser doodgestoken door Afghaanse 'asielzoekers.' De man kwam in actie toen hij drie Afghaanse 'vluchtelingen' ruzie zag maken over een Duitse vrouw, die zwanger was gemaakt door één van de mannen. Hij probeerde de mannen blijkbaar uit elkaar te halen... maar hij moest die ingreep met zijn leven bekopen.
https://twitter.com/DoraGezwitscher/status/1038742205303873541
Zoals TPO terecht bericht is dit bepaald geen fijne timing (natuurlijk kan er nooit een goede timing voor een moord zijn). De spanningen in Duitsland zijn al hoog door de vluchtelingencrisis, en door andere misdrijven waaronder de moord op een 33-jarige Duitser in Chemnitz. Daar worden drie andere asielzoekers van verdacht. Als gevolg daarvan heeft extreemrechts demonstraties georganiseerd in die stad, wat weer in tegenacties geresulteerd heeft van extreemlinks.
Het valt niet uit te sluiten dat de brute moord in Köthen eenzelfde effect heeft... en de spanningen nog verder doet toenemen. Laten we in vredesnaam hopen dat dit niet zo is. Het is daar al onrustig genoeg.
Aan de andere kant is het nu natuurlijk wel tijd voor Angela Merkel om in actie te komen. Het moge duidelijk zijn dat a) haar open grenzenbeleid voor serieuze problemen gezorgd heeft én b) dat het voor sociale onrust zorgt. Ze kan haar ogen daar simpelweg niet voor sluiten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten