Ongelooflijk: Hamas-sympathisanten organiseren Palestijns terreurkamp voor kinderen in Nederland

Geen categoriesep 13 2018, 21:00
Het opruiende thema - "Jeruzalem is onze hoofdstad" - zegt genoeg over het door Hamas-darlings gesponsorde kamp dat eind oktober in Loon op Zand gehouden zou moeten worden.
Hamas gaat eind oktober in Nederland een week lang kinderen opleiden om straks Jeruzalem - de 'hoofdstad van Palestina' - terug te veroveren op die nare zionisten. Oftewel Israël.
Wat? Klinkt dat een beetje gek. Wellicht. Het zal ongetwijfeld een beetje zwaar zijn aangezet, maar is het ook onterecht? Nee, niet bepaald. Het klinkt te waanzinnig om waar te zijn, maar eind oktober vindt er in Loon op Zand wel degelijk een week durend Palestijns jeugdkamp plaats. De activiteit wordt bewust gepromoot en ondersteund door Hamas-sympathisanten. Het NIW schrijft:

"Het balletje zou zijn gaan rollen nadat Hamas-activist Amin Abou Rashed op Facebook een bericht plaatste met de uitnodiging voor het kamp. Volgens Rashed kunnen kinderen in de leeftijd van 8 tot 13 jaar zich aanmelden voor het kamp met het thema ‘Jeruzalem is onze hoofdstad’.

Volgens de PVV heeft de organisatie achter het kamp, de Palestijnse Gemeenschap in Nederland (PGNL), banden met terreurorganisatie Hamas. Ook noemt de partij Rashed een ‘notoire fondsenwerver’ voor Hamas. Volgens de PVV Brabant is het Palestijnse kamp daarmee ‘feitelijk een politiek-ideologisch indoctrinatie trainingskamp’ en roept op tot een verbod."

Goed gevonden en aangestipt door de PVV, zou je zeggen. Mooi dat het dus ontdekt is, meneer Wilders, we gaan er meteen tegen optreden! Althans, je zou verwachten dat dát de reactie is. Maar niets is minder waar: iedereen - van de eigenaar van de kamplocatie tot en met de burgemeester van Loon op Zand willen allemaal niets van een verbod weten. Ja, terroristische organisaties die een beetje gaan oreren over het terugveroveren van een heilige stad op Israël, dat is natuurlijk wel problematisch. Maar toch niet helemaal, want eerder hebben ze ook dit soort ophitskampen gehouden en toen hebben we ook niets gezien dus zal het ook nu wel goed zijn. Ja toch, niet dan?

"Als ze eerder in Loon op Zand zijn geweest en er is nooit iets voorgevallen, zien we geen reden om nu meteen iets te ondernemen"

Naïevelingen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten