‘Ver-rechtse’ Zweedse Democraten, tweede partij in de peilingen, zetten 14 politici uit de partij omdat ze lid waren van nazi-organisaties

Goh. Dat is wel heel schokkend.

Hoegenaamd ‘nieuw-rechts’ schept de laatste jaren elke dag op dat er steeds meer ‘nieuw-rechtse’ partijen zijn die furore maken in de Europese politiek. De PVV en FVD in Nederland. AfD in Duitsland. UKIP in Engeland. En de Zweedse Democraten in Zweden.

Nou, misschien dat ze die laatste maar beter van dat lijstje kunnen houden. De partij blijkt namelijk op grote schaal geïnfiltreerd te zijn door nazi’s:

Eén van de mensen die eruit worden gezet is Martin Sihlen. Deze mafketel heeft zich in verschillende Facebook-posts positief uitgesproken over Adolf Hitler. Ja, Hitler. We hebben het hier dus over échte nazi’s.

Een ander lid dat onder vuur gekomen is, is Andreas Olofsson, een voormalige lokale leider van het Nationaal Socialistische Front, NSF. Het zal niemand verbazen dat dit een neo-nazistische organisatie is. Men heeft hem ‘gevraagd’ om de partij te verlaten. Maar daar is hij niet van onder de indruk.

“Ik zie geen enkele reden om de partij vrijwillig te verlaten,” zegt meneer de nazi. “Ik blijf.” Daar voegt hij aan toe dat toen hij zich aanmeldde bij de partij, hij openlijk over zijn verleden als actieve neo-nazi sprak. De partij had daar geen enkel probleem mee. De enige reden dat ze zich er nu tegen verzetten is, lijkt hij te denken, dat de partij nu tweede in de peilingen staat en zijn verleden ‘opeens’ tegen de partij wordt gebruikt.

Triest genoeg is dat natuurlijk precies wat er gebeurd is. De ‘Zweedse Democraten’ vonden het allemaal dikke prima dat nazi’s lid werden. Dat was geen enkel probleem. Alleen nu de partij onder een vergrootglas ligt verandert die houding ‘opeens.’ Want, tja, nu kan dat soort negatieve aandacht zeteltjes kosten. En dat willen de hoge, extreemrechtse ‘dames en heren’ van de ‘Zweedse Democraten’ niet.

Wij van rechts moeten voorzichtig zijn om ons nooit en te nimmer met dit soort volk in te laten.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

52 reacties

 1. P.Sisterons

  Alles beter dan het uitschot wat nu in de regeringen zit en de bevolkingen opzadelen met ongecontroleerde immigratie van middeleeuwers.

  1. Meester Kong

   Hij kwam van Stormfront en ziet brood in DDS..

   1. Original NL

    Ja kong….de beuk gaat erin

 2. DolleDries

  Als er wat Nazi’s nodig zijn om een land islam vrij te maken dan moet dat maar. Het leven in een door de islam beheerst land is veel meer een hel.

  1. swetsnek

   @DolleDries En nou maar wachten wat tengo ,holland en de rest van het gepeupel er van vind

   1. DolleDries

    Totaal niet interessant wat die er van vinden.

    1. Capo

     “Totaal niet interessant wat die er van vinden.”

     +1

   2. DolleDries

    Hij komt met Wikipedia en dat is geloofwaardig.

   3. Holland

    Je bent een meeloper swetsnek. En je bent zelfs te stom om dat te beseffen. Ga in je mand, af!

    1. swetsnek

     o o o o o o je bent me er eentje hoor hahahahaha

    2. swetsnek

     Zelden iemand mee gemaakt met zo’n grote bek .

     1. Original NL

      De grootte van de bek is altijd omgekeerd evenredig met het IQ swets…vergeet dat niet!!!

  2. Holland

   Helemaal met je eens Dolle. Dit is zeker geoorloofd om een westers land islamvrij te maken.

  3. Meester Kong

   Altijd al gedacht, @DD is een nazi sympathisant.

   1. Mart

    Niks nazi simpathie…. als links het bèst vindt slaven te worden van een weldra overheersende religie, en slap rechts doet er niets aan,dan neemt ultra rechts het voortouw op.Van mij mogen ze en stuurt men mij mijn pensioentjes nog op…..eigenbelang dus.Voor de rest zoek het maar zelf uit.Waarschuwen helpt tòch niet.

 3. Ritter

  De media zullen er alles aan doen om de Sweden Democrats te demoniseren.

  Kritiek op de islam en op de massale illegale migratie staat volgens veel media gelijk aan “extreem rechts”.

 4. Tengo Kawana

  De Zweedse ‘democraten’ zijn rechts-extremisten die proberen door de jaren getolereerde nazi’s nu vlak voor de verkiezingen te weren netter voor te doen dan ze zijn.

