Video! Britse verkeersbegeleider wordt in elkaar getrapt door ‘Britse’ jeugd

‘Robby Tominson #IAmTommy’, een Twitter-parodienaam afgeleid van Brits anti-immigratie icoon Tommy Robinson, plaatste twee video’s op Twitter waar te zien is hoe een verkeersbegeleider keihard in elkaar wordt getrapt door een stel buitenlanders.

Het zou gefilmd zijn in een arme buitenwijk van Birmingham genaamd Alum Rock. Aanleiding voor de vechtpartij wordt niet duidelijk in de video’s maar wel valt te zien hoe het een volstrekt eenzijdig gevecht is. Volstrekt schaamteloos en op klaarlichte dag besluiten een aantal kansparels hun frustraties te uiten richting de arme verkeersbegeleider. Op het eerste filmpje lijkt het er nog op dat de man niet helemaal beseft dat hij wordt aangevallen en reageert hij nog alsof hij wordt getreiterd. Al vrij snel daarna vallen de eerste klappen. Op het tweede filmpje verdwijnt iedere twijfel over de intentie van de groep en blijkt Birmingham een groep kopschoppers rijker.

Hoe de man er aan toe is is nog niet duidelijk. Mogelijk bereikt het het nieuws maar in Engeland is men er bang voor. Ook daar heerst een wat terughoudende media wanneer het migranten of allochtonen betreft. De angst is dat men meent dat zulk nieuws natuurlijk weer bijdraagt aan polarisering van de samenleving. Je kunt de reacties nu al wel voorspellen natuurlijk: ‘Dit is maar een extreem klein percentage van de desbetreffende groep waardoor we moeten oppassen om hun gedrag niet te generaliseren naar hele bevolkingsgroepen.’ Er van uitgaande dat de Britse media het nieuws überhaupt melden.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

86 reacties

 1. B. Pascal

  Welkom in decadent Europa. Ziet uw ondergang in aanstaande. Enkel de wijze man ziet het. Het overige “moet kunnen volk” ziet niets!

 2. Ries

  Slechts zelden bereiken ons goede berichten over importbarbaren. Ze treden ook altijd op in groepen. Iets lafhartigers kun je echt niet bedenken. Deze gasten kennen geen eergevoel. Zielige eerloze simpelen!

 3. Elu Thingol

  Europe is like a war zone & getting worse by the day, our streets are lawless, there’s no fear, we’ve lost control and most people don’t even know

  Spreek voor uw eigen land. In Nederland is dit volstrekt niet het geval en ik vermoed dat Groot-Brittannië ook geen “oorlogszone” is met een “wetteloosheid”, waar geen “controle” over is. En als dat wel zo zou zijn, zou elke Brit ervan af weten.

  Waarom wordt Twitter vervuild met zulke hyperbolen?

  1. Adriaan

   @Thingol, ‘In Nederland is dit volstrekt niet het geval’. Hoe naïef kun je zijn.

   1. Capo

    “Hoe naïef kun je zijn.”

    Je hebt het tegen een zuigtrol, een vriendje van pisvlekje, een smeltend sneeuwvlokje.

    1. Elu Thingol

     Rot op.

     1. fockingworst

      De enige die moet oprotten is w. I. M h. Ut. T. E. N en dat is elu thingol tengo kawana dat is frits etc. U vervult al jaren ons blog.

     2. Ad Infinitum

      De site is gekaapt door de fockingworst. “ons blog” Het vrije woord bestaat niet meer… Wout, als u daar maar rekening mee houdt !

    2. Adriaan

     @Capo, je hebt het gehoord. Rot op. Vriendelijker kan hij het niet zeggen. Het ga je goed Capo, want je durft natuurlijk niet de orders van Guus te ondermijnen. Guus’ wil is wet.

     1. Capo

      @Adriaan: Gustaafff is morgen weer een dagje stil. Was het maar iedere dag zondag… Sneue sneeuwvlokjes neemt men doorgaans niet serieus, vooral niet als ze smelten.

  2. Stanly2000

   Guus ik begin nu toch ook te twijfelen aan je gezond verstand. Lees eens wat anders als het kerkenblaadje.
   Dit advies komt uit het nu nog vredige Hongarije.

