Ongelooflijk: Hamas-sympathisanten organiseren Palestijns terreurkamp voor kinderen in Nederland

Het opruiende thema – “Jeruzalem is onze hoofdstad” – zegt genoeg over het door Hamas-darlings gesponsorde kamp dat eind oktober in Loon op Zand gehouden zou moeten worden.

Hamas gaat eind oktober in Nederland een week lang kinderen opleiden om straks Jeruzalem – de ‘hoofdstad van Palestina’ – terug te veroveren op die nare zionisten. Oftewel Israël.

Wat? Klinkt dat een beetje gek. Wellicht. Het zal ongetwijfeld een beetje zwaar zijn aangezet, maar is het ook onterecht? Nee, niet bepaald. Het klinkt te waanzinnig om waar te zijn, maar eind oktober vindt er in Loon op Zand wel degelijk een week durend Palestijns jeugdkamp plaats. De activiteit wordt bewust gepromoot en ondersteund door Hamas-sympathisanten. Het NIW schrijft:

“Het balletje zou zijn gaan rollen nadat Hamas-activist Amin Abou Rashed op Facebook een bericht plaatste met de uitnodiging voor het kamp. Volgens Rashed kunnen kinderen in de leeftijd van 8 tot 13 jaar zich aanmelden voor het kamp met het thema ‘Jeruzalem is onze hoofdstad’.

Volgens de PVV heeft de organisatie achter het kamp, de Palestijnse Gemeenschap in Nederland (PGNL), banden met terreurorganisatie Hamas. Ook noemt de partij Rashed een ‘notoire fondsenwerver’ voor Hamas. Volgens de PVV Brabant is het Palestijnse kamp daarmee ‘feitelijk een politiek-ideologisch indoctrinatie trainingskamp’ en roept op tot een verbod.”

Goed gevonden en aangestipt door de PVV, zou je zeggen. Mooi dat het dus ontdekt is, meneer Wilders, we gaan er meteen tegen optreden! Althans, je zou verwachten dat dát de reactie is. Maar niets is minder waar: iedereen – van de eigenaar van de kamplocatie tot en met de burgemeester van Loon op Zand willen allemaal niets van een verbod weten. Ja, terroristische organisaties die een beetje gaan oreren over het terugveroveren van een heilige stad op Israël, dat is natuurlijk wel problematisch. Maar toch niet helemaal, want eerder hebben ze ook dit soort ophitskampen gehouden en toen hebben we ook niets gezien dus zal het ook nu wel goed zijn. Ja toch, niet dan?

“Als ze eerder in Loon op Zand zijn geweest en er is nooit iets voorgevallen, zien we geen reden om nu meteen iets te ondernemen”

Naïevelingen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

41 reacties

 1. Tengo Kawana

  Het begrip terrorisme wordt hier dusdanig opgerekt dat het niets meer betekent.

  1. Capo

   Jij bent ook dusdanig opgerekt dat jij niets meer betekent.

   Uiteraard moeten dit soort islamitische wantoestanden in ons land nooit toegang vinden.

   1. DolleDries

    Tengo is gek op kinderkampen wat het doel van zo kamp is maakt hem niet uit

  2. deelszon

   @tengo en hiermee lul je het weer recht, je veroordeelt het natuurlijk niet want wederom laat je zien dat je sympathie koestert

  3. Stanly2000

   Ernst
   Hamas is een algemeen erkende terroristische organisatie, domme jongen!

  4. Roughwood

   De DDS huisantisemiet heeft geen problemen met deze Palestijnse haatzaai- en indoctrinatiekampen voor jongeren. Je kunt maar beter zo vroeg mogelijk beginnen met het misbruiken van je eigen jeugd toch? Hij is ook niet zo van het verbinden, maar meer van het polariseren en erger. Misselijkmakend!

 2. Pecunia

  Het woord terrorisme is niet gevallen, ze worden alleen maar geïndoctrineerd en dat is al erg genoeg.

  Maar wat vind je ervan dat Israël zichzelf verdedigd? (ik vraag het nog maar een keer)

  1. penis aqua di rosa

   Het is al erg genoeg dat Israel zichzelf moet verdedigen en dan nog de schuld krijgen als ze een weerwoord geven.