  Mogelijk is het een noodgreep nu ze in de polls behoorlijk aan het wegzakken zijn.

  Zweden zijn verstandige mensen en zullen hier niet intrappen.

  1. sjun

   De afgelopen dertig jaar is bepaald geen Zweeds verstand gebleken. Maar da kan wordengoedgemaakt door de SociaalDemocraten die hen in het ongeluk gestort hebben politiek weg te vagen en door middel van beleidsverandering bevolkings- en cultuurvervanging aan de bron tegen te gaan. 9 september zal de politieke ommekeer in Zweden plaatsvinden. Niet enkel Zweden maar ook haar buurlanden zien er al naar uit.

  2. Original NL

   Tq
   …Zweden zijn verstandige mensen en zullen hier niet intrappen…
   Idd…ik verwacht (eigenlijk ik hoop) dat uiterst liberaal links de verkiezingen in zweden wint!!….en dat daarna de zweedse grens weer wagenwijd open wordt gezet voor alle imigranten.

 5. Ritter

  Ondertussen blijken de twee slachtoffers van de steekpartij Amerikanen te zijn en is het waarschijnlijk een aanslag.

  https://www.geenstijl.nl/5143666/wat-we-weten-over-de-terreuraanslag-amsterdam/

 6. DolleDries

  Over Nazi’s gesproken/ Linkse houden mes aan de hals van AFD demonstranten

   1. Tengo Kawana

    Wikipedia: “Journalistenwatch (Eigenbezeichnung auch JouWatch) ist ein Internet-Blog, der vorwiegend die Berichterstattung anderer Medien behandelt.[1] Die Website bezeichnet sich als „Portal für Medienkritik und Gegenöffentlichkeit“. Inhaltlich wird sie als islamkritisch und rechtspopulistisch angesehen.”

    Een extreemrechts en islamofoob blog dus.

    1. Holland

     Nee lulhannes, er staat: ‘inhoudelijk wordt het als islamkritisch en rechtspopulistisch gezien’. Dat is alleen in jouw optiek ‘extreemrechts en islamofoob’.

     Los daarvan: kan een rechts blog niet de waarheid schrijven? Is dat voorbehouden aan extreemlinkse journalisten?

     1. Tengo Kawana

      Zeker, Holland, rechtse media kunnen naar waarheid rapporteren maar dit blog is volstrekt onbetrouwbaar.

      https://wize.life/themen/kultur/48943/unserioese-quellen—pruefe-bevor-du-alles-glaubst

    2. sjun

     Het zou je geloofwaardigheid ten goede komen als je er eens wat andere termen bijleerde dan *islamofoob* en *extreem rechts*
     http://islamofobie.nl

 7. DolleDries

  Linkse SA tropen zijn zich aan bewapenen met stenen.

  https://www.bild.de/

 8. fusilier

  Was beter dat deze slachtoffers gewapend geweest waren in Amsterdam, dan je af laten slachten door zon laffe islam terrorist.

  1. Tengo Kawana

   Welja, als iedereen in Amsterdam met vuurwapens gaat rondlopen wordt het daar een stuk veiliger.

   1. Holland

    In ieder geval kan moordend islamitisch tuig dan eerder afgeknald worden. En dat is winst.

 9. Duke

  Hier kun je corrupt zijn of liegen en verlies je slechts je VVD-zetel of baan als VVD minister, maar zonder probleem lid blijven van de VVD. Al die zogenaamde ‘extreem’rechtse partijen maken wel schoon schip en sturen dat soort types wel weg.

  1. Meester Kong

   Haha je werkt koeienstront weg en krijgt er mestgier voor terug.
   Mestgier stinkt 2x erger 🙂 🙂 🙂

 10. DolleDries

  Voordat de Iraakse migrant Yousif Ibrahim Abdullah in Chemnitz de Duitser Daniel Hillig met 25 messteken kon vermoorden, was hij volgens Bild am Sonntag wekenlang in Nederland ondergedoken. Zijn asielaanvraag was namelijk al meerdere keren afgewezen, maar de autoriteiten maken bepaald geen haast met het uitzetten van uitgeprocedeerde migranten – met opnieuw een dode Duitser als gevolg.