   1. Elu Thingol

    Als u uit Hongarije zou overkomen naar Nederland zou u kunnen zien dat de term “war zone” oneindig ver is verwijderd van de werkelijkheid.

    1. Holland

     Vorige week nog werd in war zone Amsterdam een vrouw in elkaar geslagen omdat ze op de stoep fietste en een omstander de kaak op drie plaatsen gebroken omdat ze filmde. Vergelijkbaar met Birmingham.

    2. Stanly2000

     Rustig maar Guus. Ik ben maar op vakantie en geniet met volle teugen van het ontbreken van de hordes kansenparels.

     1. Elu Thingol

      Stanly, in dat geval wens ik u nog een prettig verblijf in Hongarije toe.

  3. deelszon

   @Elu blijkbaar vindt je het normaal wat hier gebeurd en bagatelliseer je boel zodat je de kanspareltjes uit de wind kunt houden..ok dat is je goedrecht maar de realiteit gebiedt te zeggen dat de bewijzen zich opstapelen tegen dit soort kanspareltjes..

   1. Seneca

    Het tuig dat dit forum onderschijt, kan alleen maar de werkelijkheid ontkennen en negeren. zij allen zijn vreters uit de staatsruif en kunnen niets anders.

  4. Holland

   Piepend gaat Elu ten onder. Hij weet dat hij ongelijk heeft, maar toegeven zal hij nooit. Met het schuim om zijn scheve bekkie vraagt hij zich af waarom Twitter ‘vervuild’ wordt met filmpjes die overduidelijk de realiteit en waarheid laten zien.

   1. Capo

    De beelden gaan zijn roze islambril voorbij.

   2. Elu Thingol

    Ik heb nooit het schuim op mijn mond als ik gelijk heb, Holland, u heeft het nu wellicht wel omdat ik gelijk heb.

    1. Capo

     Zegt het smeltend sneeuwvlokje, de 24/7 deurbelbutler van Willem Tengo.

   3. fockingworst

    @holland dit is een professionele trol misschien vermaakt hij zich hier en daar door de reacties, maar voor hem is het werk.
    Dus fantaseert u maar beter(voor u) niet dat hij schuimbekkend of trillend of met welke emotie dan ook achter zijn toetsenbordje zit met meerdere nicks, schermen en vpn verbindingen.

  5. swetsnek

   De drol hier blijft ontkennen ook al zou hij er met de neus bovenop staan.
   Gelukkig is het bijna zondag dan mag het koorknaapje weer opdraven .
   Maak je niet druk zuigvlek de wapens worden toch wel opgepakt.

   1. Capo

    @Swetsnek: Let op het woordje maar.

    Dit gebruikt de trol altijd om zijn draai aan de reactie te geven. Sommige doen er zelfs een setje accent aigu’s bij!

  6. IJsbrand Koudvuur

   Elu Thingol schreef:

   “…In Nederland is dit volstrekt niet het geval en ik vermoed dat Groot-Brittannië ook geen “oorlogszone” is met een “wetteloosheid”, waar geen “controle” over is…”

   Dat klopt wel wat je zegt. Máár.. in de grotere steden zoals bijvoorbeeld Birmingham(die overigens niet meer uit Britten bestaat, maar uit Paki’s, Hindi, Polen en Litouwers) is er sprake van een bepaalde wetteloosheid. Ik kom er nog wel eens, en weet waar ik over spreek. De politie negeert veel oproepen en treedt alleen op in uiterste gevallen..

   Dat men van een ‘warzone’ spreekt, is logisch naarmate de stad valt onder werkeloosheid, criminaliteit en een zwaar uit de hand gelopen migratiebeleid. Hoe het er in de grotere Britse steden, en dit geld voor alle grote Europese steden, aan toe gaat, is in géén geval te vergelijken in Nederland, waar het altijd relatief netjes is. Ja, zelfs de Schilderswijk en de Bijlmer zijn modelwijken vergeleken met andere Europese steden/wijken.

   1. Elu Thingol

    @ IJsbrand Koudvuur

    De twitteraar noemt niet specifiek Groot-Brittannië, maar Europa. Ik zou zeggen: spreek dan voor het eigen land, want anders slaat het nergens op.

