Video! Trump laat VN lachen met uitspraak waar hij beweert dat zijn regering meer heeft gedaan dan alle voorgaande Amerikaanse regeringen

Inmiddels is één ding wel zeker, met Trump wordt het nooit saai. Je bent haast verzekerd van een domme dan wel overdreven uitspraak. Soms weet hij echter, wellicht onbedoeld, de zaal naar z’n hand te zetten met een flinke lach.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=-z4y8OJxlK8

De Amerikaanse president Donald Trump zat weer eens flink te pochen, dit keer bij de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties in New York. Trump beweerde namelijk dat zijn regering meer voor elkaar heeft gekregen in twee jaar tijd dan bijna alle andere Amerikaanse regeringen voor hem. Gezien de geschiedenis van de Verenigde Staten is dat natuurlijk nogal een behoorlijke uitspraak en die werkt dan ook op de lachspieren van menig wereldleider!

Trump is gelukkig ook de beroerdste niet en kan er wel in meegaan. Hij wacht nog even op applaus, beseft dat dit niet komt en gaat verder: ‘niet de reactie die ik verwacht had maar dat is niet erg’ waarop heel de zaal lacht en klapt. Dat kleine momentje menselijkheid is natuurlijk maar voor korte duur maar maakt toch heel de sfeer bij de VN ineens ontzettend dragelijk en aan te relateren.

De rest van de speech is vooral weer meer van de oude Trump, veel vingers wijzen, pochen en in soundbytes z’n eigen positie vertolken. Voor zowel de ongeïnteresseerde als geïnteresseerden in de politiek dus niet een heel interessante bijeenkomst, maar ja, dat is de VN bijna nooit.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

82 reacties

 1. DolleDries

  Soms komt de waarheid hard aan en dan gaan mensen lachen. Sterke toespraak van Trump geen geslijm bam zo is het.
  Ik begrijp die lachers wel geen Nobel prijs geen zeven oorlogen en miljoen doden ja dan heb je niets bereikt.

 2. Tengo Kawana

  Hij werd glashard uitgelachen omdat weinig wereldleiders hem nog serieus nemen.

  Echt grappig is het niet. De V.S. raken in rap tempo volledig geïsoleerd en daarmee raakt de leiderspositie van de V.S. ook snel uit beeld.

  Bij de EU en in China en Rusland wordt de balans opgemaakt.

  1. Capo

   Zeven dagen per week, 13 uur per dag trollenshit uitspugen over DDS. Pisvlek!

   1. Dubbele Komma

    Laat hem toch lullen met zn meelijwekkende psysche aandoening capo.

    Zn kip-zonder-kop reactie slaat weer helemaal nergens op. Alleen maar lachwekkend.

    Een complete debieĺ is het,voordat hij klaar is met typen is hij alweer ingehaald door de waarheid.

    Laat die Mongool toch… 😀

    Hilarische zieke geest is het…

    MUHAHAHAHA.

    😀 😀 😀

  2. deelszon

   Dat liegt Tengo, Tengo heeft immers feitelijk geen bewijs en zuigt het uit zijn trollenduimpje..

  3. hans-e-pans

   Er zal een tijd komen waarop, …………

   Ook al mag de persoon Tengo Kawana dat nog mee maken. deze persoon is zo dom dat het niet begrepen zal worden.

   Om deze persoon altijd maar pisvlek te noemen gaat mij iets te ver, maar luieruitslag moet toch wel kunnen zonder te overdrijven.

 3. Two Ravens Black Kettle

  Een held die knokt tegen de Deep State Swamp, de Fake News Media, Identity Politics en de warmongers van beide partijen en opkomt voor het Amerikaanse volk !
  Wat een verademing.

  1. Paaldanseres

   Spijker, kop, raak… een echte verademing t.o.v. de linkse proleten. De zogenaamde elite.

 4. Elu Thingol

  Hoogmoed komt voor de val.

  1. Dubbele Komma

   Daar kan killary je alles over vertellen gekke elu tengo doppertje!

   😀

 5. fusilier

  Nou dat strafhof in Den haag is een lachertje, iemand kan zo maar zelfmoord plegen , voor het oog van de rechters. Goed dat hij hun daar op wees dat ze geen autoriteit hebben.

 6. Pecunia

  Gezien wat hij tot nu toe heeft bekokstooft heeft hij wel gelijk tot ontzetting van zijn tegenstanders.