  Abdullah vroeg in 2015 asiel aan in Duitsland, maar het immigratiebureau (BAMF) kwam erachter dat hij dat al eerder in Bulgarije had gedaan. Zijn aanvraag werd met het oog op het Dublin akkoord afgewezen. Dat gold ook voor zijn hoger beroep bij de rechtbank in Chemnitz in 2016. Die bepaalde dat hij moest worden uitgezet.
  Daar had de Irakees geen zin in, waarna hij naar Nederland vluchtte, om ook hier een asielaanvraag te doen. In december 2016 keerde hij naar Duitsland terug voor een hoorzitting met de BAMF. In maart en opnieuw in november 2017 kwam het bureau erachter dat zijn papieren waren vervalst, en wees zijn aanvraag in augustus van dit jaar daarom opnieuw af. Desondanks liep hij eind vorige maand nog vrij rond in Chemnitz.
  Dat de Duitse bondskanselier Angela Merkel met het op eigen houtje openzetten van de grenzen massa’s criminelen en terroristen Europa binnenhaalde, bleek gisteren andermaal toen een in Duitsland toegelaten Afghaanse migrant op Amsterdam CS twee Amerikaanse toeristen neerstak. Die raakten daarbij zwaargewond. De Afghaan werd door de politie neergeschoten, en ligt eveneens in het ziekenhuis. Inmiddels wordt zowaar een ‘terroristisch motief’ niet uitgesloten.
  Afgelopen donderdag riep de Afghaanse Taliban op tot aanslagen op Nederlandse soldaten vanwege de Mohammed-cartoonwedstrijd die PVV-leider Geert Wilders had georganiseerd. Omdat onschuldige mensen hierdoor getroffen zouden kunnen worden, blies Wilders de wedstrijd af: ‘Mijn punt is toch weer duidelijk gemaakt: de islam is een gewelddadige en intolerante religie.’ Aldus Geert Wilders.

  1. Meester Kong

   @DD je bent ziek.

   1. sonar

    Volgens jouw reacties lijdt jij aan apen ziekte ,er komt geen normaal realistisch woord uit alleen puur apengekrijs.

  2. Mariposa78

   Goh voor het eerst eens een bericht wat Chemnitz aangaat.

   In Duitsland heerst nog steeds de politiek-correcte leer dat de regering en andere overheidsinstanties het per definitie bij het goede eind hebben en hoogstens af en toe wat schoonheidsfoutjes achterlaten. De “minderheid” die het niet met die zichtwijze eens is, wordt nog steeds gemarginaliseerd als “rechts”, wat blijkbaar als een onomwonden belediging dient te worden opgevat.

   De mainstream media ventileren het overheidsbeleid overeenkomstig. Dat blijkt nu ook weer in de nasleep van de recente gebeurtenissen in Chemnitz: uiteraard bestaat het probleem dat naar voren wordt geschoven hoofdzakelijk uit de “rechtse bedreiging”. De demonstranten die na de steekpartij de straat op gingen worden simpelweg als neonazi’s afgeschilderd, die elk fatsoenlijk mensch dient af te wijzen.
   Daarentegen zijn de linkse tegendemonstranten goedwillende brave burgers die uiteraard de moral high ground bezetten en volkomen terecht tegen die, volgens de mainstream media en de politiek, rechtse bedreiging een geciviliseerde vuist maken.

   Natuurlijk wordt dit allemaal maar al te graag als knuppel gebruikt om weer eens op de AfD te kunnen meppen. Die partij ligt in de recente polls in de voormalige DDR-deelstaten al zo rond de 25%. De gevestigde partijen doen terecht in hun broek, en hun massa-media-contacten laten uit alle kanonslopen naar rechts schieten.

   Men zou, als men werkelijk geïnteresseerd was in de achtergronden van de AfD-leiding, eens het boek van Björn Höcke moeten lezen (zoals ik dat onlangs heb gedaan): “Nie zweimal in den selben Fluss”. Zouden de politiek-correcte beleidsmakers en invloedrijke journalisten zich werkelijk informeren, zou men zich voor de onmogelijke taak gesteld zien om aan de eigen positie vast te blijven houden, en tegelijk toe te moeten geven dat de politieke tegenstander veel genuanceerder en nuchterder denkt dan de staats-propaganda beweert. Dan zou men niet langer kunnen tegenspreken dat de “rechtse bedreiging” in werkelijkheid een kunstmatig opgetuigd schrikbeeld van de linksdraaiende leidende kaste is.
   Nee, geen optie. Daarom houdt men hardnekkig vast aan de feitenverdraaiing en de dagelijkse portie propaganda, die, zou ook maar een deel daarvan door de “rechtse” tegenstander op een zelfde wijze worden toegepast, meteen als “Volksverhetzung” zou worden aangevallen.

   Laat een individu zich iets te publiekelijk uit over zijn ontevredenheid over het vluchtelingen- en asielbeleid, dan krijgt hij meteen het odium van “Volksverhetzung” opgedrukt. Roepen de beleidsmakers en de PC-media echter op tot een “vuist tegen de rechtse dreiging”, en impliceren daarbij tevens dat het vooral Oostduitsers zijn die zich zo opstellen, dan mag je dat uiteraard niet overeenkomstig zien, ook al zijn dit veel krachtigere uitingen van werkelijke “Volksverhetzung”. Wanneer de overheid en de gelijkgeschakelde media zo iets zeggen, is het uiteraard in orde en behoor je er verder niets negatiefs achter te zoeken.

