Ongelooflijk: Hamas-sympathisanten organiseren Palestijns terreurkamp voor kinderen in Nederland

terreurkamp-pallies-loon-op-zand
Foto: Het affiche van het terreurkamp der Palestijnen. Bron: Palestijnse gemeenschap / Facebook.

Het opruiende thema – “Jeruzalem is onze hoofdstad” – zegt genoeg over het door Hamas-darlings gesponsorde kamp dat eind oktober in Loon op Zand gehouden zou moeten worden.

Hamas gaat eind oktober in Nederland een week lang kinderen opleiden om straks Jeruzalem – de ‘hoofdstad van Palestina’ – terug te veroveren op die nare zionisten. Oftewel Israël.

Wat? Klinkt dat een beetje gek. Wellicht. Het zal ongetwijfeld een beetje zwaar zijn aangezet, maar is het ook onterecht? Nee, niet bepaald. Het klinkt te waanzinnig om waar te zijn, maar eind oktober vindt er in Loon op Zand wel degelijk een week durend Palestijns jeugdkamp plaats. De activiteit wordt bewust gepromoot en ondersteund door Hamas-sympathisanten. Het NIW schrijft:

“Het balletje zou zijn gaan rollen nadat Hamas-activist Amin Abou Rashed op Facebook een bericht plaatste met de uitnodiging voor het kamp. Volgens Rashed kunnen kinderen in de leeftijd van 8 tot 13 jaar zich aanmelden voor het kamp met het thema ‘Jeruzalem is onze hoofdstad’.

Volgens de PVV heeft de organisatie achter het kamp, de Palestijnse Gemeenschap in Nederland (PGNL), banden met terreurorganisatie Hamas. Ook noemt de partij Rashed een ‘notoire fondsenwerver’ voor Hamas. Volgens de PVV Brabant is het Palestijnse kamp daarmee ‘feitelijk een politiek-ideologisch indoctrinatie trainingskamp’ en roept op tot een verbod.”

Goed gevonden en aangestipt door de PVV, zou je zeggen. Mooi dat het dus ontdekt is, meneer Wilders, we gaan er meteen tegen optreden! Althans, je zou verwachten dat dát de reactie is. Maar niets is minder waar: iedereen – van de eigenaar van de kamplocatie tot en met de burgemeester van Loon op Zand willen allemaal niets van een verbod weten. Ja, terroristische organisaties die een beetje gaan oreren over het terugveroveren van een heilige stad op Israël, dat is natuurlijk wel problematisch. Maar toch niet helemaal, want eerder hebben ze ook dit soort ophitskampen gehouden en toen hebben we ook niets gezien dus zal het ook nu wel goed zijn. Ja toch, niet dan?

“Als ze eerder in Loon op Zand zijn geweest en er is nooit iets voorgevallen, zien we geen reden om nu meteen iets te ondernemen”

Naïevelingen.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

41 reacties

 1.   

  Het begrip terrorisme wordt hier dusdanig opgerekt dat het niets meer betekent.

  1.   

   Jij bent ook dusdanig opgerekt dat jij niets meer betekent.

   Uiteraard moeten dit soort islamitische wantoestanden in ons land nooit toegang vinden.

   1.   

    Tengo is gek op kinderkampen wat het doel van zo kamp is maakt hem niet uit

  2.   

   @tengo en hiermee lul je het weer recht, je veroordeelt het natuurlijk niet want wederom laat je zien dat je sympathie koestert

  3.   

   Ernst
   Hamas is een algemeen erkende terroristische organisatie, domme jongen!

  4.   

   De DDS huisantisemiet heeft geen problemen met deze Palestijnse haatzaai- en indoctrinatiekampen voor jongeren. Je kunt maar beter zo vroeg mogelijk beginnen met het misbruiken van je eigen jeugd toch? Hij is ook niet zo van het verbinden, maar meer van het polariseren en erger. Misselijkmakend!

 2.   

  Het woord terrorisme is niet gevallen, ze worden alleen maar geïndoctrineerd en dat is al erg genoeg.