  1. Aytas

   Wat heeft hij bereikt?

   1. Pecunia

    O.a dat Noord en Zuid Korea met elkaar in gesprek zijn gegaan.

    1. Capo

     @Pecunia:

     – De Amerikaanse economie groeide in 2017 met 2,6% terwijl die tijdens Obama rond de 1% bleef dobberen. Het aantal banen is met ruim 1 miljoen gegroeid sinds zijn aantreden.

     – Trump pakt de open grenzen aan waarmee hij zijn land beschermd tegen economische schade

     – De tekorten op de US handelsbalans zijn en worden omgebogen.

     – Deregulering want voor iedere nieuwe wet of reglementering moeten er inmiddels twee worden geschrapt.

     – Het optimisme van de Amerikaanse ondernemer en consument is groot, door belastinghervormingen is het BBP tot >6% gegroeid.

     – Illegale immigratie is met ruim 70% teruggedrongen.

     – Zero tolerance op het gebied van het uitzetten van zware –illegale- criminelen.

     – De erkenning van Jeruzalem als hoofdstad van Israël. Z’n voorgangers zeiden het en Trump deed het!

     – Vredesgesprekken met Noord Korea. Niemand kon het Trump doet het. Vrede met NK is steeds dichterbij.

     – Het inreizen vanuit een 6-tal islamitische landen is verboden

     – Trump heeft continue laten zien dat als er niets gebeurt de Obama-care vanzelf zal imploderen (kosten exploderen, forse premiestijgingen en oplopende eigenrisico limieten voor verzekerden) Trump zal dit blijvend aanpakken onder het mom van ‘niet lullen maar poetsen’.

     – De infrastructuur van de V.S. wordt grondig vernieuwd.

     – TTIP met de EU ging de vrieskist in.

     – Trump kapte met het klimaat akkoord van Parijs.

     – Beter voor de VS: Trump heeft ervoor gezorgd dat Amerika niet meer betaalt voor de verdediging van Duitsland, Japan, Korea, Saoedi Arabië, en heel veel brandhaarden in de wereld, inclusief Midden Oosten.

     – In januari 2018 besloot de Amerikaanse president Donald Trump de financiële bijstand van de VS aan de Palestijnen op de Westelijke Jordaanoever en in Gaza te verminderen. Mahmoud Abbas weigerde het eens te worden over een onderzoek naar de manier waarop het geld wordt besteed en ook weigerde over vrede te praten.

     1. Pecunia

      @Capo

      Ik bedoel maar, blind vinken alhier kijken daar over heen.

     2. Aytas

      Capo
      De kosten van Trump zullen nog komen. Net als jij kan Trump zijn populistische nonsens namelijk niet onderbouwen. De man z’n bedrijven hangen met geleend geld aan elkaar. Hij is zakelijk namelijk niet meer als een stroman voor Russen.

      Wat als de Chinezen echt waardepapieren gaan dumpen zoals ze al gedreigd hebben? Wat als de overheden het geleende geld terug willen van de Amerikaanse staat? De kleine overheden zijn de grootste schuldeisers van de federale overheid, ook die houden kosten. Laat die staatsschuld lekker oplopen, over imploderen gesproken.

      Kappen met het klimaatakkoord terwijl de ijskappen smelten, veel mensen in Amerika denken ook dat de wereld nog plat is, mensen die het smelten ontkennen horen in die categorie. De kosten daarvan zullen de welvaart en leefbaarheid van de volgende generaties raken, so what de populist heeft een korte winst bij de mensen die denken dat de aarde plat is.

      Voor de infrastructuur gaan er weer grote schulden gemaakt worden, het lijkt Kenia wel maar goed de werkgelegenheid stijgt.

      Noord Korea, ik hoop het maar gezien de tegeneis ben ik sceptisch. Tenzij Kim heeft ingezien hoe gek Trump is en bang voor de bom is. Moet je dan blij zijn dat een gek zoveel macht heeft?

      Alleen maar populisme voor de korte termijn.

     3. Heinz

      Ook dit heeft u in een bestandje klaar staan. Het is niks nieuws. Oude wijn in nog oudere zakken.

     4. Dubbele Komma

      Is het allemaal werkelijk

      waar aytas Dopper?

      Verschrikkelijk allemaal zeg.

      Tut,tut,tut.