    1. IJsbrand Koudvuur

     Dat ben ik met je eens, Elu.

    2. Holland

     Guus, er zijn met 35 miljoen moslims in Europa inmiddels al vele HONDERDEN no-go areas waar de politie zich niet meer vertoond en volledige, gesloten parallelsamenlevingen bestaan. Had jij dit 30 jaar geleden voor mogelijk gehouden?

     1. Holland

      Vertoond = vertoont

     2. Floris

      Geen antwoord van butler Guus.

     3. Elu Thingol

      Ik ken butler Guus niet, maar als ik een butler zie met de naam Guus zal ik hem naar het antwoord informeren. 🙂

     4. Floris

      Beftekkel Guus ken je zeker ook niet?

     5. Elu Thingol

      Nope. 🙁

     6. Floris

      En nog steeds heeft wegkijker Guus geen antwoord op de vraag gegeven.

      Veel realiteitszin heeft hij niet maar dat hij aalglad is zal ik hem niet ontzeggen.

     7. Tengo Kawana

      Floris is weer aan het trollen geslagen.

      Beetje zielig.

     8. Floris

      Elu wordt aangesproken en zijn alter ego Tengo doet de deur open.

      Beetje zielig.

     9. Elu Thingol

      Jan Kelderman was volgens Floris ook een alter ego van Tengo. 😛

     10. Floris

      Heb je daar een citaat van Beftekkeltje?

     11. Elu Thingol


      W I M is alweer terug om wraak te nemen op Capo

      Floris, je bent echt abuis: ik ben Tengo absoluut NIET. 

      http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/08/fractievoorzitter-pvv-emmen-blijkt-uithangbord-voor-nazi-propaganda-van-stormfront/

      Beetje zielig weer dat geknoei met aliassen en alter ego’s.

     12. Floris

      Goedzo Guus. Dat was inderdaad m’n eerste indruk.

      Dezelfde avond (of een dag later) heb ik dat herzien en een geanimeerde discussie met Kelderman (naar later bleek een alias van Holland) gevoerd.

      Het vervelende van al die multinickerij, waarmee Willem hier is begonnen, is dat je nooit zeker weet met wie je van doen hebt.

     13. Elu Thingol

      Zo ben ik ook Tengo niet en hij is niet mij.

     14. Capo

      Wel een smeltend sneeuwvlokje en een deurbelbutler.

  7. Top

   Kan het nog dommer? Ja hoor, lees ons Guusje maar. Nu weet ik zeker, dat je onder een steen leeft en er al jaren niet onder vandaan bent geweest. Is er een forumganger alhier, die Guusje een keer mee kan nemen, naar de straten, wijken, steden, die volgens Guusje in Nederland niet bestaan? Het zou louterend kunnen werken.

   1. Floris

    Guusje leest een “kwaliteitskrant” en die berichten niet over dit soort dingen. Dat zou immers de autochtone bevolking maar op het idee kunnen brengen dat er iets heel erg fout aan het gaan is.

  8. lanex

   Heel eenvoudig kun je te weten komen hoe het echt zit. Lees diverse Engelse kranten, je zult te weten komen dat het vele malen erger is dan dit “incident”, het komt daar dagelijks tientallen keren voor. Er is geen woord van gelogen, de politie is zo politiek correct, dus de angst en lafheid houdt ze tegen om hier iets aan te doen.

 4. Adriaan

  Hier geldt maar één straf. Eenzame opsluiting voor de rest van hun leven. Barbaars of niet. Dit tuig mag geen derde kans krijgen.

 5. Stanly2000

  Zou Orbán dan toch gelijk hebben?

  1. Adriaan

   Absoluut. Had heel Europa maar een Orbán.

  2. deelszon

   @Stanley tuurlijk heeft hij gelijk, maar de EU is zo verschrikkelijk politiek correct die gasten hebben geen idee vanaf hun plúúúúúúúche..

   1. Capo

    En binnen de EU lijken ze de islam een handje te willen helpen.