  Maar wat vind je ervan dat Israël zichzelf verdedigd? (ik vraag het nog maar een keer)

  1.   

   Het is al erg genoeg dat Israel zichzelf moet verdedigen en dan nog de schuld krijgen als ze een weerwoord geven.

  2.   

   Israël moet zich ‘verdedigen’ omdat (((zij))) het nodig vonden om hun ‘Israël’ midden tussen de islamistische landen en regio’s neer te plumpen.

   1.   

    @IJsbrand Koudvuur

    In het oude Palestina vormden zich al tijdens de ijzertijd de koninkrijken Israël en Juda.

    Israël was er dus al een tijdje, dus zo vreemd is het niet.

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Isra%C3%ABl

    1.   

     In Amerika woonden Indianen en in Australië Aboriginals.

     Ik bedoel maar. Het Volkenrecht baseert zich niet op oude religieuze boeken maar op de werkelijkheid.

     1.   

      Als je goed leest begrijp je dat het niets met een heilig boek te maken heeft, gewoon geschiedenis dus.

     2.   

      Ja, dat vinden de Indianen, de Aboriginals, de Inca’s en de Rohinya’s ook.

     3.   

      Neemt niet weg dat Israël als koninkrijk al bekend was, nu ik toch jouw aandacht heb, hoe vind je het dat Israël zichzelf verdedigd?

     4.   

      Ik wijs op de meerdere resoluties van de VN waarin Israel terecht wordt bekritiseerd door hun oorlogsmisdaden, landroof en onderdrukking van Palestijnen.

     5.   

      Dat vroeg ik niet, de vraag was hoe jij het vind gezien de Palestijnse acties.

      Tot vanavond weer want keidruk.

     6.   

      En niet te vergeten: Nederland.
      Daar woonden Nederlanders ((((doordenker))))
      Zal niet lang meer zijn als ((((zij)))) doorgaan met Sinterklaas spelen.

   2.   

    Ijskoud warmvuur…waar moeten de joden dan nu wel heen volgens u? Naar de islamitische gaskamer zeker….6 miljoen niet genoeg?? Of ze kunnen emigreren naar Europa….onee daar zitten de moslims ook al.

    1.   

     FLP…

     “…waar moeten de joden dan nu wel heen volgens u?…”

     Madagaskar…
     :)

     Joden hoeven toch nergens heen? Is de wereld niet van ons allemaal? Joden waren toch zó goed geïntegreerd overal in de wereld?
     :)

     1.   

      @IJsbrand
      mag ik voorstellen dat u kamp gaat maken op Madagaskar? de wereld is van ons allemaal behalve voor Joden daar zorgen figuren als uzelf, beuk, tengo en die andere losers, Mogherini, Timmermans etc. wel voor.

  3.   

   Er wordt gesproken van een ‘Palestijns terreurkamp’, Pecunia. Dat is te zot voor woorden.

   1.   

    Dat had ik over het hoofd gezien, neemt niet weg dat indoctrinatie de opzet is.

 3.   

  Het doet denken aan de jarenlange Utoya-taferelen die ene Anders Breivik triggerden tot zijn doorgeschoten voorstelling.

  1.   

   Sjun schreef:

   “…Het doet denken aan de jarenlange Utoya-taferelen die ene Anders Breivik triggerden tot zijn doorgeschoten voorstelling…”

   Sjun, jij zou Anders Breivik toch moeten steunen?
   Hij was net als jij en Wilders een groot voorstander de Europese joods(pffrrt :) )/christelijke cultuur?

   1.   

    Sjun zal het manifest van Breivik zonder twijfel onderschrijven maar meent dat dit type overtuigingen niet, zoals hij dat bij moslims wel veronderstelt, noodzakelijk tot geweld hoeven te leiden.

 4.   

  Met instemming van de coalitie?
  Niet te geloven, in wat voor een land leven wij.
  Dit doet mij een beetje denken aan een periode voor WOII, H-jugend.