      Doe maar weer je dwangbuisje aan en ga maar terug naar je isoleercelletje he!

      Geen boze droompjes he.

      Het leger van Marokko staat klaar om ons te bevrijden….. (proest)…..

      MUHAHAHAHA

      😀

    2. Tengo Kawana

     Ach, ze gingen met elkaar in gesprek tijdens de doorontwikkeling van de kernwapens.

     🙂

     1. deelszon

      Tengo opflikkeren

     2. Pecunia

      @Tengo

      De aanzet is in ieder geval gegeven en dat heeft nog geen president voor elkaar gekregen.

     3. Dubbele Komma

      …. zegt tengo dopper de multinicker…..

      Dus het moet wel waar zijn.

      Kan je niet omheen, de stemmen in zijn zieke hoofd zeggen ook dat hij gelijk heeft.

      WHAHAHA

      😀

   2. Dubbele Komma

    Helemaal niks tengo aytas.

    Alleen de Marokkanen hebben wat bereikt.

    Die hebben ons bevrijd volgens gekke aytas!

    WHAHAHAHAH

    😀

    Wat zijn jouw reacties toch geloofwaardig.

    Om te giehiehieren

    😀

 7. P.Sisterons

  Lang leve Trump. Hij heeft in een korte periode inderdaad meer bereikt dan die niknokker in 8 jaar.

 8. Paaldanseres

  Moet je eens opletten… de wereldse msm zal zoals gewoonlijk alleen over dat stukje, weer weken gaan zeiken en zeuren, terwijl de rest van Trump’s speech word afgedaan als niet belangrijk en belachelijk. Oost Indisch doof voor realisme. Het linkse tafeltje van Pauw vanavond, wrijft zich alweer in de handjes. Lekker makkelijk, Trumpie bashen.

  Maar… er komt een tijd dat hen het lachen zal vergaan. Mark my words.

 9. Ni28

  Wie het laatst lacht, lacht het best.

 10. Eugenie de la Fleur

  Niemand neemt Trump serieus. Onder zijn leiderschap is de VS afgegleden van wereldmacht tot lachertje nr1

  1. Pecunia

   🙂

  2. Capo

   @Svetlana: Over serieus nemen weet jij alles!

   #multinicker

   1. Eugenie de la Fleur

    Wie is Svetlana?

    1. Capo

     Dat is één van jouw multinicks CJD, net als Natte Scheet en Uiterst Links. Pisvlekvriendje!

     1. Tengo Kawana

      DFTT.

     2. Holland

      Eugenie Natte Scheet klinkt meteen een stuk beter.

    2. Dubbele Komma

     Jij bent sletlana. Jij bent de zoveelste valse Nick van dopper.

     Weet je het niet meer?

     Jullie wonen allemaal in gekke doppers hoofd. Doe maar weer een pilletje onder je tong en laat je maar weer vastgespen aan je bedje he…

     En niet aan de ramen likken dopper! Hoe vaak moet ik het nog zeggen….

     😀

 11. Ritter

  Trump heeft heel veel bereikt in de twee jaar dat hij President is…………….maar de politieke elite en hun vriendjes in de media zullen dat nooit toegeven.

  Neem nu b.v. de sterke economie waar het ene na het andere record word verbroken; of de onderhandelingen met NK wat geen president voor hem heeft bereikt; of het verslaan (in samenwerking met de Russen) van het Kalifaat van ISIS; Enzovoorts

  Trump heeft zich duidelijk uitgesproken tegen de globalisering en voor nationale soevereiniteit. En daar moet de politieke elite en hun vriendjes in de media niets van hebben.

  1. Pecunia

   Je praat tegen een muur van onbenul Ritter.

   1. Elu Thingol

    Fijn dat je het toegeeft, Vit.

    1. Pecunia

     @Elu
     Het is allang duidelijk dat jij niet de snuggerste thuis bent, dus dat hoef je niet meer te etaleren.

   2. EU kok

    onbenul Ritter???
    Niet echt vriendelijk.

   3. Pecunia

    Ritter begrijpt wat ik bedoel en dat is voldoende.