  2. IJsbrand Koudvuur

   Israël moet zich ‘verdedigen’ omdat (((zij))) het nodig vonden om hun ‘Israël’ midden tussen de islamistische landen en regio’s neer te plumpen.

   1. Pecunia

    @IJsbrand Koudvuur

    In het oude Palestina vormden zich al tijdens de ijzertijd de koninkrijken Israël en Juda.

    Israël was er dus al een tijdje, dus zo vreemd is het niet.

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Isra%C3%ABl

    1. Tengo Kawana

     In Amerika woonden Indianen en in Australië Aboriginals.

     Ik bedoel maar. Het Volkenrecht baseert zich niet op oude religieuze boeken maar op de werkelijkheid.

     1. Pecunia

      Als je goed leest begrijp je dat het niets met een heilig boek te maken heeft, gewoon geschiedenis dus.

     2. Tengo Kawana

      Ja, dat vinden de Indianen, de Aboriginals, de Inca’s en de Rohinya’s ook.

     3. Pecunia

      Neemt niet weg dat Israël als koninkrijk al bekend was, nu ik toch jouw aandacht heb, hoe vind je het dat Israël zichzelf verdedigd?

     4. Tengo Kawana

      Ik wijs op de meerdere resoluties van de VN waarin Israel terecht wordt bekritiseerd door hun oorlogsmisdaden, landroof en onderdrukking van Palestijnen.

     5. Pecunia

      Dat vroeg ik niet, de vraag was hoe jij het vind gezien de Palestijnse acties.

      Tot vanavond weer want keidruk.

     6. penis aqua di rosa

      En niet te vergeten: Nederland.
      Daar woonden Nederlanders ((((doordenker))))
      Zal niet lang meer zijn als ((((zij)))) doorgaan met Sinterklaas spelen.

   2. FLP

    Ijskoud warmvuur…waar moeten de joden dan nu wel heen volgens u? Naar de islamitische gaskamer zeker….6 miljoen niet genoeg?? Of ze kunnen emigreren naar Europa….onee daar zitten de moslims ook al.

    1. IJsbrand Koudvuur

     FLP…

     “…waar moeten de joden dan nu wel heen volgens u?…”

     Madagaskar…
     🙂

     Joden hoeven toch nergens heen? Is de wereld niet van ons allemaal? Joden waren toch zó goed geïntegreerd overal in de wereld?
     🙂

     1. Seneca

      @IJsbrand
      mag ik voorstellen dat u kamp gaat maken op Madagaskar? de wereld is van ons allemaal behalve voor Joden daar zorgen figuren als uzelf, beuk, tengo en die andere losers, Mogherini, Timmermans etc. wel voor.

  3. Tengo Kawana

   Er wordt gesproken van een ‘Palestijns terreurkamp’, Pecunia. Dat is te zot voor woorden.

   1. Pecunia

    Dat had ik over het hoofd gezien, neemt niet weg dat indoctrinatie de opzet is.

 3. sjun

  Het doet denken aan de jarenlange Utoya-taferelen die ene Anders Breivik triggerden tot zijn doorgeschoten voorstelling.

  1. IJsbrand Koudvuur

   Sjun schreef:

   “…Het doet denken aan de jarenlange Utoya-taferelen die ene Anders Breivik triggerden tot zijn doorgeschoten voorstelling…”

   Sjun, jij zou Anders Breivik toch moeten steunen?
   Hij was net als jij en Wilders een groot voorstander de Europese joods(pffrrt 🙂 )/christelijke cultuur?

   1. Tengo Kawana

    Sjun zal het manifest van Breivik zonder twijfel onderschrijven maar meent dat dit type overtuigingen niet, zoals hij dat bij moslims wel veronderstelt, noodzakelijk tot geweld hoeven te leiden.

 4. penis aqua di rosa

  Met instemming van de coalitie?
  Niet te geloven, in wat voor een land leven wij.
  Dit doet mij een beetje denken aan een periode voor WOII, H-jugend.