  1.   

   @padr, een beetje? Een heleboel, zul je bedoelen. En dat in Nederland. En dan de wegkijkers als de eigenaar van het terrein en de burgermeester. Hier moet ingegrepen worden.

 5.   

  En natuurlijk krijgt de eigenaar van de vakantieboerderij prompt haatmails toegestuurd.

  Ja ja, hou de Nederlandse normen en waarden hoog.

  http://www.omroepbrabant.nl/?news/2823761073/Haatmails+voor+eigenaar+vakantieboerderij+na+berichtgeving+over+Palestijns+kinderkamp.aspx

 6.   

  In Nederland mag alles wat door links goedgekeurd is. Zelfs terreur, als het maar een linkse is. Links is zeer democratisch, zo democratisch dat zij democratie ondermijnen.

 7.   

  Mar is een Hamas sympathisant dus.

 8.   

  De linkse trollen zijn verbale terroristen.

 9.   

  Dit bericht is nogal overdrijven. Waarom hebben wij niets over een “Palestijnse
  kinderkamp” volgende maand in Loom op Zand gehoord of gelezen? Wat vinden
  de gemeente raad en de bevolking van dit dorp hiervan? In Nederland worden kinderen nooit opgeleid als kind-soldaat. Maar de gemeente zou wat politie, en iemand van AIVD naar dit kamp steuren, om zeker te zijn dat er geen problemen zouden komen.
  Een eventuele haat-prekende gast imam kan gearresteerd worden en onmiddellijk uit ons land gezet worden. En dan kan de kinderen thuis gestuurd worden en de kamp sluiten.

  1.   

   @Rosasolis het fijne hier is dat het aan het licht komt, en dan krijg je publieke verontwaardiging en terecht ook, Nederland heeft haar mondje vol van terroristische clubjes en dit is er 1.

   “Een eventuele haat-prekende gast imam kan gearresteerd worden en onmiddellijk uit ons land gezet worden. En dan kan de kinderen thuis gestuurd worden en de kamp sluiten.”

   Natuurlijk en hoe denkt Rosasolis dat dit overkomt op de kindertjes hè, je moet kindertjes helemaal niet blootstellen aan dit soort idioterie

 10.   

  De UNO heeft in 1948 de staat Israel opgericht en de UNO heeft ook nog de grenzen van dit land getrokken Als ik mij herinner is Rusland toen de eerste geweest om hiermee accoord te gaan

  1.   

   Birrocudaq. Het is waar dat de staat Israel in 1948 door de UN opgericht. Maar sinds die tijd, hadden de diverse Israel regeringen geen enkele respect getoond voor hun mede bewoners: de Palistijnen. Sinds 1948 hebben ze steeds meer woongebieden van de niet-joden afgenomen, en hun dwongen naar ergens anders te verhuizen. En gedurende de laatste jaren verliezen de Palestijnen steeds meer woongebieden. Zij worden als 2de rang burgers behandeld. Terwijl de bevolking groeit met beide groepen, groeit ook de problemen.

   1.   

    @Rosasolas dat noemt men ook antisemitisme en het enige dat de landen om Israël heen willen is het vernietigen dus ga hier niet lopen mekkeren over Palestijnen die immers een land hebben genaamd Jordanië

   2.   

    Rosa is links-christelijke, dus domme, Palestijnen-lover die niets weet van de geschiedenis van Israel. Logisch, ze leest alleen het vodje Trouw. Terwijl er genoeg feitenmateriaal op internet is te vinden. Lees je eens een beetje in sufkop. Bijvoorbeeld bij historicus Pennings.

    1.   

     Ik zie dat Holland weer met zijn beste been uit het bed is gestapt.

     1.   

      “Ik zie…”

      Jij ziet helemaal niets, jouw ogen zitten vol met trollenstront.

 11.   

  Dan zal van Agt wel akela zijn.

 12.   

  Dit is Nederland en daar schijnt alles te kunnen of te wel hoe diep kan je zinken.

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!