  2. Tengo Kawana

   Trump heeft wel veel bereikt maar nagenoeg alles in negatieve zien: de economie draait goed als naijlingseffect van het beleid van Obama. De komende maanden zal het verval echter inzetten en Amerika de nadelen ondervinden van de bizar opgelopen staatsschuld en de roekeloze handelsoorlog die Trump heeft ingezet.
   Verder heeft Trump vooral het isolement van de V.S. georganiseerd en het verval van de VS als wereldmacht bevorderd. Hij heeft het land verdeeld, de publieke moraal naar gort geholpen en de macht van Rusland, NK en China sterk vergroot.

   Over een jaar is Trump weg maar zit de V.S. met de gebakken peren. De morele, politieke en financiële schade zal enorm blijken te zijn.

   1. Holland

    Aangezien alle -letterlijk:alle- voorspellingen van Tengo inzake Trump NIET zijn uitgekomen, maar holle en op niets gebaseerde kretologie bleek, mogen we deze beschouwingen van Kawana onder het kopje ‘satire’ archiveren. Next!

   2. Aytas

    Hoe kom je erbij dat Trump over een jaar weg is? Trump gaat nog een termijn krijgen. Over een jaar of 12 zit de hele westerse wereld met zijn ellende opgescheept in de vorm van schulden en een totaal gepolariseerde wereld.

    Ik wou dat het zo’n feest was dat hij over een jaar weg was. Vergeet niet dat het educatie niveau in Amerika erg laag is. Je hebt een paar toonaangevende metropolen maar ook hele regio’s waar men daadwerkelijk nog gelooft dat de wereld plat is. Het is een zwaar religieus land, in veel zuidelijke Staten is het christendom net zo fanatiek en fascistisch als het salafisme. Het is nog sterker gepolariseerd als Nederland. Ze stemmen op Trump om maar niet op de democraten te hoeven stemmen. Het is een enge ontwikkeling, populisme is een drama, zij hebben Trump wij hebben wilders baudet en marijnissen, allemaal waardeloos en mensen bij wie de onderbuik regeert zijn gevoelig voor dat soort types.

    1. Elu Thingol

     Het is een enge ontwikkeling, populisme is een drama, zij hebben Trump wij hebben wilders baudet en marijnissen, allemaal waardeloos en mensen bij wie de onderbuik regeert zijn gevoelig voor dat soort types.

     Volledig juist.

     1. Holland

      Guus, het is inderdaad een enge ontwikkeling dat populisme als een drama wordt gezien. Het is zelfs bij de konijnen af. Wat jij (en die idioot van Aytas) populisme noemt is niets anders dan een andere politieke mening dan jij hebt. Alleen kun je die mening niet hebben. Typerend voor extreem-links gehersenspoelde onnozelaars.

    2. Holland

     De wijsneus en bijgoochem Aytas is hier al eerder op DDS actief geweest. Hij heeft hetzelfde betweterige toontje als Nog1. Of Beukman. Maar wellicht is het een ander. Wie helpt?

     1. Elu Thingol

      Dat moet voor mijn tijd geweest zijn. Naar ik begreep is Aytas een “zij” en het enige dat zij gemeen heeft met Nog1 en Beukman is dat ze voor de inhoud komt. Maar ik hing hier niet eeuwig rond, dus tja.

     2. Holland

      Aytas komt niet voor de inhoud Elu, althans niet om te debatteren over onderwerpen. Dat betekent de bereidheid om iets vanuit meerdere kanten te bekijken, met (tegen)argumenten komen, nuance aan te brengen.

      Aytas komt hier slechts om te doceren, om de onverbiddelijke waarheid te verkondigen, om te betweten, te tonen hoeveel zij/hij weet. En dat alles natuurlijk vanuit een extreemlinkse optiek geponeerd.

      Het lijkt goddomme die gek van een Frits Jansen wel.

     3. Capo

      “Wie helpt?”

      Ik help wel hoor, hij staat genoteerd!

     4. EU kok

      @Holland.
      Gezien uw be/veroordeling van Aytas`s bijdrage maakt u uw eigen aanwezigheid hier totaal overbodig.
      Maar dat was mij al duidelijk.

     5. Aytas

      Holland
      Ik ben een vrouw. Ik ben absoluut niet extreem links. Ik ben wat veel dingen betreft behoorlijk rechts. Wat jouw probleem met mij is is dat ik onderscheid maak tussen werkelijkheid en fictie.

      Ik ben erg tegen populisme omdat het op lange termijn geen zoden aan de dijk zet. Ik moet er niet aan denken dat de sp aan de macht komt en ik vind het absurd dat een gezin waar 1 kostwinner is iedereen meeprofiteert van AOW opbouw en volledig meelift op de voorzieningen.