  1. Adriaan

   @padr, een beetje? Een heleboel, zul je bedoelen. En dat in Nederland. En dan de wegkijkers als de eigenaar van het terrein en de burgermeester. Hier moet ingegrepen worden.

 5. Mar

  En natuurlijk krijgt de eigenaar van de vakantieboerderij prompt haatmails toegestuurd.

  Ja ja, hou de Nederlandse normen en waarden hoog.

  http://www.omroepbrabant.nl/?news/2823761073/Haatmails+voor+eigenaar+vakantieboerderij+na+berichtgeving+over+Palestijns+kinderkamp.aspx

 6. Ni28

  In Nederland mag alles wat door links goedgekeurd is. Zelfs terreur, als het maar een linkse is. Links is zeer democratisch, zo democratisch dat zij democratie ondermijnen.

 7. Ni28

  Mar is een Hamas sympathisant dus.

 8. Ni28

  De linkse trollen zijn verbale terroristen.

 9. Rosasolis

  Dit bericht is nogal overdrijven. Waarom hebben wij niets over een “Palestijnse
  kinderkamp” volgende maand in Loom op Zand gehoord of gelezen? Wat vinden
  de gemeente raad en de bevolking van dit dorp hiervan? In Nederland worden kinderen nooit opgeleid als kind-soldaat. Maar de gemeente zou wat politie, en iemand van AIVD naar dit kamp steuren, om zeker te zijn dat er geen problemen zouden komen.
  Een eventuele haat-prekende gast imam kan gearresteerd worden en onmiddellijk uit ons land gezet worden. En dan kan de kinderen thuis gestuurd worden en de kamp sluiten.

  1. deelszon

   @Rosasolis het fijne hier is dat het aan het licht komt, en dan krijg je publieke verontwaardiging en terecht ook, Nederland heeft haar mondje vol van terroristische clubjes en dit is er 1.

   “Een eventuele haat-prekende gast imam kan gearresteerd worden en onmiddellijk uit ons land gezet worden. En dan kan de kinderen thuis gestuurd worden en de kamp sluiten.”

   Natuurlijk en hoe denkt Rosasolis dat dit overkomt op de kindertjes hè, je moet kindertjes helemaal niet blootstellen aan dit soort idioterie

 10. Birrocudaq

  De UNO heeft in 1948 de staat Israel opgericht en de UNO heeft ook nog de grenzen van dit land getrokken Als ik mij herinner is Rusland toen de eerste geweest om hiermee accoord te gaan

  1. Rosasolis

   Birrocudaq. Het is waar dat de staat Israel in 1948 door de UN opgericht. Maar sinds die tijd, hadden de diverse Israel regeringen geen enkele respect getoond voor hun mede bewoners: de Palistijnen. Sinds 1948 hebben ze steeds meer woongebieden van de niet-joden afgenomen, en hun dwongen naar ergens anders te verhuizen. En gedurende de laatste jaren verliezen de Palestijnen steeds meer woongebieden. Zij worden als 2de rang burgers behandeld. Terwijl de bevolking groeit met beide groepen, groeit ook de problemen.

   1. deelszon

    @Rosasolas dat noemt men ook antisemitisme en het enige dat de landen om Israël heen willen is het vernietigen dus ga hier niet lopen mekkeren over Palestijnen die immers een land hebben genaamd Jordanië

   2. Holland

    Rosa is links-christelijke, dus domme, Palestijnen-lover die niets weet van de geschiedenis van Israel. Logisch, ze leest alleen het vodje Trouw. Terwijl er genoeg feitenmateriaal op internet is te vinden. Lees je eens een beetje in sufkop. Bijvoorbeeld bij historicus Pennings.

    1. Tengo Kawana

     Ik zie dat Holland weer met zijn beste been uit het bed is gestapt.

     1. Capo

      “Ik zie…”

      Jij ziet helemaal niets, jouw ogen zitten vol met trollenstront.

 11. Pjotter

  Dan zal van Agt wel akela zijn.

 12. Gerlos

  Dit is Nederland en daar schijnt alles te kunnen of te wel hoe diep kan je zinken.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.