  3. sjun

   De vraag stellen is deze beantwoorden. Niet voor niets werd zijn politieke mandaat al twee keer door het volk bekrachtigd.

 6. Benny

  Ze kunnen dit doen, en doen dit omdat de straffen ook in Engeland zeer laag zijn. omdat het hier om allochtonen gaat,staan de linkse advocaten alweer in de rij om deze smeerlappen bij te staan. En de politiek zal dit uiteraard gaan bagatelliseren…want slechte jeugd, geen kansen en bla bla bla….. Dikke straffen opleggen en als er hier illegalen tussen zouden zitten gelijk uitzetten. Geen discussie mogelijk

 7. Capo

  Het is belangrijk dat je leert voordat je importeert.

 8. Ben Zine

  Wat zijn die chirurgen, apothekers en raketgeleerden toch een verrijking voor onze samenleving. Ze zijn ook zo innerlijk beschaafd, communicatief vaardig, vriendelijk en voorkomend. Echt een aanwinst, we kunnen Merkel niet dankbaar genoeg zijn. Laten we gewoon alle mensen uit het Midden-Oosten hier naartoe halen, hoe meer multiculturaliteit, hoe beter !

 9. fenderbender

  Prima toch??
  Promofilmpje voor de islam.
  Verneder de ggristenhonden,
  Misbruik hun varkensvrouwen.

  Niet zoveel mis mee, toch??

 10. Marija

  g.od.ver.dego.dver.
  Wanneer wordt dat gore uig eens goed aangepakt, tegen iemands hoofd trappen, wat minderwaardig ben je dan.

  1. Marija

   TUIG

   1. IJsbrand Koudvuur

    Marija,
    Zoals ik al eerder schreef, welkom in de echte wereld!
    🙂

    1. Marija

     zoals ik al eerder schreef: mijn echte wereld wil er niet zó uitzien.
     De echte wereld wordt op deze site ruimschoots getoond, dus ik weet het wel hoor.

     1. IJsbrand Koudvuur

      Marija,

      “…De echte wereld wordt op deze site ruimschoots getoond, …”

      Haha… soms wel maar vaak ook niet… 😉

     2. Marija

      @IJK, u mag het laatste woord hebben.

   2. Seneca

    @marija
    100% mee eens. maar kijk eens naar het tuig dat dit forum bevuilt, het tuig dat in de rechtbank hun brood bij elkaar lullen,het tuig dat in de 2e kamer zit en het tuig dat zich geroepen voelt met hun regeringsbevoegdheid, dit land en haar inwoners letterlijk naar de kloten te helpen.

    1. deelszon

     @Seneca en dit tuig wordt in stand gehouden door de domme kiezer die structureel het partijkartel in leven houdt..

    2. Marija

     @Seneca, echt ik ben het gloeiend met u eens.

  2. deelszon

   @Marije je laat met je vloeken inderdaad de realiteit zien in onze maatschappij..

   1. Marija

    @deelszon, kunt u zich indenken hoe getergd en zonder hoop op verbetering ik mij voel. Ik vloek zelden.

 11. Pescador

  Die mensen moeten geholpen en gesteund worden waarom laten we er niet nog een paar bussen vol van komen? Wir schaffen das )-:

 12. Floris

  Voor de wereldvreemde trollen een sfeerbeeld vanuit het provinciestadje Gouda van tien (!) jaar geleden:

  “Marokkaanse jongeren hebben bij mij, als ervaringsdeskundige, weinig krediet meer. Ooit kocht ik een aardig grachtenpandje in Gouda, dicht bij de redactie. Volgens de makelaar was het niet goedkoop, maar dat kwam doordat ik op een A-locatie ging wonen. Dat verkooppraatje stak hij ’s morgens rond koffietijd af langs een zonovergoten gracht. Toen ’s nachts de koffieshops sloten, zag de wereld rondom mijn huis er heel anders uit. Tien procent van de Goudse bevolking is Marokkaans, maar het grootste deel van de criminaliteit in de stad komt op naam van die tien procent. Als binnenstadbewoner ben ik geïntimideerd, geprovoceerd en bedreigd. Mijn autoramen werden regelmatig ingeslagen en op de trap naar mijn voordeur speelde zich van alles af. Ik heb jeugdige Marokkanen spuitend, drinkend, poepend, piesend, neukend en de buit van autokraken verdelend aangetroffen.”

  https://www.vi.nl/nieuws/discriminatie-als-drogreden-voor-terreur

  1. Tengo Kawana

   Floris woont al 30 jaar in het buitenland.