      Jij mag mij verwijten dat ik geen roeptoeter ben zoals jij. Dank voor het verwijt ik vat het als compliment op dat jij mij als docent ziet, goed opletten misschien leer je nog wat. Nog iemand waar jij bij kunt opletten is sjun, ben het niet altijd met hem eens maar hij onderbouwd zn meningen ipv wat dom overschrijven van feitjes die een ander voor hem heeft uitgekauwd. Maar aangezien hij jouw soort rechts is denk ik dat jouw onderbuik daar erg rustig van wordt.

      Populisme zoiets gevaarlijks. Links of rechts. Politiek correct precies hetzelfde.

     6. Holland

      Aytas, je mening laat geen ruimte voor discussie en debat. Je bent te stellig in je overtuigingen wat duidt op starheid en rigiditeit: zo is het en niet anders. Populisme bijvoorbeeld, is voor jou een gesloten containerbegrip waar je een onwrikbare mening over hebt die je al een aantal keren hebt gespuid. Behalve dat je deze term te snel en te pas en onpas gebruikt en overal op plakt, laat zo’n gesloten mening geen ruimte voor een ander inzicht wat betekent dat je je eigen groei hebt gestopt.

      Je doceert graag -hoewel je bepaalt geen docent bent- dus leg eens duidelijk uit wat jij onder populisme verstaat en wat jij er tegen hebt, zonder te verzanden in platitudes als ‘het biedt geen soelaas op de lange termijn’. Ben je voor of tegen massa-immigratie, voor of tegen open grenzen en globalisme, voor of tegen de EU, de Brexit en wat vind je van de islam?

    3. Tengo Kawana

     Ik weet natuurlijk niet zeker, Aytas, dat Trump over een jaar weg is maar ik acht die kans zeer groot. Om jouw scenario tot realiteit te maken moet Trump de midterms, het onderzoek van Mueller en ook nog de volgende presidentsverkiezingen overleven. Daarnaast is er sprake van autonoom bederf en toenemende chaos in zijn regering en een te verwachten verslechtering van de economie door de uit de hand lopende handelsoorlog.
     Bij Trump werkt de normale logica niet altijd maar ik zou mijn geld zeker niet op jouw scenario zetten.

    4. Aytas

     Holland
     Waarom noem je mij een idioot? Omdat ik ergens anders over denk als jij? Je bewijst mijn punt zo mooi.

     1. Holland

      “Aytas komt hier slechts om te doceren, om de onverbiddelijke waarheid te verkondigen, om te betweten, te tonen hoeveel zij/hij weet. En dat alles natuurlijk vanuit een extreemlinkse optiek geponeerd.”

      Je hebt nogal een hoge dunk van jezelf. Daarom noem ik je een idioot. Een opgeblazen ego kan ook, kies maar.

     2. deelszon

      @Aytas ah andersdenkenden?!! dat heb ik meer gehoord..

     3. Tengo Kawana

      Aytas, Holland bevindt zich in een permanente staat van woede tegen alles en iedereen die het niet volledig met hem eens zijn. Ik zou dit schelden en tieren niet al te serieus nemen. Ik hoop in elk geval dat deze hysterie en dit getrol je niet belemmert om hier bijdragen te plaatsen.

   3. Heinz

    Trump’s succes betaalt zich uit aan de pomp, verhaalde DDS nog maar kort geleden. De heibel met Iran mag wat kosten. Wij vieren het van harte mee.

   4. Dubbele Komma

    Gelukkig denkt de Amerikaanse kiezer wel normaal na die trump talrijk gewoon zijn 2e termijn in kiezen, tengo dopper!

    En ik geniet nu al dat je dan weer 4 jaar ligt te kermen en te jenken als een huilbaby die zn zin niet krijgt,heeeeeeerlijk.

    Jenk maar!

    FOUR MORE YEARS!

    #GOTRUMP!

    😀

 12. Aytas

  Ik neem Trump totaal niet serieus meer. Ik vind het wel mooi om te zien dat de meeste reageerders hier achter de afschaffing van de dividend belasting staan. Trump lift mee op het economisch succes van Obama, kijk maar naar de cijfers. De 1e voortekenen van verval zijn er al, Alabama en North Dakota. Het opsluiten van kinderen zonder ouders is een nieuw dieptepunt in de westerse geschiedenis.