   De overheid en de media staan “neutraal” tegenover maatschappelijke kwesties, zoals ze zelf niet moe worden te beweren?

   1. Original NL

    Mooi stukje marie!….en helaas is dit in heel europa het geval!

 11. fusilier

  Ben benieuwd wat tengo kawana daarvan vind ,als hij bij de volgende aanslag ook erbij is,als zon klootviool zijn mes tussen zijn ribben zet.

 12. Meester Kong

  Het is te gek voor woorden dat veel reaguurders zich aangetrokken voelen tot extreem rechts.
  Over niet al te lange tijd zal DDS uitgroeien tot Stormfront 2.0.
  De haat zit zo diep dat ze de moslims het liefst willen vernietigen.
  De geschiedenis gaat zich herhalen.

  @Capo roep je krijgers tot orde….

  1. swetsnek

   Geloof dat jij het gevoel hebt dat je gaat verliezen ?? klopt dat ??

   1. Meester Kong

    Heb ingezet op Heerenveen,doe je niet als je denkt dat de ploeg gaat verliezen…

  2. Original NL

   Als de islam de hel had binnengevallen had ik een goed woordje voor de duivel gedaan..capice!?

 13. DolleDries

  De 37-jarige migrant, die oorspronkelijk uit Bangladesh komt, werd in hechtenis genomen nadat hij ervan werd beschuldigd de Deense vrouw afgelopen zondag te hebben verkracht in een badplaats in de Oost-Italiaanse stad Rimini, bericht Il Messaggero.
  Het is niet de eerste verkrachting van de straatverkoper, die rozen verkoopt, hij is al eerder gevonnist voor geweldige seksuele aanvallen, met rechercheurs die zeggen dat hij staat geregistreerd voor drie andere verkrachtingen, met inbegrip van kinderverkrachting.
  Zondagavond laat zou de Deense vrouw bij haar partner zijn geweest en alleen zijn weggegaan nadat ze met hem in een soort geschil was geraakt. Rond 05:30 werd zij benaderd door de Bangladees, die volgens de politie de vrouw verschillende seksuele complimenten had gegeven voordat hij haar aanviel.
  De Deense vrouw schreeuwde toen ze werd aangevallen, wat ertoe leidde dat de migrant de plek ontvluchtte, maar niet voordat hij werd gezien door een klant van een bar in de buurt die de politie hielp bij het identificeren van de man, wat leidde tot zijn arrestatie.
  Het incident in Rimini volgt op verschillende andere gevallen van verkrachtingen door migranten in Rimini en elders in Italië. Vorig jaar heeft een groep Noord-Afrikaanse migranten een elfjarig meisje op klaarlichte dag verkracht in een trein in Milaan.
  Eerder dit jaar was er weer een geval waarbij een paar Pakistaanse migranten een jonge Italiaanse jongen in een steeg bij een treinstation in Brindisi sleurde en verkrachtte.
  De afgelopen jaren is de migratiecriminaliteit in Italië dramatisch toegenomen, uit een recent rapport van het ministerie van Binnenlandse Zaken is gebleken dat bijna een op de drie verdachten van misdrijven een migratie-achtergrond heeft. Sinds vorig jaar is het aantal verdachten van seksaanvallen door immigranten met 5,7 procent gestegen.

  1. Meester Kong

   @DD denkt dat zijn mede reguurders randdebielen zijn die niet zelf kunnen googlen.
   Hij heeft er een dagtaak aan.

 14. loodklopper

  De NSDAP was een linkse partij. Nazi,s zijn dus linkse mensen ergens tussen socialisten en communisten in. De naam van de partij zegt dus al genoeg. Een nazi is dus extreem links een facist is dus exstreem rechts.

  1. Frits Jansen

   Politicologen leerden mij het “hoefijzermodel” van de politiek: extreem links en rechts raken elkaar.

 15. loodklopper

  De islam mag van mij wel verdwijnen uit Europa.

  1. Frits Jansen

   En de Europese islam? Denk aan Bosnië, Albanië en Tatarstan.

   1. Rechtsaf

    @Frits jij als warme pleitbezorger van de islam zal er natuurlijk alles aan doen om te bagatelliseren.
    Als antisemitische islammongool vindt je het natuurlijk prachtig om naargeestige zuigende Tengo opmerkingetjes te plaatsen.
    Je zal er alles aan doen om als zogenaamde Nederlander een zeer progressief, actieve en agressieve houding aan te nemen jegens elke andere Nederlander die de satanische ideologie islam verafschuwen…

 16. DolleDries

  Gezien de aanslagen, verkrachtingen, moorden door de islam instromers de laatste weken ga ik er van uit dat de tocht van Pechtholt morgen een stille tocht wordt.

 17. Frits Jansen

  Dat is altijd het einde van een politieke beweging.
  Gelukkig.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.