   1. Holland

    Dat is een keihard argument Willem!

    Dat ontkracht het verhaal van Floris natuurlijk helemaal

    Gelukkig maar dat jij zo inhoudelijk en steekhoudend kunt discusieren.

    Leve Tengo Hütten, de koning van het debat.

    1. Floris

     Willem denkt dat in België geen internet is, geen Nederlandse TV, geen Nederlandse kranten verkrijgbaar zijn en dat de in België woonachtige Nederlanders nooit in Nederland komen.

     Maar verder is Willem goed bij de tijd, hoor. Hij is erg belezen, erudiet en zeer intelligent.

    2. Tengo Kawana

     Holland woont al jaren in Duitsland.

     1. Capo

      En Tengo woont aan de Laan van Poten…

     2. Floris

      “Holland woont al jaren in Duitsland.”
      ———————————————–
      Willem denkt nog steeds dat hij daarmee een punt heeft.

      Dom, dommer, Willem.

  2. HEM

   Geboren in Gouda kan ik alleen maar zeggen dat er geen woord van het verhaal van de heer Derksen (de bewoner van dit grachtenpandje aan de Turfmarkt) gelogen of verzonnen is.

   Gouda heeft jaren te lijden gehad onder PvdA burgemeesters die de stad volledig naar de verdommenis hebben geholpen. Zelfs het wonderschone stadhuis, het mooiste van Nederland, hebben zij uiteindelijk verpatst.

   1. Floris

    Gouda is maar een voorbeeld. Er zijn duizenden Gouda’s in Europa.

    En dat zijn dan nog maar provinciestadjes. In de grote steden is het nog veel erger.

    Lieden die dit soort misstanden bagatelliseren en wegkijken zijn PER DEFINITIE geen knip voor hun neus waard.

    Ze zitten in Den Haag, in Straatsburg, in Brussel en ook op dit blog.

    Hun namen zijn bekend alleen hier zijn ze anoniem.

    1. Tengo Kawana

     Floris is erg geïnteresseerd in de privé-identiteit van de opponenten die hem op blogs als deze tegenspreken. Hij heeft daar al honderden stalkingberichten aan gewijd. Zijn eigen identiteit houdt hij uiteraard angstvallig geheim.

     Waarom hij zich daarmee bezig houdt laat zich raden.

     1. Capo

      “Zijn eigen identiteit houdt hij uiteraard angstvallig geheim.”

      Je geeft ‘m weer weg Willem, nu jij nog!

 13. sjun

  Bewapening en training van zulke ambtenaren lijkt in de rede te liggen om het verkeer niet in het honderd te laten lope..

 14. HEM

  Een Amerikaanse politieagent trek eerst een pistool en gaat dan praten.
  Het wordt tijd dat onze ordehandhavers dit, gesteund door hun meerderen en de rechterlijke macht, ook gaan doen,

  Het is echter de rechterlijke macht die dit frustreert.
  En dat komt omdat zij, ja juist zij, zo corrupt zijn als de hel.

 15. toetssteen

  Triest. Ik hoop dat de man niet ernstig gewond is.

 16. Paul

  ‘Dit is maar een extreem klein percentage van de desbetreffende groep waardoor we moeten oppassen om hun gedrag niet te generaliseren naar hele bevolkingsgroepen.’
  ___

  We mogen niet generaliseren als het zulke ‘incidenten’ betreft.
  Echter, …als er ‘succesvolle’ verrijker naar voren geschoven wordt, in de media, worden we geacht juist wel te generaliseren……

  1. Tengo Kawana

   Nee hoor, ook in dat geval moet je ook niet generaliseren.

 17. Frits Jansen

  Dat worden onze latere topmanagers: leiders die niet willen worden tegengesproken.

 18. Arie B

  Ies koeltuur. Niet discrimineer jij!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.