  Een Amerikaanse president kun je pas afrekenen 2 jaar na zijn termijn. De staatsschuld loopt op alsof America in oorlog is. De man heeft zijn fortuin gemaakt met het kapot procederen van eerlijke mensen nadat hij z’n erfenis er compleet door had gejaagd door slecht zakendoen. Het is een proleet 1e klas, de elite rijker maken en de armen armer.

  1. Pecunia

   @Aytas

   Vast staat dat de Amerikaanse economie in het tweede kwartaal van dit jaar bijzonder goed presteerde. Aangezwengeld door de belastingverlagingen die eind vorig jaar werden aangenomen door het Republikeinse Congres, is de economische groei in het tweede kwartaal van dit jaar opgelopen tot 4,1 procent op jaarbasis – een indrukwekkend cijfer dat door sommigen buiten bereik werd geacht in het tijdperk van gestage maar langzame groei sinds de grote recessie. Sinds 2009 ligt de gemiddelde jaarlijkse groei op 2,2 procent.

   Economische groei die de pan uit rijst. Een werkloosheid die is gedaald tot het laagste niveau van deze eeuw. Aandelenkoersen aan Wall Street die onder invloed van positieve bedrijfsresultaten maar blijven stijgen, en opnieuw de recordhoogte naderen van eerder dit jaar. De Amerikaanse economie draait op volle toeren – met dank aan president Donald Trump.

   Groetjes.

   1. Pecunia

    Ps, bron NRC

    1. EU kok

     En de staatsschuld?
     Ook een nieuw record?

     1. deelszon

      @EU ja geen complimentje natuurlijk nou even vergelijken met Rutte domoor

     2. Pecunia

      Ook dat, maar ik geloof niet dat de Amerikanen daarvan wakker liggen.

     3. Aytas

      deelszon
      Dividend belasting afschaffing is hetzelfde als wat Trump heeft gedaan. Ik geloof dat je er werkelijk geen snars van snapt.

      Trump heeft allerlei belasting maatregelen bedacht om Amerikaanse bedrijven over te halen om hun buitenlandse vestigingen en geld terug te halen naar de VS. Tot nu toe weinig succesvol, Apple bijvoorbeeld ziet wat Trump doet tot inflatie en daarmee rentestijging zal leiden. Het is wel grappig iedereen valt over het kabinet rutte om soortgelijke maatregelen maar Trump is een held. Veel mensen zijn zo gevoelig voor populisme maar zelfstandig een analyse van de werkelijkheid maken is er niet meer bij.

   2. Aytas

    Pecunia
    De staatsschuldl loopt op alsof het oorlog is tijdens een goed lopende economie, die goed lopende economie heeft hij van Obama gekregen. Dan kan zelfs rutte het. Een schuld zal terug betaald moeten worden. Dit wordt gewoon een populistische bubbel die over een jaar of 12 gevolgen gaat hebben.

    Ik neem aan dat je de inhoud van de belasting verlaging in Amerika begrijpt? Het is alleen voor bedrijven permanent en voor de normale burgers alleen geldig tot en met 2025, terwijl de staatsschuld oploopt. Tja, als jij dat een prestatie vindt. Het is ook een beste leugen geweest want hele rijke mensen zouden niet profiteren, terwijl juist zij er heel veel van profiteren om van bedrijven nog maar te zwijgen, belasting verlaging van 14% Het is inderdaad goed voor de werkgelegenheid. Het is een beetje vergelijkbaar met de asperges teelt hier, niet rendabel, je verlaagd belasting waardoor het bedrijfsresultaat wat lijkt. Die bedrijven in Amerika gaan het niet volhouden, denk je nu werkelijk dat mensen het werk blijven doen zodra de rente stijgt omdat de inflatie oploopt en mensen hun hypotheek niet meer kunnen betalen, de lonen zijn namelijk erg laag, vergelijkbaar met de Polen in de asperge teelt.

    Ik hoop voor de gemiddelde Amerikaan dat je gelijk hebt. Is trouwens sowieso goed om naar de gemiddelde Amerikaan te kijken, zie je het voorbeeld van hoe Nederlands onder pvv of fvd zal zijn, kiespijn laat de tanden maar uit je mond rotten, tandarts is voor het gewone volk onbetaalbaar. Het linkse herverdelingsstelsel is zo slecht, inkomensafhankelijke zorgpremie. Heb je ook geklaagd over dat tientje? Besef dan wel dat dat de reden is dat minimumloners geen verhoging eigen risico hebben gekregen wat voor velen goede zorg onmogelijk zou maken. Zo slecht dat links, ik weet nu al wie er na de komende ellende in Europa de puinhopen mogen opruimen, net als na wo2. Links ingestelde mensen die anderen het licht in de ogen gunnen.

 13. Two Ravens Black Kettle

  Nauwelijks werkeloosheid
  Met name de werkeloosheidscijfers onder de zwarte en latino bevolking daalt spectaculair.
  Wellicht nog vrede met Korea, de laatste Isis nesten uitgeroeid, geen nieuwe oorlogen en de middelvinger naar The Deep State
  Wat een held !

  1. DolleDries

   Super held.

 14. Two Ravens Black Kettle

  Een president die daadwerkelijk doet wat hij zegt.
  Die doet wat hij beloofd.
  Die daadwerkelijk snoeit in de belastingen en regels.

  Dit zal in Nederland nooit kunnen voorkomen (want anders schieten ze hem dood zoals de Goddelijke Kale)

  1. Heinz

   Waardoor de rijken nog rijker worden. Duidelijk !

   1. Dubbele Komma

    Ach dat doen de EU grootgraaiers ook waar jij het zo voor opneemt enge Heinz.

    Waar lig jij nou ineens wakker van hypocriete nazi?

    Linkswappie…

    😀

 15. Bes Tolen

  Aytas is het er blijkbaar om te doen anderen misselijk te maken.

 16. Bes Tolen

  Bepaalde linkse figuren op deze site onthouden bepaalde leugens heel goed. Dat ze zelf zo vooringenomen zijn en zo weinig zelfkritiek kennen, is stuitend. Gespecialiseerd in gif voor de maatschappij. Ondermijning.

 17. Ritter

  Consumenten vertrouwen in de VS is op record hoogte. Weer heeft Trump een record verbroken.
  ——–

  Consumer confidence hits 138.4 in September, vs. 132 estimate
  https://www.cnbc.com/2018/09/25/consumer-confidence-september.html

  1. Ritter

   Video van toespraak Trump tot de VN.

   https://twitter.com/realDonaldTrump

   1. Blue monday

    Wees daar maar trots op. Een kinderhand is snel gevuld zullen we maar zeggen.

 18. poldi

  Elsevier – Off topic, Rihanna krijgt met 100 miljoen haar zin !
  Het kabinet gaat de komende vijf jaar jaarlijks 20 miljoen euro investeren in de verbetering van het onderwijs in ontwikkelingslanden. Dat zei minister van Ontwikkelingssamenwerking Sigrid Kaag (D66) woensdag bij de Verenigde Naties.

  ——————————————

  Wat zijn we weer het braafste jongetje van de klas.
  Kijk eens VN hoe goed wij zijn !!!!

  De reactie van minister Kaag op het verzoek van Rihanna wekte woede. Zij twitterde terug: ‘Hi Rihanna, dit klinkt ons als muziek in de oren. Nederland steunt onderwijs altijd! Alles wordt volgende maand bekendgemaakt in New York. Hopelijk zie ik je daar.’

  Een paar reacties
  ———————
  Kaag, de islam weldoenster, heeft de besmettelijke ziekte van Rutte opgelopen en liegt voor het vaderland weg. Over 500 miljoen AOW gat steggelt men al tijden en dit bedrag van 100 miljoen wordt zonder enig debat in een bodemloze put gestort.

  100 miljoen om de koran te leren lezen?

  Als die 100 miljoen daadwerkelijk naar onderwijs zou gaan zou in Derde Wereldlanden of weet ik veel, nou ok. Maar dat gaat het niet. Dat verdwijnt in de zakken van plaatselijke corrupte ambtenaren en terroristen. Dit wetende zou ik eens beginnen met een gedeeltelijk terugdraaien van de BTW op voedingswaar. Je moet echt totaal schaamteloos zijn dit weg te geven wetende dat het nooit zal aankomen.

 19. ruudjeenjose

  He tango volg eens een opleiding.Pisvlek

  1. Blue monday

   Ruud en zijn vrouw José hebben weer veel zinnigs te melden

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.